70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kizmayin arkadaslar ben fransiz kaldim olaya tam olarak ne yapmaliyim

Canim her hafta cuma günü bildirim yapiyoruz yani yarın
Sen ilk bildirim yacagin için liste altı olacaksın haftaya listeye gireceksin

Kilo
Hedef kilo nü yazarsan yarın seviniriz

öyle miii bilmiyordum, ben kullanırım genelde, severim de kendisini
bu güzel açıklama üzerine merak ettim, hangi bölümde okuyorsun?

evet biz bu ekibin gaziyla kesin zayiflariz,kacamak yapmayacagima ve su icecegime soz veriyorum :)

Sözünü unutmaaaaa bak sözünü tutmazsannn sana şişko derizzz bak

Bir buçuk litrelik şişeye su doldur devamlı yanında kalsın susadikca değil devamli içmeye çalış olurmu canim

SU CANDIR UNITMA

ahahahaha çok yaşa ya iyi güldüm
şimdi daha yeni yemek yedim, 2-3 saat geçsin sonra söz yapıcam, ama callanetics yaparım sanırım, sahi callanetics yapan yok mu hiç bu başlıkta?

Hadi bakalim sözünü unutma yap sporunu tependeyim ona göre

Ya duydum ben callanetics nasıl bir spor faydası varmi bi fikrim yok benim

Hadi bakalim sözünü unutma yap sporunu tependeyim ona göre

Ya duydum ben callanetics nasıl bir spor faydası varmi bi fikrim yok benim

ben yine bu siteden öğrendim, pilatesin babası diyorlar. başlangıç videosunu "10 year younger in 10 hour" diye tanımlanıyor.
yıllar önce callan diye bi kadın bulmuş ama amacı sıkılaşmak değil sırt bel ve eklem problemleri olanlar içinmiş ,sonra farketmiş sıkılaştırıyor böyle ün salmış işte.

video 1 saatten oluşuyor, 6 gün fix yapıp 1 gün ara veriyorsun, 21 günü doldurduğunda (daha uzun sürede devam edilebiliyor) diğer level a geçiyorsun. ben 1 gün yaptım sonra kaldı

aynı zamanda bunun en göz çarpıcı özelliği, sıkılaşmak 1 ayda gözle görülür oluyormuş ve istediğin kıvama gelince yine aynı tempoda devam etmen gerekmiyormuş, 15dkkalık bi videoyla haftada 1 kere mi (tam hatırlamıyorum) yapman yeterli oluyormuş. o kadar çok araştırdım ki hiç olumsuz bi yoruma denk gelmedim, herkes mucizevi bir şey diyor.

bu 15 gün sonrasındaki değişimmiş mesela

resmin before unu yüklememişim ahaha
o da bu;

incelemek isteyenler için de;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

iyi reklam yaptım ha

Son düzenleme:
tamam yatmadan 6 bardak daha icicem soz simdide kosuya cikiyorum
Iyi koşmalar sana şeker

Anladimm canim ben bayadir plates yapiyorum onunda etkisi bayaa var halende devam ediyorum şimdilik bunlara devam etmek istiyorum belki sonraa sıkılirsam callen yapabilirim

unutuyorum,gercekten aslinda isin garibi susamiyorumda..

sen alıştığın için öyle sanıyorsun canım, bende susamadan çok içtiğim oluyor sırf ağzım kuruyor diye ya da yeme isteğimi bastırayım diye, normalde zaten 2lt nin altına inmezdim ben, şimdi 3e dayıyorum resmen daha fazlası böbrekleri yoruyormuş zaten.

yanında şişeyle dolaş bak, ben küçüklüğümden beri yanımda su şişesiyle dışarı çıkarım, o yüzden özel bi bağımız var su şişeleriyle

yapabilirsin güveniyorum sana :112:

oh oh istikrar güzeldir, tebrikler
ne kadar süredir yapıyorsun? bi de ebru şallıyla mı?

Ben geçen sene 6. Ayda başladım cnm doğum kilolarimi veremedim git gide daha çok aldım 80 kilo ile başladım suan 65 kiloyum ebru şallı ile yapiyorum fırsat oldukçada yürüyüş yapıyorum faydasını çok gördum

wow! allahım bende görecek miyim o kiloları 60 olsam yeticek vallahi

wow! allahım bende görecek miyim o kiloları 60 olsam yeticek vallahi

Sadece istekli ısrarli ol eminim göreceksin cnm zayıf olmak fit olmak çok mükemmel birşey istediğin herşeyi giymek bence bundan başka bizi mutlu edecek başka birşey yok beraber vereceğiz ins bi kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…