70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canimmmm benim hergün uğra buraya sıkıntilarin gitsin bizimle her konuda arkandayız

Turkiyede süt izni nekadar kizlar
canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)

bu arada işim hallolmuş şükür pazartesi işe başlıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 2 gün oldu diyete başlayalı. 1.73 boyum ve 70 kiloyum. Bende bel ince göbekte yok hareketsizlikten dolayi bacaklarda ve kalçada yağlanma var.yaza fit girmek istiyorum buarada eşimle başladık diyete. Belirli bir diyet listem yok okuduklarıma gore kafam da oluşturuyorum. Hep birlikte umarım istedigimiz bedene ulaşiriz.: )

canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)

anladimm canim gozun aydin buarada cok sevindimm senin adinaahersey gonlunce olsun

hosgeldin canim boyun uzunmus maasallah zayiflarsan cok super bi fizige ulasacagindan eminim

hosgeldin canim boyun uzunmus maasallah zayiflarsan cok super bi fizige ulasacagindan eminim[/QUOTE]

Hoşbuldum: )Evet boy var, fizikte düzgün ama işte evlendikten sonra tam 10 kilo aldim hayatta kilo almam diyordum:))Aslında bütün olarak bakıldıgında kilolu görünmuyorum orantili ama dediğim gibi bacaklarda ki yaglanma çok rahatsız ediyor beni : )

Herkese guzel bi gun diliyooorruuumm)) ay kizlar ben felaket iradesiz bisey oldum kah uc gun diyetteyim sonra bi bakmisin bozmusum diyeti...
yani anladigim su ki kendimi toparlayamiyorum. bende bugun tekrardan sabah sporuna basladim oglen eve bi geldim annem borek yapmis azcik yedim bir kase de corba ictim. ne yapayim moralim bozuk tarti bu hafta arti bile olabilir

Yok tatlimmm boyuma göre kilom 52 olması gerekmiş ben en az 55 olmak isttiyorum iradenide tebrik ederim o böreği almadığına okadar sevindimki

tesekkur ederim dilekcim simdi gidim birde adam gibi bir oglen yemegi yiyeyim ekonomik yoldan,sirket yemek parasi vermiyor o yuzden cepten yiyoruz bazende ucuz olsun diye saglikli seyler yiyemiyorsun

gunaydin canim gezdigine gore baya yurumussundur ohh neguzel gitmistir kilolar
gunaydin canim ben tartilmiyorum merakla yarini bekliyorum yediklerime tam dikkat ediyorum ama regli donemi yaklasiyor oyuzden kilolu cikabilirim

hoşbuldum tatlım.inş yaa.benim bi menüm yokki kafama göre.ama yediklerimi yazarım akşama.şimdi bi süt içip sporumu yapmayı planlıorum.
Burda devam et canim kesin gider kilolar
insaallah canim
Gunaydinnnnnnnn topigimin güZel hqtunlari

Nasilsiniz bakimm ben güne süper başladım bugün çok hafif yemekler yemeliyimki yarına eksi çıkayımmm
ben bir haftadir dikkat ediyorum bakalim 1kilo gitcekmi
Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense

Ben boyuma göre 52 kilo olmam gerekiyormuşssssdahaaa var 14 kiloooo
benimde 54
canim benimde boyum 162 ama oyle iyi durmuyor koca bi gobek var 54 iyidir

hayirli olsun canim

görüyorum valla götürüyon ne varsaabende diyorum bu kız neden kilo veremiyo,okadar yersen bu çok normalmiş
evet ya aynen öyle
dur diyorumiyorum bitürlü
gidişat kötü
geçmiş olsun valla kalçadan iğneden bende korkuyorum arkam dönük ya kendimi savunmasız hissediyorum sanırım
buarada çocukları napıyorsun götürüyormusun sabah akşam
canim kendi actigin blogu denedim Hemde defalarca ama olmadi
aaa niye olmuyokii
şaşırdım şimdi
linki vereyim tekrar bak canım ya şimdi kafama takıldı yoksa sadece benmi bakabiliyorum
http://menekserengi.blogspot.com.tr/

selam kızlar bi kaç gündür topik pek bir sessizdi
benimde evde ki bilgisayar çöktü akşamları giremiyorum menüde paylaşamıyorum.
diyet güzel gidiyor benim
ama bu hafta kilo veremedim nedense geçen hafta çok hızlı verdim kaçamaklara rağmen bu hafta duraksadı mı ne :44::44::44:
bugün sabah kahvaltısı biraz ağır oldu ama toparlamaya çalıştım sonradan akşama sporda yapıcam sorun olmaz herhalde

Canim konu ne tam olarak bilmiyorun ama canını sıkma adalet yerini bulur ins

Selam tatlım neden mutsuz kalktinki

Geçnlerde kızım rahatsızlanmıştı sonra da oğlum aynı şekilde hastalandı ve ben günlerce uykusuz kaldım onun gerginliği ve eşimin anlayışsız tavırları yani beni suçlaması canımı sıktı. Kardeşime gitmişim ve onun çocuklarından bulaşmış kaldı ki yeğenim ve oğlum anaokulunda aynı sınıftalar

Canım bloğunu gördüm ve yemeklerin harika görünüyor. Ellerine sağlık . Bu arada olsada yesek demekten kendimi alamıyorum

Bazı modeller apartmanda alt kata çok ses geçiriyor. Sen de böyle bir sorun oldu mu ? :44:

selam canım hoş geldin bu arada..benim koşu bandım var ben de çocuktan dolayı ve çok vakit bulamadığım için kullanamıyorum.internette rastlamışındır leslie ile yürü diye youtube ye de yazsan olur ben onu yapmaya çalışıyorum.gerçekten çok etkili oluyor koşu bandındansa leslie tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…