- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
iş yerinde akşama kadar kaç bardak çay içiyorum sayamıyorum bile hepsinide şekersiz içiyorum tabiŞeker olmamış canim maalesef yavaş yavaş hayatından çıkar bence :)
Elmad yiyebilir tabiki ama ben meyveleri genellikle öğlenleri tercih ediyorum akşamlari ise yoğurt yada süt içiyorum
bu diyette yumurta hic yok sabahlari yumurta yesek olmazmi bide etimek nedir:44:[/QUO etimek unonun felan varya kizarmis ekmek ama ben cavdar ekmegi yiyorum yumurtayi haslayip yedim ben ama yumurta yedigim gunu peynir yemedim
ben kizimda 20 Kilo oglumda 22kilodan sonra saymamistim canim oyle cok Kilo aldim ve ikisindede 60misin altindayken hamile kaldimgenelde ikincide alıyorlar kiloyu evet haklısın tatlım ama ben 18 kilo alcağımı sanmıyorum yaa adam boşar benimaksimum alınması gereken kilo 13 diyor doktorlar o bile benim 80i bulmama sebep oluyor ben 57 olmadan hamile kalmim en iyisi
tesekkurler tugbacim diyette kahvalti 2dilim etimek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cayay süpersin yaa
nedir bu 1 ayda 7 kilo diyeti canım,belki yazmışsındır ama görmedim ben,bi çıtlatsan azcık neler yapıyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564760
ya zaten 2günlük detox ya bu,baktığımda 2günde 2-3 kilo veriliyo yazıyodu,ben az verince moralim bozuldu,hatta bizaman sonra tekrar denemiştim hatırladım şimdi,ondada grlarla verdim 2 günde iyice kızdım
çok sağol minecim yaa,çok haklısın aynen dediğin gibi yapıcam,ikiside kırılmasın,ama önce okula gidip bi sorayım bakalım belkide yaşa göre sınıf vardır bi ümit işte,,ben gidip sormadım hiç,ama burdaki okullarda benim bildiğim okullarda en azından,,tek anasınıfı var,bu yakınımızdaki okulu bilmiyorum hiç gitmedim,
öteki okullarda yeğenlerim okuyo yani bikaç okul değiştirdiler ve e tabi bizde okuduk küçükken ve tek anasınıfı vardı,burdaki okuldada olduğunu sanmıyorum,bakalım eşimlede akşam konuşucam,bakalım o ne diycek,ben kararlıyım ikiside anasınıfı evresini geçirsin 1.ci sınıf direk çok zor olur oğlum için,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız
oglen yogurt bir dilim kepek ekmegi
aksam yogurt sabzeyemeginden 8 9 kasik salata
bakalim canim bugun 64.8di carsamba sabahi bakalim kac cikicak kilolar gitsinde hic onemli degil kimin cok verdigi canimbenim kahvalti biraz peynir, salca(ev yapimi tuzsuz)
diger ogunler ayran detoksu.
bakalim kim daha cok kilo verecek
neden canim sen istemiyormusun zayif olmak:26::26::44:
tebrikler canimm
supersin canimbu hafta birinci olursun kesin
yok canim ya bu hafta listedeyim ama birinciligi alamam cunku siz Cuma tartildiniz benim verdiklerim 12gunluk olucak oyuzden sadece listede olucam
Tebrik ederim canim senin adına sevindim sigarayi birakmana bide benim eşim bıraksa keşkeiş yerinde akşama kadar kaç bardak çay içiyorum sayamıyorum bile hepsinide şekersiz içiyorum tabi
ama kahvaltıda şekersiz alamıyorum nedense yarından itibaren onuda kesicem
neyse ilk günü atlattım şükür
bi kaç gün idare edersem sonrası kolay
hem sigarayı bırakıp hem diyet yapmakta varmış nasipte
rüyamda görsem inanmazdım
Anladım canım bana göre az geldi ama birde emzirdigim için çok acikiyorum benim diyette balık tavuk et olmalı yanibu diyette yumurta hic yok sabahlari yumurta yesek olmazmi bide etimek nedir:44:[/QUO etimek unonun felan varya kizarmis ekmek ama ben cavdar ekmegi yiyorum yumurtayi haslayip yedim ben ama yumurta yedigim gunu peynir yemedim
ben kizimda 20 Kilo oglumda 22kilodan sonra saymamistim canim oyle cok Kilo aldim ve ikisindede 60misin altindayken hamile kaldim
tesekkurler tugbacim diyette kahvalti 2dilim etimek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
bakalim canim bugun 64.8di carsamba sabahi bakalim kac cikicak kilolar gitsinde hic onemli degil kimin cok verdigi canim
yok canim ya bu hafta listedeyim ama birinciligi alamam cunku siz Cuma tartildiniz benim verdiklerim 12gunluk olucak oyuzden sadece listede olucam
Verirsin sen canim ama önemli olan koruman bak koruyamamisin ins birdahakine korursun çünkü çok zor veriyoruz kiloları maalesed
2 saatte bir yiyceksin canım çok olmaz yedikçe yağlar gidicek diye düşün aksatmakizlaaar ayran detoksunu oglen aksammi icecegiz yoksa iki saatte birmi iki saatte bir cok olmazmi :26:
iyi bir menü ilk gün için canım diyet bozulmadı merak etmeselam kızlar ben geldim
kızlar bu akşam yemeği evde yemedik
eşim yemeğe götürdü ne yiyeceğimi bilemedim çokta acıkmıştım malum diyetin ilk günü yarım porsiyon tavuk ızgara istedim
bol bol salata yedim kola falan istemedim suyla idare ettim.
