- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
sen bide dun sabah gorcektin canim. okula zor tetistim burda laf yetistirmekten
günaydınlaarr,
ayy dünde ipin ucu kaçtı yine tutamadım yedimde yedim,,abur cuburun dibine vurdumneyseki evde abur cubur namına bişey kalmadı, dün akşam makarna yedim bide çok pişman oldum ,ama bugün 59.1i gördüm 400gr vermişim dün 59.5tim şaşırdım
bilmiyorumki canim etki edermi zaten Kilo verdigim icin oyle 2kilo felan beklemiyorum 1kilo bile yeter bana
yok korkutmak icin demedimde ben kizimda aldim kilolari trde goren herkes dalga gecti tabi ben ugras ugras 8ayda verdim o kilolari indim 57ye 1ay bile surmedi tekrar hamile kaldim hep diyorum bari bikac ay zayifligin keyfini cikartsaydim hamileligin ilk 4ayi hic fark edilmedi bile hamile oldugum ama sonra aldim kilolari kizimda cok aldim oglumda dikkat edicem almiycam dedimnerde daha fenasi oldu onlarida vermistim Burda biliyosun ama koruyamadim ben hamur isi Pasta borek yapmayi cok seviyorum yapincada yiyorum tabi oda bana Kilo olarak dondu iste
yaparım canım yapmazmıyım bende yerim hem
tadı damağımda kaldı valla
kızlar bişey sorcam
aynı durumu yaşayan varmı
kızım 3,5 yaşında kardeş düşünüyorum ama hiç hazır değilim nasıl olacak diyorum sanki kızım daha küçük gibi
üfffff ben korkuyorum bide yaaa
hamileliğimde doğumumda sorunsuz geçti ama şimdi korkuyorum 9 ay çok uzun
kilo alacağım
uykusuz geceler hastalıklar ağlamalar krizler sütüm yok dertleri
aslında istemiyorum ama sırf kızım yalnız kalmasın düşüncesi işte
bilmiyorum nasıl olacak
bazen diyorumki seçim vaatleri veriyorlar yaa
hamileliği 3 aya düşürseler yaaa
günaydınlaarr,
ayy dünde ipin ucu kaçtı yine tutamadım yedimde yedim,,abur cuburun dibine vurdumneyseki evde abur cubur namına bişey kalmadı, dün akşam makarna yedim bide çok pişman oldum ,ama bugün 59.1i gördüm 400gr vermişim dün 59.5tim şaşırdım
ben kuru olarak 4 hkasik koymustum ya daha bitmedi canim ya bugun ona devam.
simdi tok karnina tartildim. -600gr gosteriyor, keske ac karnina tartilsaydim
Menun gayet iyi bence tatlım.lahmacun fazla okadar:)sabah= 2bardak su +yeşil çay
kahvaltı=yarım dilim beyaz peynir
salata
2 zeytin
1tavada omlet
yarım dilim ekmek
ara =5 fındık
yarımdan az muz
1dilm elma
öğlen =1kase yoğurt çorbası
çeyrek lahmacun:18::18::18:
1lahana sarması
salata
ara =1 hurma
1 nescafe:18::18::18:
akşam =1porsiyon taze fasülye
2kaşık pilav
salata
1kase çorba
ara =yok
kızlar menüm felaket biliyorum ama böyleyim işte beni burada dövün edin bi yola sokun yani
Bizim hiç bir planımız yooook ama hediye bekliyorummmmm o kesin birşeygünaydın hepinize kızlar.
bahar havası gibi bir hava var.
insanın içinden kendini dışarı atmak geliyor.
küçükle çıkacağım bugün.
sevgililer günü için bir şeyler bakacağım.var mı sizin de planlarınız,çıtlatın bakayım.
