canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)Canimmmm benim hergün uğra buraya sıkıntilarin gitsin bizimle her konuda arkandayız
Turkiyede süt izni nekadar kizlar
anladimm canim gozun aydin buarada cok sevindimm senin adinaacanım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)
bu arada işim hallolmuş şükür pazartesi işe başlıyorum.
Merhaba arkadaşlar 2 gün oldu diyete başlayalı. 1.73 boyum ve 70 kiloyum. Bende bel ince göbekte yok hareketsizlikten dolayi bacaklarda ve kalçada yağlanma var.yaza fit girmek istiyorum buarada eşimle başladık diyete. Belirli bir diyet listem yok okuduklarıma gore kafam da oluşturuyorum. Hep birlikte umarım istedigimiz bedene ulaşiriz.: )
anladimm canim gozun aydin buarada cok sevindimm senin adinaahersey gonlunce olsun
sağol canım umarım hepimizin herşey gönlümüzce olsun inşallahhh.çıkmam gerek hoşçakalın
anladimm canim gozun aydin buarada cok sevindimm senin adinaahersey gonlunce olsun
sağol canım umarım hepimizin herşey gönlümüzce olsun inşallahhh.çıkmam gerek hoşçakalın
gule gule tatlimm
Yok tatlimmm boyuma göre kilom 52 olması gerekmiş ben en az 55 olmak isttiyorum iradenide tebrik ederim o böreği almadığına okadar sevindimki
gunaydin canim gezdigine gore baya yurumussundur ohh neguzel gitmistir kilolargünaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.
gunaydin canim ben tartilmiyorum merakla yarini bekliyorum yediklerime tam dikkat ediyorum ama regli donemi yaklasiyor oyuzden kilolu cikabilirimgünaydın rosado..
benim bu hafta berbat dün 700 gr artıdaydım...oturma vardı..9 çeşit vardı hepsinden yedim ...
güya akşam yemeyeyim dedim akşamada kv yağ mantısı yaptım..
onu da hüplettim..
artık kendime çeki düzen vermem lazım olmuyor böyle
sıkıldım bu işten..
günaydın kızlar..
işe başlamadan bi selam vereyim dedim
arada uğramya çalışıcam...
tartı öncesi benim durumum kötü..
siz bari dikkat edin..
Burda devam et canim kesin gider kilolarhoşbuldum tatlım.inş yaa.benim bi menüm yokki kafama göre.ama yediklerimi yazarım akşama.şimdi bi süt içip sporumu yapmayı planlıorum.
insaallah canimBen daha deneyemiyorum bile canım bacağımdan girmiyor o kıyafetler, eskiden 48 kilo falandım o kıyafetlerimde duruyor, belki bir gün...:2:
canım maydanoz kürü için burayı inceleyebilirsin : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=614091
Hoş geldin canım bende 3 haftadır burdayım. Benim boyumda 168 ve bende 80 i gördüm :))) Bence doğru yerdesin. Buraya geldiğine göre sen zayıflayacaksın :)))
3 tane magnum mu!!!
evet hepimiz 36 beden olacağız
ben bir haftadir dikkat ediyorum bakalim 1kilo gitcekmiGunaydinnnnnnnn topigimin güZel hqtunlari
Nasilsiniz bakimm ben güne süper başladım bugün çok hafif yemekler yemeliyimki yarına eksi çıkayımmm
Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense
benimde 54Ben boyuma göre 52 kilo olmam gerekiyormuşssssdahaaa var 14 kiloooo
canim benimde boyum 162 ama oyle iyi durmuyor koca bi gobek var 54 iyidirgunaydin kizlar ,dilek efem 52 kiloyami incen cok zayif yaaa kadin dedigin azicik etli butlu olur bence 58 iyidir.
bende 1.62 bouyum ideal kilom 54 falan aman diyorum ben 62-64 olayim bana yeter .
bugun pek keyfim yerinde sabah kuafore gittim saclarima fon cektirdim azicikta makyaj ohhhh misss.
sabah borekcinin onunden geciyordum canim nasil kurt boregi cekti al alma derken almadim ise geldim kellogs k yedim ohhh onada mutluyum.
yarin hafif bir detols yapacagim sivi seyler yemeye ozen gosterecegim aksamda laksatif bir surup icecegim ki bagirsaklarim bayram etsin bir hftdir grevdeler neredeyse kesin tartidada az cikarim ondan sonra
canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)
bu arada işim hallolmuş şükür pazartesi işe başlıyorum.
evet ya aynen öylegörüyorum valla götürüyon ne varsaabende diyorum bu kız neden kilo veremiyo,okadar yersen bu çok normalmiş
geçmiş olsun valla kalçadan iğneden bende korkuyorum arkam dönük ya kendimi savunmasız hissediyorum sanırımgünaydın herkezee,,
kaç gündür girip okuyorum yazmadan çıkıyorum
belimdeki ağrı geçmedi diye pazartesi dr'a gittim ,emar istedi yine14 martta emar randevusu verdi,,
bende volteren diye bi iğne varmış olurmu bana ağrıyı hafifletirmi dedim,hemen yazdıdün başladım iğnelere,ve az önce iğneden geldim 3.cü iğnemi totomdan yedim,7tane daha var daha,delik deşik olucam bu gidişle,çokta yakıyo
uzun süre acısı gitmiyo,oturamıyorum totomun üstüne
ama tek karı oldu bunun sabah ve akşam hastaneye gitme maksadıyla yürüyüş yapmış oluyorum,dün gece 11.30taydı iğne zamanım,eşim yalnız göndermem seni bu saatte dedi,arabayla gidelim bekle diyince,boşver yürüyerek gidelim
gece sporu olur dedim,yürüdük geldik
bu sabahta erken gittim yürüyüş iyi geldi şimdide kahvaltımı edicem,,benden durumlar bukadar,herkez iyidir umarım cumaya 2 gün kaldı,,
ekside olursam çok iyi olucak ,1.300 veremiycem ama en azından 59 olupta 400gr vermiş olsam geçen haftaya göre
aaa niye olmuyokiicanim kendi actigin blogu denedim Hemde defalarca ama olmadi
Canim konu ne tam olarak bilmiyorun ama canını sıkma adalet yerini bulur ins
Selam tatlım neden mutsuz kalktinki
evet ya aynen öyle
dur diyorumiyorum bitürlü
gidişat kötü
geçmiş olsun valla kalçadan iğneden bende korkuyorum arkam dönük ya kendimi savunmasız hissediyorum sanırım
buarada çocukları napıyorsun götürüyormusun sabah akşam
aaa niye olmuyokii
şaşırdım şimdi
linki vereyim tekrar bak canım ya şimdi kafama takıldı yoksa sadece benmi bakabiliyorum
http://menekserengi.blogspot.com.tr/
Merhaba aranızda koşu bandı kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
Ben almstm cnm bndan 5 6 sene once dunlop markasi gayette memnunum smdide usendigime kullanmiyorum yoksa cok guzel 699 du fiyatida
Bazı modeller apartmanda alt kata çok ses geçiriyor. Sen de böyle bir sorun oldu mu ? :44:
ayyy ne güzel vermişsin ya ben nie veremiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?