- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
evet canım 12 kilonun üstü kalıyor zor veriliyor ben 82le doğuma gittim 64le hamile kalmıştımgenelde ikincide alıyorlar kiloyu evet haklısın tatlım ama ben 18 kilo alcağımı sanmıyorum yaa adam boşar benimaksimum alınması gereken kilo 13 diyor doktorlar o bile benim 80i bulmama sebep oluyor ben 57 olmadan hamile kalmim en iyisi
yok canım verme hemen ilkokula anaokulu gerçekten önemliçok sağol minecim yaa,çok haklısın aynen dediğin gibi yapıcam,ikiside kırılmasın,ama önce okula gidip bi sorayım bakalım belkide yaşa göre sınıf vardır bi ümit işte,,ben gidip sormadım hiç,ama burdaki okullarda benim bildiğim okullarda en azından,,tek anasınıfı var,bu yakınımızdaki okulu bilmiyorum hiç gitmedim,
öteki okullarda yeğenlerim okuyo yani bikaç okul değiştirdiler ve e tabi bizde okuduk küçükken ve tek anasınıfı vardı,burdaki okuldada olduğunu sanmıyorum,bakalım eşimlede akşam konuşucam,bakalım o ne diycek,ben kararlıyım ikiside anasınıfı evresini geçirsin 1.ci sınıf direk çok zor olur oğlum için,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız
aslında bulunduğunuz yerde vardır anaokulu
anasınıfları ilkokulların bünyesinde oluyor ama anaokulu olan devlet okulları vardır
kreş diyorlar oralarada halk arasında biaraştır istersen
servisi falanda oluyor 3 yaşı doldurunca tuvaleti öğrendiyse alıyorlar oraya
yaşa göre eğitim veriyorlar
ben eylülde vereceğim ya bu bahsettiğim yerlere yada kreşe
bakalım hayırlısı
boyun ve kilon kaçtı canım sanki tipimiz benziyorteşekkür ederim seni yerim biri diğince daha mutlu oluyorum buda yandanEki Görüntüle 970907
oooooo 2 kilooooooooysa biz boşuna uğraşmayalım ozamanla gitmiyo ne yaptıysam inemedim aşağı yaa,,kalan kiloma bakınca bende gülmeye başladım artık yaw şu 2 kiloyu bile veremedin gitti bitürlü diye,ama hiçte azımsanmıycak bi rakam buu,dile kolay koskocaa 2 kiloooooooooo
hayatta veremem 7 kiloyu
3-4 kaşık çok az canım yaaiyimiş teşekkür ederimde,,bu sebze yemeği 8-9 kaşık yazmışsın çok değilmi o yaa:26:
ben 3-4 kaşık yediğimde bile pişman oluyorum okadar yersem şişerim heralde
belki sana iyide
ben sayarak koyuyorum yemek kaşığıyla 6 kaşık ideal geliyor hatta oda az da napalım diyetteyiz
selamgünaydın hepinize kızlar.
bahar havası gibi bir hava var.
insanın içinden kendini dışarı atmak geliyor.
küçükle çıkacağım bugün.
sevgililer günü için bir şeyler bakacağım.var mı sizin de planlarınız,çıtlatın bakayım.
nerdesin sen
buradada çok güzel hava miis gibi bahar havası
sevgililer günün düşünmedim biplanı yok
bizim doğumgünleri evlilik yıldönümü hep arkaarkaya
sevgililer günüde eksik kalsın
antepi çok severimherkese bahar gibi bir gaziantep havasından günaydınlarrr
dün gece uyuyamadım bi türlü
açlıktan sanırım
sonra sigara istedi canım Allahtan evde yoktu.neyse ki atlattım
kahvaltı için sabırsızlanıyorum
adıyamanda çalışıyorduk
sık sık giderdik gezmeye