70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menün güzel olmuş canım

Günaydınn hatuncuklarrr hayırlı haftasonları hepinizee

saglik olsun kadercigim ne yapayim buna sukur gecen hafta +700 le gelmistim haftaya ben kazanirim ins
hem kizim senin dugunun var benim neyim var motive edicek

evet canim ya demi minderbob vardi her ogununu resimlerle paylasirdi niye gelmiyosa
haftaya da devam edelim sen ben mine baktımda mine de 500 vermiş bu haftanın galibi benim kendimi tebrik ediyorum şaka bi yana benim sizden çok vermem lazım 1 aydan az bi süre kaldı nikahıma bu göbek erimeli tuğbanın paylaştığı tarçın çayını yaptım şuan onu içiyorum inşaAllah fayda sağlar hemen etki yapıyormuş diyor bakalım nolcak

sen 65i görmüşsündür ozaman canım görmemişsen bile 66yı görmekte güzel tebrikler
gördüm canım evet çok şükür ucundan ama bu hafta hedefim 64ü görmek canım hadi rekabete devam ediyoruz

aynen Boyle canim tam Motive ol o gelinlik 60in altinda giyilicek hagayret
sayenizde canım benimm verirsem tüm fazlalıklarımı hakikaten sayenizde

Hepsini halledersin canim sen

ay ben yaptimda ne oldu
79 u gordum bi dahada yok goremiyorum

inşaAllah canımmm tatlım böyle detokslar zaten vücuda kendine gel demek için o yüzden ayda bi kere yapılabiliyor ya ama kimine yarıyo kimine yaramıyor

günaydın kızlar.
bizim ev ahalisi uykuda ben sabahın köründe kalktım yine.
güzel bir kahvaltı hazırlayayım,hafta sonunu değerlendirmek lazım.iş güç bitmiyor akşama kadar.
kilo veren ve almayanları tebrik ediyorum.
alanlara da bir kendinize gelin artık demek istiyorum müsaadenizle.

günaydıııınnn fıstık adaylarııııı güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle

Sira Nick Baslangic Gecen Hafta Bu Hafta Gelen / Giden Toplamda Giden Hedef
1 e3a1 67,7 61,1 59,6 - 1,5 kg 8,1 kg 53
2 seherutku 71,3 61,1 59,9 - 1,2 kg 11,4 kg 55
3 anatkh018 69,7 66,7 65,8 - 900gr 3,9 kg 60
4 zeydemor 80,3 77,6 76,9 - 700 gr 3,4 kg
5 rosado 70,9 65,5 65 - 500 gr 5,9 kg 65
6 umay0110 68,2 67,2 66,7 - 500 gr 1,5 kg 60
7 ameliaa 78 73,6 73,2 - 400 gr 4,8 kg 55
8 selibeli 78,8 70,2 69,8 - 400 gr 9 kg 60
9 eminehan 72 69,3 69 - 300 gr 3 kg 64
10 merinetya 78 77,8 77,5 - 300 gr 1 kg 68
11 rosewind 79 78,5 78,2 -300 gr 800 gr 60
12 aliefe2009 81,4 80,3 80,1 - 200 gr 1,3 kg
13 nutelladdict 73 72 71,8 -200 gr 1,2 kg 65
14 theolog 64 64 63,9 - 100 gr 100 gr 55
15 bsra2445 70 66 66 0 4 kg 64
16 suzan6638 77,4 74,7 75,2 + 500 gr 2,2 kg 65
17 kadei 75,9 73 73,5 + 500 gr 2,4 kg 60
18 zerra 67,2 63,8 64,7 + 900 gr 3,4 kg 57

kizlar kusura bakmayin liste ancak boyle oldu
benim pc ye virus girmis dun gece eve 1de geldim buraya bi mesaj yazdim sonra oturdum listeyi yaptim ama gondermeye gelince bilgisaray kafayi yedi
sonra oturdum excel den yaptim ama aksam bi turlu siteye giremedim
simdi tekrardan denedim sayfa ikide bi kapaniyo ancak exceli kopyalayabildim
oda pek liste gorunumunde olmadi ama idare edin en azindan birinci belli
bu arada listenin altina yorum yazmadim cunku gonderebilecegimden emin degildim
birinciyi arkadaasimiz e3a1 aarkadasimizi kutarim
bu hafta listeyi yapmak zerra ya kaldi simdiden kolay gelsin
kusura bakmayin tekrardan aksilikler bu hafta beni buldu
ilk defa bildiri yaparak liste alti olan arkadasimizda dileekefem

