- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Evet tatlım yurtdışında yaşıyorum :))
ya insan alışınca yapası gelmiyor
sen şimdi çocuk istediğin için öyle düşünüyorsun
çok zor anne olmak zorluğu yorgunluğu değil sadece
psikolojik açıdan çöküyorsun yani ona bişey olacak korkusu hiç bitmiyor
hep gözünden sakınıyorsun
allah yokluğunu göstermesin 2 tane olursa kalbimi nasıl ikisinede verecem diye düşünüyorum bide :26:
inşallah canım hayırlısı olsun
ama yine kilo alacaksın ozaman yap sonra toplu ver :26:
evet bende öyle düşünüyorum
hem eylülde kreşe başlıycak o arada bende hamile olacağım
bebek gelince okula gönderipte atılmış hissi yaşamasın diye
ayy canım çok teşekkürler
beğenmene sevindim canım
sen hemen yapcanmı çocuk
bak hazirana hamile kalaım elini çabuk tut
ev yapımı simitin çok zararı olacağını sanmıyorum
susamını az kullan yağı az zaten
bence kafanı karıştıracak bişey yok canım
ilkokuldada çalıştığım için biliyorum
eğer ikisinide verirsen aynı anda aynı sınıfa çok zorlanırsın
aaa sen yurt dışındamı yaşıyordun :44:
allah yardımcın olsun canım
kayınvalideyle kalmak ayrı bir olay :44:
doğru söylüyorsun
niye sileceksin canım ekleyecektim senide ama öyle deyince bilemedim :26:
Eki Görüntüle 972973 Eki Görüntüle 972973
ahanda son halim kızlar 2 hafta önce ki yani
en soldaki benim diğerleride kızkardeşlerim
ekle güzelim,ben iki gün gelip kaybolan arkadaşlar var kendilerine taşlama yaptım.
umaycım sen bir şey olacak endişesini okula verince gör.
servis 5 dakika gecikse 50 tane senaryo yazıyor insan.
bu arada benim de küçük 3.5 yaşında.
biz de başlıyoruz eylülde inşallah.
hepsi okulda olunca ne yapacağımı şaşırırım artık evde.
biliyorsunuz ayran detoksu yapiyorum.
sabah
2 kucuk sosis
yarim kibrit kutusu peynir
yarim dilim tam bugday ekmeğisekersiz cay
2 saat gibide detoks corbasi. disardaydim bugun zaman aralugi fazla oldu ama yapcak bisey yok.
suda ancak 1,5 litre olmustur
bende tersine bişey demedimki canımyaa,yaaa resimlerini görünce şok oldum sen zaten inceciksin bacım
2 çocuk annesi ve bu kadar incelik peess diyorum yani
aynen öyle doğru söze ne denir vallaHahahaha ama bu gidişle sisgo olacak 5 dilim beyaz ekmek yerseee
bencede göze batan bişey yok canım ama inşallah,yaza kadar tüm fazlalıklarından kurtulursunEki Görüntüle 972973 Eki Görüntüle 972973
ahanda son halim kızlar 2 hafta önce ki yani
en soldaki benim diğerleride kızkardeşlerim
valla ben buldumda bitane tam dediğin gibi bi profil resmi var,yolladım artık nereye kısmetse umarım doğruduryok şekerim,profil resminde ispanyanın otantik bir sokağı olan benimki.
merdivenler,rengarenk küpler falan var.
merak ettim ben de bakayım bir.
