- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
HOŞGELDİN CANIM
Hosbulduk tatlimm
günaydın kızlaarr
oğlak burcuyum canım ya sen?
valla o kadar dikkat etmedim hazır ayran aldım ben canım normalde ev yoğurdu yada normal yoğurttan yapılması gerekiyor çünkü normal ayranda tuz oranı yüksek
öyle tabii ben hedefimi büyüteyim en iyisi
mesai bitti tatlım ondan dağıldık
canım inşaAllah kötü etki yapmaz sende 5 günlük sıkı diyetten sonra ayran detoksu yapmasaydın keşke :26:
2 saat arayla tatlım bi kasecik içiyorsun
korkutma beni tatlım yaa 20 kilo ne demek 3 kilo için uğraşırken burda
ayy güldürdün beni
yok benim sitem değil ama açacam yakında bisite
bu siteye denenmiş tarfler gönderiliyor
http://www.nefisyemektarifleri.com/
anasayfası burası
bende tarif gönderen yazarlardan birisiyim
takip edin beni anacım
günaydıın,havada aşk kokusu var sanki,gelir bahar ayları,gevşer gönül yayları deyip bağlayayım.herkese bahar gibi bir gaziantep havasından günaydınlarrr
dün gece uyuyamadım bi türlü
açlıktan sanırım
sonra sigara istedi canım Allahtan evde yoktu.neyse ki atlattım
kahvaltı için sabırsızlanıyorum
bizimki bu lafı ederse sabaha çıkmayacağını bildiğinden diyemez.benim esim derki biz sevgilimiyiz gerek yok.
selam zerra dün yazdığımı kaçırdın sanırım.afiyet olsun canım..yalnız kaçan yer neresi bilemedim..gayet başarılı bir menü
afiyet olsun canım
gelelim eleştirilere..
gündüz barbunya yemişsin akşamda olmasa daha iyi olurdu ..ama olsun israf olmasın diye olabilir tabi.erken yemişsin zaten.
kahvaltıda kaşar ve salam demişsin..salam sosis gibi katkılı gıdalara çok mesafeliyim ben
ayrıca kaşar sürekli olmamak şartıyla yenebilir
çünkü yağlı bir peynir sık yenmesi doğru değil
güzelllllll....
günaydın canım...
burdada öyle nisan ayındayız sanki..
sevgililer gününde yok bir planımız
biz o tarz günleri umursamayan bir çiftiz..
günaydın ..kolay gelsin
günaydın canım...
içme o pis şeyi cısssss
iyi olmuş bulamaman
bak sakın şeytana uyup alma..
günaydın milletttttttttt.........
günaydın dilekçim,menü takibi görevini sana mı versek ne,öyle güzel didikliyorsun ki,senden laf duymamak için az yiyesi geliyor insanın.Günaydinnnnnnn benim güzel arkadaşlarımçıtır olma yolunda yürüyen hatunlar nasilsiniz
Kızlar bişey sorucam
makarna yoğurt ve salata üçü bir arada olursa
tehlikeli mi olur?
