canim bana suzi ogretmisti once resmi kucultuyorum sonra eklenti ekleden ekliyorum suzi cok ugrasmisti benimle ogretene KadarBen atıyım diyecektim ama atılmış bu arada tebrikler canım
Canım resmi senin de görebilmen için 2 siteden daha uğraştım beceremedim birinde linki kopyaladım açmadı kusura bakma canım
Kızlar geçen de sormuştum arada kaynadı galiba resimleri hangi siteden nasıl yüklüyorsunuz bi anlatıverin
tebrikler canimselam kızlar
sabah geçmişi okuyayım dedim ama pcnin başına oturamadım birtürlü
kim ne durumda hiç bilmiyorum
ben azcık eksi çıktım
başlangıç 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 66,7
giden 500
toplamda giden 1,500
hedef 60
ben şimdi gönderdim canım
gitsinde canim az cok bitsinler yeterkiarkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum
baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
hedef:65
haftaya ´cok gider insaallahMerhaba kızlar
Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 66 kg
Bu hafta:66
Giden: 0
Toplamda giden: 4 kg
Hedef: 64
Kızlar ben evde değilim o nedenle tartışması. 2 gün önce 66 idim onu yazdım. Yapacak birşey yok belki gram vermiştir : ) artık haftaya : )
Merhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg
Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz
kizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
ama benim bekarliktan beri dusundugum hep 3 cocuktu suan icin demiyorum tabiki onlar okula basladiktan sonra bitane daha cocuk istiyorum
sonra diyorum acaba cevremdekiler haklimi benmi yanlis dusunuyorum diyorum
sizce hangisi Dogru
kizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
ama benim bekarliktan beri dusundugum hep 3 cocuktu suan icin demiyorum tabiki onlar okula basladiktan sonra bitane daha cocuk istiyorum
sizce hangisi Dogru
Çalışıyorda kıymet bilmiyorum
Olabiliiiiiiiiirrrr.sz bana bakmayın kızlaaaarrrseninde cuman mubarek olsun canim bu arada tebrikler eksileri gormusun
tebrikler canim
sanada hayirli cumalar canim
tebrikler kadercigm, kim tutar seni kiz
sanada hayirli cumalar canim, tebrikler
kiz yiyerek kilo verilirmi? haftaya herkes artilarla gelirse gorursun
bence super canim keske bizde 1 yada 4 kilo verebilsek
evet canim bildirimler bana
tebrikler
AmiiinTebrik ederim kızlar bol eksili bir hafta olmuş
İnşallah herkes istediği kiloya en kısa sürede ulaşır
sağol canım
sağol canım :)))
Hemen yapıcam çok teşekkür ederim canım :)) süpersin maşşallahyalnız bu suyu sabahta mı aç karnına içicez. hemen yapıcam hemen :)
salçayı seviyorum o yüzden canım, ama zararlı mı, kalorisini falanda bilmiyorum, eğer kalorisi fazlaysa azaltıyım
sağol canım yeşillkikler metabolizmayı çalıştırıyormuş :)
inşallah kazanırsın canım, hangi sınav?
tebrik ederim canım :)
tebrik ederim bravo :)
Günaydin fistiklar
Başlangıç: 80.3
Geçen hafta: 77.6
Bu hafta: 76.9
Giden: 700
Toplam giden: 3.4
76 yi 9 da olsa nerdeyse 6 7 senedir ilk defa goruorum cok mutluyumm :)))
Inyi bencebugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:
Tm cnm olsunteşekkür ederim canımm rosewind seni de alıntılamıştım olmamaış sana da teşekkür ederim ayrıca ikinizi de tebrik ederim inşaAllah az da olsa eksili bi hafta olur inşaAllah 1 ayda 4.400 tam ideal canım hatta 400gr fazladan vermişsin hep böyle gidersin inşaAllah en sağlıklısı çünkü bu
Tebrikler cnmHerkese günaydın:)
Bildirimimi yapayım hemen;
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 73.2
Giden: 400
Toplam giden: 4.8
Hedef: 55
Tebrikler cnmKilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
Olsn cnm olur arada böyle vardır bir sebepbaslangıc:77,4
gecen hafta:74.7
bu hafta:75.2
gelen +500 gr
topl.gıden:2.2
bu hafta neden + gordum anlamadım ama saglık olsun:82:
ınsl cnm dua ıle
vermeden dusunmek ıstemyrm cunku kg verınce guven de oluyr gıbıyımm
Tebrik ederm senideherkese gunaydin hayirli cumalar kizlar
bakiyorumda herkes eksilerde bugu masallah masallah
hep boyle devam edelim
bu hafta bildirimler bana aksama liste yayinlarim haberiniz olsun
bu arada bende bildirimimi yapim
baslangic 78.8 kg
gecen hafta 70.2 kg
bu hafta 69.8 kg
giden : -400 gr
toplamda giden : 9 kilo
hedef : 60kg
Çok biliyor onlar.dinleme kesinlikle benim annemle ablamda yapma yapma dediler ikinci için
gecen gün dönüp geç kaldığımı aslında çoktan bir cocuk daha yapmış olmam gerektiğini söylediler .
