70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geç kalktığım bir günün öğünü..

Kahvaltı/Öğle (13:00): 1 dil. ekmek, göbek salata, peynir, yeşilçay.
Akşam (18:00): Yoğurt çorbası, Pırasa, 2 dil. ekmek.
Ara: Yeşilçay, Türk kahvesi

1,5 lt su

Herkese iyi akşamlar,

Menüm;

sabah 1 saatlik bir yürüyüş

Sonra maydanoz kürü

Kahvaltı peynir, salça, zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek ve 1 bardak süt

Ara bir bardak kefir ve birkaç badem.

Öğle 3 adet köfte ve bir dilim tahıllı ekmek

Ara bir bardak yeşil çay

Akşam roka ve 2 köfte.

20 dakika yürüyüş ve 1,5 litre su

yaa öyle diyenleri takma kafana boşver,,benimkilerin yürümesinde bi gecikme olmadı şükür,ikiside 1 yaşından önce desteksiz yürüyolardı,hele oğlum 10 aylıkken yürümeye başlamıştı,

ama konuşması yani cümle kuramaması yüzünden çok laf yedim milletten yaşıtları bülbül gibi konuşuyodu,37 aylıktı ozaman ve eşim başta olmak üzere bu çocuk neden konuşmuyo cümle kurmuyo diye baskı üstüne baskı,çok moralim bozuluyodu ama dr'a sorduğumda 5 yaşına kadar cümle kuramaması normal dedi dediklerini anlıyo ve yapıyosa derdini anlatabiliyorsa zekasında sorun yok demekki daha ne istiyosunuz dedi eşimde duydu tabi bunları,

bidahada laf ettirmedim kimseye herkez kendi çocuğuna baksın,her çocuk aynı değil dedim hep,,sende böyle verebilirsin karşılığını onlar utansın onların morali bozulsun boşver sen üzülme,yürüycek elbet,,,şuan o üzüldüğüm günlere gülüyorum valla ben,çünkü 1 yılı aşkın süredir bülbül gibi konuşuyo ikiside ve susun artık allah aşkına demekle geçiyo günlerim
seninkide kısa sürede yürüycek ve ayaklandığı zaman bağımsızlığını ilan edicek ozaman peşinden koşturmayla geçicek zamanın,son günlerinin kıymetini bi boşver

Iyi akşamlar menün gayet güzel : )

yok canım estağfurullah, taa lisedeki biyoloji hocam sağolsun

çalışka öğrenci :)))

Merhaba kizlar kp yarin sabah ameliyat olcak, dualarinizi esirgemeyin lutfen.

geçmiş olsun canım

bugün oğluşu doktora götürücem yarımsaat sonra
inşallah kulağındaki sıvı kurumuş olur.
hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..
neyse kızlar benkaçıyorum yine doktor beni bekler

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Iyi akşamlar menün gayet güzel : )

Teşekkür ederim :))

Canım hiç takma kafana diyeceğim ama sen bir annesin ve ister istemez takılıyordur eminim. İki çocuk annesi olarak şunu söyleyebilirim her çocuk farklı ilgileri gelişimleri konuşmaları... Oğlum 13 aylık yürüdü 3 yaşında normal konuşmaya cümle kurmaya başladı laf söyleyenlere sadece gülüyordum biliyordum ki konuşmaya başlayınca hiç susmayacak kızım da 13 aylık yürüdü 18 aylık konuşmaya başladı. sağlıklarında bir sorun olmadıktan sonra varsın geç konuşsun geç yürüsün illaki yürüyecek yani...

hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..

Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu inşallah geçmiştir.

Selam kızlar...
Bayadır bakamıyorum
Güne geç başladım o yuzden kahvaltımı yeni yaptim..
Bu da kahvaltım;

Afiyet olsun canım

Güzel menü canım

Bugünkü menü bildirimim şöyle

Sabah
Yarım kk peynir
2 tane zeytin
Yarım bardak dut suyu

Ara
1 tane kivi

Öğle
2 kayısı+bir kaşık keten tohumu+yoğurt karışımı

Ara
1 incir
Bir kupa limonlu formçayı

Akşam
3 kaşık fasulye yoğurtlusu
4-5 parça(kuşbaşı kadar) et
1 tatlı kaşığı yağla yapılmış salata

inşallah ya gitsinkaloriler..
Gecmis olsun canim.ins iylsir pasan bi an once :)
inşaallah cnm
Selam kızlar...
Bayadır bakamıyorum
Güne geç başladım o yuzden kahvaltımı yeni yaptim..
Bu da kahvaltım;
selam cnm güzelmiş kahvaltın
diyetle değilde sporla zayıflamak istiyorum ..çünkü çok hareketsizim...sadece az yiyerek yağla birlikte kas da erir ve sarkmalar olur o yüzden spor şart ..ama nerde nasıl çok zor
nerdeee çok zor ya

menün güzel olmuş cnm

saol cnm
saol cnm
Bende temizlik yapayım bari biraz , vakit geçmiyor, düşüncelere dalıyorum
temizlik iyidir iyidir...
az dicem yine ama biliyorum sana yetiyor
oyüzden güzel menü
benmde şu iştahım bir kapansa artık
süper menü