mine bi tarafdan oglumu salliyorum bi tarafdanda tariflerine bakiyorum zaten bu yemekleri yapan birinin zayif olabilmesi zornekadar guzel seyler yapmissin netten Pasta borek yemek denemeyi cok seviyorum artik senin siteden denerim
inşaAllah bünyen kuvvetlidir de bişey olmaz canım emeklerin boşa çıkmasınbende pasta börek yapmayı seviyorum ama sadece yapmayı aramam öyle tatlı börek çörek çok nadirr bana o eleştriler şimdiden yapılıyorki herkes diyor biz senin düğün için diyet yapıoz sen hiç bişey yapmıyorsun diyorlar halbuki yemiyorum bile ağzıma bişey atsam bu saatte yemek mi yenir diye laf sokuolar :26: bi mucize olsa da düğünümde inceck olsam sıkı diyet yapamıyorum bünyem çok zayıf 8 günlük dukan yaptım çok iyiydi hiç aç kalmadım ama hastanelik oldum yapamıyorum o yüzden mesela sen gibi hem 7 günlük diyet üstüne ayran detoksu yapamıyorum
görüntüsü bile aklımda kalmışsa tadı nolurdu bilmiyorum çok mu açım ben ya
bekle biraz daha minecim beraber yaparız çocuğu beraber alırız kiloları ve de veririz Allah'ın izniyle
ay bu kız beni öldürecek oturduğu yerden kilo veriyor bu kız yaaaa
simdi biraktim canim esim diyor kiymali borek cok guzeldi yapsanda yesek daha cok beklersin dedim artik ara verdim yok borek corek dedim ama kac gundur aklimda simit var odul olarak yapicaktim yarim yesem bisey olmaz herhalde dimiyaparsan denersin tadına bakayım derken bi bakmışın tepsi bitmiş evet takip edersin ama yeme....:18::18:
inşaAllah bünyen kuvvetlidir de bişey olmaz canım emeklerin boşa çıkmasınbende pasta börek yapmayı seviyorum ama sadece yapmayı aramam öyle tatlı börek çörek çok nadirr bana o eleştriler şimdiden yapılıyorki herkes diyor biz senin düğün için diyet yapıoz sen hiç bişey yapmıyorsun diyorlar halbuki yemiyorum bile ağzıma bişey atsam bu saatte yemek mi yenir diye laf sokuolar :26: bi mucize olsa da düğünümde inceck olsam sıkı diyet yapamıyorum bünyem çok zayıf 8 günlük dukan yaptım çok iyiydi hiç aç kalmadım ama hastanelik oldum yapamıyorum o yüzden mesela sen gibi hem 7 günlük diyet üstüne ayran detoksu yapamıyorum
görüntüsü bile aklımda kalmışsa tadı nolurdu bilmiyorum çok mu açım ben ya
bekle biraz daha minecim beraber yaparız çocuğu beraber alırız kiloları ve de veririz Allah'ın izniyle
ay bu kız beni öldürecek oturduğu yerden kilo veriyor bu kız yaaaa
Geçmiş olsun tatlım evet bu dönem ler çok zor maalesef
bencede canım faceten de görüşelim ne güzel olurrrgünaydıın,havada aşk kokusu var sanki,gelir bahar ayları,gevşer gönül yayları deyip bağlayayım.
inşallah sigaradan kurtulursun,oh dünya varmış diyeceksin 1-2 hafta içinde.ben de 2 yıl kullanıp bırakanlardanım.17 senedir ağzıma sürmedim şükür.
bizimki bu lafı ederse sabaha çıkmayacağını bildiğinden diyemez.
selam zerra dün yazdığımı kaçırdın sanırım.
günaydın dilekçim,menü takibi görevini sana mı versek ne,öyle güzel didikliyorsun ki,senden laf duymamak için az yiyesi geliyor insanın.aynen böyle devam.
