ben de bugünle tam 5 gun olucak ekmek ve seker cıkolata tarzı seyı ağzıma koymadım ama kılom hala aynı oda benım motıvemı dusuruyor. onunla beraber hergun 1 saatte spor yapıyorum ama banamısın demedı morallerım cok kotu.
baslangic 67.7
gecen hafta 67.7 [14 gun once ]
bu hafta 63.9
giden 3.8
toplamda giden 3.8
hedef 53
kizlar 2haftalik benim gecen hafta tartilmadim yani tartildinda gecen hafta carsamba tartilmistim bir Kilo vermistim oyuzden bu hafta listedeyim ama birinci ben degilim cunku 2haftalik sonuc benimki
Eki Görüntüle 977508 Eki Görüntüle 977509
kizlar iki tartiylada tartildim ikiside ayni cikti tabi ikisinid ayni yere koydum yoksa farkli sonuclarda cikiyordu
Eki Görüntüle 977629
geçen hafta: 75.1
bu hafta: 73.9
giden: 1.2
çikolata kaçırmama rağmen güzel vermişimçikolataların acısı haftaya çıkmasa bari :44:
harika :)))tebrikler
inşallah canımbende beklemiyordum canim ama cok hosuma gitti
haftaya daha cok gider insaallah
super
tebrikler
tebrikler
haftaya gider insaallah
vavv super
gitsinde az gitsin canim
super
vooooovvvvvv maşallah çok güzellllllll....baslangic 67.7
bu hafta 63.9
giden 3.8
toplamda giden 3.8
hedef 53
kizlar 2haftalik benim gecen hafta tartilmadim yani tartildinda gecen hafta carsamba tartilmistim bir Kilo vermistim oyuzden bu hafta listedeyim ama birinci ben degilim cunku 2haftalik sonuc benimki
kizlar iki tartiylada tartildim ikiside ayni cikti tabi ikisinid ayni yere koydum yoksa farkli sonuclarda cikiyordu
tebrikler canım gayet iyiEki Görüntüle 977629
geçen hafta: 75.1
bu hafta: 73.9
giden: 1.2
çikolata kaçırmama rağmen güzel vermişimçikolataların acısı haftaya çıkmasa bari :44:
baslangic 67.7
bu hafta 63.9
giden 3.8
toplamda giden 3.8
hedef 53
teşekkür ederim, darısı veremeyenlerin başına ( ablaaaam) sende ne var ne yok?
Bende 400 gr verdim :))) Günde 2 kere yürüyorum. Az yiyorum ama bu kadarcık verdim. Hiç yoktan iyi tabiide .Acaba çok su içmediğim için mi? Günde 1 litreyi geçemiyorum pek...
bu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi
hadi gözün aydın canım...
denetlemelerde bende gerilirim eksiğim olmasa bile..:
ondan kaynaklı tabi, yağların yakılabilmesi için suya ihtiyaç var çünkü, 1 lt suyla yakabildiği kadarını yakıyor geri kalanı kalıyor, istediğin kadar spor yap, su içmezsen yakamazsın yağları, bu haftada en az 2 lt su iç bak farkı göreceksin :) elinde su şişesiyle gez, en az 2lt su, aman diyeyim yoksa boşuna gider onca emeklerin .
edit: yani yağ yakmaktan kastım, yağları parçalamak, susuz parçalanmıyor yağlar
bu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi
teşekkür ederim canımmtebrik ederim canım hadi geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?