iyi akşamlar kızlar.. bugünkü menüm
sabah 2 bardak alkali su.
sonrasında 2 dilim kepek ekmeği 3 dilim beyaz peynir 4 zeytin 1tk bal 1tk kahvaltılık sos şekersiz çay
ara: 1 mandalina ballı limonlu civanperçemi çayı
öğle: 1 kase yayla çorbası
ara: elma krom ve yeşil çay karışımı
akşam: 1 tabak karnıbahar yemeği havuçlu ve patatesli. domatesli soğanlı nar ekşili içine bir dilim beyaz peynir atılmış nar ekşili bol yeşil salata. 1 dilim kepek ekmeği.
yemekten 1 saat sonra elma krom çayı.
şimdi de 2 kivi yedim kızlar ...
haftaya da devam edelim sen ben mine baktımda mine de 500 vermiş bu haftanın galibi benim kendimi tebrik ediyorumsaglik olsun kadercigim ne yapayim buna sukur gecen hafta +700 le gelmistim haftaya ben kazanirim ins
hem kizim senin dugunun var benim neyim var motive edicek
evet canim ya demi minderbob vardi her ogununu resimlerle paylasirdi niye gelmiyosa
gördüm canım evet çok şükür ucundan ama bu hafta hedefim 64ü görmek canım hadi rekabete devam ediyoruz
sen 65i görmüşsündür ozaman canım görmemişsen bile 66yı görmekte güzel tebrikler
sayenizde canım benimm verirsem tüm fazlalıklarımı hakikaten sayenizdeaynen Boyle canim tam Motive ol o gelinlik 60in altinda giyilicek hagayret
Hepsini halledersin canim sen
ay ben yaptimda ne oldu
79 u gordum bi dahada yok goremiyorum
sağol canım
inşallah kazanırsın canım, hangi sınav?
dinlemek degilde canim sinirim bozuluyor ozellikle Burda goren turkler hemen ilk dedikleri yeter daha yapma bende bozuluyorum oyuzdencanim sen niye milleti dinliyosun canin ne zaman cocuk yapmak isterse kac tane yapmak isterse yaparsin buna esinle sen karar verirsin onlarmi
bende oglum 8 aylikken istemeyerek kizima hamile kaldigim esimin tarafi buna cok memnundu biraz erken bulsalarda ama benim tarafim bunu biraz erken buldular kizdilar komsular falan baya bi konustular abim bile basladi sen habire cocukmu dogurucan onun icinmi okudun falan bende en sonunda dedimki isterseniz gelin aksam kocamla aramizda yatin bizde cocuk yapmayiz
ama simdi prensesimi herkes seviyo ailede tek kiz
benimde simdi 3.yu yapasim yok insan arar verdimiydi bidaha zor geliyo
evet canim aynen dedigin gibi annem senin dediklerini soyluyor kvdeylede sen ilgileniyorsun kimsen yok kvdede 3 bicocuk senin icin diyor [hem Seker hastasi hem alzehmer baslangici var Hemde inat yapiyor hicbiseyi Kabul etmiyor ]onlarla nasil basedicen diyor yani dedigin gibi tamamen beni dusundugunden zaten anneme bisey demiyorum o hakli bakarsaniz cok zorlaniyorum bazen cunku esimde sagolsun calistigi icin hic yardim etmez hafta sonlari evde ama yine pek etmez ee annemde bunlari bildigi icin oyle diyorCanım annenler de senin sıkıntı çekmemen için öyle söylüyordur yurt dışındasın tek bakıyorsun bir de kayınvaliden var zorlandığını düşünüyorlardır ama en doğru kararı sen ve eşin verebilirsin sonuçta sizin çocuğunuz olacak siz bakıp büyüteceksiniz evliliğinde sıkıntı olmadıktan sonra imkanın varsa ve de istiyorsan kimseyi takma. Benimde oğlumda var kızım da ve üçüncüyü de istiyorum tabi rabbim verirse. Benim annem de çocuklar 6 aylık oldumu bi sonraki çocuk için baskı yapmaya başlar kızkardeşime de bana da üçüncüleri yapın diye başladı bile
gunaydin canim rabbim seninde gonlune gore versin canim evet karisamazda iste konusuyolarya o sinir bozuyorgunaydınlar hanımlar...
