70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bana suzi ogretmisti once resmi kucultuyorum sonra eklenti ekleden ekliyorum suzi cok ugrasmisti benimle ogretene Kadar suzi ozledik seni arad ugraya
tebrikler canim
gitsinde canim az cok bitsinler yeterki
haftaya ´cok gider insaallah

cok gelmis canim insaallah haftaya fazlasiyla gider

kizlar disari ciktim dedimya esimde geldi hadi eve gidelim dedik bi Telefon satinaldigimiz evin sahibine sonunda banka parasini yatirmis 5de bulusalim dediler ok dedik sonra esim ben aciktim dedi doner yedik:26:sonra eve gittik ve anahtarima sonunda kavustum artik ev bizim allaha sukur
bizim araba bozuk ve dunyanin yolunu yuruduk okadar cok yoruldumki Burda arabasizlik ne zormus ya Burda saDECE 3tane taksi calisiyor bizim yonede otobus sadece bi tane var onuda 3 5 saatte bi gonderiyolar simdi tasindigim yer tam aksi istikamet ve butun otobusler oyonden gidiyor esimdiyor yakinda bukadar yuruyemeyeceksin Kilo vermende durur bilmiyorki ben disarda yuruyemezsem fazla evde Leslie yaparim

bugunku menum feciydi

Sabah 1dilim ekmek yumurta sekersiz cay

ara elma sutlu sekersiz kahve

4gibi yarim doner :26:

7 bucuk gibi firinda patatesli hamsi buglama ilk defa yaptim bende yemek istedim

cok merak ediyorum yarin Sabah kac Kilo cikicam

Kizlar bu tarcini kaynattiktan sonra sabaha kadar beklio ya tarciniylami beklicek sadece suyunumu bekletcez

nasılsınız bakalım ben sık sık gıremıyorum yogunum ev mısafırlerım cocugum derkennnn basımı kaldıramıyorum hayırlısı ama sızınle olmak özell ve güzelll...hayırlısı ınsallah...

5gün önce yazmıştım bende dönmeliyim diyeee kızçelerim ama birden ani hastalık geçirdim hastahaneydi iyileşmekti derken anca bugün nasip oldu size dönüş yapmak maydanoz kürümde kaldııı pöff denemek nasip olmadı daha ,yarın ALlah izin verirse deniycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım tartıda 75 e doğru yöneldi acilen kendime gelmem gerek sanırım bu arada şimdiik kısa süreliğine girdim geçmişte muhakkak yazımı alıntılayan arkadaşlarımız olmuştur onlara yarın Allahın izni ile dönüş yapacağım hepinizi çok özledim eskilerden fazla kimse yok sanırım ama olsun alışırımm sizlerede kızçeler

Iyi geceler kızlar
Menü
Sabah
5 zeytin,1dilim ekmek,1 kk lor peynir,2 çk çilek reçeli, yarım haşlanmış patates,1 yeşil biber
Öğle
1 porsiyon kuzu şiş, tek lavaş, salata (dısardaydım kaçamak oldu:)

Ara yok
Akşam
Fırında pişmiş 1 tavuk budu yanında sebze
4 kaşık yoğurt
35 dk kalça, bacak ve göbek egzersizleri
1 maden suyu
Biraz fazla mı oldu bilemedim: )

kizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
ama benim bekarliktan beri dusundugum hep 3 cocuktu suan icin demiyorum tabiki onlar okula basladiktan sonra bitane daha cocuk istiyorum
sonra diyorum acaba cevremdekiler haklimi benmi yanlis dusunuyorum diyorum
sizce hangisi Dogru

Çok biliyor onlar.dinleme kesinlikle benim annemle ablamda yapma yapma dediler ikinci için
gecen gün dönüp geç kaldığımı aslında çoktan bir cocuk daha yapmış olmam gerektiğini söylediler .
Bu nasıl tezatsa artık keyiflerine göre konuşuyorlar.
Nezaman kendini eşini hazır hissedersen zaman yap derim ben enönemli olan o

Kızlaaaar herkese i geceler ben kaçıyorum listemi yarın atıcam yorumlarada aynı şekilde .
Verenleri tebrik eder vermeyenlere sabırlar devamlar dilerim

Günaydin fistiklar

Başlangıç: 80.3
Geçen hafta: 77.6
Bu hafta: 76.9
Giden: 700
Toplam giden: 3.4
76 yi 9 da olsa nerdeyse 6 7 senedir ilk defa goruorum cok mutluyumm :)))
tebrikler cnm o mutluluk süper bişey
bugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:
Inyi bence
Tm cnm olsun
Tskr ederm
Herkese günaydın:)

