evet evet, bu gazla bu azimle her şey olur
inanmıyorum hakikatten de çok etkilemiş ya ...ben yine bu siteden öğrendim, pilatesin babası diyorlar. başlangıç videosunu "10 year younger in 10 hour" diye tanımlanıyor.
yıllar önce callan diye bi kadın bulmuş ama amacı sıkılaşmak değil sırt bel ve eklem problemleri olanlar içinmiş ,sonra farketmiş sıkılaştırıyor böyle ün salmış işte.
video 1 saatten oluşuyor, 6 gün fix yapıp 1 gün ara veriyorsun, 21 günü doldurduğunda (daha uzun sürede devam edilebiliyor) diğer level a geçiyorsun. ben 1 gün yaptım sonra kaldı
aynı zamanda bunun en göz çarpıcı özelliği, sıkılaşmak 1 ayda gözle görülür oluyormuş ve istediğin kıvama gelince yine aynı tempoda devam etmen gerekmiyormuş, 15dkkalık bi videoyla haftada 1 kere mi (tam hatırlamıyorum) yapman yeterli oluyormuş. o kadar çok araştırdım ki hiç olumsuz bi yoruma denk gelmedim, herkes mucizevi bir şey diyor.
bu 15 gün sonrasındaki değişimmiş mesela
Eki Görüntüle 956523
resmin before unu yüklememişim ahaha
o da bu;
Eki Görüntüle 956524
incelemek isteyenler için de;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
iyi reklam yaptım ha
inanmıyorum hakikatten de çok etkilemiş ya ...
kadei koptum mesajina bombasın ya gul gul oldumToplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 22 ziyaretçi)
noluyor oradauzakta kalmayın, yakına gelin
Kızlar tanışalımmı ne dersiniz.HErgün konuşuyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi..Ben başlıyım
Ben 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.3 yaşında 1 kızım 1 yaşında oğlum var.
Bursada yaşıyorum.Makine mühendisiyim.Çalışıyorum.
Doğru diyorsun canim yaa konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz
Bende tanıtayim adım dilek 25 yaşındayım 15 aylık bir oğlum var yurtdisinda yaşıyorum mesleğim suanlik ev hanımı
Tanıştığıma memnun oldum ablacigim
ben de Kader 27 yaşındayım nişanlıyım istanbulda yaşıyorum arşiv ve dökümantasyon bölümünde çalışıyorum ilk olarak zayıflamak adına burada bulunuyordum ama ortam daha ilgi çekici sıcak olduğu için asıl bağlayan sebep bu olduarada tabi koyvermemek gerek
bu arada kimse yapmicak yine sanırım liste bana kaldı yarın bana msj atarsınız yine kızlar olur mu?
oy en küçük ben kaldım
23 yaşındayım, istatistik mezunuyum, yüksek lisans için sınava hazırlanıyorum
çocuğum yok, evli de değilim, nişanlım yok, erkek arkadaşım da yok. evde kaldım oy oy oy
mesaj derken özel mesaj mı? forumda daha 50 mesajım olmadığı için atamıyorum da
eylul 2013 tarıhınden butarafa 82 kılodan 63 kıloya dustum cok mutluyum:))))
peki madem
Şimdiden teşekkür ederim kadercim ben liste için sanada zahmet oluyor kuzucugum
Azmine hayran oldum 3 çocuklü ama spor yapıyorsun maaşallah
Helal olsun böyle devam ablaciğim
ay çok güldüm ya bu resimeben yine bu siteden öğrendim, pilatesin babası diyorlar. başlangıç videosunu "10 year younger in 10 hour" diye tanımlanıyor.
yıllar önce callan diye bi kadın bulmuş ama amacı sıkılaşmak değil sırt bel ve eklem problemleri olanlar içinmiş ,sonra farketmiş sıkılaştırıyor böyle ün salmış işte.
video 1 saatten oluşuyor, 6 gün fix yapıp 1 gün ara veriyorsun, 21 günü doldurduğunda (daha uzun sürede devam edilebiliyor) diğer level a geçiyorsun. ben 1 gün yaptım sonra kaldı
aynı zamanda bunun en göz çarpıcı özelliği, sıkılaşmak 1 ayda gözle görülür oluyormuş ve istediğin kıvama gelince yine aynı tempoda devam etmen gerekmiyormuş, 15dkkalık bi videoyla haftada 1 kere mi (tam hatırlamıyorum) yapman yeterli oluyormuş. o kadar çok araştırdım ki hiç olumsuz bi yoruma denk gelmedim, herkes mucizevi bir şey diyor.
bu 15 gün sonrasındaki değişimmiş mesela
Eki Görüntüle 956523
resmin before unu yüklememişim ahaha
o da bu;
Eki Görüntüle 956524
incelemek isteyenler için de;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
iyi reklam yaptım ha
kızlar merhaba
topıge gelemıyorum
ev ısı kurs ders derken okadar hızlı zamanım gecıyor kı
bırde derslerıme cok taktım bu yıl kazanmalıyım mutlaka
esımde evde ısten ayrıldı
onun stresıde var
kusura bakmayın lutfen
ıns hersey yoluna gırerde gelırım tekrardan aranıza
saglıcakla...
eylul 2013 tarıhınden butarafa 82 kılodan 63 kıloya dustum cok mutluyum:))))
kızlar merhaba
topıge gelemıyorum
ev ısı kurs ders derken okadar hızlı zamanım gecıyor kı
bırde derslerıme cok taktım bu yıl kazanmalıyım mutlaka
esımde evde ısten ayrıldı
onun stresıde var
kusura bakmayın lutfen
ıns hersey yoluna gırerde gelırım tekrardan aranıza
saglıcakla...
ev hanımlarııı tembellik yapmayın kalkın hadiii
KIZLAARRRR!!!
Bildirimler bana mesaj atılacak unutmayın bugün herkesten bildirim bekliyorum yarın sabah listeyi hazırlicam ona göre ayarlayın kendinizi
şöyleki;
yeni gelenler(listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo:
hedef kilo:
eskiler(listeye girenler)
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden (giden sadece diyorum çünkü amaç almak değil vermek)
hedef:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?