ama 2 tane kaçamak yaptım birincisi etsiz çiğ köfte vardı ondan aldım iki tane bide yarım çikolata yedim diyet bozuldu mu ne
yoksa iyi bir menü mü olmuş:44::44:
çakaaaaallllllBaskar kaçamak yapmadiysan ilk gün için iyi canim tavuk ızgara yemen iyi olmuş diyete devam bozmak yok
Anladım canim bende çarşamba perşembe yapacağım bakalıminşallah iyi sonuç alırım
hahahayt hani kız çiğ öfte yazmamışın burayaaaohhhh beee rahatladım
tüm gün listesini yazayım birde
sabah; yarım şekerli 3 bardak çay
bi kaç parça peynir küçük bir parça ekmek
öğlen ; 1 tabak sulu yemek bi kaç kaşık pilav ve yoğurt
akşam; yarım porsiyon tavuk ızgara,bol salata
yarım çikolata
ve tüm gün 2 lt su
bugünlük yeter mi yoksa 1 tane elma yeme hakkım var mı gece boyunca kızlar?:44::44:
bende sigaraya başlayalı 14 ay oldu,,bi inat uğruna başladım şimdide imkansız bırakamıyorum ooooff oooffiş yerinde akşama kadar kaç bardak çay içiyorum sayamıyorum bile hepsinide şekersiz içiyorum tabi
ama kahvaltıda şekersiz alamıyorum nedense yarından itibaren onuda kesicem
neyse ilk günü atlattım şükür
bi kaç gün idare edersem sonrası kolay
hem sigarayı bırakıp hem diyet yapmakta varmış nasipte
rüyamda görsem inanmazdım
tesekkurler tugbacim diyette kahvalti 2dilim etimek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
2 saatte bir yiyceksin canım çok olmaz yedikçe yağlar gidicek diye düşün aksatma
iyi bir menü ilk gün için canım diyet bozulmadı merak etme
çakaaaaallllll
hahahayt hani kız çiğ öfte yazmamışın burayaaa
bence menün güzel canım,,,
bende sigaraya başlayalı 14 ay oldu,,bi inat uğruna başladım şimdide imkansız bırakamıyorum ooooff oooff
iyimiş teşekkür ederimde,,bu sebze yemeği 8-9 kaşık yazmışsın çok değilmi o yaa:26:
ben 3-4 kaşık yediğimde bile pişman oluyorum okadar yersem şişerim heralde
2 saatte bir yiyceksin canım çok olmaz yedikçe yağlar gidicek diye düşün aksatma
çakaaaaallllll
bende sigaraya başlayalı 14 ay oldu,,bi inat uğruna başladım şimdide imkansız bırakamıyorum ooooff oooff
iyimiş teşekkür ederimde,,bu sebze yemeği 8-9 kaşık yazmışsın çok değilmi o yaa:26:
Tebrik ederim canim senin adına sevindim sigarayi birakmana bide benim eşim bıraksa keşke
Zamanla herşey olur cnm yavaş yavaş alıştır kendini sonra kilolar gidecektir emin ol yeterki çook istikrarlı ol
canım ben yıllardır içiyordum lisedeyken başlamıştım
ama herşey kafada bitiyor
aynı kilo vermek gibi
ben 2 hadtada bi iki tane içtim ama tiksinerek
son bi kaç gündür hiç içmedim zaten
Anladım canım bana göre az geldi ama birde emzirdigim için çok acikiyorum benim diyette balık tavuk et olmalı yani
Verirsin sen canim ama önemli olan koruman bak koruyamamisin ins birdahakine korursun çünkü çok zor veriyoruz kiloları maalesed
ayy çok mutlu oldum
listemi beğenmenize
inşallah böylede devam edecek
çakaaaaallllll
ahahah unutmuşum kızzzz
ilk gün böyle oldu ama yarın daha da dikkat edicem
gün gün yazmak en doğrusu bende
sizler benden tecrübelisiniz akıl verirsiniz bana
canım yeni başlamış sayılırsın çok kolay bırakabilirsin
bende kendimden korkuyorum kafam bozulurda tekrar başlarım diye
eşimde öyle dedi iyice tırstım:18::18:
ama bebiş için başlamak yooookkkk
8,9 kaşık sebze yemeği çok mu olurtamam canim iki saatte bir icecegim aksatmam sozpeki aksam 6 ya kadarmi yoksa yatana kadarmi icecegim
sen benim ne cakalligimi gordun kiz
1 porsiyon işte bence çok değil yaa
