70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acliktanmidir nedir uyuyamiyorum bi turlu yataktayim bi o tarafa bi oteki tarafa donup duruyorum.telden bi bakayim dedim belki uykum gelirde uyurum diye..
Esimde coktaaan uyudu..ayy pek bi sikildim yahu :-(
Neyse yarin görüşürüz iyi geceler diyetdaslarim ♥♥♥♥♥♥♥♥

hımm iyi bari bendede pırasadan bol bişey yok evde,onu pişirip pişirip yiyip bari limon ve yoğurtla

tugba bide soylemeyi unuttum ben hic kabizlik yasamadim aksine duzene girdi yogurt sebze yiyosunya herhalde ondan oldu
valla şuanda kabızlık sorunum yok şükür,günde iki kere çıkıyorum wc'ye,ameliyattan sonra oldu bu bende nolduysa artık bağırsaklarıma devamlı çalışma içinde

ben daha onceki Kilo vermesinde yasiyodum ama simdi yasamiyorum kabizlik sorununu

tam 2saat sallamamin sonunda oglum uyudu kizimda bir Saat yaninda durdugum halde uyumamak icin inat etti bende kizdim git ister uyu ister uyuma diye babasiyla uyudu sonra oglum cok aci cekiyor 2disi birden cikiyor her diste agri cekiyor kuzum

iyi geceler yeni diyete basladiysan ondandir zamanla alisirsin

evet öyle oluyo aman camların bahanesi var o zmn boşver nerde oturuyosun cnm
esenyurt maalesef
hosbulduk sagol canim evet cok zor cikartiyor kizimda Boyle degildi daha kolay atlatmistik oglumda cikardigi her diste tekrar tekrar sanci cekiyor tabi bende onunla birlikte cekiyorum
Allah şifa versin cnm geçicek bugünler
roberto carlos iyiymiş

ooohhhh beeeeeeeeee sonunda oldu çizelgem ben bu hırsla bütün kilocuklardan kurtulurum

kızlar sizler spor yapıyor musunuz?
yapmıyorum :18::18::18:
alışır inşallah benimki 2yıl olcak başlayalı beyfendi daha buyıl alıştı
senn için çektim şimdi gene tombişim baksana iş halim kusura bakmayın Eki Görüntüle 970889
çok iyiysin cnm maşallah
camlarım bitti tülleri yıkadım astım şimdi mutfaktayım karnım ağrıyo ama nedense üşüttüm herhalde
sıcak tut kendini ne oluyosa üşütmekten geliyo
tebrik ederim....bi sabredebilsek..
uslu durdum ben onlara kız
bende telefona yüklemek istiyorum böyle bişey
gayet başarılı
tavuklu pilavmı:26:
Bugünkü menum
Kahvalti 1 dilim ekmeğe sürme peyniri cay
Diğer ogunlet ayran detoksu
ımm bu menüye yorum yok ..cuma yapcam sana toplam olarak
yoo gayetiyi bir menü hiçte kaçamak yok
bir elma çok ben olsam 2 dilim yerim
kizlaaaaaaar 10. ayda kuzenimin dugunu var bu elbiseyi alacagim ve beden 38 yada 36 olmak istiyorum sizce elbise nasil daha cok var ama simdiden heyecan basti
çok güzel yaaa bende öyle giymek istiyoruuuuuumm
canım menü güzel olmuş ya
gayet iyi
Ne dersiniz hanimlar gider mi bu kilolar? Motivasyonum dusuk nedense. yiyip icesim geliyor sonra pisman oluyorum ben kendimi anlamadim gitti
aynen ya ben yazmıyım hiç milletin motivasyonunu altüst ederim

3parça çokolmuş

sabah= 2bardak su +yeşil çay

kahvaltı=yarım dilim beyaz peynir
salata
2 zeytin
1tavada omlet
yarım dilim ekmek
ara =5 fındık
yarımdan az muz
1dilm elma
öğlen =1kase yoğurt çorbası
çeyrek lahmacun:18::18::18:
1lahana sarması
salata
ara =1 hurma
1 nescafe:18::18::18:
akşam =1porsiyon taze fasülye
2kaşık pilav
salata
1kase çorba
ara =yok

kızlar menüm felaket biliyorum ama böyleyim işte beni burada dövün edin bi yola sokun yani

