70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalım vücudumda şişlik var sanırım canım :) İnşallah dediğin gibi normaldir :)

tarçın gerçekten mucize ve işe yarıyormuş,
pazartesiden beri hiç dikkat etmeden nerdeyse 1 kilo daha vermişim 54ü gördüm bugün,
lütfen ama lütfen şu tarçını deneyin,inanın pişman olmıycaksınız,dikkat ederek kullandığınız takdirde çok fazla kilo kaybediceksiniz eminim,
ben hiç ama hiç dikkat etmedim yediklerime pazartesiden beri ve bırakın kilo almayı istemediğim halde vermişim

HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını geceden 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk, ,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın, hemen yenisini hazırladım sabah için

hatta az önce tartıldım ve yine sabahki kilomu gördüm,tüm gün yediklerim erimiş gitmiş demekki,53ü görmessem iyidir:18:

maşallah sıze harıkasınız....79 dan 54 e ınmışsınız....bunu toztarcınla yapabılırmıyız bıde başka sırlarınız varmı....

tugba harikasin cok tebrik ediyorum ama daha verme

bu menuyle bu sporla senin yarina eksi cikacagin bi kesin guzelim

dedigin gibi bugun bulgur gunu olmus sporda cok guzel masallah

menu guzel ama sabah kahvaltisinda 1 tatli kasigi salca neden??

Menün ne güzel öyle yeşillikler falan: )

Güzel menü: )

Harikasın tebrik ederim : )

menu guzel canim ins yarin eksiyi gorursun

günaydınnn canımcımlarııımmmm beni bu hafta ve haftaya mazur görün malum sınava son hafta kaldı biraz çalışmayı artırmayı düşünüyorum o yüzden de pek giremiyorum ay bilmiyorum kazanırmıyım ama çok istiyorum
hepinizin cuması mübarek olsun güzel bir çalışma haftasının daha sonuna geldik
umarım bol eksili bir hafta yaşamışızdır

bu arada kilo bildirimimi de yapayım arkadaşlar kaplumbağa hızıyla kilo vermekteyim

başlangıç:78
geçen hafta:77,800
bu hafta:77,500
gelen/giden:-300
toplan giden:-1000
hedef:68

günaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar.
bakalım kimler vermiş,kimler almış bu hafta.
başlangıç:70.9
geçen hafta:65.5
bu hafta:65
giden :500 gr
toplam:5.900
hedef:65

eveeet ilk hedef başarıyla tamamlandı,tam gününde.
bu haftadan itibaren gerçekten olmak istediğim kilonun niyetine giriyorum hayırlısıyla.
bekle beni 59.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşaAllah Rabbim tez zamanda bizleri incecik hatunlar eylesin inşaAllah

canımsınn tubimmm senin facedeki grubunu gördüm tesadüfen kardeşimde üyeymiş bi baktın senle kardeşimin resmi gözüküyor önerilerde 54ü gördüğünü orda gördüm ilk zaten çok sevindim tarçınlı suya başlıyorum hemen bende

eee bu da anne bakış açısı

evet canım ya kilo alsam yeme der versem çok zayıfladın der arada da bırakıyor beni şu göbek gitsin de başka bişey istemiyorum

kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum meri, rosada hepimiz eksili oluruzz inşaAllah bu hafta

başlangıç:69.7
geçen hafta:66.7
bu hafta:65.8

giden:-900
toplam giden:3.900
hedef:60

bu hafta gördüm ya 65i benden mutlusu yok haftaya da 64ü devircem Allah ın izniyle

sizde durum nedir kızlar; selibeli minecim?

bu arada kilo bildirimimi de yapayım arkadaşlar kaplumbağa hızıyla kilo vermekteyim

Az olsun kalici olsun
Tebrik ederim canim
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşaAllah Rabbim tez zamanda bizleri incecik hatunlar eylesin inşaAllah
Aminnnnnnn :))

Arkadaslar ben nasil bir diyet uygulamaliyim hizli kg vermek icin. Dugunum var 64e dusmek istiyorum lutfen yardimmm🙏🙏
Benim söyleyeceklerim kilo aldırabilir oyuzden
tuba nezamandr yapıyorsun.
Hayırlısıyla kazanırsn inş

Olsn en sağlıklısymş
tebrikler
tebrikler cnm güzel html

:) tebrikler canim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün çok mutluyum çünküüüüüüüü:119::119::119::119::119::119:
Yiyerek kilo vermenin formülü nette değil B'nde.
Bu hafta yedim yedim 300gr vermişm
Bildirimim şöyle

başlangiç=79
geçen hafta=78.5
bu hafta=78.2
giden=300gr
toplam giden=800gr
hedef=60

Günaydin fistiklar

Başlangıç: 80.3
Geçen hafta: 77.6
Bu hafta: 76.9
Giden: 700
Toplam giden: 3.4
76 yi 9 da olsa nerdeyse 6 7 senedir ilk defa goruorum cok mutluyumm :)))

:) tebrikler canim

bugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:

teşekkür ederim canımm rosewind seni de alıntılamıştım olmamaış sana da teşekkür ederim ayrıca ikinizi de tebrik ederim inşaAllah az da olsa eksili bi hafta olur inşaAllah 1 ayda 4.400 tam ideal canım hatta 400gr fazladan vermişsin hep böyle gidersin inşaAllah en sağlıklısı çünkü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…