sabah aç karnına ,bide gece yatmadan yarım saat önce içiyorum canım5 i bi yerde csyi gunde kac kez iciyosun canim
bakalım o zaman gelsin bulucaz bi çaresini kısmet ne olcak bilmiyorum
bence kafanı karıştıracak bişey yok canım
ilkokuldada çalıştığım için biliyorum
eğer ikisinide verirsen aynı anda aynı sınıfa çok zorlanırsın
menümü yazayım bende
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
ara
1 neskafe
öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
5 kaşık taze fasulye
ara
1 neskafe
ara
1 elma
yarım dilim ekmek
akşam
3-4 yemek kaşığı tavuklu pırasa
1 küçük çöp şiş (tost makinasında yağsız)
1 kase yoğurt
1 diilim ekmek
şu neskafe olayını napcam yaaa
sigara bağımlılığı gibi
3. yü içmek istiyoruuuuum
hayırlısı olsunbakalım o zaman gelsin bulucaz bi çaresini kısmet ne olcak bilmiyorum
63ümü gördünkizlar ne guzel 63.3 olmustum ama gecen cuma tartilmadim bi tek bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ama gordugum rakam beni memnun etmedi, bakalim cumaya ne olur bir de gecen cuma regl olmustum bayagi bir sistim bakalim bu cumaya hayrolaaaa
siz neler yapiyorsunuz yeni gelenlkerden bayagi guzel kilo veren arkadaslar vardi ne oldu onlar nasil gidiyor
güzelmicanim menu guzelhadi sacini cekmekten yirttin nasil gidiyor
az yağlı şekersiz kahve nasıl oluyor ayyybenden de tam ogrenci isi menu
sabah peynirli yumurta 1 dlm ekmek
ara az yagli sekersiz kahve 1 kuru incir
oglen derse gidicem diye 2 tane tam tahilli 225 kalorilik 2 biskuvi cayla beraber
aksam evden getirdigim az yagli kisir ve 1 elma
eve gelince yemek yemedim annem un helvasi yapmis 1 yemek kasigi ondan yedim
yatmadan yogurt yerim belkimmmmmm
eskiye göre iyiyim canım sağol,ama bel ağrım çok şiddetli ağrılarla devam ediyo,başım geçti şükürki,bide şu belim geçse çok mutlu olcamtubim merhaba, hosgeldin, videon cok guzel olmus, gecmis olsun nasil oldun ben gecen hafta ugrayamadim ama simdi geldim
nasil gidiyor bayanlar, bu hafta liste yapildimi?// birinc olan arkadasa tebrikler
kizlar ne guzel 63.3 olmustum ama gecen cuma tartilmadim bi tek bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ama gordugum rakam beni memnun etmedi, bakalim cumaya ne olur bir de gecen cuma regl olmustum bayagi bir sistim bakalim bu cumaya hayrolaaaa
siz neler yapiyorsunuz yeni gelenlkerden bayagi guzel kilo veren arkadaslar vardi ne oldu onlar nasil gidiyor
Trendy nasilsin canim agrilarin hafifle
di mi?
hayırlısı olsun
63ümü gördün
süpersin kuzum
güzelmi
sanki fazla yiyorum
dünle bugün başladım işte tekrar
uzun zamandan sonra motive olmak zor
az yağlı şekersiz kahve nasıl oluyor ayyy
bide bişey yememişsin ki sen
eskiye göre iyiyim canım sağol,ama bel ağrım çok şiddetli ağrılarla devam ediyo,başım geçti şükürki,bide şu belim geçse çok mutlu olcam
hoşgeldin canım,moral bozmak yok bak tamammı,gelen gidiyo biliyosun,,ben hala düzenime geri dönemedim iştahım çok açık olmasına rağmen,bugün 59.1i gördüm
biz yarışıyoduk ne güzel varmısın genee
ya ben videomu silicektim sözüm onamutfakla uğraşırken yarım saatlik süreyi kaçırdım kaldı orda öyle iyimi
kuzum 63 u gorduydum zaten amac tekrar 59-60 u gormek, az yagli yazmisimaz yagli sut olcakti ya bana cok yemisim gibi geliyor ya guya ben coktan 60 u gorcektim ne oluyor bana bilmem hadi motive edelim birbirimizi,
canim ya Allah sifa versin bir an once, yarisalim kuzum ya sen gittin benim motivasyonda gitti
haziran doğumlu.
hangi ay doğumlu senin küçük
anne olmak zor işte
hoşgeldin theo.biz buralardayız ne yapalım,çalışmalara devam.kizlar ne guzel 63.3 olmustum ama gecen cuma tartilmadim bi tek bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ama gordugum rakam beni memnun etmedi, bakalim cumaya ne olur bir de gecen cuma regl olmustum bayagi bir sistim bakalim bu cumaya hayrolaaaa
neden oldu ki acaba.doktorun da bir enteresan gerçi,o bile şaşırdığına göre.malesef canım hiç iyiye gitmiyo,belim yetmezmiş gibi 1 haftadır sol kaburgam çok sancıyo,bu acıyı en son kızıma hamileyken yaşamıştım,ama ozaman karnımda ağırlık vardı ondan diyodum,şimdi ne olaki bu acı anlamıyorum,belimden çok oram ağrıyo hemde tarif edilemez bi acıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?