dinlemek degilde canim sinirim bozuluyor ozellikle Burda goren turkler hemen ilk dedikleri yeter daha yapma bende bozuluyorum oyuzden
evet canim aynen dedigin gibi annem senin dediklerini soyluyor kvdeylede sen ilgileniyorsun kimsen yok kvdede 3 bicocuk senin icin diyor [hem Seker hastasi hem alzehmer baslangici var Hemde inat yapiyor hicbiseyi Kabul etmiyor ]onlarla nasil basedicen diyor yani dedigin gibi tamamen beni dusundugunden zaten anneme bisey demiyorum o hakli bakarsaniz cok zorlaniyorum bazen cunku esimde sagolsun calistigi icin hic yardim etmez hafta sonlari evde ama yine pek etmez ee annemde bunlari bildigi icin oyle diyor
gunaydin canim rabbim seninde gonlune gore versin canim evet karisamazda iste konusuyolarya o sinir bozuyor
Hayırlı olsun canım allah içinde mutlulukla yaşamayı nasip etsin böyle güzel bir haberden sonra da kaçamak oluversin boşver
Amin canim sagol rabbim herkese kendi evini nasip etsin kiradan kurtarsin
sen iradeni Saglam tut emin ol dugune Kadar 60in altinida goruceksin
bendede ayni durum var canim bende guzelbi kahvalti hazirlayayim dedim ama benim kuzular Uyanik
afiyet olsun sana

birince olmusum haftayada aynene devam

eline saglik canim okadar ugrasmissin

g

geçen haftaki arkadaşında böyle çıkıyordu exceli sanırım sürümle alakalı canım dert etme ellerine sağlık canım 3cü olmuşum uzun zamndan sonra çok sevindim

sen iradeni Saglam tut emin ol dugune Kadar 60in altinida goruceksin

birince olmusum haftayada aynene devam

inşaAllah 60ı göreyim de 13 nisanda ondan sonra icabına bakarız ilk önce tebrik edrim ececim ama biraz bizlere de müsade verin ya bizde olalım birinci o şerefe bi kere nail oldum sadece ondan sonra hiç uğrayamadım üst sıralara

amin canım benim aminn bünye alıştı belki de ondan böylesindir kuzum bi ters düz etmek lazım meteoyu arada bilirsin ayran detoksu falan yapsan nolur acep?

ayran detoksu bana yaramaz gibi geldi canim, simdi ananas diyeti gibi yapayim diyorum, surekli meyve ogunlerinde ananas yiyorum bir de kalkinca sabahlari kayisi atiyorum, bir de aksamlari genelde bitki cayi icerim ben papatya rezene falan onu icerken de birer tane kayisi atiyorum agzima hem tatli ihtiyacimi karsiliyor. bakalim ise yarayacak mi? sende hic motivasyonu kaybetme kuzum olur mu

canim seni biliyom zaten de hani bizim su en eskiler var ya kidemliler, fadime abla, suzi, balkaymak, neskuik, dilek hicccccccc yoklar, kendilerine gizliden bir grup kurdular galiba:26::26:

canim hic anlamadim ki ismini degistirince

olsun canim uzulme, yarismaya devam, bende de pek bir numara yok ama birakmamaya calisiyorum cunku bu sinsi kilo alimi cok canimi sikmaya basladi, haftaya doktora gidicem insallah

azar azar kilo veririm genelde, oyle 1 veya 1.5 verdigim haftada nadiren olmustur, ama 100 gr da bayagi bir az yani

ben varim eskilerden hatta senden de eskiyim senin topige geldigini hatirliyorum ben

canim sana bayagi bir arkadas halihazirda guzel cevaplar yazmis, sonra senin yazdiklarini da okudum, gercekten kayinvalide ile yasamak zor, bir de seninki hastaymis. hele ki yurt disinda olmak yalniz gurbette olmak zaten zor, kendimen biliyorum. Ama senin gayretini gormek beni cok mutlu etti, seni tebrik ediyorum, benimde genc kizligimdan beri hayalimdir 3 cocuk, hatta 4 , cocuklar bizim en buyuk sermayemiz suu yalan dunyada, etrafinda kendi evlatlarinin olmasi ne guzel. artik akrabalik iliskileri bile eskisi gibi degil, insanin kendi ailesinden baskasi yaninda olmuyor, herkes iyi gun dostu, kardes evlat es hersey demek bu dunyada, elimden gelse sana daha detayli anlatirdim. Sen mutluysan, esinle sikinti yoksa, baskalarinin ne dedigi hiccc onemli degil, 3 u de olur, 4 te. sen kendi kurdugun dunyayi mutlu tutmaya bak canimm