yoğurtlu makarna ve salata yemeyi düşünüyorum da:26::26:
kabus gibi bir geceden kabusbir gune uyandim demistimya dun ahmetin dis sancisi var diye sabaha Kadar ne Dogru duzgun uyudu ne uyuttu yakucagimda ya ayagimdaydi sabaha Kadar kizimda aksam bizim yatakta yatti kendi yataginda koruma var ama bizimkinde yok bi uyandim bizim yatagi batirmis uyandirdim onu yikadim bizim yatak kiliflari cikiyor onlari cikarttim dunya Kadar is cikartti bana tabi makinenin yikamasini bekliyorum oglum hala ciglik atiyor arada birazdan tekrar uyutucam uykusuz yemek yemiyor Dogru duzgun ne dismis ciksada rahatlasa kuzum
allah kolaylık versin güzelim.ufaklığa çok az ağrı kesici şurup verebilirsin ağrısı pik yaptığında.rahatlatır biraz.kabus gibi bir geceden kabusbir gune uyandim demistimya dun ahmetin dis sancisi var diye sabaha Kadar ne Dogru duzgun uyudu ne uyuttu yakucagimda ya ayagimdaydi sabaha Kadar kizimda aksam bizim yatakta yatti kendi yataginda koruma var ama bizimkinde yok bi uyandim bizim yatagi batirmis uyandirdim onu yikadim bizim yatak kiliflari cikiyor onlari cikarttim dunya Kadar is cikartti bana tabi makinenin yikamasini bekliyorum oglum hala ciglik atiyor arada birazdan tekrar uyutucam uykusuz yemek yemiyor Dogru duzgun ne dismis ciksada rahatlasa kuzum
bende face öyle bir sayfayı takip ediyorum ama bilemedim şimdi o mine'nin mi ki :26::26:mine facemde 5 arkadasim takip ediyormus seni vav tam 444 Tarif diyor supermis canim daha fazla dikkatli takip ederim artik
Amin canim simdi saliyorum uyusun diye cok huzursuz kuzumsy canim benim ya
sanada allah kolaylik versin canim
onlar yatinca sen de yat dinlen, en cok enerji sana lazim
allah kolaylık versin güzelim.ufaklığa çok az ağrı kesici şurup verebilirsin ağrısı pik yaptığında.rahatlatır biraz.
o çıkan dişlerin bir de düşme evresi olacak ileride.dişişleri bakanı oluyor anneler bunlarla.
yeni gelenlerede tanıtayım beni takip edin noluuuuuuuuur
http://www.nefisyemektarifleri.com/u/Mine_Budak/
yaparım canım yapmazmıyım bende yerim hemo bizde de var maalesef ya alma yapma derim alır illa
minecim reklamın iyisi kötüsü mü olurr hiçç ayrıca dünkü simitler hala aklımda yaparsan bana simit kaçırtmam takipçilerini
1 su bardağı makarnayı haşlayıp yağsız yoğurtla yiyebilirsin canımKızlar bişey sorucam
makarna yoğurt ve salata üçü bir arada olursa
tehlikeli mi olur?
yoğurtlu makarna ve salata yemeyi düşünüyorum da:26::26:
teşekkür ederimyok canim tariflere baktim diyet yemeklerde var. seni takip edicem
ayy canım kötü olmuş tühhhkabus gibi bir geceden kabusbir gune uyandim demistimya dun ahmetin dis sancisi var diye sabaha Kadar ne Dogru duzgun uyudu ne uyuttu yakucagimda ya ayagimdaydi sabaha Kadar kizimda aksam bizim yatakta yatti kendi yataginda koruma var ama bizimkinde yok bi uyandim bizim yatagi batirmis uyandirdim onu yikadim bizim yatak kiliflari cikiyor onlari cikarttim dunya Kadar is cikartti bana tabi makinenin yikamasini bekliyorum oglum hala ciglik atiyor arada birazdan tekrar uyutucam uykusuz yemek yemiyor Dogru duzgun ne dismis ciksada rahatlasa kuzum
canım vallahi yap bence tarifi yaptığım gibi paylaştım çok güzel olmuştumine benim yemek tariflerinde baktigim bir site demekki bilmeden takip ediyomusum seni
cumartesi odul gunu yapcaktim kendime simit yapmak istiyordum Tarif karsima cikti
süpermişmine facemde 5 arkadasim takip ediyormus seni vav tam 444 Tarif diyor supermis canim daha fazla dikkatli takip ederim artik
bende face öyle bir sayfayı takip ediyorum ama bilemedim şimdi o mine'nin mi ki :26::26:
bende face öyle bir sayfayı takip ediyorum ama bilemedim şimdi o mine'nin mi ki :26::26:
gördüm canım çok güzel şeyler var
yok canım o sayfa bana ait değil
sitenin face sayfasıda var bizim tarifler oradada yayınlanıyor ben tariflerimin üzerine ismimi yazıyor en son simit tarifim yayınlanmıştı ordan bakabilirsin linklere tıklayınca siteye yönlendiriyor
yok canım o sayfa bana ait değil
sitenin face sayfasıda var bizim tarifler oradada yayınlanıyor ben tariflerimin üzerine ismimi yazıyor en son simit tarifim yayınlanmıştı ordan bakabilirsin linklere tıklayınca siteye yönlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?