Günaydın ablamm bu görevi zevkle yaparım ben vallaelimden geldiği kadar yardımcı oluyorum arkadaşlara:)
Kızlar face var herkesin heralde ekleyinde görüşelim orda bol bol
burda anaokullarıda var orda yaşa göre ayrıdır ama hepsi özel okul ve bizim iki çocuk için baya masraflı oluyo,kişi başı 150 lira diye biliyorum ikisi 300 oluyo ve bukadar borç içinde ona yetişmemiz zor,e bide evde kira
evet canım 12 kilonun üstü kalıyor zor veriliyor ben 82le doğuma gittim 64le hamile kalmıştım
yok canım verme hemen ilkokula anaokulu gerçekten önemli
aslında bulunduğunuz yerde vardır anaokulu
anasınıfları ilkokulların bünyesinde oluyor ama anaokulu olan devlet okulları vardır
kreş diyorlar oralarada halk arasında biaraştır istersen
servisi falanda oluyor 3 yaşı doldurunca tuvaleti öğrendiyse alıyorlar oraya
yaşa göre eğitim veriyorlar
ben eylülde vereceğim ya bu bahsettiğim yerlere yada kreşe
bakalım hayırlısı
boyun ve kilon kaçtı canım sanki tipimiz benziyor
oooooo 2 kilooooooooysa biz boşuna uğraşmayalım ozaman
hayatta veremem 7 kiloyu
3-4 kaşık çok az canım yaa
belki sana iyide
ben sayarak koyuyorum yemek kaşığıyla 6 kaşık ideal geliyor hatta oda az da napalım diyetteyiz
selam
nerdesin sen
buradada çok güzel hava miis gibi bahar havası
sevgililer günün düşünmedim biplanı yok
bizim doğumgünleri evlilik yıldönümü hep arkaarkaya
sevgililer günüde eksik kalsın
antepi çok severim
adıyamanda çalışıyorduk
sık sık giderdik gezmeye
bihayvanat bahçesini görmek kısmet olmadı
selam buarada
ben hep yoğurtla yerim makarnayı,yağlı soslarla yiycemize böyle daha sağlıklıymış,tvde görmüştüm şey diyodu,makarnayı kesinlikle yoğurtla yiyin ozaman daha masum oluyomuş hemde faydalıymışKızlar bişey sorucam
makarna yoğurt ve salata üçü bir arada olursa
tehlikeli mi olur?
yoğurtlu makarna ve salata yemeyi düşünüyorum da:26::26:
ayy kıyamam yaa çok üzüldüm yavruya:26:biz bu yaşta bile dişimiz ağrıdığında çileden çıkıyoz bide daha çok küçük ookabus gibi bir geceden kabusbir gune uyandim demistimya dun ahmetin dis sancisi var diye sabaha Kadar ne Dogru duzgun uyudu ne uyuttu yakucagimda ya ayagimdaydi sabaha Kadar kizimda aksam bizim yatakta yatti kendi yataginda koruma var ama bizimkinde yok bi uyandim bizim yatagi batirmis uyandirdim onu yikadim bizim yatak kiliflari cikiyor onlari cikarttim dunya Kadar is cikartti bana tabi makinenin yikamasini bekliyorum oglum hala ciglik atiyor arada birazdan tekrar uyutucam uykusuz yemek yemiyor Dogru duzgun ne dismis ciksada rahatlasa kuzum
[/QUOTE]
Herkese günaydın
Burda da hava çok güzel bugün.. :)
Bende sabah uyanınca L-Carnitine içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim. (Alalı çok olmuştu ama kullanmaya üşenmiştim hep)
Sonra yaklaşık 1,5 saat yürüdüm. Ama resmen öldüm. Normalde yorulmazdım ama bugün regl oldum ağrı vardı o yüzden. Birde terleme eşofmanı giyince yanıma su almak gerekiyormuş. Almayı unuttum. Çok susadım. Acayip terledim...
Sonra maydanoz limon kürünü yaptım ilk defa kahvaltıdan önce... Tadı korktuğum gibi kötü değildi. 15 dakika sonrada kahvaltı yaptım.
Kahvaltıda;
Birkaç zeytin, bir dilim kepek ekmeği, bir kk peynir, bir tatlı kaşığı salça, çörek otu, kekik...
