- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
ayy kizmayin arkadaslar ben fransiz kaldim olaya tam olarak ne yapmaliyim
abovv. lafini duyunca yuzumde bi tebessum olusuyor,adana da populer bi deyistir,evet malesef yumurtayla peyniri cok sik tuketmek kotu kolestrolumuzu yukseltiyor(kalbimizin bas dusmanidir kendisi)
saglikli,dengeli beslenme ve sportif aktivitelerde iyi kolestrolumuzu yukseltiyor(kalp damar sagligimizi koruyor,karacigerlerimizi yaglanmaya karsi koruyor,ve tabiki seratonin salgiliyoruz)
Sporumuda yaptimmmm geldimmmmmmm
tebrik ederim
biri benim kolumdan tutsa da spor yaptırsa yaya da zamanı durdursanız da olur
rosa ne kadar dikkatlisin,evet bendim su icemeyen malesef daha 3 bardak ictim
: kalk hadi spora yap bakalimmmmmmmm senin saçını başını çekerim :9;
evet biz bu ekibin gaziyla kesin zayiflariz,kacamak yapmayacagima ve su icecegime soz veriyorum :)
ahahahaha çok yaşa ya iyi güldüm
şimdi daha yeni yemek yedim, 2-3 saat geçsin sonra söz yapıcam, ama callanetics yaparım sanırım, sahi callanetics yapan yok mu hiç bu başlıkta?
unutuyorum,gercekten aslinda isin garibi susamiyorumda..3 bardak mııı
niye içemiyorsun canım? unutuyor musun yoksa içmeyi mi sevmiyorsun?
tamam yatmadan 6 bardak daha icicem soz simdide kosuya cikiyorumSözünü unutmaaaaa bak sözünü tutmazsannn sana şişko derizzz bak
Bir buçuk litrelik şişeye su doldur devamlı yanında kalsın susadikca değil devamli içmeye çalış olurmu canim
SU CANDIR UNITMA
Hadi bakalim sözünü unutma yap sporunu tependeyim ona göre
Ya duydum ben callanetics nasıl bir spor faydası varmi bi fikrim yok benim
Iyi koşmalar sana şekertamam yatmadan 6 bardak daha icicem soz simdide kosuya cikiyorum
ben yine bu siteden öğrendim, pilatesin babası diyorlar. başlangıç videosunu "10 year younger in 10 hour" diye tanımlanıyor.
yıllar önce callan diye bi kadın bulmuş ama amacı sıkılaşmak değil sırt bel ve eklem problemleri olanlar içinmiş ,sonra farketmiş sıkılaştırıyor böyle ün salmış işte.
video 1 saatten oluşuyor, 6 gün fix yapıp 1 gün ara veriyorsun, 21 günü doldurduğunda (daha uzun sürede devam edilebiliyor) diğer level a geçiyorsun. ben 1 gün yaptım sonra kaldı
aynı zamanda bunun en göz çarpıcı özelliği, sıkılaşmak 1 ayda gözle görülür oluyormuş ve istediğin kıvama gelince yine aynı tempoda devam etmen gerekmiyormuş, 15dkkalık bi videoyla haftada 1 kere mi (tam hatırlamıyorum) yapman yeterli oluyormuş. o kadar çok araştırdım ki hiç olumsuz bi yoruma denk gelmedim, herkes mucizevi bir şey diyor.
bu 15 gün sonrasındaki değişimmiş mesela
Eki Görüntüle 956523
resmin before unu yüklememişim ahaha
o da bu;
Eki Görüntüle 956524
incelemek isteyenler için de;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
iyi reklam yaptım ha
unutuyorum,gercekten aslinda isin garibi susamiyorumda..
Anladimm canim ben bayadir plates yapiyorum onunda etkisi bayaa var halende devam ediyorum şimdilik bunlara devam etmek istiyorum belki sonraa sıkılirsam callen yapabilirim
oh oh istikrar güzeldir, tebrikler
ne kadar süredir yapıyorsun? bi de ebru şallıyla mı?
Ben geçen sene 6. Ayda başladım cnm doğum kilolarimi veremedim git gide daha çok aldım 80 kilo ile başladım suan 65 kiloyum ebru şallı ile yapiyorum fırsat oldukçada yürüyüş yapıyorum faydasını çok gördum
wow! allahım bende görecek miyim o kiloları60 olsam yeticek vallahi
Sadece istekli ısrarli ol eminim göreceksin cnm zayıf olmak fit olmak çok mükemmel birşey istediğin herşeyi giymek bence bundan başka bizi mutlu edecek başka birşey yok beraber vereceğiz ins bi kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?