70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canimm maaşallah yiyorsun yiyorsun yine kilo veriyorsun kiskandimm

inşaAllah bünyen kuvvetlidir de bişey olmaz canım emeklerin boşa çıkmasın bende pasta börek yapmayı seviyorum ama sadece yapmayı aramam öyle tatlı börek çörek çok nadirr bana o eleştriler şimdiden yapılıyorki herkes diyor biz senin düğün için diyet yapıoz sen hiç bişey yapmıyorsun diyorlar halbuki yemiyorum bile ağzıma bişey atsam bu saatte yemek mi yenir diye laf sokuolar :26: bi mucize olsa da düğünümde inceck olsam sıkı diyet yapamıyorum bünyem çok zayıf 8 günlük dukan yaptım çok iyiydi hiç aç kalmadım ama hastanelik oldum yapamıyorum o yüzden mesela sen gibi hem 7 günlük diyet üstüne ayran detoksu yapamıyorum

yaparım canım yapmazmıyım bende yerim hem
tadı damağımda kaldı valla

görüntüsü bile aklımda kalmışsa tadı nolurdu bilmiyorum çok mu açım ben ya

bekle biraz daha minecim beraber yaparız çocuğu beraber alırız kiloları ve de veririz Allah'ın izniyle

ay bu kız beni öldürecek oturduğu yerden kilo veriyor bu kız yaaaa

Menun gayet iyi bence tatlım.lahmacun fazla okadar:)

Bizim hiç bir planımız yooook ama hediye bekliyorummmmm o kesin birşey

mine bi tarafdan oglumu salliyorum bi tarafdanda tariflerine bakiyorum zaten bu yemekleri yapan birinin zayif olabilmesi zor nekadar guzel seyler yapmissin netten Pasta borek yemek denemeyi cok seviyorum artik senin siteden denerim

yaparsan denersin tadına bakayım derken bi bakmışın tepsi bitmiş evet takip edersin ama yeme....:18::18:

Canimm hu kadar kafaya takma çook aşırı bi kilonu yok bence gayet hoş bir gelin olursun milletin dediğine ne bakıyorsun sen korsali bir gelinlik gayet incecik gösterir seni
Ben 74 kiloyla gelinlik giydim gelinligimi çok önce almıştım oyüzden zayıflayamadim bak ekleyeyim resmimi gör cokta kilolu durmuyordum kendi adıma soyleyim

yaparsan denersin tadına bakayım derken bi bakmışın tepsi bitmiş evet takip edersin ama yeme....:18::18:
simdi biraktim canim esim diyor kiymali borek cok guzeldi yapsanda yesek daha cok beklersin dedim artik ara verdim yok borek corek dedim ama kac gundur aklimda simit var odul olarak yapicaktim yarim yesem bisey olmaz herhalde dimi

canim ben aclik pek hissetmiyorum alisti sanki bunyem sadece diyete basladigim ilk gunler biraz bas agrisi oldu oda gecti aksine ben yemek yedigimde yemek 15 dakika sonra cok siddetli bi sekilde bas agrisi gibi bisey yapiyodu simdi ondan kurtuldum daha rahatim yani nekadar az yersem okadar iyiyim

burda anaokullarıda var orda yaşa göre ayrıdır ama hepsi özel okul ve bizim iki çocuk için baya masraflı oluyo,kişi başı 150 lira diye biliyorum ikisi 300 oluyo ve bukadar borç içinde ona yetişmemiz zor,e bide evde kira
ama devlet okullarında tek anasınıfı varmış dün öğrendik ,bide anneme anlattım dün böyle böyle yapıcam oğlanı bu dönem kızıda öteki sene anasınıfına yollıycam dedim,,anaaaam bi ağzıma etmediği kaldı çok kızdı
neymiş annemin zamanında bile aynı sınıfta 7 yaştan 15 yaşa kadar aynı sınıfta okumuşlarmış ne gelişim farklılığı dedi,bişey olmaz ikisinide aynı sınıfa yolla ikiz gibi okurlar nolcak dediçok sinir oldum bu laflarına,senin zamanınla bu zaman aynımı dedim,sonuçta o köyde tek okullu biyerde oumuş bide tek sınıf varmış normal yani öyle farklı yaşlardan öğrenci olmasıöyle değilmi yanlışmı düşünüyorum bençok kafamı karıştırdı ooff oooff