Bakalım cumaya kadar bir eksilme olacak mı? :)))
bende devamlı senin tariflerine bakıyodum ama takip et demeyi hiç akıl edemedim
yok canım o sayfa bana ait değil
sitenin face sayfasıda var bizim tarifler oradada yayınlanıyor ben tariflerimin üzerine ismimi yazıyor en son simit tarifim yayınlanmıştı ordan bakabilirsin linklere tıklayınca siteye yönlendiriyor
bende arka arkaya doğuranlar grubundayım canım biliyosun,1 yaş var araları ve ben şuan gayet memnunum böyle olduğu için,mesela çevremde tek çocuk olanlar var,dışarda iyide evde tek başlarına nasıl sıkılıyorlardır kimbilir diye düşünüyorum,benimkiler şanslı arkadaş gibi büyüyolar ve evde hiç sıkılmıyolar,e benide sıkmıyolar böylecekızlar bişey sorcam
aynı durumu yaşayan varmı
kızım 3,5 yaşında kardeş düşünüyorum ama hiç hazır değilim nasıl olacak diyorum sanki kızım daha küçük gibi
üfffff ben korkuyorum bide yaaa
hamileliğimde doğumumda sorunsuz geçti ama şimdi korkuyorum 9 ay çok uzun
kilo alacağım
uykusuz geceler hastalıklar ağlamalar krizler sütüm yok dertleri
aslında istemiyorum ama sırf kızım yalnız kalmasın düşüncesi işte
bilmiyorum nasıl olacak
bazen diyorumki seçim vaatleri veriyorlar yaa
hamileliği 3 aya düşürseler yaaa
yok canım ya hastaneden çıktıktan sonra 2 gün kullandım ilaçları,baktım çok yan etkisi oldu zaten başım çatlıyodu kalkamıyodum midemi yaktı başımı döndürdü ölüyorum sandım,vazgeçtim bıraktım kullanmayı,ama tek yaptığım şey şuanda aksatmadan hergün 5i biyerde çayım var,sabah aç karnına bide akşam yatmadan önce içiyorum hepsi oo,,yemekten kısmıyorum ama çayın faydası var gibisenin ilaclar kilo verdirenlerden heralde. banada soylesene isimlerini
supermis canim tebrikler
yok kız teşvik etme öyle,evde tehlikeli yiycek kalmadı şükür,dikkat edicem artık,yemeklerden kısmam belki ama,abur cubur yememeye çalışcamgünaydın canlarımmmmmm burada da çok güzel hava var oğlumu balkona çıkardım 15-20 dk güneşlendik ama sular kesik
Allah yardımcın olsun canım
sen ye tatlım yedikçe veriyorsun çünkü
bende detoksa devam edecem ama baltaladılar ya....sular kesikkkk çok kızgınım
günaydıın,havada aşk kokusu var sanki,gelir bahar ayları,gevşer gönül yayları deyip bağlayayım.
inşallah sigaradan kurtulursun,oh dünya varmış diyeceksin 1-2 hafta içinde.ben de 2 yıl kullanıp bırakanlardanım.17 senedir ağzıma sürmedim şükür.
bizimki bu lafı ederse sabaha çıkmayacağını bildiğinden diyemez.
selam zerra dün yazdığımı kaçırdın sanırım.
günaydın dilekçim,menü takibi görevini sana mı versek ne,öyle güzel didikliyorsun ki,senden laf duymamak için az yiyesi geliyor insanın.aynen böyle devam.
