bende yine durumlar vahimben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü benyine de amacım 64ü görmek
haftasonu ev aradık bulamadık bugün nişanlım tekrar ev arayacak bulursa değmeyin keyfime kesin 64 ü görürüm bak o zaman dua edin nolur çok az zamanım kaldı çünkü :18:
günaydın kızlarrr nasılsınız ben bu sabah tartıldım 66.1 çıktım +300 de olsam sevindim halime bu hafta hiç spor namına biey yapmadım yeim yattım :26: ama 64ten uzaklaştım maalesef
bende yine durumlar vahim
üffff neolcak böyle yaaa canım sıkılıyor
ev işindede allah gönlüne göre versin canım ama az zamanınız kaldı ev işinde geç kalmadınızmı
bende artıyım
pazartesi ve dün daha fazlaydım ama bugün azcık yaklaşmışım geçen haftaki kiloma
eksiyi göremiycem sanırım
selam kızlar
buaralar topik cansız gibi
bende okuyorum ama yazamıyorum işler yoğun oluyor
tuğbanın tarçın çayına başldım 2 kere içiyorum ama sabah akşam
dün şişkinlik vardı çaymı yaptı bilmiyorum ama
içenlerde oldumu öyle bir durum
Kizlar ben iyice cozuttum
zaten 100 200 gr bazen hic veremiyorum
2 3 gundur de acayip istahim acik
ne yapcam ben
Ewet ya bu sefer çok kapalı kaldıGünaydın kızlar
Kk ne kadar kapalı kaldı öyle
Arada bakıyorum bakımda diyor
Alışmışız iyice����������
Afiyet olsnkızlar dünkü menüm..
sabah uyanınca 2 bardak alkali su
sonrasında 2 dilim çavdar ekmeği,1 küçük domates,2 dilim peynir,1tk bal,1tk reçel
ara: 1 şekersiz türk kahvesi
öğle: 3 yemek kaşığı yoğurt içine biraz nesfit
ara: elma krom çay
akşam: havuclu zeytinyağlı ıspanak yemeği,2 ekmeksiz yapılmış köfte
30-40 dakika yürüyüş
Ne güzel yazmışşın okudukça içim ferahlıyorGünaydın kizlaaar nasilsiniz cuma ya bir gün kalaa ben bu hafta ipin ucunu kaçırdım maalesef
Ama haftaya bomba gibi olacağım ins
Dün kendime pantolon ve gömlek aldım pantolon kırmızı tayt şeklinde 38 beden aldım şıp diye oldu çok mutluyum tabi 5 kilodaha versem deymen keyfime
Tarçınli su bende içtim iki gün ama sanki iştahımi açtı elime ne geçerse onu yedim daha da yapmadım bana kötü etki etti maalesef
Her duyduğumuzu yaparsaak böyle olur işte tuba ya yaridi bana yaramadı
ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir
sakin hersey hallolur,bu guzel gunlerin tadini cikart uzme kendini.neguzel gelin olacaksin.
Yok canım
2 gundur troid ilacimi unutuyorum ondan mi ki
yoksa benim hic istahim yoktur
gel canim benim yerimede dov
canim arada gozden kacmis olabiliyor alinma sen
Sabah cok erken ise gidiyor aksamda biraz gec geliyor oyuzdende bitsin istiyor bide ben trye gelmek icin bileti aldirdimya oyuzden birazda acele ediyor tasinma yetismezse senin yuzunden sen biletleri aldirdin diyor
canim aksam 8de eve geldik cocuklari banyo yaptirdim cok kotu oldular cunku ikisini ayni anda kuvete koyuyorum suyla oynarken cok kolay banyo yapiyolar tabi oglumu al gotur dedim bizimki bez bile baglamamis oda kizin yatagina yapmis bende gittim bez takmak zormu sen yorgunsan bende yorgunum kacgundur nasil ugrasiyorum bide evde ugrasiyorum tabi cevap gelmedi ama neyse
canim Burda kimsemiz yok mecbur yukleniyorum biz diger evden tasinirken koca evi esim ben ve bi tane abi var 3muz tasidik simdi yine aynisi olucak evi 3 kisi tasiycagiz ben tek basina yerlestiricem ama
Menün gayet güzel tabi spor da . Tarçın suyunun sende etkisi ne oldu canım
Canım ben de salata yiyince çok tok hissediyorum ve sindirim sistemimin daha iyi çalıştığını farkettim zararlı olacağını düşünmüyorum
Menümü de yazıp yatayım
Sabah
2 zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla peynir
2 halka doğranmış sosis
Ara
Hurma ( sayısını bilmiyorum)
Hayıt tohumu çayı
Öğle
2 dolma
Bolca salata
2 kaşık patates yemeği
Ara
Hurma
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
4 kaşık bamya yemeği
Spor bir saat yürüyüş
Babanemden çok güzel iltifatlar aldımçok mutlu oldum nasıl zayıfladığımı sordu ve orda olanlara sizde seher gibi yapın emrini verdi
ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir
Günaydın kızlar
Alışmışız iyice😊😊😊😊😊
arkadaslar hepinize toplu gunaydin diyeyim gidim azicik calisayim gecen tartida 709 u gordukten sonra bu sabah bir daha tartildim baktim 71.3.bu gazla ya da sinirle bu sabah kellogs k yemeye basladim.69 u gorsem motive olacagim ama ya da bir ask.baharda geliyor.
