70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben resim ekle diyor öyle ekliyorum siteden falan yapmıyorum hatta o nasıl oluyor onu da bilmiyorum

Kadercim ben eskiden image shack dan yüklüyordum ama şimdi o siteyi açmıyor fotoğraf ekle diye farklı bir siteyi denedim o da olmadı ben de kk nın konuya cevap ver bölümünden eklenti ekle den ekleyebiliyorum sadece

gitsinde az gitsin yeterki gitsin canim

tesekkurler canim
haftaya senden 1kilo bekliyorum en azindan dugune az kaldi o gelinlik icinde citir olucaksin

söz veriyorum canım 1 kilo vercem haftaya vermezsem topa tutun beni gerçi bugün yarın regli olcam ama cumaya kadar biterim herhalde

Görürsün canım yeter ki pes etme

Verilen her kilo bir başarıdır

insallah oyledir canim ya, hedefim senin gibi hizli vermekti kilolari ama olmuyor, senin menulere dikkat ettim de sen bayagi az yiyorsun ben oyle yesem ayakta duramam heralde ama seni gercekten kocamannnnnnnnn tebrik ediyormmmmmmmmmm

gitsinde az gitsin yeterki gitsin canim

tesekkurler canim
haftaya senden 1kilo bekliyorum en azindan dugune az kaldi o gelinlik icinde citir olucaksin

saol canim ama bu az da bayagi bir az yani haftaya insallah bende biraz sevinirim, sizi gorunce bayagi motive oluyorum bayanlar, iyi ki geldiniz topige nese ve motivasyon getirdniz, sizden once gram gram veriyordu herkes siz kilo kilo masallah

Kadercim ben eskiden image shack dan yüklüyordum ama şimdi o siteyi açmıyor fotoğraf ekle diye farklı bir siteyi denedim o da olmadı ben de kk nın konuya cevap ver bölümünden eklenti ekle den ekleyebiliyorum sadece

doğrusunu yapıyorsun canım telefondan giren göremiyor sanırım yoksa ben görüyorum paylaştığın tüm resimleri iyi ki de paylaşıyorsun hakikaten motive oluyorum bizim bide minderbobumuz vardı oda yediklerini resimlerdi gitti de dönmedi aklıma o geldi şimdi özledim onu da :26:

evet kadercim niye donmedi bu kuzular, yaaaaaaaaa

sen nasilsin canim, hazirliklar nasil gidiyor, guzel vermissin tebrik ederim, dugunden sonra burayi birakmak yok dimi

sen nasilsin canim, hazirliklar nasil gidiyor, guzel vermissin tebrik ederim, dugunden sonra burayi birakmak yok dimi

dimi ya dönseler ne güzel olurdu hem bahar da geldi kilo da verirlerdi baya baya kalabalıklaştık ama şimdi geçmişi okuyamıyorum bile
hazırlıklar tam gaz gidiyor heyecan dorukta valla canım düğünden sonra da burdayım hedefim şuan 60 ama asıl hedefim 56 olmak yani ideal kilom bu benim o yüzden çok uzun süreler burdayım Allah ın izniyle hem daha doğum kiloları verilcek falaan ooo işimiz çok bu topikte sen nasılsın peki canım?

HAKLISIN kuzum ya bizim kilo dertlerimiz bitmez, hadi bakalim bu dugun heyecanlari guzel olur, rabbim evllendiketen sonra musmutlu etsin seni insallah. bende bildigin gibi, yogun gidiyor, diyet aslinda fena degil, kendimi birakmadim, dikkat ediyorum ama kilolar gitmiyor, hep kendime hedef koyuyorum ama solda sifir kaliyor

amin canım benim aminn bünye alıştı belki de ondan böylesindir kuzum bi ters düz etmek lazım meteoyu arada bilirsin ayran detoksu falan yapsan nolur acep?