bende geldımmm ptty cım nasılsın bakalımm cok gecmısler olsun ınsl dua ıle cnm
kımse karısamaz cnm bende 2.cocogugu yapıp onları buyutup okulan gonderıp 3-4 dosunuyrm oldu bıttı esımde öle dusunuyor sende dusuncende gayet haklısın ınsl rabbım gecımınıde verırı yeterlı saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun dımı ama
Amin canim sagol rabbim herkese kendi evini nasip etsin kiradan kurtarsinHayırlı olsun canım allah içinde mutlulukla yaşamayı nasip etsinböyle güzel bir haberden sonra da kaçamak oluversin boşver
sen iradeni Saglam tut emin ol dugune Kadar 60in altinida goruceksinGünaydınn hatuncuklarrr hayırlı haftasonları hepinizee
haftaya da devam edelim sen ben mine baktımda mine de 500 vermiş bu haftanın galibi benim kendimi tebrik ediyorumşaka bi yana benim sizden çok vermem lazım 1 aydan az bi süre kaldı nikahıma bu göbek erimeli tuğbanın paylaştığı tarçın çayını yaptım şuan onu içiyorum inşaAllah fayda sağlar hemen etki yapıyormuş diyor bakalım nolcak
gördüm canım evet çok şükür ucundan ama bu hafta hedefim 64ü görmek canım hadi rekabete devam ediyoruz
sayenizde canım benimm verirsem tüm fazlalıklarımı hakikaten sayenizde
inşaAllah canımmm tatlım böyle detokslar zaten vücuda kendine gel demek için o yüzden ayda bi kere yapılabiliyor ya ama kimine yarıyo kimine yaramıyor
bendede ayni durum var canim bende guzelbi kahvalti hazirlayayim dedim ama benim kuzular Uyanikgünaydın kızlar.
bizim ev ahalisi uykuda ben sabahın köründe kalktım yine.
güzel bir kahvaltı hazırlayayım,hafta sonunu değerlendirmek lazım.iş güç bitmiyor akşama kadar.
kilo veren ve almayanları tebrik ediyorum.
alanlara da bir kendinize gelin artık demek istiyorum müsaadenizle.
Sira Nick Baslangic Gecen Hafta Bu Hafta Gelen / Giden Toplamda Giden Hedef
1 e3a1 67,7 61,1 59,6 - 1,5 kg 8,1 kg 53
2 seherutku 71,3 61,1 59,9 - 1,2 kg 11,4 kg 55
3 anatkh018 69,7 66,7 65,8 - 900gr 3,9 kg 60
4 zeydemor 80,3 77,6 76,9 - 700 gr 3,4 kg
5 rosado 70,9 65,5 65 - 500 gr 5,9 kg 65
6 umay0110 68,2 67,2 66,7 - 500 gr 1,5 kg 60
7 ameliaa 78 73,6 73,2 - 400 gr 4,8 kg 55
8 selibeli 78,8 70,2 69,8 - 400 gr 9 kg 60
9 eminehan 72 69,3 69 - 300 gr 3 kg 64
10 merinetya 78 77,8 77,5 - 300 gr 1 kg 68
11 rosewind 79 78,5 78,2 -300 gr 800 gr 60
12 aliefe2009 81,4 80,3 80,1 - 200 gr 1,3 kg
13 nutelladdict 73 72 71,8 -200 gr 1,2 kg 65
14 theolog 64 64 63,9 - 100 gr 100 gr 55
15 bsra2445 70 66 66 0 4 kg 64
16 suzan6638 77,4 74,7 75,2 + 500 gr 2,2 kg 65
17 kadei 75,9 73 73,5 + 500 gr 2,4 kg 60
18 zerra 67,2 63,8 64,7 + 900 gr 3,4 kg 57
kizlar kusura bakmayin liste ancak boyle oldu
benim pc ye virus girmis dun gece eve 1de geldim buraya bi mesaj yazdim sonra oturdum listeyi yaptim ama gondermeye gelince bilgisaray kafayi yedi
sonra oturdum excel den yaptim ama aksam bi turlu siteye giremedim
simdi tekrardan denedim sayfa ikide bi kapaniyo ancak exceli kopyalayabildim
oda pek liste gorunumunde olmadi ama idare edin en azindan birinci belli
bu arada listenin altina yorum yazmadim cunku gonderebilecegimden emin degildim
birinciyi arkadaasimiz e3a1 aarkadasimizi kutarim
bu hafta listeyi yapmak zerra ya kaldi simdiden kolay gelsin
kusura bakmayin tekrardan aksilikler bu hafta beni buldu
ilk defa bildiri yaparak liste alti olan arkadasimizda dileekefem
gkizlar kusura bakmayin liste ancak boyle oldu
benim pc ye virus girmis dun gece eve 1de geldim buraya bi mesaj yazdim sonra oturdum listeyi yaptim ama gondermeye gelince bilgisaray kafayi yedi
sen iradeni Saglam tut emin ol dugune Kadar 60in altinida goruceksin
birince olmusumhaftayada aynene devam
amin canım benim aminnbünye alıştı belki de ondan böylesindir kuzum bi ters düz etmek lazım meteoyu arada bilirsin ayran detoksu falan yapsan nolur acep?