Kızlar bişey sorucam
makarna yoğurt ve salata üçü bir arada olursa
tehlikeli mi olur?
yoğurtlu makarna ve salata yemeyi düşünüyorum da:26::26:
ben hep yoğurtla yerim makarnayı,yağlı soslarla yiycemize böyle daha sağlıklıymış,tvde görmüştüm şey diyodu,makarnayı kesinlikle yoğurtla yiyin ozaman daha masum oluyomuş hemde faydalıymış
ayy kıyamam yaa çok üzüldüm yavruya:26:biz bu yaşta bile dişimiz ağrıdığında çileden çıkıyoz bide daha çok küçük ooallahtan benim çocukların diş çıkarma dönemleri sıkıntısız geçmişti şükür yaniineyse inşallah atlatıcak bu dönemide,ilaç falan varmı kullandığın acısı hafiflerdi:26:
[/QUOTE]
sen böyle gidersen süper sonuçlar alırsın hayırlısı bakalım
bende devamlı senin tariflerine bakıyodum ama takip et demeyi hiç akıl edemedim
az önce seni takip etmeye başladım dedektif gibi hadi hayırlısı

bende arka arkaya doğuranlar grubundayım canım biliyosun,1 yaş var araları ve ben şuan gayet memnunum böyle olduğu için,mesela çevremde tek çocuk olanlar var,dışarda iyide evde tek başlarına nasıl sıkılıyorlardır kimbilir diye düşünüyorum,benimkiler şanslı arkadaş gibi büyüyolar ve evde hiç sıkılmıyolar,e benide sıkmıyolar böylece
almanyadaki ablamında tek oğlu var ve çok üzülüyo oğlu 6 yaşında ve evde devamlı bitane daha olmasını istiyomuş çok sıkılıyo çok üzülüyo diyo ablam,,ama kardeş yapamıyo ,çalışmak zorunda ve almanyada yaşam zor biliyosundur çok çekiniyo,tek çocukla bile yetişemiyorum masraflara diyo bide bi çocuk daha çok zor olur diyo,,

ama senin öyle bir sıkıntın yoksa geç olmadan bitane daha yap,eşime bende diyorum bitane daha istiyorum diye özledim bebek sevmeyi diye,oda istekli ama devlet işine girmeden asla diyo,ama sözü var ilerde istiyoruz bi tane daha,ama 9 aylık süre banada çok uzun geliyo,dediğin gibi 3 aylık olsaydı ben her sene doğrurdum heralde

senin ilaclar kilo verdirenlerden heralde. banada soylesene isimlerini
yok canım ya hastaneden çıktıktan sonra 2 gün kullandım ilaçları,baktım çok yan etkisi oldu zaten başım çatlıyodu kalkamıyodum midemi yaktı başımı döndürdü ölüyorum sandım,vazgeçtim bıraktım kullanmayı,ama tek yaptığım şey şuanda aksatmadan hergün 5i biyerde çayım var,sabah aç karnına bide akşam yatmadan önce içiyorum hepsi oo,,yemekten kısmıyorum ama çayın faydası var gibi
supermis canim tebrikler

yok kız teşvik etme öyle,evde tehlikeli yiycek kalmadı şükür,dikkat edicem artık,yemeklerden kısmam belki ama,abur cubur yememeye çalışcam
Geçmiş olsun tatlım evet bu dönem ler çok zor maalesef