ne guzel canim ya tebrik ve takdir ettim anneni, hayatin felsefesini anlamini cozmus demek, simdi anneler kizlarini genelde daha olumsuz seylere yonlendiriyor, boyle annelere ihtiyac var, evlat en guzel sey bu dunyada

bende varim kader beni unutma, bende varimmm

canim ellerine saglik, cok guzelll olmussssssssssssssss birinci olan arkadasimiza tebrikler

gelin Hanim sira sende zaten bu hafta senden cok fazla Kilo kaybi bekliyorum 1kilonun ustunde sende o azim var tekrar diyorum o gelinlik 60in altinda giyilicek

bu hafta benim birinci olmam zor gibi zaten dunden sonra bu sabahda feci yedim odul yaptim kendime
simit yedim 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri
sonuc:suan midem cok kutu yerken hissediyorum midemin hemen doydugunu ama gozum doymuyorzorla yiyorum simdide bu agriyi cekiyorum
aksama Kadar simdi sadece elma yemegi dusunuyorum belki dengeler

cok sagol canim okadar guzel anlatmisinki bende ayni senin dedigin gibi dusunuyorum Bizde 5 kardesiz ve gercekten kardesten baska dost yok akrabalar bile akbabalik yapiyor bu devirde bende benim ailemde genis olsun kardesler birbirine yetsin sikintilarini kimseye ihtiyaclari olmadan kendileri halletsin istiyorum rabbim gonlumuze gore versin hakkimizda hayirlisini gonlumuze dusursun

Menü güzel canım

günaydıııınnn fıstık adaylarııııı güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle
Amiiiiin
E3a1tebrik ederiiim
Veren tüm arkadaslar tebrikler
Vermeyenler önümüzdeki hafta ekside oluuuun....
Olsn cnm çok uğraşmışssın eline saglık

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün leslie 1mile başladım ..esimede ısrar ettim oda mekik vs çekti bana takılmada düğüne kadar biraz kilo verse ıyı olur
Karaciğerinde yaşlanma var cünkü

amin canim aminnnnnnnnnnnn

Tebrikler canim
Saol canim
Herkese günaydın:)

Bildirimimi yapayım hemen;

Başlangıç: 78
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 73.2
Giden: 400
Toplam giden: 4.8
Hedef: 55

Tebriklerr

Tebrik ederim kızlar bol eksili bir hafta olmuş
İnşallah herkes istediği kiloya en kısa sürede ulaşır

Kilo bildirimim

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
Tesekkurler.supersin canim
Olsun haftaya verirsin ins
Tesekkurler
tebrikler canim

hayirli cumalar
tebrikler

ben sana demedimmi citir gelin olucaksin diye aynen devam

super

tebrikler canim

supersin canim

haftaya gider insaallah
ve sirada benim bildirimim bekleyin geliyor bildirimim
Tesekkurr
Saol tatlim
Kilo bildirimim

baslangic 67.7

gecen hafta 61.1

bu hafta 59.6

giden 1.5

toplamda giden 8.1

hedef 53Eki Görüntüle 1022407
Tebrik ederim birincimiz
Başlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
Azda olsa iidir canim
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaar supersinizz benden size kacamann

arti da olan arkadaslar uzulmesin haftayaa daha dikkat ederek meyvesini alirlar umarimmm
Saol balim
Almaktan iidir guzel canim tebrik ederim
Tebrikler
Tebrikler tatlim
:)olsun almadin ya ona bak
Tebrik ederim canim

Ewet canim vermekten ziyade gormedgin rakamlari gormek daha mutlu edio insani

Kizlar bu tarcini uyaninca ictim arkadasin tarif ettigi gbi bi anda agzima lokma koymak istemedim mdem bulandi zorla azcik yedim icenlerdede oldumu bole

ananas çok tatlı değil mi canım ya :26:gerçi pek bilgim yok sen onu yap bende tuğbanın önerdiği tarçın çayını içtim sabah ve öğlen yemek öncesi bakalım nolcak motivasyonu bu saatten sonra kaybedemem hırslandım iyice günlerim azaldı çünkü saatlerce yürüyesim var şuan hava çok güzel çünkü

onların grubunu yıkarım öyle bişey yapamazlarrr

tamam canım senle beraber bu hafta 4 kişi yarışıyoruz
anatkh018
selibeli
theolog
umay0110
bakalım kim birinci olcak

inşaAllah canım benimm
ee mide alıştı tabi küçüldü ondan yapıo ağrı
sen yesende eritiyorsun iki tane yumurcağın var canım onlarla uğraşıyorsun endişelenme yarın tartıl bak artın yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…