Tubi bu tarcin insanin bogazini yakiyo ya
bi su bardagi kadar ictim cok mu ki
bu Sabah bende yaptim benimkini yakmadi
ama ins ise yarar bakalim 1 hafta duzenli yapmak istiyorum sonuc iyi cikarsa devam

allaha sukur darisi isteyen herkesin basina

tebrikler canim

geldim bile 1dilim ekmek yumurta yedim oglum hastaya ne yiyor ne yedirtiyor simdide ayagimda salliyorum gecede pek uyumadi uyusun islere basliycam

tesekkurler canim

canim iyilesmedimi daha oglusun benim kizda dun gece kac sefer uyandi agzinda yarami var ne cocuk diliyle oynayip duruyo

önce tebrik ederim canım seni ama bizim aramızdaki yarışta kaybettin haftaya daha çok azim bekliyorum senden bakalım mine naptı beni geçti mi acaba

saglik olsun kadercigim ne yapayim buna sukur gecen hafta +700 le gelmistim haftaya ben kazanirim ins
hem kizim senin dugunun var benim neyim var motive edicek

evet canim ya demi minderbob vardi her ogununu resimlerle paylasirdi niye gelmiyosa

ben dondumya

sen 65i görmüşsündür ozaman canım görmemişsen bile 66yı görmekte güzel tebrikler
ya yine yapamadim bi nasip olmadi ama bugun disari cikmiyorum birazdan yapicam insaallah sonuclari yazarim aklimda kaldi cokda guzel gozukuyor

ellerine sağlık canım beğenmenize çok sevindim
bende çok beğenmiştim afiyet bal şeker olsun

söz veriyorum canım 1 kilo vercem haftaya vermezsem topa tutun beni gerçi bugün yarın regli olcam ama cumaya kadar biterim herhalde
aynen Boyle canim tam Motive ol o gelinlik 60in altinda giyilicek hagayret
bende eskilerdenim canim ismimi degistirdim aramizda sir kimse duymasin [berenerva2] ben

yok canim iylesmedi hala baya kotu bende daha once verdigi oksuruk surubu vardi bende ondan verdim hava guzel bankada islerim var mecbur onlarida alip cikicam kvde bakamiyor yoksa ahmeti birakirdim ama mumkun degil ALLAHDAN hava guzelde hastaligi cogalmaz insaallah

selam kızlar
sabah geçmişi okuyayım dedim ama pcnin başına oturamadım birtürlü
kim ne durumda hiç bilmiyorum
ben azcık eksi çıktım

başlangıç 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 66,7
giden 500
toplamda giden 1,500
hedef 60

kizlar herkes bildirimini yaptimi bu aksam yapicam listeyi bak duyduk duymadik demeyin sonra liste de yokum diye uzulmeyin

ben şimdi gönderdim canım

arkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum

baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
hedef:65

Merhaba kızlar

Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 66 kg
Bu hafta:66
Giden: 0
Toplamda giden: 4 kg
Hedef: 64
Kızlar ben evde değilim o nedenle tartışması. 2 gün önce 66 idim onu yazdım. Yapacak birşey yok belki gram vermiştir : ) artık haftaya : )

Merhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg

Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz

azda olsa gitmis

Neyse canim benim icin ugrasma
pc buldugum zaman bakarim

Hepsini halledersin canim sen

amin canım benim aminn bünye alıştı belki de ondan böylesindir kuzum bi ters düz etmek lazım meteoyu arada bilirsin ayran detoksu falan yapsan nolur acep?
ay ben yaptimda ne oldu
79 u gordum bi dahada yok goremiyorum

kizlar herkes bildirimini yaptimi bu aksam yapicam listeyi bak duyduk duymadik demeyin sonra liste de yokum diye uzulmeyin
Ramazan davulcusu gibi olmus canim

Guzel

Ayni kalmakta onemli canim

ne yaptin canim ya artiyi hic beklemiyodum senden

iyi akşamlar kızlar.. bugünkü menüm

sabah 2 bardak alkali su.
sonrasında 2 dilim kepek ekmeği 3 dilim beyaz peynir 4 zeytin 1tk bal 1tk kahvaltılık sos şekersiz çay

ara: 1 mandalina ballı limonlu civanperçemi çayı

öğle: 1 kase yayla çorbası

ara: elma krom ve yeşil çay karışımı

akşam: 1 tabak karnıbahar yemeği havuçlu ve patatesli. domatesli soğanlı nar ekşili içine bir dilim beyaz peynir atılmış nar ekşili bol yeşil salata. 1 dilim kepek ekmeği.
yemekten 1 saat sonra elma krom çayı.

şimdi de 2 kivi yedim kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…