70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

;Günaydın kızlar
Sabah yürüyüşe çıktım yine bir saat, sonra beyaz peynirli omlet yaptım kendime, yanında da kahve içtim..
Karnımda ki şişlik hala geçmedi anlamış değilim.
Moralim de pek iyi değil ama haftaya güzel başlamak lazım

Sizler nasılsınız

kizlar nasilsiniz benim bugun cok isim var suan ahmeti salliyorum uyusun islere basliycam dun disarda okadar cok ahmeti tutup yuruttumki aksam kendi kendine bikac adim atti cok sevindim tabi dun 13 aylik oldu hala yurumuyor diye cok uzuluyordum Doktor normal dedi ama ahmetle birlikte doganlar yuruyunce bide habire aa daha ahmet yurumedimi diye sorulunca hem sinirleniyordum hem uzuluyordum

selam kizlar nasilsiniz ?
umarim guzel bi hafta sonunuz olmustur benim hafta sonu hic guzel degildi cok yorucuydu
bugunku menumu paylasayim

Sabah :
2dilim ekmek + peynir

Ara : cay + 2tane biscuit

Oglen: tavuk sote + salata + yogurt ( ekmek getirmeyi unutmusum is yerine )

Ara : 1tane mandalina

Aksam : 1 kase mercimek corbasi + salata + yogurt

herkese günaydın kızlar
ben dün temizlik yaptım.yerleri elimle sildim kollarım şuan tutmuyor.göbeemi içeri çekerek hızlı hızlı yaptım dedim belki spor olur
zaten hastaydım daha beter oldm...öylede kalori gidermi acep:26:

Bende güzel gayet, bende nesfit alacağım bugün

Günaydın hayırlı haftalar kızlar

Günaydın

Bu yaptığın çok güzel bir şey kuzu ya

Bu arada hepinize hayirli sabahlarrrr
Bugun hava cok karanlik uyandim ama nasil spor yapcam bilmiom canim hic istemez.bole kapali havalarda

Tatlım sporu canımızın istemesine bırakamayız ki, sabah bende çıktım hatta moralim çok bozuk ağladım azcık yürürken , ama yürüdüm bitti, zorla kendini lütfen

aynen bende şişim
cnmtakma bu tarz insanları benm oğluma da bi ton laf etmişlerdi.erkek çocukları geç yürüyebilir geç konuşabilir gayet normal...

yorgunuuuz
topiğimiz bu haftaya yorgun girdi bence
buarada menü süper

kızlar ya uf artık ne yiyeceğimi şaşrdım
eşimle oğlum çok yemek seçiyorlar ..bende pilav agırlıklı yemek istemiyorum ya ...
birde şu yemek yapma işinden çok sıkıldım biri pişirsede yesem

Günaydın kimsecikler yok galiba

Varız
Ama kimseyi göremezsen de geçmişe gidebilirsin o sırada geliriz zaten

onu ısırırım beeeen

Süper menü bence

bugün oğluşu doktora götürücem yarımsaat sonra
inşallah kulağındaki sıvı kurumuş olur.
hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..
neyse kızlar benkaçıyorum yine doktor beni bekler

Günaydın kimsecikler yok galiba
Gunaydin tatlim ben burdayim
:) ewet cnim zaten o azimle bi basladim yorulmak bilmedim.ayaklarim acimasa birakmicaktim :) :)
Sabah sporu ii oluo canim bide moralini bozma sakin toplamasi zor oluo butun hafta vercegin kilolari dusun :) havadan dolayi bi sikkinlik var ama iim yinede sen nasilsin
İim.tatlim sen nasilsin menunde hafif.gayet gzel
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.tabi kalori yakmissindir o kadar guc harcadin hem.sikilastgin garanti

Zorladim yaptim gitti :) hayirdir canim neyin var.

