70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

giremiyorum maalesef isim yogum bu aralar hazirana kadar bu yogunluk gide galiba.ahh simdi ev kadini olmak vardi.isyerimde onumdede cok acamiyorum bilgisayari,.

sali sabahi tartildim cok mutluyum.aslinda kalktim cirilciplak tartildim 70.6 gtr geldim dusa girdim hadi dedim tartilayim da bir daha resim cekeyim 70.9 oldum bu seferde aradada dus suresiyle beraber 10 dak fark var.olsun yine de mutluyum.

Eklentiler

• $tarti.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
bende yine durumlar vahim
üffff neolcak böyle yaaa canım sıkılıyor
ev işindede allah gönlüne göre versin canım ama az zamanınız kaldı ev işinde geç kalmadınızmı
günaydın kızlarrr nasılsınız ben bu sabah tartıldım 66.1 çıktım +300 de olsam sevindim halime bu hafta hiç spor namına biey yapmadım yeim yattım :26: ama 64ten uzaklaştım maalesef

bende artıyım
pazartesi ve dün daha fazlaydım ama bugün azcık yaklaşmışım geçen haftaki kiloma
eksiyi göremiycem sanırım

ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir

selam kızlar
buaralar topik cansız gibi
bende okuyorum ama yazamıyorum işler yoğun oluyor
tuğbanın tarçın çayına başldım 2 kere içiyorum ama sabah akşam
dün şişkinlik vardı çaymı yaptı bilmiyorum ama
içenlerde oldumu öyle bir durum

Günaydın kızlar
Kk ne kadar kapalı kaldı öyle
Arada bakıyorum bakımda diyor
Alışmışız iyice😊😊😊😊😊

bende pzt den berş içiyorum ama hiç faydasını görmedim..zaten zorla içiyorum normalde tarçını sevmeme rağmen
çayı midemi bulandırdı
artık başladım diye yarın sabahta içicem.ama bidaha tövbe içmem

seher annenlerde hoş gelmişler canım..Allah kabul etsin umrelerini

aliefe

az gidiyor diye üzülme canım yeterki gitsin..
ben ilk kilo verdiğimde az az vererek 20 kiloyu vermiştim canım

kızlar dünkü menüm..

sabah uyanınca 2 bardak alkali su

sonrasında 2 dilim çavdar ekmeği,1 küçük domates,2 dilim peynir,1tk bal,1tk reçel

ara: 1 şekersiz türk kahvesi

öğle: 3 yemek kaşığı yoğurt içine biraz nesfit

ara: elma krom çay

akşam: havuclu zeytinyağlı ıspanak yemeği,2 ekmeksiz yapılmış köfte

30-40 dakika yürüyüş

Günaydın kizlaaar nasilsiniz cuma ya bir gün kalaa ben bu hafta ipin ucunu kaçırdım maalesef

Ama haftaya bomba gibi olacağım ins

Dün kendime pantolon ve gömlek aldım pantolon kırmızı tayt şeklinde 38 beden aldım şıp diye oldu çok mutluyum tabi 5 kilodaha versem deymen keyfime

Tarçınli su bende içtim iki gün ama sanki iştahımi açtı elime ne geçerse onu yedim daha da yapmadım bana kötü etki etti maalesef

Her duyduğumuzu yaparsaak böyle olur işte tuba ya yaridi bana yaramadı

Günaydın kızlar
Alışmışız iyice����������
Ewet ya bu sefer çok kapalı kaldı

Afiyet olsn
Ne güzel yazmışşın okudukça içim ferahlıyor
Tarçınli su bende içtim iki gün ama sanki iştahımi açtı elime ne geçerse onu yedim daha da yapmadım bana kötü etki etti maalesef

Her duyduğumuzu yaparsaak böyle olur işte tuba ya yaridi bana yaramadı

bende sirkeli suyu denedim
Sonra ferdi tayfurun şarkısını söylemek zorunda kaldım "yaktı beni...."

Son düzenleme:
arkadaslar hepinize toplu gunaydin diyeyim gidim azicik calisayim gecen tartida 709 u gordukten sonra bu sabah bir daha tartildim baktim 71.3.bu gazla ya da sinirle bu sabah kellogs k yemeye basladim.69 u gorsem motive olacagim ama ya da bir ask.baharda geliyor.

carpti beni valla.

hepinizi opuyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız.
Özledim sizi kk ya girmek benim için kahvaltımı yapmak gb birşey.:44:
Bugün güzel menülerim olsun istiyorum..
Yarın tartıyı cok merak ediyorum çünkü bu hafta saçma sapan menülerim oldu:18:
Ayrıca adetimin etkisi olurmu
bilmyorum

Son düzenleme:
Yok canım
2 gundur troid ilacimi unutuyorum ondan mi ki
yoksa benim hic istahim yoktur

Anladım canım geçmiş olsun, ilaçlarını aksatma, dikkat et kendine

çok zor canım taşınmak. Allah kolaylık versin. Ama sonunda rahat edeceksiniz. Kendi eviniz artık taşınmazsınız. Bol bol tadını çıkarırsınız. Bunları düşün daha kolay geçer taşınmak :)

Menün gayet güzel tabi spor da . Tarçın suyunun sende etkisi ne oldu canım

Sağol canım tarçın suyunun tadı bana fena gelmedi. Hatta benim iştahımı kesiyor gibi :) Canım tatlı falan istemiyor (ki ben tatlıyı çok severim) Tartıda da etkisi var gibi :)

Canım ben de salata yiyince çok tok hissediyorum ve sindirim sistemimin daha iyi çalıştığını farkettim zararlı olacağını düşünmüyorum

Aynen canım bende salata yiyince çok tok hissediyorum, salata midemi şişiriyor, çok yemiş gibi oluyorum ve dediğin gibi sindirim sistemimi iyi çalıştırıyor.

Menün her zamanki gibi güzel ve ölçülü canım. :) Ayrıca tebrik ederim.Biz bayanları en çok mutlu eden iltifatta zayıflamışsın heralde :) darısı başımıza :)

ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir

çok stresli işler canım, Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar
Alışmışız iyice😊😊😊😊😊

Evet dün bende durmadan baktım yakalayamadım. Alışmısız gerçekten. Eksikliğini çok hissettim :)

Aynen canım bende 69-68-67.... u bir görsem... ahhhh ah.. :)

Sana katılıyorum canım kk sız gün geçmiyor :)

GÜNAYDIN KIZLAR.
yarına hazır mısınız,bu hafta ayağım yüzünden istediğim gibi spor yapamadım.
burktum,sakatlandım yazdım gözünüzden kaçtı tabii.
neyse tribimi de yaptım,rahatladım.
bakalım geçmişte neler kaynatmışsınız.

Günaydın kızlar
Alışmışız iyice😊😊😊😊😊
hic bakmadiysam on kere bakmisimdir acilmis mi diye

biraz versem motive olucam ama

az degil ki canim

Wowww 38 beden
hemde kirmizi
iyi gunlerde giy canim

bitter cukulata ye azicik tatli istegini bastir cubuk tarcin kullan caylarinda. biraz kilo verince motive olursun zaten bende senin gibiyim gram gram veriyorum
Kac tablet cuku yedim yok canim

Mideye de zarar ac karnina sirkeli su

ikiside gelir insallah canim

Ben hazir degilim ama
yapcak bisey yok cuma geldi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…