güzel menü

kızlar menüler süper herkese tebrikler

Rakibem uctun gectin beni aferim sana senin adina cok mutlu oluyorum darisi benim basima insallah

kızlar sze birşey sorcam
bu konu alıntılamayı ben szn gb sadece bze söylenen cümleleri alamıyorum..hepsini alınca da böyle uzun uzun oluyo cahiliğime sayın ama nasıl oluyor bir desenizde öğrensem
buarada bazı harfler eksik oluyo yazarken oğlum tuşları koparmış saolsun..
bugün hastaneye gittik çok geç döndük menümm şaştı diyebilirim

bugünkü menüm
kahvaltı
1tost kepek ekmeği

ara
yok

öğlen(17:00gb)
4nugget
çorba
3lahana sarma

ara(saati hatırlamıyorum)
1kare bitter
yarım muz
1renkli badem şekeri

akşam
1lahana sarma
çok çok çok salata

ara
yesemmi 11 de bilemiyorum

su=1.5 lt içtim

seher utku cnm oğlumu bugün götürdük genizeti büymüş tekrar..alerjisi sebep oluyor ..zaten amaliyat olmuştu..
zor işimiz napcağimizi şaşırdık bir ayda 2.5 şişe antibiyotik içti..üzülüyoum artık
dün eşimin ailesine giitim bi ton laf dinledim ...şunu içir buu içir saraçoğluna götür
ilaç verme vs kafayı yicem artık
sende bi dokundun bin ah işittin sanırım

Erkek cocuklarinda normal canim, hic merak etme yurur.
benim oglan yasindaydi siraliyodu ama yuruyemiyordu. Bi aksam amcasi gelmişti. Haberi yok saldi çocuğu. Oglan yurudu gitti. Gidis o gidis patladi gitti.

gider canim gobek kisminda fazlalik varsa iyi etmissin.

hiç umudum yok ama
iğne yiyecek yksa..
Gecmis olsun canim, sonuctan haberdar et bizi de.

diyetle değilde sporla zayıflamak istiyorum ..çünkü çok hareketsizim...sadece az yiyerek yağla birlikte kas da erir ve sarkmalar olur o yüzden spor şart ..ama nerde nasıl çok zor
Ne kadar fazlan oldugunu bilmiyorum ama ilk zamanlarda kas yaparsan orasi burasi şiş adamlar var ya kasli onlar gibi olursun, zamanla baslamalisin spora.

Kolay gelsin canim, benimde dip bucak girismem lazim temizliğe.

bence az ama canim.

kaptin bu isi guzel menü.

her zamanki gibi supersin, diyet senin yasam seklin olmus canim. Ah ah bende yapabilsem.
2 haftadir hastaneye gidip gelirken aci acina metabolizma m durdu. Toplamam lazim kendimi.

Listen guzel canim.
alinti yaptigin zaman quote den sonra yorumunu yapacaksin kac alinti ysptiysan tekrarla canim.
anlaşılır oldu mu acep

çok başarılısın canım:))) takipçinim

teşekkürler :)

Rakibem uctun gectin beni aferim sana senin adina cok mutlu oluyorum darisi benim basima insallah

sağol rakibem sen yetişirsin bana sana güveniyorum, belkide geçersin hiç belli olmaz sen istedikten sonra :)))

Canım yaaa hiç olurmu tabiki dinleyeceğiz birbirimizi dertleşeceğiz benden yana hiç sıkıntın olmasın. Benim oğlumun da genizeti vardı ama çok büyük değildi dr kortizonlu bir sprey verdi şimdi daha iyi ama bizimki allerjik değildi sanırım. Allerji şurubu kullandın mı diyeceğim ama eminim allerji konusunda kitap yazacak kadar bilgi sahibi olmuşsundur . ben çocuklara öyle söylüyorum sayenizde diplomasız doktor oldum diyorum

canim saol, cok aciktim ama yemeye vakit bulamadim, bir de ustune bos mideye kahve ictim sutsuz sekersiz
Aman da aman kimleri görüyoruz
Kilolar çok güzel gidiyor sorma hele ben uçucam diye korkuyorum artık
Gel buraya ya

canim ya sorma motivasyon mu kaybettik ya ne oldu bize destek olalim birbirimize vakktim oldukca gelcem insallah sen de gel.

nasil bitti mi temizlik

seninde menu de guzel kuzum ama cok az degil mi, bir de ozel bir diyet mi yapiyorsun ekmek yok hic, bence ekmegi cikartma hayatindan gunde iki dilim mutlaka ye, eger simdi komple cikarirsan hayatindan sonra diyetten sonra tekrar yediginde hemen kilo alma ihtimalin atrtar. bir de cok guzel vermissin, ayni kilodayiz ne kadar surede verdin bu kiloyu canim?

canim menu cok guzel, arada degisiklikler olmali zaten yoksa sikiliriz, ama ara 11 demi yapiyorsun, istersen 22;00 den sonra ara yapma , bana doktor oyle demisti, herkes farkli tabi ama yani 11 sankim gec mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…