Bu nasıl tezatsa artık keyiflerine göre konuşuyorlar.
Nezaman kendini eşini hazır hissedersen zaman yap derim ben enönemli olan o
Kızlaaaar herkese i geceler ben kaçıyorum listemi yarın atıcam yorumlarada aynı şekilde .
Verenleri tebrik eder vermeyenlere sabırlar devamlar dilerim
Tebrik ederimKilo bildirimim
baslangic 67.7
gecen hafta 61.1
bu hafta 59.6
giden 1.5
toplamda giden 8.1
hedef 53Eki Görüntüle 1022407
Tebrik ederimBaşlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
Olsn cnmKilo bildirimmm iki hafta olmadigim icin liste alti olacagimm
baslangic 63
hedef 58:18::18:
O ovBi de nette istah açar diyo
Tebrik edermBaşlangıç:81,4
gecen hafta:80,3
bu hafta: 80,1
giden:-200
toplam giden:1,3
canim ben yolladim selibeli arkadasimiza.
Cnm bi diyetisyene gitsen belki bir problem vardır.kizlar merhaba oncelikle hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmm
ne guzel kilolar veriyorsunuz masallah cunku ben 64 iken bir cogunuz 64 idiniz hadi yarisalim falan demistim ama simdi bakiyorum da siz 59 u gordunuz bile, nasil icim gidiyor anlatamam, ama benimkiler gitmiyor, hormonal bir sikintim oldugunu dusunmeye basladim. neyse bakalim azmin elinden hicbirsey kurtulmaz dimisimdi 100 grlik muthis bildirim yapicam insallah.
baslangic: 64kg
gecen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.9 kg
giden: 100 gr
toplamda giden: 100 gr
hedef 55 kg
masallah hepinize darisi basima, zzerraaaaaaaa nerdesin kuzum bu hatunlar bizi ezdi gecti
Ben bilmiyorum diye CVap veremiyorumBen atıyım diyecektim ama atılmış bu arada tebrikler canım
Canım resmi senin de görebilmen için 2 siteden daha uğraştım beceremedim birinde linki kopyaladım açmadı kusura bakma canım
Kızlar geçen de sormuştum arada kaynadı galiba resimleri hangi siteden nasıl yüklüyorsunuz bi anlatıverin
Minderbobdoğrusunu yapıyorsun canım telefondan giren göremiyor sanırım yoksa ben görüyorum paylaştığın tüm resimleriiyi ki de paylaşıyorsun hakikaten motive oluyorum bizim bide minderbobumuz vardı oda yediklerini resimlerdi gitti de dönmedi aklıma o geldi şimdi özledim onu da :26:
Tebrikler canım ıyı yınede azdeğilselam kızlar
sabah geçmişi okuyayım dedim ama pcnin başına oturamadım birtürlü
kim ne durumda hiç bilmiyorum
ben azcık eksi çıktım
başlangıç 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 66,7
giden 500
toplamda giden 1,500
hedef 60
ben şimdi gönderdim canım
Tebriklerarkadaslar birkac gundur cok yogundum giremedim.dun annemin dogum gunuydu giderken pasta aldim valla yedim billa yedim.hftsonu evdeyim umarim daha dikkatli olacagim.hepinizi opuyorum
baslangic kilom:73
Gecen hft:72
bu hft:71.8
verilen :200 gr
Olsn cnm haftaya inşallahMerhaba kızlar
Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 66 kg
Bu hafta:66
Giden: 0
Toplamda giden: 4 kg
Hedef: 64
Kızlar ben evde değilim o nedenle tartışması. 2 gün önce 66 idim onu yazdım. Yapacak birşey yok belki gram vermiştir : ) artık haftaya : )
O ovMerhaba kızlar bu hf çok yoğundum
Diyet miyet hakgetire...
