Allah yardımcın olsun canım ben biriyle ancak başa çıkıyorum sana sabır diliyorummm
Âmin inşallahtesekkur ederim Amin canim insaallah huzur olur sende huzurbulursun canim
Amin canim nerde kvde 75 yasustunde Seker tansiyon artik alzheimer baslangici var mumkun degil evlenmesi yani
sagol canim insaallah sizde en kisa zamanda alirsiniz
Allah yardımcın olsun ya sinir edici bir durum birşey diyemiyorum.eşini uyardığında ne diyorSabah yine bizimkide kizdim tabi neden herzamanki gibi annesine bisey dememki yuzunden demedim esime dedim annesini sikayet ediyomusum ona konusulmuyorda konusulunca sikayet etmis oluyorum sabir diyorum sadece onlar kahvalti yapti bende cocuklara yaptirdim sonra oglumu uyuttum sonrada kendim gittim tek basina kahvalti yapmaya ne bulduysam yedim
Beyaz ekmek helva kasar penir sogan kavurmasi 2cesit surme peynir yaklasik 700 kalori vardir
Selaam iyiyiz sen nasılsınselammm hayırlı pazarlar ben geldimmnasılsınız bakalım
Iyi yapmışsın onlar iyi gelirdüşünsene tuvaletten bir saatte kaç kilo az çıktığımı insanın psikolojiside bozuluyor
şimdi kefir ve activiayaya başladım.
Bence ayarında bir menü
Afiyet olsun
Bende içtim fal baktırdım anneme hiç hoş şeyler görmedi
Hoşlandığım çocuklar konuşurken bana başka bir kizin adını yazdı
Onunla da konuşuyordum pardon dedi bende, miktir git dedim afedersiniz....o da pekala dedi.
Uzun zaman sonunda ilk defa birine karşı bir şey hissetmiştim , sinir oldum
Haklısınçalışınca daha zor canım diyet yapmak
spor yapacak zamanın olmuyor vs..
Hoşgeldin cnm napalım işte tıkınmamaya çalışıyoruzBende geldim.. Ne ara bu kadar kilo aldim bilmiyorum ama gorunuse gore 76 kiloyum
Yaza kadar 8 kilo vermek istiyorum. 68 benim ideal kilom.
Napiyorsunuz siz kilo vermek icin??
Yağişlı havalar banada sıkıcı gelirIyim bende teşekkür ederim yeni girdim nete. Yağışlı bir pazar bayağı sıkıcı ..
Akşamı saat kaçta yedin cnmSlm kizlar bgnku menum biraz hamur isi agirlikli oldu ama cok spor yaptim hala ayklrim agrio
1 saat eliptik bisiklet
Kahvalti
7 zeytin
Yarim gozleme
Yarim.haslnms patates
Yarim.salatalik
Ara yok
Aksam
Yarim ekmek arasi tavuk (disardaydim.cnku)
Ceyrek porsiyon manti
Su 2 lt
4 saat yuruyus cok tmpolu degil normlde braz hzli ma hic oturmadan ve yokus ciktim ustune
100 ip atlama
Kol ve bacak inceltici hareketler
30 mekik
100 twist
Iyiyiz sen nasılsınselammmm kızlar nasılsınız????
Öyle olmaz cnm maalesef yediklerimizin arasında enaz 2 saat olmalı oda zaten ara saatleri oluyor yani enkazından diyetisyenlerinin dedikleri buydu hepkızlar bişey sorcam hani biz sabah öğle akşam ve ara öğün yiyoruz ya belli saatlerde.öle değilde ne zaman acıkırsak 1 2 lokma yesek nasıl olur sizce.bi ısırık ondan 1 saat snra 1 ısırık dierinden.öle olsa sağlıklı olurmu sizinde fikrinizi alim
Aynen ya yenemek için buzluğa attım kalanınıBen de teşekkür ederim canım
Güle güle giy canım inşallah sonra da sırasıyla l-m-s bedenler olursun
Canım güle güle oturun yeni evinizde mutluluk huzur sizinle olsun
Heee şu muffin de gel beni ye der gibisinden bir tatlıymış . Ellerine sağlık yesin kuzular yarasın
Dünkü az yemenin acısını bugün çıkardımuzun zamandan sonra kaçamak yaptım
Regl mi olacaksın cnm neden şiş var23,02,2014
Sabah :
1 saat yürüyüş
yulaf kepeği ile omlet ve beyaz peynir( annem dukan yapıyorda o yaptı)
Şekersiz Çay
Ara:
1 havuç
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen:
Izgara Köfe
Salata
Çorba
Ara:
yok
Akşam:
1 bardak zero
*canım hiçbir şey istemedi bugün yoksa akşam menüm hazırdı ama çok karnım şiş nedense...