bu Sabah bende yaptim benimkini yakmadi
ama ins ise yarar bakalim 1 hafta duzenli yapmak istiyorum sonuc iyi cikarsa devam
canim iyilesmedimi daha oglusun benim kizda dun gece kac sefer uyandi agzinda yarami var ne cocuk diliyle oynayip duruyo
saglik olsun kadercigim ne yapayim buna sukur gecen hafta +700 le gelmistim haftaya ben kazanirim ins
hem kizim senin dugunun var benim neyim var motive edicek
evet canim ya demi minderbob vardi her ogununu resimlerle paylasirdi niye gelmiyosa
ben dondumya
aynen Boyle canim tam Motive ol o gelinlik 60in altinda giyilicek hagayret
bende eskilerdenim canim ismimi degistirdim aramizda sir kimse duymasin [berenerva2] ben
yok canim iylesmedi hala baya kotu bende daha once verdigi oksuruk surubu vardi bende ondan verdim hava guzel bankada islerim var mecbur onlarida alip cikicam kvde bakamiyor yoksa ahmeti birakirdim ama mumkun degil ALLAHDAN hava guzelde hastaligi cogalmaz insaallah
Merhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg
Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz
azda olsa gitmis
Neyse canim benim icin ugrasma
pc buldugum zaman bakarim
Hepsini halledersin canim sen
ay ben yaptimda ne oldu
79 u gordum bi dahada yok goremiyorum
Ramazan davulcusu gibi olmus canim
Guzel
Ayni kalmakta onemli canim
ne yaptin canim ya artiyi hic beklemiyodum senden
5gün önce yazmıştım bende dönmeliyim diyeee kızçelerim ama birden ani hastalık geçirdim hastahaneydi iyileşmekti derken anca bugün nasip oldu size dönüş yapmak maydanoz kürümde kaldııı pöff denemek nasip olmadı daha ,yarın ALlah izin verirse deniycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım tartıda 75 e doğru yöneldi acilen kendime gelmem gerek sanırım bu arada şimdiik kısa süreliğine girdim geçmişte muhakkak yazımı alıntılayan arkadaşlarımız olmuştur onlara yarın Allahın izni ile dönüş yapacağım hepinizi çok özledim eskilerden fazla kimse yok sanırım ama olsun alışırımm sizlerede kızçeler
kizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
ama benim bekarliktan beri dusundugum hep 3 cocuktu suan icin demiyorum tabiki onlar okula basladiktan sonra bitane daha cocuk istiyorum
sonra diyorum acaba cevremdekiler haklimi benmi yanlis dusunuyorum diyorum
sizce hangisi Dogru
Canım annenler de senin sıkıntı çekmemen için öyle söylüyordur yurt dışındasın tek bakıyorsun bir de kayınvaliden var zorlandığını düşünüyorlardır ama en doğru kararı sen ve eşin verebilirsin sonuçta sizin çocuğunuz olacak siz bakıp büyüteceksiniz evliliğinde sıkıntı olmadıktan sonra imkanın varsa ve de istiyorsan kimseyi takma. Benimde oğlumda var kızım da ve üçüncüyü de istiyorum tabi rabbim verirse. Benim annem de çocuklar 6 aylık oldumu bi sonraki çocuk için baskı yapmaya başlar kızkardeşime de bana da üçüncüleri yapın diye başladı bile
Günaydınn hatuncuklarrr hayırlı haftasonları hepinizee
haftaya da devam edelim sen ben mine baktımda mine de 500 vermiş bu haftanın galibi benim kendimi tebrik ediyorumşaka bi yana benim sizden çok vermem lazım 1 aydan az bi süre kaldı nikahıma bu göbek erimeli tuğbanın paylaştığı tarçın çayını yaptım şuan onu içiyorum inşaAllah fayda sağlar hemen etki yapıyormuş diyor bakalım nolcak
