senin adına atan olmadıysa ben atıyorum şimdi.
Yok tatlim olmadi.saol tesekkur ederim
Bana da oyle geldi ama napayim regl yaklasiyo
rica ederim canım, hoşgeldin aramıza :)
Bende bildirimimi yapayım
geçen hafta: 73.9
bu hafta:73.4
giden: 500 gr
onca magnuma, çikolataya fazla bile vermişim
:) oh hem o kdar magnm ye hemde 500 gr ver Allah bozmasin tatlim daha daha fazla verirsin ins
Bende menumu yazim
Sabah 1 saat bisiklet
Kahvalti:
sucuklu tost
5 zeytin
Salatalik
Ara ogun
Muz
Aksam
1 porsiyon kapuska
Salata
2.5 lt su
Spor
1 saat bisiklet
100 sabah 100 aksam ip atlama
30 mekik
Bel kol ve bacak inceltici hareketler
canım yediklerini iyi ayarlamışsın sporun da yüklü bayağı iyi verirsin inşallah yalnız ben öğleyi göremedim geç mi yedin sabahı yoksa iki öğün mü yiyosun
Bende bildirimimi yapayım
geçen hafta: 73.9
bu hafta:73.4
giden: 500 gr
onca magnuma, çikolataya fazla bile vermişim
sağol canım ben her öğünde çorba yemek pilav yada makarna yerdim şimdi ikiye indireyim zamanla denge kurarım.tatlılara saldırmak istemiyorum ben ama bakalım nolcak:18:kızlar pek giremiyorum kusura bakmayın bu hafta ben battım dedim ama bugün diyetistene gittim aldım diye düşünüyodum almamışım bir kilo vermişim haftada az ama almamaktan iyi cnm senn menününe baktım herşey güzelde diyetisyenler bile günde bir kase çorba içceksen bir öüğün veriyo ya akşam ya öğle iç çorbanı vede 2 kepçe mesela bnm iki dilim ekmeğim varsa çorba içersem bir dilim düşüyo çorba deyip geçme oda kalori
ohoooo bunlar ne ki, ben şu son 2 haftadır yediğim tatlıları saysam beni kapı dışına kovalarsanız
ertesi gün dengelediğin sürece sorun olmaz, regl dönemi sonuçta, bunu en iyi ben anlayabilirim
maşallah ne güzelyiyerek versek keşke ne güzel olurdu
sağol canım ben her öğünde çorba yemek pilav yada makarna yerdim şimdi ikiye indireyim zamanla denge kurarım.tatlılara saldırmak istemiyorum ben ama bakalım nolcak:18:
inşallh cnm çok cnm tatlı istediğinde bir yada iki kare bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin hem yağları eritiyomuş ben yiyorum valla bu haftayla birlikte 4 ayda 16 kilo verdimmmmm
inşallh cnm çok cnm tatlı istediğinde bir yada iki kare bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin hem yağları eritiyomuş ben yiyorum valla bu haftayla birlikte 4 ayda 16 kilo verdimmmmm
gidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yanisen Türkiye'ye gelince topiği terk ediyorsun ki
tamamdır anlaştıkk
evet canim ben berenerva2 degistirdim ismimiorası öyle canım haklısın bide benimki cadı olunca işler dahada zorlaşıyo
aslında eşimle aramı ne kadar iyi tutmaya çabalasamda olumuyır canım
çok az kaldı evden kiracının çıkmasını bekliyoruz hemen taşınacaz kısmetse
geçen yılı özledim kendi evimde ne kadar huzurluydum burda kızlarla hep beraber zayıdlıyorduk
şimdi morel bozuk olunca sürekli yiyorum
canım sen adınımı değiştirdin tanıyamadımbirden
kurtuluyorum die seviniyorum canım 4 ay inan hergün yeni bir sıkıntı
bazen okadar sıkılıyorum ki camı açıp uçasım var
çok zormuş böyle
yok canım ya bugun işe 5 te gidecem şöyle bir bakim bugun cumakızlar napıyıor dedim
aslında birde içimi dökecek kimsem yok belki birilerini görürüm die geldim
kızlar amma yazmışsınız maşallah.
bugün başımın ağrısından kıpırdayamıyorum,paralize oldum resmen.
ikindi namazından sonra yatayım dedim,hazır küçük te uyumuşken,önce arkadaş aradı,sonra 2 kere kargo,arkasından da büyük kızım geldi okuldan.heyyyt dedim kalktım söylene söylene.hep böyle olur zaten,kırk yılda bir kafa dinlemek haram bana.
anniss iş hayatın hayırlı olsun hepiniz için.
hande levent allah kurtarsın güzelim. büyüklerimizin aklı başında olması lazım ama bu devirde küçükler büyükleri idare ediyor ne hikmetse.
nutella senin nefis kontrolüne ihtiyacın var.eve abur cubur almamak ta işe yarayabilir.kalorisi düşük meyvelerden bulundursan,elini attığında çikolata yerine.ya da akşamdan bir gün sonrasının menüsünü yazsan,yedikçe artı koysan yanlarına,hem yiyecek takibi de yapmış olursun hem de liste gözünün önünde olduğundan tüm günü görüp daha mı yiyeyim moduna girersin belki.
tuğba regl bel ağrısı yapar canım,sabahki ağrın muhtemelen ondandır.zaman ilerledikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.bir de günlük hayatına yürüyüşü eklesen,bel-karın kasların güçlendikçe bele gelen yük azalır,fıtık oluşumu tekrarlamaz.
e3a1=dilek doğru mudur.:44:
Woow 16 kilo masallah kiz ne guzel vermissin ole
16 kilo mu
tebrikler canim
Gunluk listenixi yazda feyz alalim
teşekkür edeerim cnm ben mucizem için veriyorum ve azimliyim bebk için dr kilo ver demişti 4 ay önce o gün bugün yemiyorum spor yapıyorum diyetisyene gidiyorum 16 kilo oldu 86 balşadım bugün 69 gördük diyetisyende ama ben hiç kilomu göstermiyorum hatta fotomu baylaşmıştım buraya ayın 10 da olması lazım
Hay masallah super azim valla tebrik ediyorum.
Rabbim sana saglikli cok tatli bi bebis versin ins.bi amac icin olunca insan cabalio tabi.
Ayy kiz demek kilo vermeden evlensem banada zayfla dicekti simdi basladgm cok ii olmus desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?