- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Kilo vermen zorlaşıyor evet canim bende guatr demir eksikliği hepsi var çok zor kilo veriyorum az olsun ama kalıcı olsun artık napalimcanım bendede demır eksıklıgı var ben eylulde basladım 3 ay boyunca demıs hapı kullandım sımdı 1aydır gene basladı yorgunluk sac dokulmedı bas donmesı 2haftadır tekrardan basladım demır hapına ama kılo yapıp yapmadıgını arastırmadım dogrusu
demek ben bu yuzden kılo veremıyorum
Aksılık veremedıgım gıbı bıde alıyorum
Bende iyiyim tatlım teşekkür ederimSenin boy kilo kacti ki
iyiyim canim benim
Simdiden ellerine saglik
Canim her hafta ayni kilo veremezsinki bir hafta olur 3 kilo bor hafta olur hiç veremezsin yeterki qlma biz bu kiloları bir ayda almadık maalesef hemen gitsinlerKızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben
Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Neden böyle oldu ki ?? 200 gr almış bile gözüküyorum .
Neden olabilir. İlk haftalarında kilosu böyle direnen oldu mu ?
Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ?
Bende zayiflamak istiyorum 175 cm 77 kg,yum spor imkanim yok. 3 ay icinde 64e dusmek istiyorum
Canim çok geçmiş olsun umarım oglusun hemen iyileşir çok.zor onlat hasta olunca maalesef
tatlım seni gelin etmeden biyere gidermiyim hiç şaka yapmıştım seneye görüşürüz diye,ben okadar bencilmiyim ben hedefime ulaşınca hooop diye kaçıp gidicek,sağlığım yerinde olduğu sürece kovsanızda burda sizlerle olucam[/B][/COLOR]
Tubim ya beni gelin etmeden nere gidiyorsun tamam zayıflama koru kilonu ama terketme de buraları yaamotive oluyorsun bana ditmeee
bu sefer yoook hayatta bırakmam,aynada artık yine kendime bakmaya doyamıyorum inan,nolur azcık dikkat edin istikrarlı olunda sizlerde mutlu olun lütfeentebrikler inşallah bu sefer korursun canım...
biz sürünüyoruz hala
yine bırakma dikkat et canım
inşallah canım çok sağol,bundan sonra dikkat edicem inşallah almamaya çalışcam ,başarılı olucam bu sefertubaa haydi yolun açık olsun,kiloların hiç geri dönmeyenlerden olsun güzelim.buralara sadece selam vermek için uğra inşallah.
darısı da tüm topikteki kızlara olsun.
tebrikler canım zaten ihtiyacın yoktu böyle daha iyi oldu
korumak için bari bırakma bizi
muhabbete gel
koçumuz ol gitmeeeee
Tabi olk basta kilodan gtmio zaten odem falan atiosun ben ilk hafta 1 kilo 2.hafta 2.5 kilo verdim ama bi onceki hfta sdce 200 gram bu hfta dsen o kdar cabaladim ama 100 versem.sukredicem devam et yani zamanla vermeye baslicaksinKızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben
Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ?
Cok gecmis olsun canimAmin canim cok zor ayni dedigin gibi
bakayim ilk onc eevi duzenleyip yer acmam lazim sonrada esimi kandirmam lazim
tatlım seni gelin etmeden biyere gidermiyim hiç şaka yapmıştım seneye görüşürüz diye,ben okadar bencilmiyim ben hedefime ulaşınca hooop diye kaçıp gidicek,sağlığım yerinde olduğu sürece kovsanızda burda sizlerle olucam
bu sefer yoook hayatta bırakmam,aynada artık yine kendime bakmaya doyamıyorum inan,nolur azcık dikkat edin istikrarlı olunda sizlerde mutlu olun lütfeen
inşallah canım çok sağol,bundan sonra dikkat edicem inşallah almamaya çalışcam ,başarılı olucam bu sefer
yok minecim yaa şaka yapmıştım zaten,bırakırmıyım sizleri hep burdayım inşallah,
sizlerinde hedeflerinize ulaştığınız zamanları görücem dahaanereye giderim ben
menu guzel de spor dahada guzel nerden buluyorsunuz bu kadar energiyi
olur canim baslayalim ben dun aksam basladim lesli 1 mil yaptim
nasil yapalim ben 1 hafta lesli 1 yapip sonra artirmayi dusunuyorum ama sen ne dersin
hem birbirimize destek veririz
afiyet olsun canim artik bugun biraz spor yapican ve menune dikkat edicen baska care yok
menu guzel canim iyiki aksami hafif tutmussun
bende dun aksam merhamete baktim final yaptilar takip ettigim tek diziydi final kotu oldu ama
kara para ask dizisine aksam rasgeldim ama bakmadim yeni bi diziye baslayinca insan hep takip ediyor bagimli oluyosun onun yerine ben lesli yaptim
Herkese iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, tek şekerli çay, 4 siyah zeytin, bir tatlı kaşığı salça, çörekotu, kuru nane, kekik, zeytinyağı, roka, maydanoz, dereotu...
