70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canim
İnşaAllah canım Rabbim duysun sesini çok az kaldı evet :18:

kadercim rabbim herseyi zaten Duyar gorur Bilir senin icin en iyisini en iyi zamanda ayarlar emin ol senin karsinada istedigin gibi biyer cikarticak

kizlar ben bugun cok hastayim bogazim iyilesmeden bide nezle oldum basim catlayacak nerdeyse
Sabah saatim 6da caldi 5dk daha uyuyum dedim bide uyumusum 7ye kadar esim kaldirmasa dahada uyurdum herhalde
apar topar giyindik sagolsun esimde oglani hazirladi ciktim ise geldim ama yarin gelmicem doktora gidicem Sabah ogleden sonrada yatar dinlenirim
yoruldum bu aralar

ben suan kahvemi iciyorum birazdan tekrar yeni eve gidicem son oturma odasinin duvarlari kaldi onlari boyayacam benim sevgili odun kocam git onlarida boya dedi cunku
2cocukla bogusurken bide ev boyamaya ugrasiyorum kvde bakamiyor cocuklara ozellikle Zümra anliyor duruyorda ahmet kafayi yiyor oraya buraya saldiriyor kvdede bakamiyor o oturuyor cocuk ordan oraya giderken dusuyor dun yere bi carpti agzi kan icinde ya anne dedim niye dikkat etmiyon bide ustune kusup tavir yapti Adam bunlari gormuyor hala benden boyayi bitirmemi bekliyor
simdi mecbur bitireyimde boya isi bitsin simdilik cocuklarda rahat etsin
erken git yap dedi ama erken gitmedim ben10 bucukda cikarim evden kendinize iyi bakin

Kızlar selam

71,5 kiloyum. Dünden beri diyetteyim. Pazar günü diyetisyene gittim (meyve, salata, çoğu sebzeyi yemediğimden, bana liste hazırlanması gerekti)

Bugün kahvaltıda 2 dilim ekmek, 3 çeri domates, 4 tel de peynir yedim.

Öğlen zeytinyağlı kavrulmuş havuç, yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var.

Akşamüstü birer incir&kayısı ve süt

Akşam da tavuk ızgara ve turp salatam var.

Gece de türk kahvesi içicem.

Bir ay sonunda 6 - 6,5 kilo vermeyi hedefledik.

kadercim rabbim herseyi zaten Duyar gorur Bilir senin icin en iyisini en iyi zamanda ayarlar emin ol senin karsinada istedigin gibi biyer cikarticak

çok saol canım benim nasibim de var bi yer biliyorum tez zamanda çıksın inşaAllah

çok geçmiş olsun canım

ya valla senin kocayı dövesim geldi bu nedir böyle yaa

bugünkü menü..

sabah kalkınca 2 bardak alkali su yarım saat sonra
3 dilim peynir,4 zeytin,1tk bal,1tk reçel 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay.. 9-9.30 arası filandı kahvaltı ettiğimde

ara yok yine okuldaydım

öğle: 14.00 civarı 1 tabak tuzsuz ve sossuz 1 kaşık yoğurtla ev makarnası şekersiz türk kahvesi

ara: elma krom çay

akşam: havuç salatası ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum belki yanına bir tanecik küçücük içli köfte yerim annemin gönderdiklerinden :))

30 dakika yürüyüş..
akşam bir 30 dakika daha yapacağım yani 1 saat yürüyüş. .
2 lt su da bitecek.

valla guzelim bu nasil kocaymis boyle bide erken git diye tembih ediyo, guzelim sen bence cok yuz veriyosun bu adama ev boyamak kadinin isimi erkegin isimi hadi sen yardim etmek istoyosundur ama bu resmen butun isi sana birakiyo bide 2 cocuk bide kaynana oldu olacak evine sen tasi kocanda gelsin rahatca otursun bari
ay boyle kocalari duydukca benimkini bas taci yapasim geliyo

hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin, bisey sorucam havucta cok seker var diye diyette pek onermezler ama seninki vermis

çok saol canım benim nasibim de var bi yer biliyorum tez zamanda çıksın inşaAllah

