- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
yaaa resimlerini görünce şok oldum sen zaten inceciksin bacımyaa ilk yazışımda y'ler yazılmamış çoğu cümlede tuhaf kelimeler çıkmış ortada şimdi y leri ekledim olduklavyenin y tuşu kafasına göre bazen basıyo bazen basmıyo farketmiyorum bide
kıskanılcak kadar değil benim bünyem canımyaa,yiyorum kilo az gösteriyo ama,malesef göbek aldı başını gitti,çok şiş hissediyorum kendimi,e bide bel ağrım çok fazla resmen kambur dolaşıyorum evin içinde,dik duramıyorum belkemiklerim eğrimi kaynadı nee
dr'ada gitmee çekiniyorum yine diycek olmaması lazım ben bilmiyorum sorunu diye
neyse bakalım bugün hiç abur cubur yemedim şimdiye kadar akşamda yemeden durursam ki dururum çünkü evde bişey kalmadı tehlikeliakşamda yoğurtlu ıspanak yiycem salatayla
bakalım yarın tartı ne göstercek,gerçi sana dedim yemek yicem diye ya, acayip çok ekmek yedim 4dilimi arasına salça sürerek tost yaptım ,bir dilimide sadece yağ sürerek yedim etti 5 dilim beyaz ekmekyerken pişman değildimde sonradan oldum yine pişman,
tam buğday ekmeği yiyodum normalde ama dün almamış eşim bugün beyaz ekmeğe talim ettim çok pişmanım çooookk,,akşam ekmek emiycem dengelensin artık ne kadar dengelenirsee
Kuaför çok önemli ben canimm yaaa inşallah düğünde iyi bor kuaför bulursun:))burdakilerinde bazıları iyi zaten tatlım ben bugüne kadar saçımı bi kere beğendim o da taa 4 yıl önce kuzenimin düğününde yaptığımdı işte kilom da 59du ozamnlar işte sonra yapılan kaç tane saçım varsa beğenmiyorum abartıyolar yaa saç boyamaya gittiğimde kadın nasıl fönleyelim diyo düz diyorum pırasa saçlı olmama rağmen bi kere dalgalı yaptırdım bin pişman oldum koca karı gibi çıkmıştım hemen topladım saçlarımı
Allah sana sabır versin cnm allahtan benim kv yokben geri geldim cok yorgunum ruhenmi bedenenmi bilmiyorum ama
biraz once islere basladim banyoda calisirken kizim daha lazimliga yapiyor kizim yapti ustune ahmet geldi ben yetisemeden lazimligi doktu ahmeti temizle banyoyu temizle gittim mutfaga mutfagi temizledim sonra cocuklara yemek yedirdim zümra biskuvi istedi gitti oturma odasina bi gittim hali tamamen biskuvi ne buralarin hali dedim kv ahmet yapti dedi niye verdiniz eline dedim orayida temizledim cocuklar kv odasina gittiler baktim napiyolar diye ikisinde elinde buyuk pillerden niye verdin anne dedim kendileri Aldi dedi onlar cocuk alir sen vermesene dedim cikardim odadan ece biara yok ortada baktim oturma odasinda su dokmus sonrada gitmis banyodan havlu almis silmeye calismis artik dayanamayip bagirmaya basladim su bardakla icilir neden pet siseden iciyosun diye [bu arada kvde Boyle ictigi icin ondan gorup iciyor ]bidaha sana yok sakin iciyosanda bardaktan iicceksin dedim tabi kv soylendi neresi suymusta felan ve teldede esimle konusuyorum bu son olay olurken bizim kv sorunlarimiz var ben pek bisey demiyorum su siralar dedim gordun ben ne dedimsimdi ona dedim ve beyimiz yine beni suclu cikardi ben bagiriyormusum cocuklara o ustune alinmistir bagirmiycakmisim nasil moralim bozuldu uzuldu anlatamam dedim beni hic goren yok 4 gundur ahmetle ugrasiyorum gece uykum yok dun gece 2saat anca uyumusumdur tam uyuyacaktim
zümranin ustune yapmasiyla firladim sabahdan beri calisiyorum ama her sekilde ben sucluyum dedim beni kim anliycak dedim
Moral sifir yani bende
soz konusu annesiyse geri kalani teferruat
nörüyonuz yaaaaaa..
sayfalar yine çok gitmiş
o kdr hızlı okudum ki
ne okuduğumuda anlamadım
2 gündür öğle sonu yoğundum anca nefes aldım
rosado dünkü neydiki canım
benim kafa dağınık bu ara biraz
ha bu arada öğlen bi güzel yedim
bebek görmesi vardı
ev sahibi döktürmüş
ne olduğunu söyleyipte canınızı çektirmeyeyim
ben hepinizin adına yedim
garip bi şekilde 10 gün arayla regl oldum..
