İyiyük de tas demişsiniz ben pek tas sayılmam yınede yazim dedim
Cumaya 1 kala:18::18::18:anladın sen
Canım tek çare spor ama devamlı olarak göbişide içe çekme hareketleriyle mekikle kurtaracagını düşünüyorum ve bol su
Olmuştu bendede tuz kullanıyordum ondan şüphelenmiştim.üşüttüğümdede maalesef şişiyorum artı oluyorum
Ilk iki hafta kilo verememek normal diye biliyorum
Gel cnm hoşgeldin
güzel menü
Kıskanıyorum ama yaaaaasüpersn
Güzel menü
Kızlar hepinize maşallah gayet süper hatta menüler benim menü yü yazarsam çok kızarsınız ama dsarıdaydım çok bitkinim
bugün
Eki Görüntüle 1022108
tarçın gerçekten mucize ve işe yarıyormuş,
pazartesiden beri hiç dikkat etmeden nerdeyse 1 kilo daha vermişim 54ü gördüm bugün,
lütfen ama lütfen şu tarçını deneyin,inanın pişman olmıycaksınız,dikkat ederek kullandığınız takdirde çok fazla kilo kaybediceksiniz eminim,
ben hiç ama hiç dikkat etmedim yediklerime pazartesiden beri ve bırakın kilo almayı istemediğim halde vermişim
HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını geceden 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk, ,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın, hemen yenisini hazırladım sabah için
hatta az önce tartıldım ve yine sabahki kilomu gördüm,tüm gün yediklerim erimiş gitmiş demekki,53ü görmessem iyidir:18:
Eki Görüntüle 1022108
pazartesiden beri hiç dikkat etmeden nerdeyse 1 kilo daha vermişim 54ü gördüm bugün,
lütfen ama lütfen şu tarçını deneyin,inanın pişman olmıycaksınız,dikkat ederek kullandığınız takdirde çok fazla kilo kaybediceksiniz eminim,
ben hiç ama hiç dikkat etmedim yediklerime pazartesiden beri ve bırakın kilo almayı istemediğim halde vermişim
HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını geceden 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk, ,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın, hemen yenisini hazırladım sabah için
hatta az önce tartıldım ve yine sabahki kilomu gördüm,tüm gün yediklerim erimiş gitmiş demekki,53ü görmessem iyidir:18:
bugunku menum
Sabah yok malesef ahmeti doktora goturdum disardaydim yani
11de bir tane sutlu kahve
12 30 musli bir Yesil elma
aksam yemeginden yarim Saat once zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt
16 30 kagitta sebze koca bir kase karisik salata
2 su bardagi cay 2 sekerle
1saate yakin yuruyus
50 mekik cekildi
50si cekilcek yatmadan once
200 ip atlama
yarin tarti gunu kizlar az yiyin yarina hepimiz ekside cikalim
Menum
Kahvalti
Nesfit
Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay
Ara
3 findik
İki isirik browni
2 kasik mercimekli bulgur pilavi
Aksam
Corba
3 kasik patatesli bulgur pilavi
Maydonz
Su 2.ltre 2.5 olur
Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
10 bacak ve kalca sikilastirici
15 duvar sinavi.
Bgun bulgur gunuydu
Herkese iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, tek şekerli çay, 4 siyah zeytin, bir tatlı kaşığı salça, çörekotu, kuru nane, kekik, zeytinyağı, roka, maydanoz, dereotu...
Ara; kuru incir, 3 fındık, karışık bitki çayı
Öğle; maydanozlu omlet, dereotu, roka, maydanoz, bir dilim tam buğday ekmeği
Ara; yoğurtlu müsli
Akşam; karabuğday pilavı, şehriye çorbası, yoğurt, maydanoz, roka, dereotu...
Herkese iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, tek şekerli çay, 4 siyah zeytin, bir tatlı kaşığı salça, çörekotu, kuru nane, kekik, zeytinyağı, roka, maydanoz, dereotu...
Ara; kuru incir, 3 fındık, karışık bitki çayı
Öğle; maydanozlu omlet, dereotu, roka, maydanoz, bir dilim tam buğday ekmeği
Ara; yoğurtlu müsli
Akşam; karabuğday pilavı, şehriye çorbası, yoğurt, maydanoz, roka, dereotu...