İyi akşamlar arkadaşlar
Hemen menümü yazayım
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu
Ara
1 küçük elma
Öğle
1 kepçe tarhana çorbası
Ara
5 kuru kaysı
Akşam
4 kaşık tarhana çorbası
Az bir parça tavuk
Salata
4-5 kaşık kadar ıspanak kavurması
1 yk pilav
Öfff akşam kaçtı biraz hep kv nin marifeti
kv ne demek bilemedim
kizlaaaaaaar 10. ayda kuzenimin dugunu var bu elbiseyi alacagim ve beden 38 yada 36 olmak istiyorum sizce elbise nasil daha cok var ama simdiden heyecan basti
Bugünkü menum
Sabah
Tavada bir yumurta
3 zeytin
Yeşillik
Iki dilim ekmek
Öğlen
Bir kase nesfit
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon türlü
Yoğurt
Bi dilim ekmek
Aralarda badem ve meyve yedim
2 litre su şimdilik
ay bayıldım harika bi elbise,inşallah gözleri kamaştırırsın bu elbisenin içindekizlaaaaaaar 10. ayda kuzenimin dugunu var bu elbiseyi alacagim ve beden 38 yada 36 olmak istiyorum sizce elbise nasil daha cok var ama simdiden heyecan basti
valla gece 10a kadar için diyo,ama ben 8den sonra içmemiştimtamam canim iki saatte bir icecegim aksatmam sozpeki aksam 6 ya kadarmi yoksa yatana kadarmi icecegim
sen benim ne cakalligimi gordun kiz
tamam canım denemek lazım,sen sebze yemeği olarak neler yedin akşamları,,bizde her akşam yemeğinde sebzelerden kızartma muhakkak oluyo,,daha zeytinyağlı bi sebze yemeği yemişliğimiz yoktugbacim diyeti yapan kiz oyle yapmis ilk ay 7 Kilo vermis 2 ayda toplamda 12 Kilo ama bende okadar yemedim bazen sadece salata yogurt yedim yada sebze yemegi yogurt 3nu birlikte yemedim ama gercekten verdiriyor 5gunde 1900 gr verdirdi bana
haklısın aslındada bana çok geliyo okadar kaşık,dediğim gibi 3-4 kaşık yesem ble pişman oluyorum şiştim diyeTebrik ederim canim senin adına sevindim sigarayi birakmana bide benim eşim bıraksa keşke
Zamanla herşey olur cnm yavaş yavaş alıştır kendini sonra kilolar gidecektir emin ol yeterki çook istikrarlı ol
8,9 kaşık sebze yemeği çok mu olur
1 porsiyon işte bence çok değil yaa
bende aynı durumdayım yiyorum devamlı ama sonradan çok pişman oluyorum,yerken çok mutluyuum amaaan boşver gitsin bişey olmaz diyorum ama sonrasııNe dersiniz hanimlar gider mi bu kilolar? Motivasyonum dusuk nedense. yiyip icesim geliyor sonra pisman oluyorum ben kendimi anlamadim gitti
ay bayıldım harika bi elbise,inşallah gözleri kamaştırırsın bu elbisenin içinde
valla gece 10a kadar için diyo,ama ben 8den sonra içmemiştim
ya dedinya hani çarşamba perşembe yapıcam diye,sırf cuma çok ekside çıkmak için o 2günde yapcan dimiiii,,diye çakal dedim,aynı taktiği bende uyguladımda zamanında baya çakallıktı yaptığım ve işede yarıyodu yanii
tamam canım denemek lazım,sen sebze yemeği olarak neler yedin akşamları,,bizde her akşam yemeğinde sebzelerden kızartma muhakkak oluyo,,daha zeytinyağlı bi sebze yemeği yemişliğimiz yok
haklısın aslındada bana çok geliyo okadar kaşık,dediğim gibi 3-4 kaşık yesem ble pişman oluyorum şiştim diye
bende aynı durumdayım yiyorum devamlı ama sonradan çok pişman oluyorum,yerken çok mutluyuum amaaan boşver gitsin bişey olmaz diyorum ama sonrasıı
tugbacim benim Burda pek secenegim yok bruksel lahanasi karnibahar ve pirasa
ben bruksel lahanasini havuc ve patetesle cok az zeytin yagi katarak yapiyorum karnabaharida oyle pirasayida zeytinyagiyla pisirip ustune bide limon SIKIYORUM SUPER oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?