70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet, bu gazla bu azimle her şey olur

inanmıyorum hakikatten de çok etkilemiş ya ...

arkadaşlar geldim spordan aslında yarı koşu yarı tempolu yürüyüş oldu ya hava soğuk olduğu için kat kat giyinince o kıyafetlerde ağırlık yaptı ve çok ağırlaşınca koşamadım haliyle evde de spor yaparken sıkılmaktayım,leslie yapan arkadaşları tebrik ediyorum bir ara leslie denedim 15 dakika sonra çok sıkıldım:) bu arada su 7 bardak oldu spordan gelince bir çay bardağı sütün içine tarçın ve zencefil ekleyip içtim bugun öğle yemeği yemediğimden dolayı acıktım malesef

kızlar merhaba
topıge gelemıyorum
ev ısı kurs ders derken okadar hızlı zamanım gecıyor kı
bırde derslerıme cok taktım bu yıl kazanmalıyım mutlaka
esımde evde ısten ayrıldı
onun stresıde var
kusura bakmayın lutfen
ıns hersey yoluna gırerde gelırım tekrardan aranıza
saglıcakla...

inanmıyorum hakikatten de çok etkilemiş ya ...

daha bir sürü fotoğraf var, verdiğim linki bi incele istersen canım. ben o başlığı okuduktan sonra hiç bir güç bana başka spor yaptıramaz dedirtmişti

bi yarım saat sonra callanetics te ilk günüme başlıyorum inş :122:

Tanışma faslı olmuş ben de tanıtayım kendimi
Adım seher 33 yaşındayım . 5 buçuk yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var çalışmıyorum ankarada yaşıyorum. 1.65 boyundayım ve son tartılmama göre 69 kiloyum

Bu günkü menümü de yazayım
Sabah
3 kaşık yoğurtu 1 kaşık haşlanmış buğdayla karıştırıp yedim

Ara
Limonlu yeşilçay

Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 tane kabak tatlısı

Ara
1 küçük elma
1 kaşık kuşburnu marmelatı

Akşam
4-5 kaşık tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut
Salata

Gün içinde içebildiğim kadar su

Günaydın Kızlarr hayırlı cumalarrr herkese Rabbim açtığımız elleri boş çevirmesin inşaAllah, ha bi dee çıbık gibi olalım İnşaAllah

kuralları ben koymuyorum ki ama canım ya

Şimdiden teşekkür ederim kadercim ben liste için sanada zahmet oluyor kuzucugum

Azmine hayran oldum 3 çocuklü ama spor yapıyorsun maaşallah

Helal olsun böyle devam ablaciğim

rica ederim tatlım ya eskiler umarım bugün gelirde liste boş kalmaz yeniler liste olcak çünkü :26:

ay çok güldüm ya bu resime bildiğin photoshop yapılmış aynı resim çünkü kollara baksana zayıflamış ama kollar bacaklar aynı illaki etkisi vardır ama şu resimlerle insanları kandırmasınlar artık ya

inşaAllah tez zamanda atlatırsınız bu sıkıntılı durumu tatlım ya bizimki de şuan evde o yüzden çok iyi anlıyorum seni

eylul 2013 tarıhınden butarafa 82 kılodan 63 kıloya dustum cok mutluyum:))))

bende eylülden bu yana uğraşıyorum ama verdiğim kilo ortada anlatta biz de bilelim

KIZLAARRRR!!!
Bildirimler bana mesaj atılacak unutmayın bugün herkesten bildirim bekliyorum yarın sabah listeyi hazırlicam ona göre ayarlayın kendinizi

şöyleki;

yeni gelenler(listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo:
hedef kilo:

eskiler(listeye girenler)
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden (giden sadece diyorum çünkü amaç almak değil vermek )
hedef:

ha bi de mesaj atamayan arkadaşlar beni alıntılasınlar diğer türlü gözden kaçabilir haftaya kadar topikte veye sitede aktif olur mesj yazarsak limitimizi kolaylıkla doldururuz eminimki bu hem size hem bize kolaylık olcak

zayıflama topiklerine baktımda en yoğun topik bizim topik şu iki haftadır bi durgunluk var ama nerdesin be kızlarrr gün içerisinde herkes 2 msj yazsa burda okumaya yetişemeyiz

Kilo bildirimi

Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo

Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(

Canimm benimm inşallah herşey yoluna girer tekrar aramıza gelirsin herşey gönlünce olsun canim benimmmm

Başlangıç kilom 74.6
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.4
Hedef 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…