70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bişey sorucam
makarna yoğurt ve salata üçü bir arada olursa
tehlikeli mi olur?
yoğurtlu makarna ve salata yemeyi düşünüyorum da:26::26:

bilmiyorumki canim etki edermi zaten Kilo verdigim icin oyle 2kilo felan beklemiyorum 1kilo bile yeter bana
yok korkutmak icin demedimde ben kizimda aldim kilolari trde goren herkes dalga gecti tabi ben ugras ugras 8ayda verdim o kilolari indim 57ye 1ay bile surmedi tekrar hamile kaldim hep diyorum bari bikac ay zayifligin keyfini cikartsaydim hamileligin ilk 4ayi hic fark edilmedi bile hamile oldugum ama sonra aldim kilolari kizimda cok aldim oglumda dikkat edicem almiycam dedimnerde daha fenasi oldu onlarida vermistim Burda biliyosun ama koruyamadim ben hamur isi Pasta borek yapmayi cok seviyorum yapincada yiyorum tabi oda bana Kilo olarak dondu iste

kabus gibi bir geceden kabusbir gune uyandim demistimya dun ahmetin dis sancisi var diye sabaha Kadar ne Dogru duzgun uyudu ne uyuttu yakucagimda ya ayagimdaydi sabaha Kadar kizimda aksam bizim yatakta yatti kendi yataginda koruma var ama bizimkinde yok bi uyandim bizim yatagi batirmis uyandirdim onu yikadim bizim yatak kiliflari cikiyor onlari cikarttim dunya Kadar is cikartti bana tabi makinenin yikamasini bekliyorum oglum hala ciglik atiyor arada birazdan tekrar uyutucam uykusuz yemek yemiyor Dogru duzgun ne dismis ciksada rahatlasa kuzum

günaydıın,havada aşk kokusu var sanki,gelir bahar ayları,gevşer gönül yayları deyip bağlayayım.
inşallah sigaradan kurtulursun,oh dünya varmış diyeceksin 1-2 hafta içinde.ben de 2 yıl kullanıp bırakanlardanım.17 senedir ağzıma sürmedim şükür.
benim esim derki biz sevgilimiyiz gerek yok.
bizimki bu lafı ederse sabaha çıkmayacağını bildiğinden diyemez.
selam zerra dün yazdığımı kaçırdın sanırım.
Günaydinnnnnnn benim güzel arkadaşlarımçıtır olma yolunda yürüyen hatunlar nasilsiniz
günaydın dilekçim,menü takibi görevini sana mı versek ne,öyle güzel didikliyorsun ki,senden laf duymamak için az yiyesi geliyor insanın.aynen böyle devam.
Kızlar bişey sorucam
tehlikeli mi olur?

bir şey olmaz,yoğurdu iki kaşık koyarsın,salatanın yağı da 1 çay kaşığı kadar olursa besleyici bir menü olur.

sy canim benim ya
sanada allah kolaylik versin canim
onlar yatinca sen de yat dinlen, en cok enerji sana lazim

mine benim yemek tariflerinde baktigim bir site demekki bilmeden takip ediyomusum seni
cumartesi odul gunu yapcaktim kendime simit yapmak istiyordum Tarif karsima cikti

allah kolaylık versin güzelim.ufaklığa çok az ağrı kesici şurup verebilirsin ağrısı pik yaptığında.rahatlatır biraz.
o çıkan dişlerin bir de düşme evresi olacak ileride.dişişleri bakanı oluyor anneler bunlarla.

mine facemde 5 arkadasim takip ediyormus seni vav tam 444 Tarif diyor supermis canim daha fazla dikkatli takip ederim artik

Herkese günaydın

Burda da hava çok güzel bugün.. :)

Bende sabah uyanınca L-Carnitine içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim. (Alalı çok olmuştu ama kullanmaya üşenmiştim hep)

Sonra yaklaşık 1,5 saat yürüdüm. Ama resmen öldüm. Normalde yorulmazdım ama bugün regl oldum ağrı vardı o yüzden. Birde terleme eşofmanı giyince yanıma su almak gerekiyormuş. Almayı unuttum. Çok susadım. Acayip terledim...

Sonra maydanoz limon kürünü yaptım ilk defa kahvaltıdan önce... Tadı korktuğum gibi kötü değildi. 15 dakika sonrada kahvaltı yaptım.

Kahvaltıda;

Birkaç zeytin, bir dilim kepek ekmeği, bir kk peynir, bir tatlı kaşığı salça, çörek otu, kekik...

Bakalım cumaya kadar bir eksilme olacak mı? :)))

[/QUOTE]

rosado tebrik ederim seni canım iradeli olmak lazım yoksa bırakmak zor
akşam yemeği olarak düşündüm onu
iş yerinde sulu patates ve pilav varmış menüde
bulgur pilavı sanırım
dünde pirinç vardı yemiştim
sulu patateside hiç sevmem ne yicem ben yaa

yoğurtla etimek yiyeyim dicem ama sabahtan beri 3 dilim etimek yedim zaten abartı olur oda
hiç bişey yemesem mi akşama kadar:26::26:

bende eşime baskı yapıyorum sevgililer günü için ama benim kide diyo
bir karı kocayız sevgili değiliz diye
uyuzz oluyorum yaa
geçen senede kutlamamıştı bu senede kutlamıyor uyuz

sy canim benim ya
sanada allah kolaylik versin canim
onlar yatinca sen de yat dinlen, en cok enerji sana lazim
Amin canim simdi saliyorum uyusun diye cok huzursuz kuzum

Amin canim Burda doktorlar hic agri kesici surup vermiyolar sadece fitil veriyolar bende dun aksam verdim bi tane ama pek biseye yaramadi Allah yardimcimiz olsun
kizim 2bucuk oglum 1 yasinda olunca dahada zor oluyor iste ikisininde ayni anda ilgiye ihtiyaci var

o bizde de var maalesef ya alma yapma derim alır illa

minecim reklamın iyisi kötüsü mü olurr hiçç ayrıca dünkü simitler hala aklımda yaparsan bana simit kaçırtmam takipçilerini
yaparım canım yapmazmıyım bende yerim hem
tadı damağımda kaldı valla
Kızlar bişey sorucam
tehlikeli mi olur?
1 su bardağı makarnayı haşlayıp yağsız yoğurtla yiyebilirsin canım
yok canim tariflere baktim diyet yemeklerde var. seni takip edicem
teşekkür ederim
ayy canım kötü olmuş tühhh
kızın kaç yaşındaydı canım
oğlunun başka bir osunu olmasın
diş jellerinden sürsen belki acısını alır
mine benim yemek tariflerinde baktigim bir site demekki bilmeden takip ediyomusum seni
cumartesi odul gunu yapcaktim kendime simit yapmak istiyordum Tarif karsima cikti
canım vallahi yap bence tarifi yaptığım gibi paylaştım çok güzel olmuştu
mine facemde 5 arkadasim takip ediyormus seni vav tam 444 Tarif diyor supermis canim daha fazla dikkatli takip ederim artik
süpermiş çok sevindim
ona nasıl baktın canım benim faceden takip eden varmı bilmiyorum

bende face öyle bir sayfayı takip ediyorum ama bilemedim şimdi o mine'nin mi ki :26::26:

yok canım o sayfa bana ait değil
sitenin face sayfasıda var bizim tarifler oradada yayınlanıyor ben tariflerimin üzerine ismimi yazıyor en son simit tarifim yayınlanmıştı ordan bakabilirsin linklere tıklayınca siteye yönlendiriyor

gördüm canım çok güzel şeyler var
canım istedi hepsinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…