Ara; kuru incir, 3 fındık, karışık bitki çayı
Öğle; maydanozlu omlet, dereotu, roka, maydanoz, bir dilim tam buğday ekmeği
Ara; yoğurtlu müsli
Akşam; karabuğday pilavı, şehriye çorbası, yoğurt, maydanoz, roka, dereotu...
bugunku menum
Sabah yok malesef ahmeti doktora goturdum disardaydim yani
11de bir tane sutlu kahve
12 30 musli bir Yesil elma
aksam yemeginden yarim Saat once zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt
16 30 kagitta sebze koca bir kase karisik salata
2 su bardagi cay 2 sekerle
1saate yakin yuruyus
50 mekik cekildi
50si cekilcek yatmadan once
200 ip atlama
yarin tarti gunu kizlar az yiyin yarina hepimiz ekside cikalim
Menum
Kahvalti
Nesfit
Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay
Ara
3 findik
İki isirik browni
2 kasik mercimekli bulgur pilavi
Aksam
Corba
3 kasik patatesli bulgur pilavi
Maydonz
Su 2.ltre 2.5 olur
Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
10 bacak ve kalca sikilastirici
15 duvar sinavi.
Bgun bulgur gunuydu
Tabi olk basta kilodan gtmio zaten odem falan atiosun ben ilk hafta 1 kilo 2.hafta 2.5 kilo verdim ama bi onceki hfta sdce 200 gram bu hfta dsen o kdar cabaladim ama 100 versem.sukredicem devam et yani zamanla vermeye baslicaksin
Cok gecmis olsun canim
Kilo vermen zorlaşıyor evet canim bende guatr demir eksikliği hepsi var çok zor kilo veriyorum az olsun ama kalıcı olsun artık napalim
Bende iyiyim tatlım teşekkür ederim
Canim her hafta ayni kilo veremezsinki bir hafta olur 3 kilo bor hafta olur hiç veremezsin yeterki qlma biz bu kiloları bir ayda almadık maalesef hemen gitsinler
Hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya ulaşırsın
sagol canimTabi olk basta kilodan gtmio zaten odem falan atiosun ben ilk hafta 1 kilo 2.hafta 2.5 kilo verdim ama bi onceki hfta sdce 200 gram bu hfta dsen o kdar cabaladim ama 100 versem.sukredicem devam et yani zamanla vermeye baslicaksin
Cok gecmis olsun canim
Menüm
Sabah
3-4 küp patates
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
Yoğurtlu karışım
Ara yok
Akşam
Yarım dilim ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 kaşık nohut yemeği
Az önce de bir bardak limonlu şekersiz çay ve bir kaç tane leblebi
Bu hafta hiç spor yapmadım
Inşallah öyledir ya birde o aldırırsa yanarımBende ilaç kullanıyorum canim kilo yapmıyor çünkü gerekli şeyler asıl demir eksikliği devam ederse ilaç kullanmazsan ozaman kilo vermen zorlasiyormus
Yapıyor diyorlar ama inşallah yapmaz yeteri kadar yağım varcanım bendede demır eksıklıgı var ben eylulde basladım 3 ay boyunca demıs hapı kullandım sımdı 1aydır gene basladı yorgunluk sac dokulmedı bas donmesı 2haftadır tekrardan basladım demır hapına ama kılo yapıp yapmadıgını arastırmadım dogrusu
demek ben bu yuzden kılo veremıyorum
Aksılık veremedıgım gıbı bıde alıyorum
Boyum 1.72Senin boy kilo kacti ki
iyiyim canim benim
Simdiden ellerine saglik
Çok şişkinlik var ondan ı acaba yine gitcem doktora ozamanCanım demir ilacı kilo yapar mı bilmiyorum ama endometriozis için kullandığın ilaç vücudunda su tutulmasına sebep oluyormuş bu da kilo olarak yansıyormuş geçen tvde bir diyetisyen söylemişti hormon içeren ilaçların büyük çoğunluğu bu etkiyi yapıyormuş
tesekkurler canim cocukken cok hareketliymisim ondandir herhalde
Sabah aradim 10gel dediler ama Doktor gicik sadece goz ve burun damlasi Verdi diyorum cocuk oksururken bogulucak okadar fena oluyor gecer diyor bunyesi alisicakmis hastaliklara ben bikere bile antibiyotik verdigini gormedim 3 kere ust uste gitmedikten sonra oksuruk surubu bile vermiyor
Amin canim bu ayin 22sinde 14 aylik olucak
sagol canim
spor yap canim selulutleri bile azaltiyor zamanla
sagol canim Amin insaallah kusamiyor malesef sadece oguruyor
Burda araba sart kizlar Doktor yurume mesafesi tamam ama 20 dakikada gidiliyor 20de donus donusde hep yokus cikmak zorundasin tabi spor icin iyi ama yoruluyor insan
bide kizimi parka goturdum ordanda bi kahve ictim ac karnina daha simdi musli yedim Sabah kahvaltisi yapamadim mecburen
doktoru desigtirmek istiyorum ama mumkun degil buranin tek cocuk doktoru diger Doktor 30 km uzakda sinir bozucu bi durum ama yapicak bisey yok biraz daha buyusunler zaten ev doktoruna goturucem