diyetle değilde sporla zayıflamak istiyorum ..çünkü çok hareketsizim...sadece az yiyerek yağla birlikte kas da erir ve sarkmalar olur o yüzden spor şart ..ama nerde nasıl çok zor

merhaba herkese, kizlarrrrrr sizi cok ozledim ama gelemiyorummmmmmmmmm , vakit bulunca bakiyorum hemen, umarim herkes iyidir, kilolar guzel gidiyordur, ben cok fena bir aliyorummm bir veriyorum duzenli bir verme sureci baslamadi maalesef neyse bakalim kendime simdilik 1 ay 1 hafta sarti koydum, ya 61 veya 60 ucundan gorulecek baska secenek birakmadim kendime

opuyorummmmmmm hepinizi

firsat bulunca gelicem

menu de yazayim kacmadan,

sabah 1 haslanmis yumurta, 1 dlm ekmek, az peynir, 2 zeytin

ara 1kupa sekersiz, yarim yagli sutle kahve

oglen 1 dlm ekmek peynir, (yemek getiremedim kendime) 2 kuru incir

ara elma olur

aksam corba salata galiba

Dogru canim ama ister istemez takiyorum
Varız

onu ısırırım beeeen

Süper menü bence

gel isir canim

gider gider baskana hem temizlik yapmissin hasta halinle bide gobegini iceri cekerek kesin gitmistir

tesekkur ederim canim, ins biraz once topik yorgunlugunu atar

kızlar ya uf artık ne yiyeceğimi şaşrdım
eşimle oğlum çok yemek seçiyorlar ..bende pilav agırlıklı yemek istemiyorum ya ...
birde şu yemek yapma işinden çok sıkıldım biri pişirsede yesem

ay cok kotu oluyo oyle yemek secenler yaa yemek begendiremiyosun, bende cok SIKILIYORUM yemek yapma isinden ama malesef canim asci tutmaktan baska caremiz yok bunada benim durumum musahit degil senin boyle bi secenegin varsa hic durma derim :):)
birde ben ne yapacagimi bilemiyodum aksam olunca aklima hic bi yemek adi gelmiyodu ve her zaman ayni seyleri yapiyodum bende liste yaptim corba ana yemek falan

Varız

onu ısırırım beeeen

Süper menü bence

tsk ederim canim

hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..

gecmis olsun canim

Selam kızlar...
Bayadır bakamıyorum
Güne geç başladım o yuzden kahvaltımı yeni yaptim..
Bu da kahvaltım;

oglen yemegin cok hafif canim ins acikmazsin aksama kadar

kizlar birde bisey sorucam size bu liste olayi nasil oluyor ben gecen ay burdan ayrilmadan once triendy21 arkadasimiz yapmaya talip olmustu ama gecen hafta bildirimi baska bi arkadasa yaptik. eskisi gibi bironceki haftanin liste sonuncusumu yapiyo?

hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..

Geçmiş olsun canım :26:

Sabah sporu ii oluo canim bide moralini bozma sakin toplamasi zor oluo butun hafta vercegin kilolari dusun :) havadan dolayi bi sikkinlik var ama iim yinede sen nasilsin

Bilmiyorum neden ama canım ciddi anlamda sıkılıyor psikopat gibiyim
Ve çok bir şey yememe rağmen karnım şiş kızlar anlamadım
Cuma günü sağlıklı beslendiğimden beri karnım şiş ve regl de geçti anlamadım

Selam kızlar...
Bayadır bakamıyorum
Güne geç başladım o yuzden kahvaltımı yeni yaptim..
Bu da kahvaltım;

Kahvaltın süper ama kaşar yerine beyaz peynir tercih et bence kaşar peynirin yağ oranı fazla

ya oylede talep yok

Canım ben isterdim ama genelde bu konuları kitaptan değil internetten bakıyorum.

Aman da aman kimleri görüyoruz
Kilolar çok güzel gidiyor sorma hele ben uçucam diye korkuyorum artık
Gel buraya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…