bu hafta artı garantilendi
yaaa resimlerini görünce şok oldum sen zaten inceciksin bacım
2 çocuk annesi ve bu kadar incelik peess diyorum yani
ondan bişey çıkmaz yaa bu kadar ince olsam 10 dilim yerim ben ahahahHahahaha ama bu gidişle sisgo olacak 5 dilim beyaz ekmek yerseee
sakin ol canım,stresin bebeklerine yansır yine sana geri döner.işin zor ama çok şükür sağlıklı evlatların var.ben geri geldim cok yorgunum ruhenmi bedenenmi bilmiyorum ama
biraz once islere basladim banyoda calisirken kizim daha lazimliga yapiyor kizim yapti ustune ahmet geldi ben yetisemeden lazimligi doktu ahmeti temizle banyoyu temizle gittim mutfaga mutfagi temizledim sonra cocuklara yemek yedirdim zümra biskuvi istedi gitti oturma odasina bi gittim hali tamamen biskuvi ne buralarin hali dedim kv ahmet yapti dedi niye verdiniz eline dedim orayida temizledim cocuklar kv odasina gittiler baktim napiyolar diye ikisinde elinde buyuk pillerden niye verdin anne dedim kendileri Aldi dedi onlar cocuk alir sen vermesene dedim cikardim odadan ece biara yok ortada baktim oturma odasinda su dokmus sonrada gitmis banyodan havlu almis silmeye calismis artik dayanamayip bagirmaya basladim su bardakla icilir neden pet siseden iciyosun diye [bu arada kvde Boyle ictigi icin ondan gorup iciyor ]bidaha sana yok sakin iciyosanda bardaktan iicceksin dedim tabi kv soylendi neresi suymusta felan ve teldede esimle konusuyorum bu son olay olurken bizim kv sorunlarimiz var ben pek bisey demiyorum su siralar dedim gordun ben ne dedimsimdi ona dedim ve beyimiz yine beni suclu cikardi ben bagiriyormusum cocuklara o ustune alinmistir bagirmiycakmisim nasil moralim bozuldu uzuldu anlatamam dedim beni hic goren yok 4 gundur ahmetle ugrasiyorum gece uykum yok dun gece 2saat anca uyumusumdur tam uyuyacaktim
zümranin ustune yapmasiyla firladim sabahdan beri calisiyorum ama her sekilde ben sucluyum dedim beni kim anliycak dedim
Moral sifir yani bende
nörüyonuz yaaaaaa..
sayfalar yine çok gitmiş
o kdr hızlı okudum ki
ne okuduğumuda anlamadım
bebek görmesi vardı
ev sahibi döktürmüş
ben arattım yanında köpek olan resimde ki güzel bayan mısın yoksa?denizz maşallah çok hoş hatunmuşsun.
belki silersin diye alıntılamadım fotonu canım.
bu arada sizler için face hesabı açmıştım.eklemek isteyen şekerler ekleyebilir.
burada devamlılığı olmayan,kısa süreli dostlarımızı sonradan listemden çıkarabilirim ama ona göre.alınmak yok.
rosado dora olarak aratabilirsiniz.özel mesajla buradaki nickinizi de yazın ama tamam mı.
ben geri geldim cok yorgunum ruhenmi bedenenmi bilmiyorum ama
Moral sifir yani bende
ben arattım yanında köpek olan resimde ki güzel bayan mısın yoksa?
nörüyonuz yaaaaaa..
