hepinize hayırlı cumalar canlar.
200 gr gibi az bir kaybım var bu hafta,pazartesi 1300 gr artıda olduğum göz önüne alınırsa şükür etmem gerek sanırım.
başlangıç:70.9
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.4
giden:0.2kg
toplam giden:3.5 kg
hedef:65kg
hala şoktayım canımm
5,6 günde 2 kilo vermek bana pek sağlıklı gelmedi
belkide su kaybı falandır.:26::26:
kizlar kilo bildirimimi ozel mesaj atamiyorum. dilekefem benim bildirimimi kadere mesaj atabilir misin canim
baslangic: 81,3
gecen hafta: 80,8
bu hafta:79,5
giden:1300 gr
toplamda giden: 1800 gr
hedef: 70 simdilik
evet ya dün gördüğüm rakamı göremedim doğal olarak baskülde bana iyi bir ders olduu:2::2::2:
ahh ahhh valla ne diyeyim çok haklısınızz.
günaydın ve hayırlı cumalar hepinize..bildiirimi yapıyorum,
başlangıç:75,4
geçen hafta:71,2
bu hafta:70.
gelen/giden:-1.200
toplamda giden:5,4
dün baskülde 69,6 idim bu arada
ilk bildirim benden gelsin...
haftaya çok kötü artılarla başlamıştım
hafta içi bir gün hariç dikkat ettim. aynıyım en azından bunada şükür
baş:67.2
geç.hf:64.2
bu haf:64.2
gel/giden:0
top. gid:3 kg
hed:57
Günaydın herkesee
Kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65 500
Bu hafta 64
Giden 1.500
Toplam giden 4 kilo
kızlar hepinizi tebrik ediyorum bence gayet güzel kayıplar olmuşbaşlangıç =79
geçen hafta=78
bu hafta =78.6
giden gelen=+600gr
toplam giden =400gr
hedef =60
işte böyle maalesef
iş arkadaşımda öyle dedicanim ilk kez diyet yapan birinin ilk hafta 2 kilo vermesi normal
benim bu kim bilir kacinci diyetim, metabolızmam durdu benim maalesef
ne güzel canım sevindim bakalım bzm sevgililer günümüz nasıl geçicekgittiğimden beri egzersiz yaptım.umarım faydası olur..bu arada sevgililer gününü erken kutladık biz eşim bana hediye olarak istediğim kitabı almış,kendine de istediği kitabı benim adıma almış..çok mutlu oldummm şimdi gidebilirim iyi gecelerrrr
ewet cnm ya onada şükür ben 600 artıdayımilk bildirim benden gelsin...
haftaya çok kötü artılarla başlamıştım
hafta içi bir gün hariç dikkat ettim. aynıyım en azından bunada şükür
baş:67.2
geç.hf:64.2
bu haf:64.2
gel/giden:0
top. gid:3 kg
hed:57
tebrik ederim güzel gitmiş..Günaydın herkesee
Kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65 500
Bu hafta 64
Giden 1.500
Toplam giden 4 kilo
9 gbydi malesefÇok hoş
bu sondaki ara kaçti acaba:26:
Su nerdeeee hani:4"
tebrik ederim....kizlar kilo bildirimimi ozel mesaj atamiyorum. dilekefem benim bildirimimi kadere mesaj atabilir misin canim
baslangic: 81,3
gecen hafta: 80,8
bu hafta:79,5
giden:1300 gr
toplamda giden: 1800 gr
hedef: 70 simdilik
hayırlısı canm sanada günaydınkızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
67,4le giriyorum listeye
hadi hayırlısı
bu planı uygularsan çok iyi olur cnmarkadaşlar üzülerek yazıyorum dün annemin ısrarlarına dayanamadım ve dolma yedim arkasından da limonlu çay içtim ve saat 22 gibi meyve yedim.
benim buna bir dur demem lazım.
öğlen yemekler ağır evet ve yağlı oluyor çorbalarda kremalı genelde.artık şu şekilde plan yapıyorum
sabahları:
evden domates küçük boy tabi,peynir 2-3 zeytin ve maydanozla kahvaltı yapıcam
saat 10:00 da bir tane meyve
öğlenleri: 2-3 seçenek yapıcam
1) iş yerimde hafif yemek varsa ondan biraz ve yanında yoğurt yada salata
2) nesfitler varya onunla 200 gr yoğurdu karıştırıp yicem
3) salata ve ince bir dilim ekmek ancak beyaz değil
akşamları:
yine 2-3 seçenek yapıcam
1)bir kase çorba bir dilim ekmek tahıllı
2)sebze yemeğinden 6-7 kaşık ve bir kase yoğurt
3)etli yemek yaptıysam 6-7 kaşık ondan ve salata
saat 21:00 gibi bir bardak süt ve bir meyve olabilir
ayrıca işten eve gidene kadar saat 18:30 oluyor yani yemek faslını anca 20:00 da bitirebiliyorum.
hafta sonları sabah erken 1 saat tempolu yürüyüş
hafta içi 3 gün 1 saat yürüyüş ama akşamları
yapıcam cnm yapmamayı isterdim ama:18:sen unutmasin heralde canim
kilo bildirimi yapmicak misin bu hafta
oo süper tebrik ederim cnmkızlarcım geliyorum beni şok eden rakama
dediğim gibi geçen hafta cumartesi tartıldım tamtamına 75 çıktım.
ama bu sabah aç karnına ve üzerimde kıyafetlerim varken tartıldım 73 çıktımm
çok mutluyum 2 kilo vermişim yuuupiiiiiii
hepinize hayırlı cumalar canlar.
