70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi

Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo

Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(

Günaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....

rosa ne kadar dikkatlisin,evet bendim su icemeyen malesef daha 3 bardak ictim
ileriki mesajlarda okudum başlamışsın içmeye,sevindim.ama gün içne yayman lazım.sabah içilen suyun metabolizmaya çok faydası var.en azından bir bardakla başla güne.sonra arttıkça artıyor emin ol.
yarın indireyim 4 mili o zaman.3 hafif geliyor.
Sporumuda yaptimmmm geldimmmmmmm

evet biz bu ekibin gaziyla kesin zayiflariz,kacamak yapmayacagima ve su icecegime soz veriyorum :)

hasret inşallah eşin en kısa zamanda gönlündeki işe kavuşur güzelim.
hakkınızda hayırlısı olsun,sıkma canını,allah herkesin rızkını kararlamıştır.

Günaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....

Ayran detoksu nasıl canim anlatirmisin:26:

Ben bide emziriyorumm zarari olmaz demi

günaydıııııııın şekerler.
hayırlı cumalar hepinize.
dün sabah 69.7 yi gördüm tartıda,yani +300,moralimi bozmadım,elimden geleni yaptım ve meyvesini de aldım şükür.
geçen hafta 69.4
bu hafta 68.9.
_500 gr
ucundan da olsa 68 i görmek güzel.

Tebrik ederim canim:

Kilo bildirimi

Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo

Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(

güzelim geçen hafta 900 gr verdin,çok normal verme miktarının azalması.
yapacağın tek şey hareket miktarını arttırmak olsun,haftaya iyi sonuç alacağına eminim.
benim de ne kadar çok çabalasam da gr veremediğim haftalar oluyor,ama diğer hafta salsam bile bir bakıyorum gitmiş.
meto kendini korumaya alıyor.yeme miktarı düştükçe vücuda kıtlık sinyali gönderiyormuş beyin,yiyecekleri depola diye.

Anladim canım ne bilim okadar dikkat etmeme rağmen verememem üzdü beni ama şimdi söyledikleri okuduktan sonra haklı olduğunu anladım sonuçta buraya gelene kadar bayaa kilo verdim durması normal ama bana detoks lazım bence hareket fazlasıyla yapiyorum

Ayran detoksu nasıl canim anlatirmisin:26:

Ben bide emziriyorumm zarari olmaz demi

Emzirmeye zararı olmaz canım.Buğday ve nohutu haşlıyosun yoğurtla karıştırıyosun nane atyosun ve az tuz.Sabah normal kahvaltı.Öğlen ve akşam bu çorbadn.Tadıda güzel.Sadece 2gün yapıyosun haftada.Sonra 15 gün sonra tekrarlayabilirsin....

Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr

Eklentiler

• $image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 32
kızlar varya acayip üzgünüm ve kendime inanamıyorum ben kendime ne yapmışım böyle o kadar alışmışımki tartıda hep 65 i görmeye... vize ve final dönemlerinde ye ye ye derken bugün 74.8 i görünce tartıda şoke oldum... ama kahvaltı yaptıktan sonra tartıldım aç karna tartılsam belki 300 400 gr oynardı herhalde 3 4 gündür çok dikkat ediyorum tartılmaya daha bugün cesaret edebildim demek ki 3 4 önce tartılsaydım 75 küsürleri görecektim sonuç olarak şuan kendime çok kızgınım her üzüntüde her sıkıntıda çikolata pasta kola derken ve günde 1 bardak bile su içmezken bu sonuç kaçınılmazdı ama tartıyla yüzleşmem çok daha iyi oldu yarın sabah aç karna tartılıp bildiririm şuan hedefim 70-65-60-55 şeklinde ilerlemek ama ben bu ekibin gazıyla ve iradesiyle kiloları vereceğimden eminim :)

kizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur

Anladım güzele benziyor cumartesi pazar muhakkak denicem sanada haberdar ederim :))

Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr
Tebrikler

günaydınnnnnnnn :) her sabah büyük bir mutlulukla yazdıklarınızı okuyorum :)
hem motive oluyorum hem de yüzüm gülüyor:)
Hep böyle gül canim kilo verdikçe nekadar mutlu oluyoruz demiii

Bundan sonra dikkat edeceksin cnm herşey kendin için sadece sabır

kesin kararını verdikten sonra gel canım biz buradayız hep destek tam destek :)

Doğum günun kutlu olsun tatlım

Diyete daha baslamadinmi bi gidişlede baslayamazsin

evet ablacım dikkat edecem söz :) hatta marketten 7 otlu çay diye bişey varmış ondan aldım onu içiyorum:)

Doğum günun kutlu olsun tatlım

Diyete daha baslamadinmi bi gidişlede baslayamazsin

ay sorma moralim bozuluyor zaten kendime kiziyorum,bu arada kisa bir suredir psikiyatrisede gidiyorum.Yarin yine gorusmem var bu konuyuda konusucam.kendime kiziyorum yiyorum,yedikce dahada kiziyorum sen zaten zayiflayamazsin ye de gor gununu diyorum,boyle bir kisir dongudeyim.

yarin bu arada kan tahlilleride yaptiricam kan sekeri,insulin direnci icin falan.

bakalim bu sefer ner bahane bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…