canım ben resim ekle diyor öyle ekliyorum siteden falan yapmıyorum hatta o nasıl oluyor onu da bilmiyorum
gitsinde az gitsin yeterki gitsin canim
tesekkurler canim
haftaya senden 1kilo bekliyorum en azindandugune az kaldi o gelinlik icinde citir olucaksin
Görürsün canım yeter ki pes etme
Verilen her kilo bir başarıdır
gitsinde az gitsin yeterki gitsin canim
tesekkurler canim
haftaya senden 1kilo bekliyorum en azindandugune az kaldi o gelinlik icinde citir olucaksin
Kadercim ben eskiden image shack dan yüklüyordum ama şimdi o siteyi açmıyor fotoğraf ekle diye farklı bir siteyi denedim o da olmadı ben de kk nın konuya cevap ver bölümünden eklenti ekle den ekleyebiliyorum sadece
doğrusunu yapıyorsun canım telefondan giren göremiyor sanırım yoksa ben görüyorum paylaştığın tüm resimleriiyi ki de paylaşıyorsun hakikaten motive oluyorum bizim bide minderbobumuz vardı oda yediklerini resimlerdi gitti de dönmedi aklıma o geldi şimdi özledim onu da :26:
evet kadercim niye donmedi bu kuzular, yaaaaaaaaa
sen nasilsin canim, hazirliklar nasil gidiyor, guzel vermissin tebrik ederim, dugunden sonra burayi birakmak yok dimi
dimi ya dönseler ne güzel olurdu hem bahar da geldi kilo da verirlerdibaya baya kalabalıklaştık ama şimdi geçmişi okuyamıyorum bile
hazırlıklar tam gaz gidiyor heyecan dorukta valla canımdüğünden sonra da burdayım hedefim şuan 60 ama asıl hedefim 56 olmak yani ideal kilom bu benim o yüzden çok uzun süreler burdayım Allah ın izniyle hem daha doğum kiloları verilcek falaan ooo işimiz çok bu topikte sen nasılsın peki canım?
HAKLISIN kuzum ya bizim kilo dertlerimiz bitmez, hadi bakalim bu dugun heyecanlari guzel olur, rabbim evllendiketen sonra musmutlu etsin seni insallah. bende bildigin gibi, yogun gidiyor, diyet aslinda fena degil, kendimi birakmadim, dikkat ediyorum ama kilolar gitmiyor, hep kendime hedef koyuyorum ama solda sifir kaliyor
bu Sabah bende yaptim benimkini yakmadiTubi bu tarcin insanin bogazini yakiyo ya
bi su bardagi kadar ictim cok mu ki
allaha sukur darisi isteyen herkesin basina
tebrikler canim
geldim bile 1dilim ekmek yumurta yedim oglum hastaya ne yiyor ne yedirtiyor simdide ayagimda salliyorum gecede pek uyumadi uyusun islere basliycam
tesekkurler canim
önce tebrik ederim canım seni ama bizim aramızdaki yarışta kaybettin haftaya daha çok azim bekliyorum senden bakalım mine naptı beni geçti mi acaba
doğrusunu yapıyorsun canım telefondan giren göremiyor sanırım yoksa ben görüyorum paylaştığın tüm resimleriiyi ki de paylaşıyorsun hakikaten motive oluyorum bizim bide minderbobumuz vardı oda yediklerini resimlerdi gitti de dönmedi aklıma o geldi şimdi özledim onu da :26:
evet kadercim niye donmedi bu kuzular, yaaaaaaaaa
sen nasilsin canim, hazirliklar nasil gidiyor, guzel vermissin tebrik ederim, dugunden sonra burayi birakmak yok dimi
sen 65i görmüşsündür ozaman canım görmemişsen bile 66yı görmekte güzel tebrikleraleykümselam canımaaa bende bu sabah 66.6 idim evet ya önemli olan cuma güzel bi rakam veririz de inşaAllah çizelgemi değiştiririm geçen haftanınki duruyor hala bende ama hiç dikkat etmiyorum ya ben ediyorum da kanıma giriyorlar benim dün akşam yemek yedim spor yaptım az bişey annem tost yapmış benle abime mis gibi koktu yedim bende sabahta gördüm 66.6 yı ne güzel ptesi sabah 66,0 yı görmüştüm
ya yine yapamadim bi nasip olmadi ama bugun disari cikmiyorum birazdan yapicam insaallah sonuclari yazarim aklimda kaldi cokda guzel gozukuyor
ellerine sağlık canım beğenmenize çok sevindimmine cok guzel oldu ben zeytinyagida koymadim tam diyet olsun diyetuzunuda az koydum
sir veriyorum: kayinvalide pek bisey yemek istemez sebze turu felan once azcik koydurdu tabagina sonra tuzsuzmu yaptin sen bunu dedi yoo dedim sadece az koydum ben zaten az tuzlu yerim yemekleri dedim sizin icin tuzu koydum masaya ve kvde ustune bir Tabak daha yedi o bile begendiyse gerisini siz dusunun eline saglik minecim