İyiyük de tas demişsiniz ben pek tas sayılmam yınede yazim dedimGünaydın taş hatunlar nasilsiniz bakim
Cumaya 1 kala:18::18::18:anladın senherkese gunaydin
nasilsiniz kizlar cumaya -1 kala
BU HAFTA LISTEYI BEN YAPICAM KIZLAR HABERINIZ OLSUN YARIN SABAH HERKES TARTILSIN YARIN AKSAM LISTEYI YAPICAM DUYDUK DUYMADIK DEMEYINNNNNNNN
Canım tek çare spor ama devamlı olarak göbişide içe çekme hareketleriyle mekikle kurtaracagını düşünüyorum ve bol sukızlar benım acıl yardıma ıhtıyacım var, kısaca ozet yapayım ben evlendıgımde 60 kıloydum sonra hamıle kaldım ve 30 kılo alarak 90 kıloyla dogum yaptım bunun 10kılosu vermısken yanı 80 kıloyken 2. Bebegıme kamıle kaldım ondada 20kılo alarak 100 kıloyla dogum yaptım bunun 20 kılosu hemen 5ayda verdım sadece dıkkat ettım cunku kızımı emzırıyordum ıkı cocuklada zaten aralarında fazla yok spor yapmayada vaktım olmuyordu sadece vakıt buldukca yuruyus yapıyordum sonra 1sene ıcınde yavas yavas bı 10kılo kadar verdım sonra bız bı tr ye tatıle gıttık orda nasıl yaptım bılmıyorum yaklasık 9 kılo aldım geldım sonra kk ya uye oldum sımdıye kadar yaklasık 9 kılo verdım ama bu arada benım vucudum ıyıce deforme oldu
1 haftadır asırı kafaya takmaya basladım bacaklarım falan bıldır bıldır oldu zaten evlenmeden oncede oyle cok sıkı bı vucuda sahıp degıldım sımdı tabırı yerındeyse ıyıce cıvıdıNe yapıcam ben ya hafta sonundan berı spora basladım ama sabır yok bende kızlar baska bıseylerde yapabılırmıyım bı fıkrı olan varmı lutfen soylesın [sıze=2][/sıze]
Kesinlikle spora devam diyorum . Ve sabırlı olman lazım. Ben 3 haftadir günlük 70 dk spor yapiyorum genelde koşu bandinda yüksek tempoda yürüyorum inan bacaklarım o kadar farketti ki gözle görülür şekilde yaglanmalar kayboldu şimdi sadece kalçalarım da biraz var. Ve vücudumda ki hantallıkta gitti. Günde toplam 8 km yürüyorum inan sende farkedeceksin harika birşey ve sertleşti de.
Olmuştu bendede tuz kullanıyordum ondan şüphelenmiştim.üşüttüğümdede maalesef şişiyorum artı oluyorumKızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben
Gel cnm hoşgeldinBende zayiflamak istiyorum 175 cm 77 kg,yum spor imkanim yok. 3 ay icinde 64e dusmek istiyorum
bugunku menum
Sabah yok malesef ahmeti doktora goturdum disardaydim yani
11de bir tane sutlu kahve
12 30 musli bir Yesil elma
aksam yemeginden yarim Saat once zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt
16 30 kagitta sebze koca bir kase karisik salata
2 su bardagi cay 2 sekerle
1saate yakin yuruyus
50 mekik cekildi
50si cekilcek yatmadan once
200 ip atlama
yarin tarti gunu kizlar az yiyin yarina hepimiz ekside cikalim
Kıskanıyorum ama yaaaaaMenum
Kahvalti
Nesfit
Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay
Ara
3 findik
İki isirik browni
Aksam
Corba
Maydonz
Su 2.ltre 2.5 olur
Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
15 duvar sinavi.
Bgun bulgur gunuydu
Güzel menüHerkese iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, tek şekerli çay, 4 siyah zeytin, bir tatlı kaşığı salça, çörekotu, kuru nane, kekik, zeytinyağı, roka, maydanoz, dereotu...
Ara; kuru incir, 3 fındık, karışık bitki çayı
Öğle; maydanozlu omlet, dereotu, roka, maydanoz, bir dilim tam buğday ekmeği
Ara; yoğurtlu müsli
Akşam; karabuğday pilavı, şehriye çorbası, yoğurt, maydanoz, roka, dereotu...
Kızlar hepinize maşallah gayet süper hatta menüler benim menü yü yazarsam çok kızarsınız ama dsarıdaydım çok bitkinimMenüm
Sabah
3-4 küp patates
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
Yoğurtlu karışım
Ara yok
Akşam
Yarım dilim ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 kaşık nohut yemeği
Az önce de bir bardak limonlu şekersiz çay ve bir kaç tane leblebi
Bu hafta hiç spor yapmadım
Bunlari yaparak bence gunde 1 kg verirsin rahat:)Menum
Kahvalti
Nesfit
Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay
Ara
3 findik
İki isirik browni
Aksam
Corba
Maydonz
Su 2.ltre 2.5 olur
Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
15 duvar sinavi.
Bgun bulgur gunuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?