- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
Güzel menü canım
sağol canım
İyiyük de tas demişsiniz ben pek tas sayılmam yınede yazim dedim
Cumaya 1 kala:18::18::18:anladın sen
Canım tek çare spor ama devamlı olarak göbişide içe çekme hareketleriyle mekikle kurtaracagını düşünüyorum ve bol su
Olmuştu bendede tuz kullanıyordum ondan şüphelenmiştim.üşüttüğümdede maalesef şişiyorum artı oluyorum
Ilk iki hafta kilo verememek normal diye biliyorum
Gel cnm hoşgeldin
güzel menü
Kıskanıyorum ama yaaaaasüpersn
Güzel menü
Kızlar hepinize maşallah gayet süper hatta menüler benim menü yü yazarsam çok kızarsınız ama dsarıdaydım çok bitkinim
bugün
sağol canım :)))
Eki Görüntüle 1022108
tarçın gerçekten mucize ve işe yarıyormuş,
pazartesiden beri hiç dikkat etmeden nerdeyse 1 kilo daha vermişim 54ü gördüm bugün,
lütfen ama lütfen şu tarçını deneyin,inanın pişman olmıycaksınız,dikkat ederek kullandığınız takdirde çok fazla kilo kaybediceksiniz eminim,
ben hiç ama hiç dikkat etmedim yediklerime pazartesiden beri ve bırakın kilo almayı istemediğim halde vermişim
HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını geceden 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk, ,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın, hemen yenisini hazırladım sabah için
hatta az önce tartıldım ve yine sabahki kilomu gördüm,tüm gün yediklerim erimiş gitmiş demekki,53ü görmessem iyidir:18:
Hemen yapıcam çok teşekkür ederim canım :)) süpersin maşşallah
bu menuyle bu sporla senin yarina eksi cikacagin bi kesin guzelim
dedigin gibi bugun bulgur gunu olmus sporda cok guzel masallah
menu guzel ama sabah kahvaltisinda 1 tatli kasigi salca neden??
salçayı seviyorum o yüzden canım, ama zararlı mı, kalorisini falanda bilmiyorum, eğer kalorisi fazlaysa azaltıyım
Menün ne güzel öyle yeşillikler falan: )
sağol canım yeşillkikler metabolizmayı çalıştırıyormuş :)
günaydınnn canımcımlarııımmmmbeni bu hafta ve haftaya mazur görün malum sınava son hafta kaldı biraz çalışmayı artırmayı düşünüyorum o yüzden de pek giremiyorum ay bilmiyorum kazanırmıyım ama çok istiyorum
hepinizin cuması mübarek olsun güzel bir çalışma haftasının daha sonuna geldik
umarım bol eksili bir hafta yaşamışızdır
inşallah kazanırsın canım, hangi sınav?
kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum meri, rosadahepimiz eksili oluruzz inşaAllah bu hafta
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.7
bu hafta:65.8
giden:-900
toplam giden:3.900
hedef:60
bu hafta gördüm ya 65i benden mutlusu yok haftaya da 64ü devircem Allah ın izniyle
sizde durum nedir kızlar; selibeli minecim?
tebrik ederim canım :)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün çok mutluyum çünküüüüüüüü:119::119::119::119::119::119:
Yiyerek kilo vermenin formülü nette değil B'nde.
Bu hafta yedim yedim 300gr vermişm
Bildirimim şöyle
başlangiç=79
geçen hafta=78.5
bu hafta=78.2
giden=300gr
toplam giden=800gr
hedef=60
tebrik ederim bravo :)