Tabi artılar fazlasıyla geldi
Ve liste sonuncusu benim
Baş: 67.2
Geç.hf:63.8
Bu hf:64.7
Gelen: 900 gr
Top. Gid:2.5 kg
Hedef:57 kg
Güzel kilolar verilmiş tebrik ederim
Sonuna kadar hakettiniz
Güzel menüiyi akşamlar kızlar.. bugünkü menüm
sabah 2 bardak alkali su.
sonrasında 2 dilim kepek ekmeği 3 dilim beyaz peynir 4 zeytin 1tk bal 1tk kahvaltılık sos şekersiz çay
ara: 1 mandalina ballı limonlu civanperçemi çayı
öğle: 1 kase yayla çorbası
ara: elma krom ve yeşil çay karışımı
akşam: 1 tabak karnıbahar yemeği havuçlu ve patatesli. domatesli soğanlı nar ekşili içine bir dilim beyaz peynir atılmış nar ekşili bol yeşil salata. 1 dilim kepek ekmeği.
yemekten 1 saat sonra elma krom çayı.
şimdi de 2 kivi yedim kızlar ...
Hayırlı olsn cnm orası neresi kikizlar disari ciktim dedimya esimde geldi hadi eve gidelim dedik bi Telefon satinaldigimiz evin sahibine sonunda banka parasini yatirmis 5de bulusalim dediler ok dedik sonra esim ben aciktim dedi doner yedik:26:sonra eve gittik ve anahtarima sonunda kavustum artik ev bizim allaha sukur
bizim araba bozuk ve dunyanin yolunu yuruduk okadar cok yoruldumki Burda arabasizlik ne zormus ya Burda saDECE 3tane taksi calisiyor bizim yonede otobus sadece bi tane var onuda 3 5 saatte bi gonderiyolar simdi tasindigim yer tam aksi istikamet ve butun otobusler oyonden gidiyor esimdiyor yakinda bukadar yuruyemeyeceksin Kilo vermende durur bilmiyorki ben disarda yuruyemezsem fazla evde Leslie yaparim
bugunku menum feciydi
Sabah 1dilim ekmek yumurta sekersiz cay
ara elma sutlu sekersiz kahve
4gibi yarim doner :26:
7 bucuk gibi firinda patatesli hamsi buglama ilk defa yaptim bende yemek istedim
cok merak ediyorum yarin Sabah kac Kilo cikicam
Vakit bulduğunda gel cnmnasılsınız bakalım ben sık sık gıremıyorum yogunum ev mısafırlerım cocugum derkennnn basımı kaldıramıyorum hayırlısı ama sızınle olmak özell ve güzelll...hayırlısı ınsallah...
Çok geçmiş olsun cnm5gün önce yazmıştım bende dönmeliyim diyeee kızçelerim ama birden ani hastalık geçirdim hastahaneydi iyileşmekti derken anca bugün nasip oldu size dönüş yapmak maydanoz kürümde kaldııı pöff denemek nasip olmadı daha ,yarın ALlah izin verirse deniycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım tartıda 75 e doğru yöneldi acilen kendime gelmem gerek sanırım bu arada şimdiik kısa süreliğine girdim geçmişte muhakkak yazımı alıntılayan arkadaşlarımız olmuştur onlara yarın Allahın izni ile dönüş yapacağım hepinizi çok özledim eskilerden fazla kimse yok sanırım ama olsun alışırımm sizlerede kızçeler
Iyi geceler kızlar
Menü
Sabah
5 zeytin,1dilim ekmek,1 kk lor peynir,2 çk çilek reçeli, yarım haşlanmış patates,1 yeşil biber
Öğle
1 porsiyon kuzu şiş, tek lavaş, salata (dısardaydım kaçamak oldu:)
Ara yok
Akşam
Fırında pişmiş 1 tavuk budu yanında sebze
4 kaşık yoğurt
35 dk kalça, bacak ve göbek egzersizleri
1 maden suyu
Biraz fazla mı oldu bilemedim: )
iyi geceler canim
icimi rahatlattin sagol
sizce hangisi Dogru
sizce hangisi Dogru