sayfalar yine çok gitmiş
o kdr hızlı okudum ki
ne okuduğumuda anlamadım
bebek görmesi vardı
ev sahibi döktürmüş
kıskanılcak kadar değil benim bünyem canımyaa,iyorum kilo az gösteriyo ama,malesef göbek aldı başını gitti,çok şiş hissediyorum kendimi,e bide bel ağrım çok fazla resmen kambur dolaşıyorum evin içinde,dik duramıyorum belkemiklerim eğrimi kaynadı nee
dr'ada gitmee çekiniyorum yine diycek olmaması lazım ben bilmiyorum sorunu diye
neyse bakalım bugün hiç abur cubur yemedim şimdiye kadar akşamda emeden durursam ki dururum çünkü evde bişey kalmadı tehlikeliakşamda yoğurtlu ıspanak yiycem salatala
bakalım arın tartı ne göstercek,gerçi sana dedim yemek icem diye a,acayip çok ekmek yedim 4dilimi arasına salça sürerek tost yaptım ,bir dilimide sadece ağ sürerek yedim etti 5 dilim beyaz ekmekyerken pişman değildimde sonradan oldum yine pişman,
tam buğday ekmeği yiyodum normalde ama dün almamış eşim bugün beyaz ekmeğe talim ettim çok pişmanım çooookk,,akşam ekmek emiycem dengelensin artık ne kadar dengelenirsee
ayağa kalkcak mecalimmi var kız zaten belim 1 haftadır kuduruyo cehennem azabı resmen,eğri kaldım bide doğrulamıyom çok acı çekiyom yazık bana kııızzzz günaaahhbi işte göremiyom doğru dürüst yemeğe vurdum kendimi
estafirullah canım ne demek,şımarttın beni valla sağol
ben bugüne kadar kime ne dediysem doğru didim
ben sana başarırsın diyosam ki diorum başarıcak çıtır bi hatun olucaksın okadaaarr
nerdesiin kıızzzz
al bi ben gibi kurban daha,aynen bende hep hüsranla çıkıyorum ordan,şimdiye kadar hiç adam akıllı bi saç yapılmadı koca karı gibi çıktım resmen,bundan sonra düğüne giderken kendim hazırlancam düz fön yeter yakışıyoda zaten bana,dalgalı gitmiyo bana sevmiyorum hiç,,kuoförde makajıda berbat yapıyolar sinir oluyorum,ne varsa kendi elimde anacım,onca para döküyoz saçı boyamasını bile beceremeyen yerler var,neseki ilk defa sonki saç rengimi beğendim,güzel bir sarıya kavuşmak çok zormuş yaa
anaaaam okurken ben bile yoruldum burda,seni düşünemiyorum valla,allahım sabır ve kolaylık versin kv ile yaşamak çok zor ben hayatta katlanamazdım bu ne beee
Eki Görüntüle 972973 Eki Görüntüle 972973
ahanda son halim kızlar 2 hafta önce ki yani
en soldaki benim diğerleride kızkardeşlerim
ya insan alışınca yapası gelmiyorahahah alemsin canım yaa
kızın çokta ufak değil artık kardeş yapsan zorlanmazsın diye düşünüyorum
hem bence kardeşler arasında çok yaş farkıda olmamalı.
kendini hazır hissetmen çok önemli
valla ben bi tane yapabilsem hemen arka arkaya doğuracam
inşallah canım hayırlısı olsunbenimde 4,5 yasinda oglum var bende istiyorum ama benimde esimin karsisinda tartuya cikma fobim var. 70 e bi insem yaparim bi cocuk daha.
evet bende öyle düşünüyorumzorlugu cok ama kesinlikle kardes lazim canim benimkiler simdiden birlikte oynamaya basladilar bile daha gec olursa daha zor olur 3bucuk Yas iyi bir yilda nerdeyse hamilelik surer kizin birazdaha buyumus olur
ayy canım çok teşekkürlermine bi tarafdan oglumu salliyorum bi tarafdanda tariflerine bakiyorum zaten bu yemekleri yapan birinin zayif olabilmesi zornekadar guzel seyler yapmissin netten Pasta borek yemek denemeyi cok seviyorum artik senin siteden denerim
sen hemen yapcanmı çocukbekle biraz daha minecim beraber yaparız çocuğu beraber alırız kiloları ve de veririz Allah'ın izniyle
ev yapımı simitin çok zararı olacağını sanmıyorumsimdi biraktim canim esim diyor kiymali borek cok guzeldi yapsanda yesek daha cok beklersin dedim artik ara verdim yok borek corek dedim ama kac gundur aklimda simit var odul olarak yapicaktim yarim yesem bisey olmaz herhalde dimi
bence kafanı karıştıracak bişey yok canımburda anaokullarıda var orda yaşa göre ayrıdır ama hepsi özel okul ve bizim iki çocuk için baya masraflı oluyo,kişi başı 150 lira diye biliyorum ikisi 300 oluyo ve bukadar borç içinde ona yetişmemiz zor,e bide evde kira
ama devlet okullarında tek anasınıfı varmış dün öğrendik ,bide anneme anlattım dün böyle böyle yapıcam oğlanı bu dönem kızıda öteki sene anasınıfına yollıycam dedim,,anaaaam bi ağzıma etmediği kaldı çok kızdı
neymiş annemin zamanında bile aynı sınıfta 7 yaştan 15 yaşa kadar aynı sınıfta okumuşlarmış ne gelişim farklılığı dedi,bişey olmaz ikisinide aynı sınıfa yolla ikiz gibi okurlar nolcak dediçok sinir oldum bu laflarına,senin zamanınla bu zaman aynımı dedim,sonuçta o köyde tek okullu biyerde oumuş bide tek sınıf varmış normal yani öyle farklı yaşlardan öğrenci olması öyle değilmi yanlışmı düşünüyorum ben çok kafamı karıştırdı ooff oooff
aaa sen yurt dışındamı yaşıyordun :44:evet tatlim yurtdisindayim
neden yanlis anlayim canim ozaman soyle diyelim annelik yaramis bana
benim boyum 1.62 standart turk kadin boyundayim
tatlim Burda nerde turkiyedeki gibi kuaforler makyozler hepsini gavur eline birakiyoruz mecburen pek biseydende anlamazlar yani
allah yardımcın olsun canımben geri geldim cok yorgunum ruhenmi bedenenmi bilmiyorum ama
Moral sifir yani bende
doğru söylüyorsunmine bebek için hazir olamazsın canım zaten
kızın büyüdükçe iyice rahata erecen hiç istemeyeceksin
niye sileceksin canım ekleyecektim senide ama öyle deyince bilemedim :26:denizz maşallah çok hoş hatunmuşsun.