sayenizde canım benimm verirsem tüm fazlalıklarımı hakikaten sayenizde
inşaAllah canımmm tatlım böyle detokslar zaten vücuda kendine gel demek için o yüzden ayda bi kere yapılabiliyor ya ama kimine yarıyo kimine yaramıyor
kizlar kusura bakmayin liste ancak boyle oldu
g
geçen haftaki arkadaşında böyle çıkıyordu exceli sanırım sürümle alakalı canım dert etmeellerine sağlık canım 3cü olmuşum uzun zamndan sonra çok sevindim
inşaAllah 60ı göreyim de 13 nisanda ondan sonra icabına bakarızilk önce tebrik edrim ececim ama biraz bizlere de müsade verin ya bizde olalım birinci o şerefe bi kere nail oldum sadece ondan sonra hiç uğrayamadım üst sıralara
ayran detoksu bana yaramaz gibi geldi canim, simdi ananas diyeti gibi yapayim diyorum, surekli meyve ogunlerinde ananas yiyorum bir de kalkinca sabahlari kayisi atiyorum, bir de aksamlari genelde bitki cayi icerim ben papatya rezene falan onu icerken de birer tane kayisi atiyorum agzima hem tatli ihtiyacimi karsiliyor. bakalim ise yarayacak mi? sende hic motivasyonu kaybetme kuzum olur mu
canim seni biliyom zaten de hani bizim su en eskiler var ya kidemliler, fadime abla, suzi, balkaymak, neskuik, dilek hicccccccc yoklar, kendilerine gizliden bir grup kurdular galiba:26::26:
canim hic anlamadim ki ismini degistirince
olsun canim uzulme, yarismaya devam, bende de pek bir numara yok ama birakmamaya calisiyorum cunku bu sinsi kilo alimi cok canimi sikmaya basladi, haftaya doktora gidicem insallah
azar azar kilo veririm genelde, oyle 1 veya 1.5 verdigim haftada nadiren olmustur, ama 100 gr da bayagi bir az yani
ben varim eskilerden hatta senden de eskiyim senin topige geldigini hatirliyorum ben
canim sana bayagi bir arkadas halihazirda guzel cevaplar yazmis, sonra senin yazdiklarini da okudum, gercekten kayinvalide ile yasamak zor, bir de seninki hastaymis. hele ki yurt disinda olmak yalniz gurbette olmak zaten zor, kendimen biliyorum. Ama senin gayretini gormek beni cok mutlu etti, seni tebrik ediyorum, benimde genc kizligimdan beri hayalimdir 3 cocuk, hatta 4 , cocuklar bizim en buyuk sermayemiz suu yalan dunyada, etrafinda kendi evlatlarinin olmasi ne guzel. artik akrabalik iliskileri bile eskisi gibi degil, insanin kendi ailesinden baskasi yaninda olmuyor, herkes iyi gun dostu, kardes evlat es hersey demek bu dunyada, elimden gelse sana daha detayli anlatirdim. Sen mutluysan, esinle sikinti yoksa, baskalarinin ne dedigi hiccc onemli degil, 3 u de olur, 4 te. sen kendi kurdugun dunyayi mutlu tutmaya bak canimm
ne guzel canim ya tebrik ve takdir ettim anneni, hayatin felsefesini anlamini cozmus demek, simdi anneler kizlarini genelde daha olumsuz seylere yonlendiriyor, boyle annelere ihtiyac var, evlat en guzel sey bu dunyada
bende varim kader beni unutma, bende varimmm
canim ellerine saglik, cok guzelll olmussssssssssssssss birinci olan arkadasimiza tebrikler
Menü güzel canım
günaydın kızlar.
bizim ev ahalisi uykuda ben sabahın köründe kalktım yine.
güzel bir kahvaltı hazırlayayım,hafta sonunu değerlendirmek lazım.iş güç bitmiyor akşama kadar.
kilo veren ve almayanları tebrik ediyorum.
alanlara da bir kendinize gelin artık demek istiyorum müsaadenizle.
