70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzularrr ben gideyim namazımı kılmadım evimi toparlayayım küçük paşam uyurken hepinize güzel mutlu günler diliyorum kaçamak yok unutmayınnn hoşçakalınnn

allah kabul etsin canım.ben de ufaklığı yatırıp gideceğim namaza.
arkasından ortalığı toparlar sporumu yaparım.bantın yağını aldım,sıkıp bir güzel de tozunu alayım 1 saat koşarak.
yemek yap,duş al derken akşam olur zaten.

2907anniss;33961471]tatlım ayda bir yapın diye öneriyor.Allah korusun bir sakatlık çıkmasın ben de ayda bir yapabilirim.

maalesef ben 155 boy 80,8 le obez sinifindayim ayda 2 kere yapabilirim

tatlım sağlık açısından ayda bi kez yapılması gerekiyor kendine,vücuduna zarar vermeye hakkın yok canım çünkü bu şok diyet metobolizmayı şaşırtmak için yapılır anlaştık mı obez de değilsin ayrıca fazlalıkların var sadece

eklicem şimdi benimkiside nurşen ömer çaldıran canım
sen yurtdışında mı yaşıyorsun tatlım
evet tatlim yurtdisindayim
geldim kuzuumm geldimmm gördüm şimdii bu sana hiç benzemiyor kız yanlış anlama ama evlilik yaramış sana şimdiki halini daha çok beğendim boyun kaç canım senin bu arada?

neden yanlis anlayim canim ozaman soyle diyelim annelik yaramis bana

benim boyum 1.62 standart turk kadin boyundayim

tatlim Burda nerde turkiyedeki gibi kuaforler makyozler hepsini gavur eline birakiyoruz mecburen pek biseydende anlamazlar yani

burdakilerinde bazıları iyi zaten tatlım ben bugüne kadar saçımı bi kere beğendim o da taa 4 yıl önce kuzenimin düğününde yaptığımdı işte kilom da 59du ozamnlar işte sonra yapılan kaç tane saçım varsa beğenmiyorum abartıyolar yaa saç boyamaya gittiğimde kadın nasıl fönleyelim diyo düz diyorum pırasa saçlı olmama rağmen bi kere dalgalı yaptırdım bin pişman oldum koca karı gibi çıkmıştım hemen topladım saçlarımı

Allah kolayligini veriyor merak etme cocuk olayinda

ben geri geldim cok yorgunum ruhenmi bedenenmi bilmiyorum ama
biraz once islere basladim banyoda calisirken kizim daha lazimliga yapiyor kizim yapti ustune ahmet geldi ben yetisemeden lazimligi doktu ahmeti temizle banyoyu temizle gittim mutfaga mutfagi temizledim sonra cocuklara yemek yedirdim zümra biskuvi istedi gitti oturma odasina bi gittim hali tamamen biskuvi ne buralarin hali dedim kv ahmet yapti dedi niye verdiniz eline dedim orayida temizledim cocuklar kv odasina gittiler baktim napiyolar diye ikisinde elinde buyuk pillerden niye verdin anne dedim kendileri Aldi dedi onlar cocuk alir sen vermesene dedim cikardim odadan ece biara yok ortada baktim oturma odasinda su dokmus sonrada gitmis banyodan havlu almis silmeye calismis artik dayanamayip bagirmaya basladim su bardakla icilir neden pet siseden iciyosun diye [bu arada kvde Boyle ictigi icin ondan gorup iciyor ]bidaha sana yok sakin iciyosanda bardaktan iicceksin dedim tabi kv soylendi neresi suymusta felan ve teldede esimle konusuyorum bu son olay olurken bizim kv sorunlarimiz var ben pek bisey demiyorum su siralar dedim gordun ben ne dedimsimdi ona dedim ve beyimiz yine beni suclu cikardi ben bagiriyormusum cocuklara o ustune alinmistir bagirmiycakmisim nasil moralim bozuldu uzuldu anlatamam dedim beni hic goren yok 4 gundur ahmetle ugrasiyorum gece uykum yok dun gece 2saat anca uyumusumdur tam uyuyacaktim
zümranin ustune yapmasiyla firladim sabahdan beri calisiyorum ama her sekilde ben sucluyum dedim beni kim anliycak dedim
Moral sifir yani bende
soz konusu annesiyse geri kalani teferruat

nörüyonuz yaaaaaa..
sayfalar yine çok gitmiş
o kdr hızlı okudum ki
ne okuduğumuda anlamadım
2 gündür öğle sonu yoğundum anca nefes aldım

rosado dünkü neydiki canım
benim kafa dağınık bu ara biraz

ha bu arada öğlen bi güzel yedim
bebek görmesi vardı
ev sahibi döktürmüş
ne olduğunu söyleyipte canınızı çektirmeyeyim
ben hepinizin adına yedim

garip bi şekilde 10 gün arayla regl oldum..
bu hafta artı garantilendi

rabbim kolaylık versin canım..işin zor
maalesef erkeklerin kafası farklı çalışıyor