*1,5 litre su
Cok hos birsey okudum hatirladigim kadariyla yazayim :
Diyor ki size bir hareket ogretecegim eger bu hareketi. duzenli bir sekilde yaparsaniz felaket kilo verirsiniz. hareketimiz su bizebirsey ikram eden oldugunda basimizi saga ve sola cevirme hareketi yapiyorsunuz))
)) verecez. degil mi bu kilolaaarrriii
Güzel menü cnmIyi akşamlar kızlar: )
Annemlerde oldugum için sabah 15 dak. Egzersiz yapabildim.
Sabah; 2 dilim kepekli ekmek, 2 adet cherry domates, 2 dilim salata, 4 çatal kadar lor peyniri, 1 tane zeytin, 1 adet biber
Sabah geç kahvalti yaptigim için ögleni es geçtim
Ara; büyük bardak karışık meyveli süt
Akşam; 1 porsiyon et pirzola, 2 dilim kepek ekmeği.
Yarim saat kalça ve bacak egzersizleri yaptım.
1 tane yerli muz ve yarim portakal
Yağsın ve tuzsuzdu degilmiAmin canimm
kizlar bugun hepten gozum dondu yaklasik yarim Saat once koca bir kase patlamis misir yedim bu hafta nasil Kilo vercem ben acaba
Merhaba kizlar kp yarin sabah ameliyat olcak, dualarinizi esirgemeyin lutfen.
Merhaba kizlar kp yarin sabah ameliyat olcak, dualarinizi esirgemeyin lutfen.
Âmin inşallah
Allah yardımcın olsun ya sinir edici bir durum birşey diyemiyorum.eşini uyardığında ne diyor
Selaam iyiyiz sen nasılsın
Iyi yapmışsın onlar iyi gelir
Haklısın
Hoşgeldin cnm napalım işte tıkınmamaya çalışıyoruz
Spor yapan arkadaşlarım var henüz bana kısmet olmadı
Sabahları yeşil çay içiyorum örn.
Benden bukadar inşallah istediğin kiloya gelirsin burada
Yağişlı havalar banada sıkıcı gelir
Akşamı saat kaçta yedin cnm
Iyiyiz sen nasılsın
Öyle olmaz cnm maalesef yediklerimizin arasında enaz 2 saat olmalı oda zaten ara saatleri oluyor yani enkazından diyetisyenlerinin dedikleri buydu he
Aynen ya yenemek için buzluğa attım kalanını
Regl mi olacaksın cnm neden şiş var
alıştırma yapıyım
Güzel menü cnm
Yağsın ve tuzsuzdu degilmi
Hayırlı akşamlar kızlar bugün k.validedeydim ..
Çok şişti karnım yan olacak böyle adet günüm geçiyor olmadım.
Endometriozis tedavisi görüyorum
İlaç etkimi yapıyo acaba korkuyorum hamile olursam bu ilaçla engelli olurmuş bebek
Zor zorben seni seviyorum arada kaliyorum felan diyor gonlumu almaya calisiyor once kizma ama degilmi
misiz tuzsuz ama az yagli
Canim iyi geceler oncelikle gecmis olsun Rabbim sifa versin. iyi dusun iyi olsun Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermesin canim ama bu isler kader. ilac kullanmadan da engelli bebege sahip bireyler var Allah verecek olduktan sonra bahane...
ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim insallah adetin olur da vesvesen gecer
Ben herkese cevap yazıyorum tek tek ama insan bi selamimi bile almamışsiniz çok sağolun arkadaşlar zaten eskisi gibi gelesimde yok buraya belki ara verebilirim düşünecegim
teşekkür ederim canımKaderciğim ellerine sağlık yine el emeği göz nuru bir liste olmuş
Amelia arkadaşımızı da tebrik ediyorum
Ben varım canım
teşekkür ederim ececimKadercim çok güzel liste olmuş eline saglik kozlar daha geçmişe gidemedim ama çocukları uyuttukdan sonra bakmaya calisicam çok yoğun bi gündü gelince tekrar yazarim dilek son sayfada gördüm nereye gidiyorsun ya ben hep cevap vermeye calisiyorum gitme sakin biyere
ben de seni tebrik ederim tatlım aynen devam etanatkh018 çok sağol ellerine sağlıkçok mutluyum :)) vay be birinci olmuşum :))) Ayrıca herkesi tebrik ederim
Selam kızlar telefondan yazıyorum özledim sizi muhabbetinizi bugün etek aldım kendime önceden 3xl giydiğim üst kısmına bugün xl aldık anlatamamokadarmutlu oldum ki kilo.vermek güzel şey.oğlum uyudu bende yatarım.yazan arkadaşları göremiyorum iyi geceler
kizlar biz Burda kiraciyiz ve kiralarda cok yuksek bizdededik esimle havaya para vercegimize kendi evimizi alalim onu kiragibi odeyelim bankaya basvurduk felan kredimiz cikti cok zor kredi veriyolar bu Arara esim noterden ev sozlesmesini yapti bugunde ev sahipleri evi bize tekrar gosterdiler iste kilerini catidaki yerini garaji felan evi ilk gordugumde nedense hic begenmemistim esimle tartismistik bile hem bu kaadr para Hemde neden bu Kadar kucuk ev felan diye ne hikmetse bugun evi begendim sanki ilk gordugum evle bu ev farkli gibi geldi icim isindi eve simdi islemleri bekliyoruz 1 ay icinde kendi evimizde olabiliriz tabi okadar cok is olucakki buraya ugrayamayabilirim ama simdilik burdayimevi gordukten sonrada esya bakmaya gittik cocuklarla kvde ayni odada yaticaklar mecburen oyuzden cocuklara ranza baktik evde tamir olmais gereken seylere baktik almanyaya geldigimden beri 4yil omadi 3kere tasindik sonunda kendi evimizde oturucaz tasinma derdinden kurtulcam cok zorya
5 e gelmemisti canimÂmin inşallah
Allah yardımcın olsun ya sinir edici bir durum birşey diyemiyorum.eşini uyardığında ne diyor
Selaam iyiyiz sen nasılsın
Iyi yapmışsın onlar iyi gelir
Haklısın
Hoşgeldin cnm napalım işte tıkınmamaya çalışıyoruz
Spor yapan arkadaşlarım var henüz bana kısmet olmadı
Sabahları yeşil çay içiyorum örn.
Benden bukadar inşallah istediğin kiloya gelirsin burada
Yağişlı havalar banada sıkıcı gelir
Akşamı saat kaçta yedin cnm
Iyiyiz sen nasılsın
Öyle olmaz cnm maalesef yediklerimizin arasında enaz 2 saat olmalı oda zaten ara saatleri oluyor yani enkazından diyetisyenlerinin dedikleri buydu hep
Aynen ya yenemek için buzluğa attım kalanını
Regl mi olacaksın cnm neden şiş var
alıştırma yapıyım
Güzel menü cnm
Yağsın ve tuzsuzdu degilmi
Allah sifa versin tatlmMerhaba kizlar kp yarin sabah ameliyat olcak, dualarinizi esirgemeyin lutfen.
Bugünkü menüm
Sabah yeşil çay
Kahvaltı
1kepekli ekmekten tost
Ara
1 incir
2 ceviz+7otlu çay
Öğlen
Yoğurtlu tavuk
2 dilim kepek ekm.
Acı biber salçası
Ara
1kare bitter
Yarım fincan neskafe ( tatlandırıcılı )
2antep fıstığı
Akşam
Nesfit
Ara
Şekersiz çay
Ihlamur
Ballı limonu su
3fındık
2kaju fıstık
Su= 2.5 lt
Menü nasıl kızlar
Bugünkü menüm
Sabah yeşil çay
Kahvaltı
1kepekli ekmekten tost
Ara
1 incir
2 ceviz+7otlu çay
Öğlen
Yoğurtlu tavuk
2 dilim kepek ekm.
