70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hic vermemektense az da olsa vermek iyidir canim
tebrikler

kizlar kilo bildirimimi ozel mesaj atamiyorum. dilekefem benim bildirimimi kadere mesaj atabilir misin canim
baslangic: 81,3
gecen hafta: 80,8
bu hafta:79,5
giden:1300 gr
toplamda giden: 1800 gr
hedef: 70 simdilik

Günaydın herkesee

Kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65 500
Bu hafta 64
Giden 1.500
Toplam giden 4 kilo

başlangıç =79
geçen hafta=78
bu hafta =78.6
giden gelen=+600gr
toplam giden =400gr
hedef =60
işte böyle maalesef
kızlar hepinizi tebrik ediyorum bence gayet güzel kayıplar olmuş
veremeyenlerde üzülmesin lütfen en azından kilo almıyoruz kilomuzu sabitliyoruz yani

canim ilk kez diyet yapan birinin ilk hafta 2 kilo vermesi normal

benim bu kim bilir kacinci diyetim, metabolızmam durdu benim maalesef
iş arkadaşımda öyle dedi
ben hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldığım için ilk defada bu kadar uzun süre dikkat etmiş oldum yiyip içtiğime
2 kilo vermek beni daha çok motive etti.

bu arada eşim sevgililer gününü kutlamaz falan dedim geçen günlerde günahını almışım
eşim bu sabah hazırlıklı ol akşam yemeğe gidicez dedi.
bende ben söyledim diye mi götüreceksin dedim oda saçmalama o kadar hödük müyüm ben dedi.ayyy koptum orda ahahahaah

ne güzel canım sevindim bakalım bzm sevgililer günümüz nasıl geçicek
ewet cnm ya onada şükür ben 600 artıdayım
Günaydın herkesee

Kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65 500
Bu hafta 64
Giden 1.500
Toplam giden 4 kilo
tebrik ederim güzel gitmiş..
Çok hoş

bu sondaki ara kaçti acaba:26:
Su nerdeeee hani:4"
9 gbydi malesef
su yok ya dsarıda olunca tuv.zor olur diye hatırladığımda da içmedim..
kizlar kilo bildirimimi ozel mesaj atamiyorum. dilekefem benim bildirimimi kadere mesaj atabilir misin canim
baslangic: 81,3
gecen hafta: 80,8
bu hafta:79,5
giden:1300 gr
toplamda giden: 1800 gr
hedef: 70 simdilik
tebrik ederim....
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
67,4le giriyorum listeye
hadi hayırlısı
hayırlısı canm sanada günaydın
bu planı uygularsan çok iyi olur cnm
sen unutmasin heralde canim

kilo bildirimi yapmicak misin bu hafta
yapıcam cnm yapmamayı isterdim ama:18:
oo süper tebrik ederim cnm

olsun cnm bu da iyi enazından bana göre:18:

benim esim de biz sevgilimiyiz falan der sonra bi bakmisin elinde bi kucuk hediyeyle gelir.
bazen kiyamaz annesine de alır

benim esim de biz sevgilimiyiz falan der sonra bi bakmisin elinde bi kucuk hediyeyle gelir.
ben beklemiyordum açıkçası
eşim çiçek almayı sevmez
hediye almayıda beceremez doğumgünümde bile beni götürür beğendiğini al der.
bi tek yemeğe götürme işini iyi bilir.
bu arada diyet ne olacak yaa
bozmak istemiyorum yine salata ve tavukla geçiricem anlaşılan ama tatlı kısmı için kendime güvenmiyorum

kızlar maksat aşk tazelemek.tabii ki öyle özel gün aramak,beklemek mantıklı değil,ama bir gönül almak ta zor değil.tektaş alsın demiyoruz ama tek bir gül,güzel iki çift laf onlara misliyle geri dönüyor.
amerikalıların bir lafı var çok doğru bulurum:
happy wife,happy life[mutlu eş,mutlu hayat] diye.hatununu mutlu eden adam güzel bir ömrü garantilemiş demektir bana göre.

valla bende yemrklere hayir derimde tatliilara

ahhh ahhh tatlilara hayir diyemem.......

3 hafta tatli patates princ pilav yasak bana . 3 tanede gunum var. gunler uzak durun benden, vazgectim yada ben tatlilardan uzak durayim

way mutlu es mutlu hayat tuttum ben bunu iyiymis grcekten

deniz benim eşim de beceremez nedense.18 senedir mi aynı bahaneye sığınır insan.
şimdi hiç tanımadığın bir insanın evine girsen,dolabına,kitaplarına,kullandığı parfüme,aykkabı no su ya da giysi bedenine baksan 100 tane hediye fikrin olur.bence tembel bizim adamlar.

kusura bakmayın kızlar cvp veremedim oğluma kahvaltı yaptırıyordum.şimdi de uyuyacak.bende eşim almaz diye takılıyordum ona ne alacan bana diyee.gitti bir geldiğinde elinde ali çankırılının kitabı vardı.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.veremeyenler üzülmesin.haftaya inş.

bende de öyle gözüküyor o ya anlamadım gitti ne 44 ü kız annemler bile 34 senelik evli ki ben bekar hala nasıl unuttursun öyle başka gelininiz mi var

Tüm Topiğin Dikkatine:bugün şirket olarak denetlemeye gelecekler bizi ki biraz önce geldiler sırayla departmanlar dolaşılıyor dünden beri milletin eksiklerini tamamlamaya çalıştım bugün pert bi haldeyim sabahta tartılamadım o yüzden bugün aktif olamayabilirim siz mesaj atın bana sonuncu olan arkadaş yapacaktı listeyi ama kimseden ses çıkmadı bu hafta da yapayım listeyi zaten sabahtan mesajlar gelmiş bildirimleri düzgün yapalım lütfen tek isteğim bu sizden

aynen canım kelimesi kelimesine katılıyorum sana

valla bende yemrklere hayir derimde tatliilara

ahhh ahhh tatlilara hayir diyemem.......

3 hafta tatli patates princ pilav yasak bana . 3 tanede gunum var. gunler uzak durun benden, vazgectim yada ben tatlilardan uzak durayim
zaten beni bu hale getiren o tatlılar oldu
40 yıl yemek yemesem aramam ama tatlıyı 2 gün yemesem çıldırırım

canım bazı erkekler gerçekten çok tuhaf benim eşimde çiçek almaktan nefret eder ve almaz alıp alacağı çiçekleri nişanlıyken gördüm o kadar evlendiğimizden beridir sadece yıldönümümüzde aldı bi tek uyuz oluyorum bu huyuna..
ama neyse ki bu sevgililer günü boş geçmeyecek buda iyi

ben mesaj atıyorum şimdi canım

Kilo bildirimim

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Giden 1.5
Toplam giden 6
Hedef 55

Yüzmenin etkisini görmüşüm

Eklentiler

• $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar.
Kilomu söylemeye resmen utanıyorum.
Haftaya dahil olurum olmazsa
Kilo veren bayanları tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…