Günaydın ablamm bu görevi zevkle yaparım ben vallaelimden geldiği kadar yardımcı oluyorum arkadaşlara:)
sagol canim simdi ayaklarimda uyuyordu yataga koydum uyandi
gorusuruz kizlar benim isler beni bekler tabi ahmet durursa
canım ben tartıldım -1200 gösteriyordu70.0 kg gösterdi tartıda. canım günlük yap diyor . birde 2lt çok geliyo 1lt yapacam bugün
sen böyle gidersen süper sonuçlar alırsın hayırlısı bakalımburda anaokullarıda var orda yaşa göre ayrıdır ama hepsi özel okul ve bizim iki çocuk için baya masraflı oluyo,kişi başı 150 lira diye biliyorum ikisi 300 oluyo ve bukadar borç içinde ona yetişmemiz zor,e bide evde kira
ama devlet okullarında tek anasınıfı varmış dün öğrendik ,bide anneme anlattım dün böyle böyle yapıcam oğlanı bu dönem kızıda öteki sene anasınıfına yollıycam dedim,,anaaaam bi ağzıma etmediği kaldı çok kızdı
neymiş annemin zamanında bile aynı sınıfta 7 yaştan 15 yaşa kadar aynı sınıfta okumuşlarmış ne gelişim farklılığı dedi,bişey olmaz ikisinide aynı sınıfa yolla ikiz gibi okurlar nolcak dediçok sinir oldum bu laflarına,senin zamanınla bu zaman aynımı dedim,sonuçta o köyde tek okullu biyerde oumuş bide tek sınıf varmış normal yani öyle farklı yaşlardan öğrenci olması öyle değilmi yanlışmı düşünüyorum ben çok kafamı karıştırdı ooff oooff
ben hep yoğurtla yerim makarnayı,yağlı soslarla yiycemize böyle daha sağlıklıymış,tvde görmüştüm şey diyodu,makarnayı kesinlikle yoğurtla yiyin ozaman daha masum oluyomuş hemde faydalıymış
ayy kıyamam yaa çok üzüldüm yavruya:26:biz bu yaşta bile dişimiz ağrıdığında çileden çıkıyoz bide daha çok küçük ooallahtan benim çocukların diş çıkarma dönemleri sıkıntısız geçmişti şükür yanii neyse inşallah atlatıcak bu dönemide,ilaç falan varmı kullandığın acısı hafiflerdi:26:
Canimm hu kadar kafaya takma çook aşırı bi kilonu yok bence gayet hoş bir gelin olursun milletin dediğine ne bakıyorsun sen korsali bir gelinlik gayet incecik gösterir seni
Ben 74 kiloyla gelinlik giydim gelinligimi çok önce almıştım oyüzden zayıflayamadim bak ekleyeyim resmimi gör cokta kilolu durmuyordum kendi adıma soyleyim
simdi biraktim canim esim diyor kiymali borek cok guzeldi yapsanda yesek daha cok beklersin dedim artik ara verdim yok borek corek dedim ama kac gundur aklimda simit var odul olarak yapicaktim yarim yesem bisey olmaz herhalde dimi
canim ben aclik pek hissetmiyorum alisti sanki bunyem sadece diyete basladigim ilk gunler biraz bas agrisi oldu oda gecti aksine ben yemek yedigimde yemek 15 dakika sonra cok siddetli bi sekilde bas agrisi gibi bisey yapiyodu simdi ondan kurtuldum daha rahatim yani nekadar az yersem okadar iyiyim
tatlım ayda bir yapın diye öneriyor.Allah korusun bir sakatlık çıkmasın ben de ayda bir yapabilirim.yarin ne olcak bakalım. haftaya carsamba persembe de yapmayi dusunuyorum
simdi biraktim canim esim diyor kiymali borek cok guzeldi yapsanda yesek daha cok beklersin dedim artik ara verdim yok borek corek dedim ama kac gundur aklimda simit var odul olarak yapicaktim yarim yesem bisey olmaz herhalde dimi
bende yapıyordum bitmiyordu eşim çok iştahlı birisi değil kalanı da dökülmesin diye hep ben yiyordum karar aldık eşimle evde pasta börek yapmıyorum.eşimde güzel yapıyorsun ama kalmasını ziyan olmasını istemiyorum deyince bayağı zaman oldu yapmayalı.olur çok kaçırma ama
sana diyorum ben detoks yaparken yani dün bitter çikolata yedim 1 karecikbide akşam 2 tane un kurabiyesi yedim canım çok tatlı istedi emziriyorum sütüm çeker falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?