5gün önce yazmıştım bende dönmeliyim diyeee kızçelerim ama birden ani hastalık geçirdim hastahaneydi iyileşmekti derken anca bugün nasip oldu size dönüş yapmak maydanoz kürümde kaldııı pöff denemek nasip olmadı daha ,yarın ALlah izin verirse deniycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım tartıda 75 e doğru yöneldi acilen kendime gelmem gerek sanırım bu arada şimdiik kısa süreliğine girdim geçmişte muhakkak yazımı alıntılayan arkadaşlarımız olmuştur onlara yarın Allahın izni ile dönüş yapacağım hepinizi çok özledim eskilerden fazla kimse yok sanırım ama olsun alışırımm sizlerede kızçeler
Iyi geceler kızlar
Menü
Sabah
5 zeytin,1dilim ekmek,1 kk lor peynir,2 çk çilek reçeli, yarım haşlanmış patates,1 yeşil biber
Öğle
1 porsiyon kuzu şiş, tek lavaş, salata (dısardaydım kaçamak oldu:)
Ara yok
Akşam
Fırında pişmiş 1 tavuk budu yanında sebze
4 kaşık yoğurt
35 dk kalça, bacak ve göbek egzersizleri
1 maden suyu
Biraz fazla mı oldu bilemedim: )
Ben gidemedim hala
Bildirimimide yapıp öyle gideyim artık
Kahvaltı(13:15)
Birazcık bonibon
Bir dilim tam buğday ekm.
Üstüne krem peynir
Tel peynir
1zeytin
Ayvalı ıhlamur
Ara(15:20)
Light süt ile neccafe tatlandırıcılı
49kcal bitter çikolata
Ara(18:00)
1dilim tam buğday ekm.
Üstüne salça ve soslu yoğurt
2fındık
Akşam(20:30)
Yarım kase çorba
Ispanak yemeği
Patates kızartması (actfry)
Spor=leslie ile 1 mil
Su. = 2lt
Bir fincan 7otlu cay
bende geldımmm ptty cım nasılsın bakalımm cok gecmısler olsun ınsl dua ıle cnm5gün önce yazmıştım bende dönmeliyim diyeee kızçelerim ama birden ani hastalık geçirdim hastahaneydi iyileşmekti derken anca bugün nasip oldu size dönüş yapmak maydanoz kürümde kaldııı pöff denemek nasip olmadı daha ,yarın ALlah izin verirse deniycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım tartıda 75 e doğru yöneldi acilen kendime gelmem gerek sanırım bu arada şimdiik kısa süreliğine girdim geçmişte muhakkak yazımı alıntılayan arkadaşlarımız olmuştur onlara yarın Allahın izni ile dönüş yapacağım hepinizi çok özledim eskilerden fazla kimse yok sanırım ama olsun alışırımm sizlerede kızçeler
kımse karısamaz cnm bende 2.cocogugu yapıp onları buyutup okulan gonderıp 3-4 dosunuyrm oldu bıttı esımde öle dusunuyor sende dusuncende gayet haklısın ınsl rabbım gecımınıde verırı yeterlı saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun dımı amakizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
sizce hangisi Dogru
kizlar disari ciktim dedimya esimde geldi hadi eve gidelim dedik bi Telefon satinaldigimiz evin sahibine sonunda banka parasini yatirmis 5de bulusalim dediler ok dedik sonra esim ben aciktim dedi doner yedik:26:sonra eve gittik ve anahtarima sonunda kavustum artik ev bizim allaha sukur
bizim araba bozuk ve dunyanin yolunu yuruduk okadar cok yoruldumki Burda arabasizlik ne zormus ya Burda saDECE 3tane taksi calisiyor bizim yonede otobus sadece bi tane var onuda 3 5 saatte bi gonderiyolar simdi tasindigim yer tam aksi istikamet ve butun otobusler oyonden gidiyor esimdiyor yakinda bukadar yuruyemeyeceksin Kilo vermende durur bilmiyorki ben disarda yuruyemezsem fazla evde Leslie yaparim
bugunku menum feciydi
Sabah 1dilim ekmek yumurta sekersiz cay
ara elma sutlu sekersiz kahve
4gibi yarim doner :26:
7 bucuk gibi firinda patatesli hamsi buglama ilk defa yaptim bende yemek istedim
cok merak ediyorum yarin Sabah kac Kilo cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?