Acı biber salçası
Ara
1kare bitter
Yarım fincan neskafe ( tatlandırıcılı )
2antep fıstığı
Akşam
Nesfit
Ara
Şekersiz çay
Ihlamur
Ballı limonu su
3fındık
2kaju fıstık
Su= 2.5 lt
Menü nasıl kızlar
esimde oyle diyor kendi icin ne zormus diyeZor zor
Saol cnm öyle tabi
Inşallah cnm ya olsamda rahatlasam
Amin canim oyle nasipten otesi yokGünaydın hayırlı haftalar kızlar
kuzum nereyee öyle eemin olki gözden kaçmıştır şahsen ben 10-15 sayfa ilerlemiş oluyorsa okuyamıyorum tek tek buraya adapte olursam işe dönemiyorum (benim de çookk yazdığım havada kalıyor canım) şimdi bile 3-5 sayfa dolanıp gözüme ilişenleri alıntıladım alınganlık yapma canım çünkü şahsen ben seviyorum seni görüpte es geçmem asla yani bi yere gitmekte yok öyle
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim ececimkimseyi göndermiyoruz hayırr
ben de seni tebrik ederim tatlım aynen devam et
büyük zafer canım bence 3XL den XL ye geçmek bi dahaki ay L beden sonra M sonra S inşaAllah caımm
hayırlı olsun tatlım güzel günlerde oturun inşaAllah bizde evimizi ilk gördüğümüzde çok beğenmiştik şimdi ise çok küçük geliyor sevmiyorum oysa ne güzel evler gezmiştik bu daha güzel göründü hepimize illa bu olsun diye tutturmuştuknasip olunca dil kitleniyormuş canım
Amin canim insaallahherkese günaydın.
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar.
aliefe kp in de sorunsuz çıkar inşallah ameliyattan.
beren eviniz hayırlı olsun gülüm.çoook mutlu,huzurlu olun içinde inşallah.
kader günaydın sana da.
rose sen nasıl oldun.
nutty kefiri evde mayalasan etkisi çok daha fazla oluyor.yeter ki mayasını bul,çok basit yapımı.
zeydemor sürekli bir şeyler yemek insülin salgılanmasına neden olur.kan şekerin dengesizleşir diye düşünüyorum.ayrıca çok gençsin,senin metabolizman canavar gibi yakar kalorileri dikkat edersen.bir de spor ekle bak yaza kadar nasıl çıtır oluyorsun.
meri sen neler yapıyorsun.
tuba uğramamış,ağrısı çoktu inşallah biraz da olsa hafiflemiştir.kader arkadaşım benim.
zerra ve umay nerelerdesiniz kızlar.
Günaydın kimsecikler yok galiba
hayırlı sabahlaar cnmBu arada hepinize hayirli sabahlarrrr
Bugun hava cok karanlik uyandim ama nasil spor yapcam bilmiom canim hic istemez.bole kapali havalarda
günaydiin cnmherkese günaydın.
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar.
aliefe kp in de sorunsuz çıkar inşallah ameliyattan.
beren eviniz hayırlı olsun gülüm.çoook mutlu,huzurlu olun içinde inşallah.
kader günaydın sana da.
rose sen nasıl oldun.
nutty kefiri evde mayalasan etkisi çok daha fazla oluyor.yeter ki mayasını bul,çok basit yapımı.
zeydemor sürekli bir şeyler yemek insülin salgılanmasına neden olur.kan şekerin dengesizleşir diye düşünüyorum.ayrıca çok gençsin,senin metabolizman canavar gibi yakar kalorileri dikkat edersen.bir de spor ekle bak yaza kadar nasıl çıtır oluyorsun.
meri sen neler yapıyorsun.
tuba uğramamış,ağrısı çoktu inşallah biraz da olsa hafiflemiştir.kader arkadaşım benim.
zerra ve umay nerelerdesiniz kızlar.
ewet haklısın düşünmicem artık.Günaydın herkese : )
Menü güzel akşamı hafif geçmişsin. Fındık ,fıstık ,antep, ceviz almışsın enerjiyi valla : )
Buarada adet gecikmeni de kafaya takma, inan stres yapıp bekledikçe gecikir. Bilmiyorum ne ilacı kullaniyorsun ama ilaçtan da kaynaklanabilir. Rahat ol : )
Günaydın kimsecikler yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?