belki silersin diye alıntılamadım fotonu canım.
bu arada sizler için face hesabı açmıştım.eklemek isteyen şekerler ekleyebilir.
burada devamlılığı olmayan,kısa süreli dostlarımızı sonradan listemden çıkarabilirim ama ona göre.alınmak yok.
rosado dora olarak aratabilirsiniz.özel mesajla buradaki nickinizi de yazın ama tamam mı.
onun görevi o güzelim,git tabii.bakalim yarin sabah kac cikicam tartida. diyetisyene gitsem mi diye dusunuyorum bide ama yuzum yok kadin dicek 9 kilo verdirdim ne alipalip geliyosun diye
afiyet olsun meri,biz de yeni yedik.Iyi aksamlarrrr hatunlaaarrr guzeelll bir aksam yemegi yedik simdi sofra keyfi yapiyorummm)))
ya insan alışınca yapası gelmiyor
sen şimdi çocuk istediğin için öyle düşünüyorsun
çok zor anne olmak zorluğu yorgunluğu değil sadece
psikolojik açıdan çöküyorsun yani ona bişey olacak korkusu hiç bitmiyor
hep gözünden sakınıyorsun
allah yokluğunu göstermesin 2 tane olursa kalbimi nasıl ikisinede verecem diye düşünüyorum bide :26:
inşallah canım hayırlısı olsun
ama yine kilo alacaksın ozaman yap sonra toplu ver :26:
evet bende öyle düşünüyorum
hem eylülde kreşe başlıycak o arada bende hamile olacağım
bebek gelince okula gönderipte atılmış hissi yaşamasın diye
ayy canım çok teşekkürler
beğenmene sevindim canım
sen hemen yapcanmı çocuk
bak hazirana hamile kalaım elini çabuk tut
ev yapımı simitin çok zararı olacağını sanmıyorum
susamını az kullan yağı az zaten
bence kafanı karıştıracak bişey yok canım
ilkokuldada çalıştığım için biliyorum
eğer ikisinide verirsen aynı anda aynı sınıfa çok zorlanırsın
aaa sen yurt dışındamı yaşıyordun :44:
allah yardımcın olsun canım
kayınvalideyle kalmak ayrı bir olay :44:
doğru söylüyorsun
niye sileceksin canım ekleyecektim senide ama öyle deyince bilemedim :26:
Çok güzel menü sandıwich ekmeği beyaz ekmekmi :26:bugün ne yedim.
sabah 3 bardak su
1kase meyveli müsli.
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber,peynir
zeytin,çay,2 dilim kepekli ekmek,1 çay kaşığı tahin-pekmez.
ara 1 form çay.
akşam
ezogelin çorba
yoğurtlu karnıbahar
1 küçük sandviç ekmeği.
2.5 litre su
1 saat tempolu,20 dk düz 80 dk yürüyüş.
iyi akşamlar menümü paylaşayım:
sabah kahvaltıda:
2ince dilim salam
2 dilim peynir
1 damlacık yağda yapılmış omlet
4 zeytin
1 dilimekmek
ara:
1 baklava yedim çok sevdiğim arkadaşımın baklavasıydı yemesem ayıp olurdu :)
öğlen:
8 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
ara: 2 mandalina
akşamı biraz ağır oldu biliyorum:
5 köfte ama inceydi köfteler
1 dilim ince ekmek 1 yk ıspanak 1 yk pirinç pilavı
akşam yemeğimi 17:30 da yedim daha da bişey yemeden yatacağım inşallah sadece su ve şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?