Amiiiiingünaydıııınnn fıstık adaylarıııııgüzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle
E3a1tebrik ederiiimSira Nick Baslangic Gecen Hafta Bu Hafta Gelen / Giden Toplamda Giden Hedef
1 e3a1 67,7 61,1 59,6 - 1,5 kg 8,1 kg 53
2 seherutku 71,3 61,1 59,9 - 1,2 kg 11,4 kg 55
3 anatkh018 69,7 66,7 65,8 - 900gr 3,9 kg 60
4 zeydemor 80,3 77,6 76,9 - 700 gr 3,4 kg
5 rosado 70,9 65,5 65 - 500 gr 5,9 kg 65
6 umay0110 68,2 67,2 66,7 - 500 gr 1,5 kg 60
7 ameliaa 78 73,6 73,2 - 400 gr 4,8 kg 55
8 selibeli 78,8 70,2 69,8 - 400 gr 9 kg 60
9 eminehan 72 69,3 69 - 300 gr 3 kg 64
10 merinetya 78 77,8 77,5 - 300 gr 1 kg 68
11 rosewind 79 78,5 78,2 -300 gr 800 gr 60
12 aliefe2009 81,4 80,3 80,1 - 200 gr 1,3 kg
13 nutelladdict 73 72 71,8 -200 gr 1,2 kg 65
14 theolog 64 64 63,9 - 100 gr 100 gr 55
15 bsra2445 70 66 66 0 4 kg 64
16 suzan6638 77,4 74,7 75,2 + 500 gr 2,2 kg 65
17 kadei 75,9 73 73,5 + 500 gr 2,4 kg 60
18 zerra 67,2 63,8 64,7 + 900 gr 3,4 kg 57
Olsn cnm çok uğraşmışssın eline saglıkkizlar kusura bakmayin liste ancak boyle oldu
cok sagol canim okadar guzel anlatmisinki bende ayni senin dedigin gibi dusunuyorum Bizde 5 kardesiz ve gercekten kardesten baska dost yok akrabalar bile akbabalik yapiyor bu devirde bende benim ailemde genis olsun kardesler birbirine yetsin sikintilarini kimseye ihtiyaclari olmadan kendileri halletsin istiyorum rabbim gonlumuze gore versin hakkimizda hayirlisini gonlumuze dusursun
Tebrikler canimGünaydın kızlar hayırlı cumalar bugün çok mutluyum çünküüüüüüüü:119::119::119::119::119::119:
Yiyerek kilo vermenin formülü nette değil B'nde.
Bu hafta yedim yedim 300gr vermişm
Bildirimim şöyle
başlangiç=79
geçen hafta=78.5
bu hafta=78.2
giden=300gr
toplam giden=800gr
hedef=60
Saol canimteşekkür ederim canımm rosewind seni de alıntılamıştım olmamaış sana da teşekkür ederim ayrıca ikinizi de tebrik ederim inşaAllah az da olsa eksili bi hafta olur inşaAllah 1 ayda 4.400 tam ideal canım hatta 400gr fazladan vermişsin hep böyle gidersin inşaAllah en sağlıklısı çünkü bu
Herkese günaydın:)
Bildirimimi yapayım hemen;
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 73.2
Giden: 400
Toplam giden: 4.8
Hedef: 55
Tebriklerr
Tebrik ederim kızlar bol eksili bir hafta olmuş
İnşallah herkes istediği kiloya en kısa sürede ulaşır
Tesekkurler.supersin canimKilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
Olsun haftaya verirsin insbaslangıc:77,4
gecen hafta:74.7
bu hafta:75.2
gelen +500 gr
topl.gıden:2.2
hedef:65
bu hafta neden + gordum anlamadım ama saglık olsun:82:
ınsl cnm dua ıle
vermeden dusunmek ıstemyrm cunku kg verınce guven de oluyr gıbıyımm
Tesekkurlerseninde cuman mubarek olsun canim bu arada tebrikler eksileri gormusun
tebrikler canim
sanada hayirli cumalar canim
tebrikler kadercigm, kim tutar seni kiz
sanada hayirli cumalar canim, tebrikler
kiz yiyerek kilo verilirmi? haftaya herkes artilarla gelirse gorursun
bence super canim keske bizde 1 yada 4 kilo verebilsek
evet canim bildirimler bana
tebrikler
Tesekkurrtebrikler canim
hayirli cumalar
tebrikler
ben sana demedimmi citir gelin olucaksin diye aynen devam
super
tebrikler canim
supersin canim
haftaya gider insaallah
ve sirada benim bildirimim bekleyin geliyor bildirimim
Saol tatlimHosgeldin canim
Wowww
supersin menu ve spir harika
Guzel
her zamanki gibi harika
gecenin 3 unde kalktim yaptim canim
tesekkur ederiz
gunaydin
az olsun ama olsun canim
Guzel
Topic in guzel gelini Tebrikler
ne guzel metabolizma n calisiyor demek ki
Tebrikler canim