mine bebek için hazir olamazsın canım zaten
kızın büyüdükçe iyice rahata erecen hiç istemeyeceksin

bişey daha diyecektim ama unuttum yaa

Günaydın canimm maaşallah yiyorsun yiyorsun yine kilo veriyorsun kiskandimm
kıskanılcak kadar değil benim bünyem canımyaa,iyorum kilo az gösteriyo ama,malesef göbek aldı başını gitti,çok şiş hissediyorum kendimi,e bide bel ağrım çok fazla resmen kambur dolaşıyorum evin içinde,dik duramıyorum belkemiklerim eğrimi kaynadı nee

dr'ada gitmee çekiniyorum yine diycek olmaması lazım ben bilmiyorum sorunu diye
neyse bakalım bugün hiç abur cubur yemedim şimdiye kadar akşamda emeden durursam ki dururum çünkü evde bişey kalmadı tehlikeliakşamda yoğurtlu ıspanak yiycem salatala
bakalım arın tartı ne göstercek,gerçi sana dedim yemek icem diye a,acayip çok ekmek yedim 4dilimi arasına salça sürerek tost yaptım ,bir dilimide sadece ağ sürerek yedim etti 5 dilim beyaz ekmekyerken pişman değildimde sonradan oldum yine pişman,

tam buğday ekmeği yiyodum normalde ama dün almamış eşim bugün beyaz ekmeğe talim ettim çok pişmanım çooookk,,akşam ekmek emiycem dengelensin artık ne kadar dengelenirsee

ayağa kalkcak mecalimmi var kız zaten belim 1 haftadır kuduruyo cehennem azabı resmen,eğri kaldım bide doğrulamıyom çok acı çekiyom yazık bana kııızzzz günaaahhbi işte göremiyom doğru dürüst yemeğe vurdum kendimi

estafirullah canım ne demek,şımarttın beni valla sağol
ben bugüne kadar kime ne dediysem doğru didim
ben sana başarırsın diyosam ki diorum başarıcak çıtır bi hatun olucaksın okadaaarr

kızlar faceten ekleyecekmiyiz birbirimizi ona göre yazayım adımı
nerdesiin kıızzzz
al bi ben gibi kurban daha,aynen bende hep hüsranla çıkıyorum ordan,şimdiye kadar hiç adam akıllı bi saç yapılmadı koca karı gibi çıktım resmen,bundan sonra düğüne giderken kendim hazırlancam düz fön yeter yakışıyoda zaten bana,dalgalı gitmiyo bana sevmiyorum hiç,,kuoförde makajıda berbat yapıyolar sinir oluyorum,ne varsa kendi elimde anacım,onca para döküyoz saçı boyamasını bile beceremeyen yerler var,neseki ilk defa sonki saç rengimi beğendim,güzel bir sarıya kavuşmak çok zormuş yaa

anaaaam okurken ben bile yoruldum burda,seni düşünemiyorum valla,allahım sabır ve kolaylık versin kv ile yaşamak çok zor ben hayatta katlanamazdım bu ne beee

Son düzenleme:
Amin canim

Amin canim bende yoruldum artik bide kimseye yaranamiyorsun gercekten zor

ben geldim kızlar
bugün diyet gitti mi acaba arada kaçamak yaptım da:26::26:
akşam yazacam menümü

yaa ilk yazışımda y'ler yazılmamış çoğu cümlede tuhaf kelimeler çıkmış ortada şimdi y leri ekledim oldu klavyenin y tuşu kafasına göre bazen basıyo bazen basmıyo farketmiyorum bide

Günaydın canimm maaşallah yiyorsun yiyorsun yine kilo veriyorsun kiskandimm

kıskanılcak kadar değil benim bünyem canımyaa,yiyorum kilo az gösteriyo ama,malesef göbek aldı başını gitti,çok şiş hissediyorum kendimi,e bide bel ağrım çok fazla resmen kambur dolaşıyorum evin içinde,dik duramıyorum belkemiklerim eğrimi kaynadı nee

dr'ada gitmee çekiniyorum yine diycek olmaması lazım ben bilmiyorum sorunu diye
neyse bakalım bugün hiç abur cubur yemedim şimdiye kadar akşamda yemeden durursam ki dururum çünkü evde bişey kalmadı tehlikeliakşamda yoğurtlu ıspanak yiycem salatayla
bakalım yarın tartı ne göstercek,gerçi sana dedim yemek yicem diye ya, acayip çok ekmek yedim 4dilimi arasına salça sürerek tost yaptım ,bir dilimide sadece yağ sürerek yedim etti 5 dilim beyaz ekmekyerken pişman değildimde sonradan oldum yine pişman,

tam buğday ekmeği yiyodum normalde ama dün almamış eşim bugün beyaz ekmeğe talim ettim çok pişmanım çooookk,,akşam ekmek emiycem dengelensin artık ne kadar dengelenirsee

Son düzenleme:

Canim bence gayet hoş fiziğin kilonu koru bence sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…