70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şeker olmamış canim maalesef yavaş yavaş hayatından çıkar bence :)

Elmad yiyebilir tabiki ama ben meyveleri genellikle öğlenleri tercih ediyorum akşamlari ise yoğurt yada süt içiyorum
iş yerinde akşama kadar kaç bardak çay içiyorum sayamıyorum bile hepsinide şekersiz içiyorum tabi
ama kahvaltıda şekersiz alamıyorum nedense yarından itibaren onuda kesicem

neyse ilk günü atlattım şükür
bi kaç gün idare edersem sonrası kolay
hem sigarayı bırakıp hem diyet yapmakta varmış nasipte
rüyamda görsem inanmazdım

Tebrik ederim canim senin adına sevindim sigarayi birakmana bide benim eşim bıraksa keşke
Zamanla herşey olur cnm yavaş yavaş alıştır kendini sonra kilolar gidecektir emin ol yeterki çook istikrarlı ol

kizlaaar ayran detoksunu oglen aksammi icecegiz yoksa iki saatte birmi iki saatte bir cok olmazmi :26:
2 saatte bir yiyceksin canım çok olmaz yedikçe yağlar gidicek diye düşün aksatma
iyi bir menü ilk gün için canım diyet bozulmadı merak etme
Baskar kaçamak yapmadiysan ilk gün için iyi canim tavuk ızgara yemen iyi olmuş diyete devam bozmak yok

Anladım canim bende çarşamba perşembe yapacağım bakalıminşallah iyi sonuç alırım
çakaaaaallllll
hahahayt hani kız çiğ öfte yazmamışın burayaaa
bence menün güzel canım,,,

bende sigaraya başlayalı 14 ay oldu,,bi inat uğruna başladım şimdide imkansız bırakamıyorum ooooff oooff
tesekkurler tugbacim diyette kahvalti 2dilim etimek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen yogurt bir dilim kepek ekmegi
aksam yogurt sabzeyemeginden 8 9 kasik salata

iyimiş teşekkür ederimde,,bu sebze yemeği 8-9 kaşık yazmışsın çok değilmi o yaa:26:
ben 3-4 kaşık yediğimde bile pişman oluyorum okadar yersem şişerim heralde

kizlaaaaaaar 10. ayda kuzenimin dugunu var bu elbiseyi alacagim ve beden 38 yada 36 olmak istiyorum sizce elbise nasil daha cok var ama simdiden heyecan basti

Eklentiler

• $13019984-K7AlC55n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43

tamam canim iki saatte bir icecegim aksatmam sozpeki aksam 6 ya kadarmi yoksa yatana kadarmi icecegim

sen benim ne cakalligimi gordun kiz

tugbacim diyeti yapan kiz oyle yapmis ilk ay 7 Kilo vermis 2 ayda toplamda 12 Kilo ama bende okadar yemedim bazen sadece salata yogurt yedim yada sebze yemegi yogurt 3nu birlikte yemedim ama gercekten verdiriyor 5gunde 1900 gr verdirdi bana

İyi akşamlar arkadaşlar

Hemen menümü yazayım
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu

Ara
1 küçük elma

Öğle
1 kepçe tarhana çorbası

Ara
5 kuru kaysı

Akşam
4 kaşık tarhana çorbası
Az bir parça tavuk
Salata
4-5 kaşık kadar ıspanak kavurması
1 yk pilav

Öfff akşam kaçtı biraz hep kv nin marifeti

Menumu paylasayim;
Sabah. 07;30 kahvalti
Kahvaltidan one 2 bardak su
2 dilim kasar peynir
2dilim salam
5 zeytin
2kup salamur peynir
2dilim ekmek
5 i. Bir arada cay

Ara;1 bardak acik cay
1 tanecik Balik kraker

Oglen yemegi 12;30
1 kepce barbunya yemegi
3 catal eriste
Salata

Ara; 2 yk kayisi hosafi sekersiz yapmis annem
1 kase naneli yogurt

Aksam yemegi: 18;00
1 kepce barbunya
1 kepce kayisi hosafi
Bol salata

1 meyve hakkim ve 1 avuc sade leblebi hakkim var. Ayrica sekersiz cay da icebilirim.

Ama saat 8 den sonra lokma almicam agzima g

kv ne demek bilemedim

Ne dersiniz hanimlar gider mi bu kilolar? Motivasyonum dusuk nedense. yiyip icesim geliyor sonra pisman oluyorum ben kendimi anlamadim gitti

Herkese iyi akşamlar,

Benim menüm şöyle;

Sabah; peynir, domates, salatalık, 2 dilim kepek ekmeği ve bolca roka.

Öğlen; sebze yemeği 2 dilim kepek ekmeği, roka.

Ara; tatlı krizimden dolayı bir tatlı kaşığı bal koyulmuş süt.

Akşam ;karnabahar yemeği ve roka.

Yemekten sonra az şekerli türk kahvesi ve 3 parça bitter çikolata.

Ayrıca sabah 20 dakika, akşamda 50 dakika yürüyüş yaptım.

kizlaaaaaaar 10. ayda kuzenimin dugunu var bu elbiseyi alacagim ve beden 38 yada 36 olmak istiyorum sizce elbise nasil daha cok var ama simdiden heyecan basti
ay bayıldım harika bi elbise,inşallah gözleri kamaştırırsın bu elbisenin içinde
tamam canim iki saatte bir icecegim aksatmam sozpeki aksam 6 ya kadarmi yoksa yatana kadarmi icecegim

sen benim ne cakalligimi gordun kiz
valla gece 10a kadar için diyo,ama ben 8den sonra içmemiştim

ya dedinya hani çarşamba perşembe yapıcam diye,sırf cuma çok ekside çıkmak için o 2günde yapcan dimiiii,,diye çakal dedim,aynı taktiği bende uyguladımda zamanında baya çakallıktı yaptığım ve işede yarıyodu yanii

tugbacim diyeti yapan kiz oyle yapmis ilk ay 7 Kilo vermis 2 ayda toplamda 12 Kilo ama bende okadar yemedim bazen sadece salata yogurt yedim yada sebze yemegi yogurt 3nu birlikte yemedim ama gercekten verdiriyor 5gunde 1900 gr verdirdi bana
tamam canım denemek lazım,sen sebze yemeği olarak neler yedin akşamları,,bizde her akşam yemeğinde sebzelerden kızartma muhakkak oluyo,,daha zeytinyağlı bi sebze yemeği yemişliğimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…