aynen Boyle canim tam Motive ol o gelinlik 60in altinda giyilicek hagayretsöz veriyorum canım 1 kilo vercem haftaya vermezsem topa tutun benigerçi bugün yarın regli olcam ama cumaya kadar biterim herhalde
bende eskilerdenim canim ismimi degistirdim aramizda sir kimse duymasin [berenerva2] beninsallah oyledir canim ya, hedefim senin gibi hizli vermekti kilolari ama olmuyor, senin menulere dikkat ettim de sen bayagi az yiyorsun ben oyle yesem ayakta duramam heraldeama seni gercekten kocamannnnnnnnn tebrik ediyormmmmmmmmmm
saol canim ama bu az da bayagi bir az yanihaftaya insallah bende biraz sevinirim, sizi gorunce bayagi motive oluyorum bayanlar, iyi ki geldiniz topige nese ve motivasyon getirdniz, sizden once gram gram veriyordu herkes siz kilo kilo masallah
bu Sabah bende yaptim benimkini yakmadi
ama ins ise yarar bakalim 1 hafta duzenli yapmak istiyorum sonuc iyi cikarsa devam
canim iyilesmedimi daha oglusun benim kizda dun gece kac sefer uyandi agzinda yarami var ne cocuk diliyle oynayip duruyo
saglik olsun kadercigim ne yapayim buna sukur gecen hafta +700 le gelmistim haftaya ben kazanirim ins
hem kizim senin dugunun var benim neyim var motive edicek
evet canim ya demi minderbob vardi her ogununu resimlerle paylasirdi niye gelmiyosa
ben dondumya
kizlar herkes bildirimini yaptimi bu aksam yapicam listeyi bak duyduk duymadik demeyin sonra liste de yokum diye uzulmeyin
Başlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
canim ben yolladim selibeli arkadasimiza.
arkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum
baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
hedef:65
azda olsa gitmiskizlar merhaba oncelikle hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmm
ne guzel kilolar veriyorsunuz masallah cunku ben 64 iken bir cogunuz 64 idiniz hadi yarisalim falan demistim ama simdi bakiyorum da siz 59 u gordunuz bile, nasil icim gidiyor anlatamam, ama benimkiler gitmiyor, hormonal bir sikintim oldugunu dusunmeye basladim. neyse bakalim azmin elinden hicbirsey kurtulmaz dimisimdi 100 grlik muthis bildirim yapicam insallah.
baslangic: 64kg
gecen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.9 kg
giden: 100 gr
toplamda giden: 100 gr
hedef 55 kg
masallah hepinize darisi basima, zzerraaaaaaaa nerdesin kuzum bu hatunlar bizi ezdi gecti
Neyse canim benim icin ugrasmaBen atıyım diyecektim ama atılmış bu arada tebrikler canım
Canım resmi senin de görebilmen için 2 siteden daha uğraştım beceremedim birinde linki kopyaladım açmadı kusura bakma canım
Kızlar geçen de sormuştum arada kaynadı galiba resimleri hangi siteden nasıl yüklüyorsunuz bi anlatıverin
Hepsini halledersin canim sendimi ya dönseler ne güzel olurdu hem bahar da geldi kilo da verirlerdibaya baya kalabalıklaştık ama şimdi geçmişi okuyamıyorum bile
hazırlıklar tam gaz gidiyor heyecan dorukta valla canımdüğünden sonra da burdayım hedefim şuan 60 ama asıl hedefim 56 olmak yani ideal kilom bu benim o yüzden çok uzun süreler burdayım Allah ın izniyle hem daha doğum kiloları verilcek falaan ooo işimiz çok bu topikte sen nasılsın peki canım?
ay ben yaptimda ne olduamin canım benim aminnbünye alıştı belki de ondan böylesindir kuzum bi ters düz etmek lazım meteoyu arada bilirsin ayran detoksu falan yapsan nolur acep?
Ramazan davulcusu gibi olmus canimkizlar herkes bildirimini yaptimi bu aksam yapicam listeyi bak duyduk duymadik demeyin sonra liste de yokum diye uzulmeyin
Guzelarkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum
baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
hedef:65
Ayni kalmakta onemli canimMerhaba kızlar
Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 66 kg
Bu hafta:66
Giden: 0
Toplamda giden: 4 kg
Hedef: 64
Kızlar ben evde değilim o nedenle tartışması. 2 gün önce 66 idim onu yazdım. Yapacak birşey yok belki gram vermiştir : ) artık haftaya : )
ne yaptin canim ya artiyi hic beklemiyodum sendenMerhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg
Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?