carpti beni valla.
hepinizi opuyorum.
Günaydın kızlar nasılsınız.
Özledim sizi kk ya girmek benim için kahvaltımı yapmak gb birşey.:44:
Bugün güzel menülerim olsun istiyorum..
Yarın tartıyı cok merak ediyorum çünkü bu hafta saçma sapan menülerim oldu:18:
Ayrıca adetimin etkisi olurmu
bilmyorum
hic bakmadiysam on kere bakmisimdir acilmis mi diyeGünaydın kızlar
Alışmışız iyice😊😊😊😊😊
biraz versem motive olucam amabende pzt den berş içiyorum ama hiç faydasını görmedim..zaten zorla içiyorum normalde tarçını sevmeme rağmen
çayı midemi bulandırdı
artık başladım diye yarın sabahta içicem.ama bidaha tövbe içmem
seher annenlerde hoş gelmişler canım..Allah kabul etsin umrelerini
aliefe
az gidiyor diye üzülme canım yeterki gitsin..
ben ilk kilo verdiğimde az az vererek 20 kiloyu vermiştim canım
az degil ki canimkızlar dünkü menüm..
sabah uyanınca 2 bardak alkali su
sonrasında 2 dilim çavdar ekmeği,1 küçük domates,2 dilim peynir,1tk bal,1tk reçel
ara: 1 şekersiz türk kahvesi
öğle: 3 yemek kaşığı yoğurt içine biraz nesfit
ara: elma krom çay
akşam: havuclu zeytinyağlı ıspanak yemeği,2 ekmeksiz yapılmış köfte
30-40 dakika yürüyüş
Wowww 38 bedenGünaydın kizlaaar nasilsiniz cuma ya bir gün kalaa ben bu hafta ipin ucunu kaçırdım maalesef
Ama haftaya bomba gibi olacağım ins
Dün kendime pantolon ve gömlek aldım pantolon kırmızı tayt şeklinde 38 beden aldım şıp diye oldu çok mutluyum tabi 5 kilodaha versem deymen keyfime
Kac tablet cuku yedim yok canimbitter cukulata ye azicik tatli istegini bastir cubuk tarcin kullan caylarinda. biraz kilo verince motive olursun zaten bende senin gibiyim gram gram veriyorum
Mideye de zarar ac karnina sirkeli suEwet ya bu sefer çok kapalı kaldı
Afiyet olsn
Ne güzel yazmışşın okudukça içim ferahlıyor
bende sirkeli suyu denedim
Sonra ferdi tayfurun şarkısını söylemek zorunda kaldım "yaktı beni...."
ikiside gelir insallah canimarkadaslar hepinize toplu gunaydin diyeyim gidim azicik calisayim gecen tartida 709 u gordukten sonra bu sabah bir daha tartildim baktim 71.3.bu gazla ya da sinirle bu sabah kellogs k yemeye basladim.69 u gorsem motive olacagim ama ya da bir ask.baharda geliyor.
carpti beni valla.
hepinizi opuyorum.
Ben hazir degilim amaGÜNAYDIN KIZLAR.
yarına hazır mısınız,bu hafta ayağım yüzünden istediğim gibi spor yapamadım.
burktum,sakatlandım yazdım gözünüzden kaçtı tabii.
neyse tribimi de yaptım,rahatladım.
bakalım geçmişte neler kaynatmışsınız.
GÜNAYDIN KIZLAR.
yarına hazır mısınız,bu hafta ayağım yüzünden istediğim gibi spor yapamadım.
burktum,sakatlandım yazdım gözünüzden kaçtı tabii.
neyse tribimi de yaptım,rahatladım.
bakalım geçmişte neler kaynatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?