200 gr gibi az bir kaybım var bu hafta,pazartesi 1300 gr artıda olduğum göz önüne alınırsa şükür etmem gerek sanırım.
başlangıç:70.9
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.4
giden:0.2kg
toplam giden:3.5 kg
hedef:65kg
bu arada eşim sevgililer gününü kutlamaz falan dedim geçen günlerde günahını almışım
eşim bu sabah hazırlıklı ol akşam yemeğe gidicez dedi.
bende ben söyledim diye mi götüreceksin dedim oda saçmalama o kadar hödük müyüm ben dedi.ayyy koptum orda ahahahaah
ben beklemiyordum açıkçasıbenim esim de biz sevgilimiyiz falan der sonra bi bakmisin elinde bi kucuk hediyeyle gelir.
bazen kiyamaz annesine de alır
bu arada eşim sevgililer gününü kutlamaz falan dedim geçen günlerde günahını almışım
eşim bu sabah hazırlıklı ol akşam yemeğe gidicez dedi.
bende ben söyledim diye mi götüreceksin dedim oda saçmalama o kadar hödük müyüm ben dedi.ayyy koptum orda ahahahaah
benim esim de biz sevgilimiyiz falan der sonra bi bakmisin elinde bi kucuk hediyeyle gelir.
bazen kiyamaz annesine de alır
ben beklemiyordum açıkçası
eşim çiçek almayı sevmez
hediye almayıda beceremez doğumgünümde bile beni götürür beğendiğini al der.
bi tek yemeğe götürme işini iyi bilir.
bu arada diyet ne olacak yaa
bozmak istemiyorum yine salata ve tavukla geçiricem anlaşılan ama tatlı kısmı için kendime güvenmiyorum
kızlar maksat aşk tazelemek.tabii ki öyle özel gün aramak,beklemek mantıklı değil,ama bir gönül almak ta zor değil.tektaş alsın demiyoruz ama tek bir gül,güzel iki çift laf onlara misliyle geri dönüyor.
amerikalıların bir lafı var çok doğru bulurum:
happy wife,happy life[mutlu eş,mutlu hayat] diye.hatununu mutlu eden adam güzel bir ömrü garantilemiş demektir bana göre.
ben beklemiyordum açıkçası
eşim çiçek almayı sevmez
hediye almayıda beceremez doğumgünümde bile beni götürür beğendiğini al der.
bi tek yemeğe götürme işini iyi bilir.
bu arada diyet ne olacak yaa
bozmak istemiyorum yine salata ve tavukla geçiricem anlaşılan ama tatlı kısmı için kendime güvenmiyorum
59.2 çıktım bugünkaçıyom beeeennn
kız özel mesajını okurken demin altta evlilik çizelgende, bilmemne ile evleneli 44 yıl 2 ay 11 gün oldu yazıyodu lan dedim ben yanlışmı biliyodum hani bu kız daha evlencekti dedim şok oldum
sonra burda baktım altında evlenmeye 3 ay var yazıyo,niye öyle yazıyo özel mjda altında şaşırdım haaa
aynen canım kelimesi kelimesine katılıyorum sanakızlar maksat aşk tazelemek.tabii ki öyle özel gün aramak,beklemek mantıklı değil,ama bir gönül almak ta zor değil.tektaş alsın demiyoruz ama tek bir gül,güzel iki çift laf onlara misliyle geri dönüyor.
amerikalıların bir lafı var çok doğru bulurum:
happy wife,happy life[mutlu eş,mutlu hayat] diye.hatununu mutlu eden adam güzel bir ömrü garantilemiş demektir bana göre.
zaten beni bu hale getiren o tatlılar olduvalla bende yemrklere hayir derimde tatliilara
ahhh ahhh tatlilara hayir diyemem.......
3 hafta tatli patates princ pilav yasak bana . 3 tanede gunum var. gunler uzak durun benden, vazgectim yada ben tatlilardan uzak durayim
canım bazı erkekler gerçekten çok tuhaf benim eşimde çiçek almaktan nefret eder ve almaz alıp alacağı çiçekleri nişanlıyken gördüm o kadar evlendiğimizden beridir sadece yıldönümümüzde aldı bi tek uyuz oluyorum bu huyuna..deniz benim eşim de beceremez nedense.18 senedir mi aynı bahaneye sığınır insan.
şimdi hiç tanımadığın bir insanın evine girsen,dolabına,kitaplarına,kullandığı parfüme,aykkabı no su ya da giysi bedenine baksan 100 tane hediye fikrin olur.bence tembel bizim adamlar.
ben mesaj atıyorum şimdi canımbende de öyle gözüküyor o ya anlamadım gittine 44 ü kız annemler bile 34 senelik evli ki ben bekar hala nasıl unuttursun öyle başka gelininiz mi var
Tüm Topiğin Dikkatine:bugün şirket olarak denetlemeye gelecekler bizi ki biraz önce geldiler sırayla departmanlar dolaşılıyor dünden beri milletin eksiklerini tamamlamaya çalıştım bugün pert bi haldeyim sabahta tartılamadımo yüzden bugün aktif olamayabilirim siz mesaj atın bana sonuncu olan arkadaş yapacaktı listeyi ama kimseden ses çıkmadı bu hafta da yapayım listeyi zaten sabahtan mesajlar gelmiş bildirimleri düzgün yapalım lütfen tek isteğim bu sizden
hala şoktayım canımm
5,6 günde 2 kilo vermek bana pek sağlıklı gelmedi
belkide su kaybı falandır.:26::26:
Günaydın kızlar.
Kilomu söylemeye resmen utanıyorum.
Haftaya dahil olurum olmazsa
Kilo veren bayanları tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?