Bildirimimi yapayım hemen;

Başlangıç: 78
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 73.2
Giden: 400
Toplam giden: 4.8
Hedef: 55

Tebrikler cnm
Kilo bildirimim

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
Tebrikler cnm
Olsn cnm olur arada böyle vardır bir sebep
Tebrik ederm senide

Süpersiniz kızlar
Vermeyen arkadaslar üzülmeyin devam edin

Kızlaaaar herkese i geceler ben kaçıyorum listemi yarın atıcam yorumlarada aynı şekilde .
Verenleri tebrik eder vermeyenlere sabırlar devamlar dilerim

iyi geceler canim
icimi rahatlattin sagol

Kilo bildirimim

baslangic 67.7

gecen hafta 61.1

bu hafta 59.6

giden 1.5

toplamda giden 8.1

hedef 53Eki Görüntüle 1022407
Tebrik ederim
Başlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
Tebrik ederim
Kilo bildirimmm iki hafta olmadigim icin liste alti olacagimm

baslangic 63
hedef 58:18::18:
Olsn cnm
Bi de nette istah açar diyo
O ov
Başlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3

canim ben yolladim selibeli arkadasimiza.

Tebrik ederm
Cnm bi diyetisyene gitsen belki bir problem vardır.
Ben bilmiyorum diye CVap veremiyorum
Minderbob
Ballı
Hiç uğramıyolar
Tebrikler canım ıyı yınede azdeğil
Tebrikler
Olsn cnm haftaya inşallah
O ov
Güzel menü
Hayırlı olsn cnm orası neresi ki
Dönere de mecbur kalmışın
Vakit bulduğunda gel cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Gel bekleriiiiz

Öğlen yemiş olman iyi olmuş
Akşam yeseydin daha kötü olrdu

iyi geceler canim
icimi rahatlattin sagol

Ben gidemedim hala

Bildirimimide yapıp öyle gideyim artık
Kahvaltı(13:15)
Birazcık bonibon
Bir dilim tam buğday ekm.
Üstüne krem peynir
Tel peynir
1zeytin
Ayvalı ıhlamur

Ara(15:20)
Light süt ile neccafe tatlandırıcılı
49kcal bitter çikolata

Ara(18:00)
1dilim tam buğday ekm.
Üstüne salça ve soslu yoğurt
2fındık

Akşam(20:30)
Yarım kase çorba
Ispanak yemeği
Patates kızartması (actfry)

Spor=leslie ile 1 mil
Su. = 2lt
Bir fincan 7otlu cay

Son düzenleme:

canim sen niye milleti dinliyosun canin ne zaman cocuk yapmak isterse kac tane yapmak isterse yaparsin buna esinle sen karar verirsin onlarmi
bende oglum 8 aylikken istemeyerek kizima hamile kaldigim esimin tarafi buna cok memnundu biraz erken bulsalarda ama benim tarafim bunu biraz erken buldular kizdilar komsular falan baya bi konustular abim bile basladi sen habire cocukmu dogurucan onun icinmi okudun falan bende en sonunda dedimki isterseniz gelin aksam kocamla aramizda yatin bizde cocuk yapmayiz
ama simdi prensesimi herkes seviyo ailede tek kiz
benimde simdi 3.yu yapasim yok insan arar verdimiydi bidaha zor geliyo

Canım annenler de senin sıkıntı çekmemen için öyle söylüyordur yurt dışındasın tek bakıyorsun bir de kayınvaliden var zorlandığını düşünüyorlardır ama en doğru kararı sen ve eşin verebilirsin sonuçta sizin çocuğunuz olacak siz bakıp büyüteceksiniz evliliğinde sıkıntı olmadıktan sonra imkanın varsa ve de istiyorsan kimseyi takma. Benimde oğlumda var kızım da ve üçüncüyü de istiyorum tabi rabbim verirse. Benim annem de çocuklar 6 aylık oldumu bi sonraki çocuk için baskı yapmaya başlar kızkardeşime de bana da üçüncüleri yapın diye başladı bile

Geçmiş olsun

Güzel menü

Menü güzel canım

gunaydınlar hanımlar...

bende geldımmm ptty cım nasılsın bakalımm cok gecmısler olsun ınsl dua ıle cnm

kımse karısamaz cnm bende 2.cocogugu yapıp onları buyutup okulan gonderıp 3-4 dosunuyrm oldu bıttı esımde öle dusunuyor sende dusuncende gayet haklısın ınsl rabbım gecımınıde verırı yeterlı saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun dımı ama

Hayırlı olsun canım allah içinde mutlulukla yaşamayı nasip etsin böyle güzel bir haberden sonra da kaçamak oluversin boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…