70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer porsiyonlarını düşürmediysen ve bol su tüketmiyorsan 5 günde azalış görmemen normal, ben en başta sadece çikolata ve ekmek keserek 5 kiloyu 2,5 ayda vermiştim :) daha sonra porsiyonlarımı azalttım, hareketimi artırdım vs..

geçen hafta: 75.1
bu hafta: 73.9
giden: 1.2

çikolata kaçırmama rağmen güzel vermişim çikolataların acısı haftaya çıkmasa bari :44:

vaaaav yinede süper! 14 günde 3.9 kilo vermek ... Nasıl verdin bu kadar kısa zamanda sırrın ne?

bende beklemiyordum canim ama cok hosuma gitti

haftaya daha cok gider insaallah

super

tebrikler

tebrikler

haftaya gider insaallah

vavv super

gitsinde az gitsin canim

super
inşallah canım
vooooovvvvvv maşallah çok güzellllllll....
Eki Görüntüle 977629

geçen hafta: 75.1
bu hafta: 73.9
giden: 1.2

çikolata kaçırmama rağmen güzel vermişim çikolataların acısı haftaya çıkmasa bari :44:
tebrikler canım gayet iyi

haftaya hedefim 63 leri görmek ama ucundan kıyısından değil...

21 marta 5 hafta var..
60 ları görmek

canım benim geçen hafta bana attığın msjda 66.7 diye yazıyor ben onu baz alarak yapıyorum liste sıralamasını haberin olsun bu arada tebrik ederim iki sıkı diyeti kazasız atlattın devamı gelsin inşaAllah

teşekkür ederim, darısı veremeyenlerin başına ( ablaaaam ) sende ne var ne yok?

Bende 400 gr verdim :))) Günde 2 kere yürüyorum. Az yiyorum ama bu kadarcık verdim. Hiç yoktan iyi tabiide .Acaba çok su içmediğim için mi? Günde 1 litreyi geçemiyorum pek...

Bende 400 gr verdim :))) Günde 2 kere yürüyorum. Az yiyorum ama bu kadarcık verdim. Hiç yoktan iyi tabiide .Acaba çok su içmediğim için mi? Günde 1 litreyi geçemiyorum pek...

ondan kaynaklı tabi, yağların yakılabilmesi için suya ihtiyaç var çünkü, 1 lt suyla yakabildiği kadarını yakıyor geri kalanı kalıyor, istediğin kadar spor yap, su içmezsen yakamazsın yağları, bu haftada en az 2 lt su iç bak farkı göreceksin :) elinde su şişesiyle gez, en az 2lt su, aman diyeyim yoksa boşuna gider onca emeklerin .

edit: yani yağ yakmaktan kastım, yağları parçalamak, susuz parçalanmıyor yağlar

Son düzenleme:
Merhaba Bende 09.02 de basladım tekrardan daha önce baslayıp devamını getirememiştiim
Bu sefer gelecek insallah 72.2 ile baslamıstım simdilik hedefim 65ti, bu sabah 71.1 cıktımm bu bile yetti 1 haftada
listeye alınmak için msj atmıstım gecen cumartesi gecmi kalmısım acaba :2:

Anladım sağol canım bu hafta 2 litre içeyim o zaman bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…