Amin canim elimdende bisey gelmiyor uzuluyorum bazen oyun oynuyor sanci gelince basiyor cigligi

neyse kızlar ben kaçıyorum..yarın görevler beni bekler...
belimde tutuldu zaten yine biaz dinleneyim....çünküüüüü yazın oğluma yapacağimiz sünnet için mekan bakıcam inşallah..

günaydın hepinize kızlar.
bahar havası gibi bir hava var.
insanın içinden kendini dışarı atmak geliyor.
küçükle çıkacağım bugün.
sevgililer günü için bir şeyler bakacağım.var mı sizin de planlarınız,çıtlatın bakayım.

günaydın kızlaarr

alemsin canim ya.
sen ne burcuydun
oğlak burcuyum canım ya sen?
yok canım gayet açık anlatmışşsın galiba hafta sonu yapabilirim çünkü okul sırasında içemem peki bu ayranın yagsız olması mı gerekiyor nette öyle bişey okudum da ?

valla o kadar dikkat etmedim hazır ayran aldım ben canım normalde ev yoğurdu yada normal yoğurttan yapılması gerekiyor çünkü normal ayranda tuz oranı yüksek

tabi tabiiiii

aman canım dikkat et çok zorlama spor yaparken belini,,ben çektim kimse çekmesin yarabbimm,,en önemli organlarımızdan birisiymiş bu bel,onu çok iyi anladım

öyle tabii ben hedefimi büyüteyim en iyisi

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan ne güzel çoşuyodu topik,,herkez biranda nereye kaçtıııııııııııııııııı

mesai bitti tatlım ondan dağıldık

Bugünkü menum
Kahvalti 1 dilim ekmeğe sürme peyniri cay
Diğer ogunlet ayran detoksu

canım inşaAllah kötü etki yapmaz sende 5 günlük sıkı diyetten sonra ayran detoksu yapmasaydın keşke :26:

kizlaaar ayran detoksunu oglen aksammi icecegiz yoksa iki saatte birmi iki saatte bir cok olmazmi :26:

2 saat arayla tatlım bi kasecik içiyorsun

ben kizimda 20 Kilo oglumda 22kilodan sonra saymamistim canim oyle cok Kilo aldim ve ikisindede 60misin altindayken hamile kaldim
korkutma beni tatlım yaa 20 kilo ne demek 3 kilo için uğraşırken burda

herkese bahar gibi bir gaziantep havasından günaydınlarrr
dün gece uyuyamadım bi türlü
açlıktan sanırım
sonra sigara istedi canım Allahtan evde yoktu.neyse ki atlattım
kahvaltı için sabırsızlanıyorum

benim esim derki biz sevgilimiyiz gerek yok.

afiyet olsun canım..yalnız kaçan yer neresi bilemedim..gayet başarılı bir menü
afiyet olsun canım
gelelim eleştirilere..
gündüz barbunya yemişsin akşamda olmasa daha iyi olurdu ..ama olsun israf olmasın diye olabilir tabi.erken yemişsin zaten.
kahvaltıda kaşar ve salam demişsin..salam sosis gibi katkılı gıdalara çok mesafeliyim ben
ayrıca kaşar sürekli olmamak şartıyla yenebilir
çünkü yağlı bir peynir sık yenmesi doğru değil
güzelllllll....
günaydın canım...
burdada öyle nisan ayındayız sanki..
sevgililer gününde yok bir planımız
biz o tarz günleri umursamayan bir çiftiz..
günaydıınlaaarrrbugün kendimi enerjik hissediyoruuummmm
okula çıkacağım şimdi hoşçakalınnnn
günaydın ..kolay gelsin
günaydın canım...
içme o pis şeyi cısssss
iyi olmuş bulamaman
bak sakın şeytana uyup alma..

günaydın milletttttttttt.........

dün ne çok yazılmış yahuuuuu...
okumaya yetişemedim
topik canlandı iyice...

dün biri yazmıştı 10 günde 4 kilomu vermiş ne form çayla...
bide günde 4 bardak...
kızlar böyle şeylere itibar etmeyin..sağlığımızı bozmak istemiyorsak yavaş ama sağlıklı kilo verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…