Kızlar face var herkesin heralde ekleyinde görüşelim orda bol bol

ayy bizaman vermiştin adını ben ekliycektim unuttum,gerçi ekledimmi onuda unuttum verde ekliyim hadi,,tabi istersen

kızlaaaarrr iş yerinde bugün tatlı çıkmış öğlen yemeğinde yemeği yiyip yukarı kaçtım ama aklım tatlıdaaa
bu ne büyük imtihandır yaa

bende devamlı senin tariflerine bakıyodum ama takip et demeyi hiç akıl edemedim
az önce seni takip etmeye başladım dedektif gibi hadi hayırlısı

bende arka arkaya doğuranlar grubundayım canım biliyosun,1 yaş var araları ve ben şuan gayet memnunum böyle olduğu için,mesela çevremde tek çocuk olanlar var,dışarda iyide evde tek başlarına nasıl sıkılıyorlardır kimbilir diye düşünüyorum,benimkiler şanslı arkadaş gibi büyüyolar ve evde hiç sıkılmıyolar,e benide sıkmıyolar böylece
almanyadaki ablamında tek oğlu var ve çok üzülüyo oğlu 6 yaşında ve evde devamlı bitane daha olmasını istiyomuş çok sıkılıyo çok üzülüyo diyo ablam,,ama kardeş yapamıyo ,çalışmak zorunda ve almanyada yaşam zor biliyosundur çok çekiniyo,tek çocukla bile yetişemiyorum masraflara diyo bide bi çocuk daha çok zor olur diyo,,

ama senin öyle bir sıkıntın yoksa geç olmadan bitane daha yap,eşime bende diyorum bitane daha istiyorum diye özledim bebek sevmeyi diye,oda istekli ama devlet işine girmeden asla diyo,ama sözü var ilerde istiyoruz bi tane daha,ama 9 aylık süre banada çok uzun geliyo,dediğin gibi 3 aylık olsaydı ben her sene doğrurdum heralde

yok canım ya hastaneden çıktıktan sonra 2 gün kullandım ilaçları,baktım çok yan etkisi oldu zaten başım çatlıyodu kalkamıyodum midemi yaktı başımı döndürdü ölüyorum sandım,vazgeçtim bıraktım kullanmayı,ama tek yaptığım şey şuanda aksatmadan hergün 5i biyerde çayım var,sabah aç karnına bide akşam yatmadan önce içiyorum hepsi oo,,yemekten kısmıyorum ama çayın faydası var gibi

yok kız teşvik etme öyle,evde tehlikeli yiycek kalmadı şükür,dikkat edicem artık,yemeklerden kısmam belki ama,abur cubur yememeye çalışcam

ayy bizaman vermiştin adını ben ekliycektim unuttum,gerçi ekledimmi onuda unuttum verde ekliyim hadi,,tabi istersen [/QUOTE]

sagol tugbacim kizimda aynen sorunsuz atlatmistik oglumda farkli oldu

[/QUOTE]

Senden böyle şeyler duymak benim için çok güzel :))) zayıflayanların resimleri bölümlerinde resimlerini gördüm. fıstık gibi olmuşsun :))) Sanırım başarı hikayende varmış o bölüme daha giremedim ama onu da okuyacağım en kısa zamanda. Bende yanlış mı yapıyorum diyordum içim rahatladı. :))) Ben daha yeniyim .Daha yeni keşfediyorum burayı...daha önce üye olmuştum ama hiç bişeyler yazmamıştım .ara sıra bakardım sadece :)))

koysana tatlım bi bakayım faceye mi atcan burdaki profiline mi :26:valla dalga geçenlere zaten ben böyle iyiyim ya diorum onlarda gülüyor bana

bende açlık hissetmiyorum ama hastalanıyorum hemen yatak döşek ardından grip vuruyor beni bildiği perte çıkıyorum bünyem çok zayıf benim ya çocuğu nasıl yapcam acaba

yarin ne olcak bakalım. haftaya carsamba persembe de yapmayi dusunuyorum
tatlım ayda bir yapın diye öneriyor.Allah korusun bir sakatlık çıkmasın ben de ayda bir yapabilirim.

kuzularrr ben gideyim namazımı kılmadım evimi toparlayayım küçük paşam uyurken hepinize güzel mutlu günler diliyorum kaçamak yok unutmayınnn hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…