70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menumu yazim
Sabah 1 saat bisiklet
Kahvalti:
sucuklu tost
5 zeytin
Salatalik

Ara ogun
Muz

Aksam

1 porsiyon kapuska
Salata

2.5 lt su

Spor
1 saat bisiklet
100 sabah 100 aksam ip atlama
30 mekik
Bel kol ve bacak inceltici hareketler

canım yediklerini iyi ayarlamışsın sporun da yüklü bayağı iyi verirsin inşallah yalnız ben öğleyi göremedim geç mi yedin sabahı yoksa iki öğün mü yiyosun

canım yediklerini iyi ayarlamışsın sporun da yüklü bayağı iyi verirsin inşallah yalnız ben öğleyi göremedim geç mi yedin sabahı yoksa iki öğün mü yiyosun

Dun braz fzla yedim.bgn ayarladm.cok skur :) hepimiz veririz ins canim.9 da uyaniorm spordu dustu derken zaten oglen oluo o yuzde 2 ogun yiyorum tatlim

Bende bildirimimi yapayım

geçen hafta: 73.9
bu hafta:73.4
giden: 500 gr

onca magnuma, çikolataya fazla bile vermişim

maşallah ne güzel yiyerek versek keşke ne güzel olurdu

sağol canım ben her öğünde çorba yemek pilav yada makarna yerdim şimdi ikiye indireyim zamanla denge kurarım.tatlılara saldırmak istemiyorum ben ama bakalım nolcak:18:

inşallh cnm çok cnm tatlı istediğinde bir yada iki kare bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin hem yağları eritiyomuş ben yiyorum valla bu haftayla birlikte 4 ayda 16 kilo verdimmmmm

sen Türkiye'ye gelince topiği terk ediyorsun ki

tamamdır anlaştıkk
gidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yani
evet canim ben berenerva2 degistirdim ismimi

yok canim berenerva2 gercek ismimle ece

Woow 16 kilo masallah kiz ne guzel vermissin ole

teşekkür edeerim cnm ben mucizem için veriyorum ve azimliyim bebk için dr kilo ver demişti 4 ay önce o gün bugün yemiyorum spor yapıyorum diyetisyene gidiyorum 16 kilo oldu 86 balşadım bugün 69 gördük diyetisyende ama ben hiç kilomu göstermiyorum hatta fotomu baylaşmıştım buraya ayın 10 da olması lazım

16 kilo mu
tebrikler canim
Gunluk listenixi yazda feyz alalim

cnm bnm iki haftada değişiyo listem bu haftayı yazayım size sabah bir kase nesfit bir adet muz ara öğün bir meyve öğle bir tabak sebze bir kase yoğurt bir dilim ekmek salata ara 3 adet galeta akşam 3 köfte veya balık veya hindi eti sebze garnitür eşliğinde yarın kase yoğurt bir dilim ekmek salata gece meyve bir tane iki hafta bunu yapıcam sonra dr gitcem

Hay masallah super azim valla tebrik ediyorum.
Rabbim sana saglikli cok tatli bi bebis versin ins.bi amac icin olunca insan cabalio tabi.
Ayy kiz demek kilo vermeden evlensem banada zayfla dicekti simdi basladgm cok ii olmus desene :)

Hay masallah super azim valla tebrik ediyorum.
Rabbim sana saglikli cok tatli bi bebis versin ins.bi amac icin olunca insan cabalio tabi.
Ayy kiz demek kilo vermeden evlensem banada zayfla dicekti simdi basladgm cok ii olmus desene :)

aynnn cnm şimdi ilk kilo ver diyolar çünkü kilo gebeliğe engel oluyomuş aminnn inşallh cnm dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…