70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese gunaydin
nasilsiniz kizlar cumaya -1 kala

BU HAFTA LISTEYI BEN YAPICAM KIZLAR HABERINIZ OLSUN YARIN SABAH HERKES TARTILSIN YARIN AKSAM LISTEYI YAPICAM DUYDUK DUYMADIK DEMEYINNNNNNNN

kızlar bişe sorcam demir eksikliği tedavisi gördüm serum gb..
Birde endometriozis ilacı kullanıyorum..szce bunlar kilo yaparmı

canım bendede demır eksıklıgı var ben eylulde basladım 3 ay boyunca demıs hapı kullandım sımdı 1aydır gene basladı yorgunluk sac dokulmedı bas donmesı 2haftadır tekrardan basladım demır hapına ama kılo yapıp yapmadıgını arastırmadım dogrusu

bende ilaç kullanıyorum canim kilo yapmıyor çünkü gerekli şeyler asıl demir eksikliği devam ederse ilaç kullanmazsan ozaman kilo vermen zorlasiyormus

demek ben bu yuzden kılo veremıyorum
Aksılık veremedıgım gıbı bıde alıyorum

kizlar oglum cok hasta grip sonunda onada gecti gozude capaklandi acamiyor suan aglayip duruyor arada ayagimda salliyorum simdi ateside cikiyor kuzum benim oksurmeye calisiyor bagazi aciyor galiba kusucak gibi oluyor ah kuzum ahh
,

çok geçmiş olsun

sütün göbek yağlarına iyi fayda ettiği söyleniyor. birde yemeklerden önce 1 çay bardağı içilirse tokulk hissi verdiğinden işe yarıyormuş bende süt kullanıyorum diyetimde çok.

Sağol canım bunu öğrendiğime çok sevindim çünkü süt ürünlerini çok severim :)

40 lar 38 lerde hol gelsin inşallah

Wowww

Amin inşallah :)

Senin boy kilo kacti ki
Günaydın taş hatunlar nasilsiniz bakim
iyiyim canim benim

herkese gunaydin
nasilsiniz kizlar cumaya -1 kala

BU HAFTA LISTEYI BEN YAPICAM KIZLAR HABERINIZ OLSUN YARIN SABAH HERKES TARTILSIN YARIN AKSAM LISTEYI YAPICAM DUYDUK DUYMADIK DEMEYINNNNNNNN

Simdiden ellerine saglik

kızlar benım acıl yardıma ıhtıyacım var, kısaca ozet yapayım ben evlendıgımde 60 kıloydum sonra hamıle kaldım ve 30 kılo alarak 90 kıloyla dogum yaptım bunun 10kılosu vermısken yanı 80 kıloyken 2. Bebegıme kamıle kaldım ondada 20kılo alarak 100 kıloyla dogum yaptım bunun 20 kılosu hemen 5ayda verdım sadece dıkkat ettım cunku kızımı emzırıyordum ıkı cocuklada zaten aralarında fazla yok spor yapmayada vaktım olmuyordu sadece vakıt buldukca yuruyus yapıyordum sonra 1sene ıcınde yavas yavas bı 10kılo kadar verdım sonra bız bı tr ye tatıle gıttık orda nasıl yaptım bılmıyorum yaklasık 9 kılo aldım geldım sonra kk ya uye oldum sımdıye kadar yaklasık 9 kılo verdım ama bu arada benım vucudum ıyıce deforme oldu
1 haftadır asırı kafaya takmaya basladım bacaklarım falan bıldır bıldır oldu zaten evlenmeden oncede oyle cok sıkı bı vucuda sahıp degıldım sımdı tabırı yerındeyse ıyıce cıvıdı Ne yapıcam ben ya hafta sonundan berı spora basladım ama sabır yok bende kızlar baska bıseylerde yapabılırmıyım bı fıkrı olan varmı lutfen soylesın
[sıze=2][/sıze]

Kesinlikle spora devam diyorum . Ve sabırlı olman lazım. Ben 3 haftadir günlük 70 dk spor yapiyorum genelde koşu bandinda yüksek tempoda yürüyorum inan bacaklarım o kadar farketti ki gözle görülür şekilde yaglanmalar kayboldu şimdi sadece kalçalarım da biraz var. Ve vücudumda ki hantallıkta gitti. Günde toplam 8 km yürüyorum inan sende farkedeceksin harika birşey ve sertleşti de.

Kızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben

Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Neden böyle oldu ki ?? 200 gr almış bile gözüküyorum .
Neden olabilir. İlk haftalarında kilosu böyle direnen oldu mu ?

Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ?

canim evim kucuk oldugu icin spor aleti alamiyorum ben hafta sonu internetten lesli 1 mile 2 3 falan indirdim simdilik 1 hafta boyunca lesli 1 mile yapayim diyorum birden yuklenmeyim bide her Sabah squat yapiyorum 50 defa. baska ne yapabilirim ozellikle bacaklarimda sorunum var

kızlar bişe sorcam demir eksikliği tedavisi gördüm serum gb..
birde endometriozis ilacı kullanıyorum..szce bunlar kilo yaparmı

Canım demir ilacı kilo yapar mı bilmiyorum ama endometriozis için kullandığın ilaç vücudunda su tutulmasına sebep oluyormuş bu da kilo olarak yansıyormuş geçen tvde bir diyetisyen söylemişti hormon içeren ilaçların büyük çoğunluğu bu etkiyi yapıyormuş

Bacaklarıniçin leslie çok iyi . Kademeli olarak artırırsan faydasını daha çok görürsün 4 milden sonra bacaklarının nasıl çalıştığını sen de göreceksin ama sabırlı olmalısın bir de ip atlama çok etkili

Masallah sana nerden buluyosun bu kadar enerjiyi
tesekkurler canim cocukken cok hareketliymisim ondandir herhalde
Super

40 lar 38 lerde hol gelsin inşallah

Wowww

Gecmis olsun canim
yarin ilk is doktora götür
Sabah aradim 10gel dediler ama Doktor gicik sadece goz ve burun damlasi Verdi diyorum cocuk oksururken bogulucak okadar fena oluyor gecer diyor bunyesi alisicakmis hastaliklara ben bikere bile antibiyotik verdigini gormedim 3 kere ust uste gitmedikten sonra oksuruk surubu bile vermiyor
Amin canim bu ayin 22sinde 14 aylik olucak
,

çok geçmiş olsun

Sağol canım bunu öğrendiğime çok sevindim çünkü süt ürünlerini çok severim :)

Amin inşallah :)
sagol canim
spor yap canim selulutleri bile azaltiyor zamanla

Leslie hiç yapmadım ama etkili olduğunu duydum. Squat yapıyorum bende gerçekten yorucu ve etkili ama en yogun yaptığım tempolu yürüyüş. Aslinda netten kalça bacak hareketleri programı indir onlardan yararlanıyorum bende. Ama en etkili yürüyüş vücudu tamamen çalıştırıyor. Ama sabırla devam et

menu guzel de spor dahada guzel nerden buluyorsunuz bu kadar energiyi

birlikte başlayalımmı 1mil e buakşamı başlicaksın

olur canim baslayalim ben dun aksam basladim lesli 1 mil yaptim
nasil yapalim ben 1 hafta lesli 1 yapip sonra artirmayi dusunuyorum ama sen ne dersin
hem birbirimize destek veririz

Kızlaar ben birşey yaptım bu akşam dayanamadım ev usulü lahmacun yaptım 2 tane yedim ondan suclu hissediyorum kendimi şimdi

afiyet olsun canim artik bugun biraz spor yapican ve menune dikkat edicen baska care yok

menu guzel canim iyiki aksami hafif tutmussun

bende dun aksam merhamete baktim final yaptilar takip ettigim tek diziydi final kotu oldu ama
kara para ask dizisine aksam rasgeldim ama bakmadim yeni bi diziye baslayinca insan hep takip ediyor bagimli oluyosun onun yerine ben lesli yaptim

kizlar oglum cok hasta grip sonunda onada gecti gozude capaklandi acamiyor suan aglayip duruyor arada ayagimda salliyorum simdi ateside cikiyor kuzum benim oksurmeye calisiyor bagazi aciyor galiba kusucak gibi oluyor ah kuzum ahh
gecmis olsun canim ne zor oluyor cocuklarin hastalanmasi rabbim sifa versin

hmm bu aksam ip de atlamayi dusunuyorum artik spora agirlik vericem halimden hic memnun degilim

canim aslinda doktor haklida biz anneler cocuklari oyle gorunce dayanamiyoruz hemen ilac versin cocuk iyilessin istiyoruz
benim esimde sevmez ilaci doktoru ben dayanamam hemen goturur alirim antibiyotikleri oda kizar bana cocugun vucudu direncli olmayacak diye

canim dun aksam ilk sivtah yaptik bakalim lesliyle ins ise yarar

aksam netten biraz bakinayim bari kalca hareketlerine sagol canim aslinda evde biraz degisiklik yapiyimda yurume bandimi aliyim kendime :26::26::26: calistigim icin disarda yurumeye vakit yok zaten iki cocukla biraz zor yurunuyor

aksam netten biraz bakinayim bari kalca hareketlerine sagol canim aslinda evde biraz degisiklik yapiyimda yurume bandimi aliyim kendime :26::26::26: calistigim icin disarda yurumeye vakit yok zaten iki cocukla biraz zor yurunuyor

Öyle bir şansın varsa al bence zaten çocuklarda var en güzeli : )

sagol canim bende sevmiyorum ama cok kotu oluyor bari oksuruk surubu ver onu bilevermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…