Menüm
Sabah
3-4 küp patates
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
Yoğurtlu karışım
Ara yok
Akşam
Yarım dilim ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 kaşık nohut yemeği
Az önce de bir bardak limonlu şekersiz çay ve bir kaç tane leblebi
Bu hafta hiç spor yapmadım
Eki Görüntüle 1022108
HAZIRLANIŞI:
menu guzel canim ins yarin eksiyi gorursunMenüm
Sabah
3-4 küp patates
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
Yoğurtlu karışım
Ara yok
Akşam
Yarım dilim ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 kaşık nohut yemeği
Az önce de bir bardak limonlu şekersiz çay ve bir kaç tane leblebi
Bu hafta hiç spor yapmadım
Selibeli ismini bilmiyorum :26:
Başlayalım tmam süper olur.
ben bugün tüm gün dsarıdaydım hızlı hızlı yürümeye çalıştım hep bide göbişi içe çektim saçmamı oldu bilmiyorum ama cok yürüdüm mecburiyetten şimdi ölüyormuş resmen
canim ismim emel,
ben bu aksam yapamadim ama daha ilk gunden benim oglan ille gel beraber uyuyalim anne dedi bende dayanamadim zaten ozluyorum cocuklari aksama kadar yattim yanina 5dk bi uyandim saat 10olmus namaaz dus derken simdi esim geldi yatmaya gidicem valla spora halim kalmadi
spor yap canim selulutleri bile azaltiyor zamanla
ay insallah
Cumaya 1 kala:18::18::18:anladın sen
Canım tek çare spor ama devamlı olarak göbişide içe çekme hareketleriyle mekikle kurtaracagını düşünüyorum ve bol su
insallah canim ya iyici sinir olmaya basladim
Eki Görüntüle 1022108
HAZIRLANIŞI:
canim gitmedigine sevindim arada gel boyle bizi motive et
ben simdi gidip hazirliyorum valla sabahda icerim ins sonuc seninki gibi guzel olur
maşallah sıze harıkasınız....79 dan 54 e ınmışsınız....bunu toztarcınla yapabılırmıyız bıde başka sırlarınız varmı....
evet arkadasin dedigi gibi bunu toz tarcinla yapabilirmiyiz simdilik evde cubuk tarcin var ama olsun aklimda bulunsun
tatlım seni gelin etmeden biyere gidermiyim hiç şaka yapmıştım seneye görüşürüz diye,ben okadar bencilmiyim ben hedefime ulaşınca hooop diye kaçıp gidicek,sağlığım yerinde olduğu sürece kovsanızda burda sizlerle olucam
eee bu da anne bakış açısı
Az olsun kalici olsunbu arada kilo bildirimimi de yapayım arkadaşlar kaplumbağa hızıyla kilo vermekteyim
başlangıç:78
geçen hafta:77,800
bu hafta:77,500
gelen/giden:-300
toplan giden:-1000
hedef:68
Tebrik ederim canimgünaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar.
bakalım kimler vermiş,kimler almış bu hafta.
başlangıç:70.9
geçen hafta:65.5
bu hafta:65
giden :500 gr
toplam:5.900
hedef:65
eveeet ilk hedef başarıyla tamamlandı,tam gününde.
bu haftadan itibaren gerçekten olmak istediğim kilonun niyetine giriyorum hayırlısıyla.
bekle beni 59.
Aminnnnnnn :))günaydın kızlarhayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşaAllah Rabbim tez zamanda bizleri incecik hatunlar eylesin inşaAllah
Benim söyleyeceklerim kilo aldırabilir oyuzdenArkadaslar ben nasil bir diyet uygulamaliyim hizli kg vermek icin. Dugunum var 64e dusmek istiyorum lutfen yardimmm🙏🙏
Eki Görüntüle 1022108
HAZIRLANIŞI:
Hayırlısıyla kazanırsn inşgünaydınnn canımcımlarııımmmmbeni bu hafta ve haftaya mazur görün malum sınava son hafta kaldı biraz çalışmayı artırmayı düşünüyorum o yüzden de pek giremiyorum ay bilmiyorum kazanırmıyım ama çok istiyorum
hepinizin cuması mübarek olsun güzel bir çalışma haftasının daha sonuna geldik
umarım bol eksili bir hafta yaşamışızdır
Olsn en sağlıklısymşbu arada kilo bildirimimi de yapayım arkadaşlar kaplumbağa hızıyla kilo vermekteyim
başlangıç:78
geçen hafta:77,800
bu hafta:77,500
gelen/giden:-300
toplan giden:-1000
hedef:68
günaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar.
bakalım kimler vermiş,kimler almış bu hafta.
başlangıç:70.9
geçen hafta:65.5
bu hafta:65
giden :500 gr
toplam:5.900
hedef:65
eveeet ilk hedef başarıyla tamamlandı,tam gününde.
bu haftadan itibaren gerçekten olmak istediğim kilonun niyetine giriyorum hayırlısıyla.
bekle beni 59.
kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum meri, rosadahepimiz eksili oluruzz inşaAllah bu hafta
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.7
bu hafta:65.8
giden:-900
toplam giden:3.900
hedef:60
bu hafta gördüm ya 65i benden mutlusu yok haftaya da 64ü devircem Allah ın izniyle
sizde durum nedir kızlar; selibeli minecim?
kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum meri, rosadahepimiz eksili oluruzz inşaAllah bu hafta
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.7
bu hafta:65.8
giden:-900
toplam giden:3.900
hedef:60
bu hafta gördüm ya 65i benden mutlusu yok haftaya da 64ü devircem Allah ın izniyle
sizde durum nedir kızlar; selibeli minecim?
:) tebrikler canim
bugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?