ideal bence
guzel
Her zamanki gibi guzel kilo vermisin hakrdiyorsun bu sonuclari zaten
resmide merak ettim ama acamadim
Tebrik ederim birincimizKilo bildirimim
baslangic 67.7
gecen hafta 61.1
bu hafta 59.6
giden 1.5
toplamda giden 8.1
hedef 53Eki Görüntüle 1022407
Azda olsa iidir canimBaşlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
Saol balimkizlaaaaaaaaaaaaaaaaaar supersinizz benden size kacamann
arti da olan arkadaslar uzulmesin haftayaa daha dikkat ederek meyvesini alirlar umarimmm
Almaktan iidir guzel canim tebrik ederimkizlar merhaba oncelikle hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmm
ne guzel kilolar veriyorsunuz masallah cunku ben 64 iken bir cogunuz 64 idiniz hadi yarisalim falan demistim ama simdi bakiyorum da siz 59 u gordunuz bile, nasil icim gidiyor anlatamam, ama benimkiler gitmiyor, hormonal bir sikintim oldugunu dusunmeye basladim. neyse bakalim azmin elinden hicbirsey kurtulmaz dimisimdi 100 grlik muthis bildirim yapicam insallah.
baslangic: 64kg
gecen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.9 kg
giden: 100 gr
toplamda giden: 100 gr
hedef 55 kg
masallah hepinize darisi basima, zzerraaaaaaaa nerdesin kuzum bu hatunlar bizi ezdi gecti
Tebriklerselam kızlar
sabah geçmişi okuyayım dedim ama pcnin başına oturamadım birtürlü
kim ne durumda hiç bilmiyorum
ben azcık eksi çıktım
başlangıç 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 66,7
giden 500
toplamda giden 1,500
hedef 60
ben şimdi gönderdim canım
Tebrikler tatlimarkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum
baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
hedef:65
:)olsun almadin ya ona bakMerhaba kızlar
Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 66 kg
Bu hafta:66
Giden: 0
Toplamda giden: 4 kg
Hedef: 64
Kızlar ben evde değilim o nedenle tartışması. 2 gün önce 66 idim onu yazdım. Yapacak birşey yok belki gram vermiştir : ) artık haftaya : )
Tebrik ederim canimMerhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg
Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz
tebrikler cnm o mutluluk süper bişey
Inyi bence
Tm cnm olsun
Tskr ederm
Tebrikler cnm
Tebrikler cnm
Olsn cnm olur arada böyle vardır bir sebep
Tebrik ederm senide
Süpersiniz kızlar
Vermeyen arkadaslar üzülmeyin devam edin
ayran detoksu bana yaramaz gibi geldi canim, simdi ananas diyeti gibi yapayim diyorum, surekli meyve ogunlerinde ananas yiyorum bir de kalkinca sabahlari kayisi atiyorum, bir de aksamlari genelde bitki cayi icerim ben papatya rezene falan onu icerken de birer tane kayisi atiyorum agzima hem tatli ihtiyacimi karsiliyor. bakalim ise yarayacak mi? sende hic motivasyonu kaybetme kuzum olur mu
canim seni biliyom zaten de hani bizim su en eskiler var ya kidemliler, fadime abla, suzi, balkaymak, neskuik, dilek hicccccccc yoklar, kendilerine gizliden bir grup kurdular galiba:26::26:
bende varim kader beni unutma, bende varimmm
gelin Hanimsira sende zaten bu hafta senden cok fazla Kilo kaybi bekliyorum 1kilonun ustunde sende o azim var tekrar diyorum o gelinlik 60in altinda giyilicek
bu hafta benim birinci olmam zor gibi zaten dunden sonra bu sabahda feci yedim odul yaptim kendime
simit yedim 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri
sonuc:suan midem cok kutu yerken hissediyorum midemin hemen doydugunu ama gozum doymuyorzorla yiyorum simdide bu agriyi cekiyorum
aksama Kadar simdi sadece elma yemegi dusunuyorum belki dengeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?