çok geçmiş olsun canım

ya valla senin kocayı dövesim geldi bu nedir böyle yaa

sagol canim
aynen Kader gel biz seninle su adami bi dovelim

Ya alıntıları bulamıyorum yada hiçkimse benle yazışmıyo

ay canim benim ya niye yazismayalim seninle gozumden kacmistir yazdiklarin :44::44::44:

hmm menu guzel

bende cabucak iyilessemde sporuma baslasam

bende guzel menumu paylasayim

Sabah : uyanamadigim icin evde bisey yemedim is yerine gelince limonlu sicak su yaptim yaninada 3biscuit

ara : kafeinsiz nescafe

oglen : tavuk sote + 2dlim cavdar ekmegi + salata + yogurt

ara : yok

aksam : sulu kofte + yogurt + salata

ya ben hic ictigim suyu yazmiyorum:26::26::26:
simdi ye kadar 1 lt ictim ogleden sonrada 1lt icerim aksam evde de artik ne icersem
ama spor falan yok hastayim

Son düzenleme:
hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin, bisey sorucam havucta cok seker var diye diyette pek onermezler ama seninki vermis

Hoşbuldum
hipoglisemim var, o yüzden şekeri mutlaka doğal yoldan almam gerekiyor. çaya kahveye atmayı bıraktım. sanırım o yüzden yazdı. bir büyük havuç sayılabilirdi, iki küçük havuç rendesi kavrulmuştu yani.
bi'de çoğu şeyi yemiyorum ben devamlı abur cubur yiyerek kilo aldım zaten yediğim bir şeyi bulunca ona abandı sanırım.

günde 2 lt su içiyorum. spora da başlayacağım bu akşam. step-hocayla birebir çalışma-zumba dansı inşallah yaza kadar bayağı veririm.

gecmis olsun canim hic aklima gelmemisti, bak sporada baslamissin ins verirsin canim

sorma canım ya eceyi üzmek istemiyorum ama bu kadar da olmazki bu adam çok rahat ya Rabbim sabır versin eceme:26:

amin canim amin

Teşekkürler buarada sana da geçmiş olsun.Türkiyedeki ekler öyle 3 saat yürüyüş gerektirmiyor yani ortalama kalorisi 330 falan bu kaloriyi yakmak için koşu bandında yüksek tempoda 35 dk yürüyüş yetiyor.yani normal tempoda da 1 saat yeterli : )

kızlar birşey soracağım size ben adet düzensizliği yaşıyorum yine 1 hafta gecikti. daha önce bunun ıcın civanperçemi çayı içiyordum bide pelin otu diye birşey duydum aldım aktardan bugun içmeye calısıyorum suan aman ne berbat birşey o öyle... bal ekledim fayda etmedi. duyanınız var mı bu otu?? zayıflamaya da etkisi oldugunu okudum internette araştırırken

Herkesee günaydın kızlar
iki gündür misafirim var çok fena diyet yerlerde sürünüyor

Amiiin..
Günaydın kızlar bugün çok pozitif uyandım hasta olmama rağmen çünkü İzmir de bugün şahane bir hava var sıcacık, kuşlar ötüyor her yer yemyeşil : )

Merhaba kizlar
nasilsiniz

İyi akşamlar kızlar

Menüm

2 kuru kayısı ve 1 bardak su

1,5 saatlik yürüyüş

tarçın suyu

Kahvaltı; 1 tahıllı lavaş, peynir, domates, salatalık, tek şekerli çay, zeytinyağı, nar ekşisi

Ara; 10 dakikalık spinning, 5 dakikalık trambolin

tarçın suyu

Öğle; ezogelin çorbası

Ara; 1 bardak süt, 1 parça ceviz, 1 kuru erik

Ara; 1 avuç sarı leblebi

tarçın suyu

Akşam; ton balıklı salata, deniz börülcesi, pancar turşusu

yarım saatlik yürüyüş, yaklaşık 1,5 litre su

Ara; yeşil nescafe

(Dünde yaptım tubişin tarçın suyunu ama yazmayı unuttum.)

Amin

Fenaymış haftasonu
Ama menü güzel

Hoşgeldin cnm

Saol cnm sen

tesir cnm

Menü güzel

teşekkür ederim ve rica ederim :)

akşam yemeklerinde salata yiyince kendimi çok tok hissediyorum bu normal midir fayda edeyim derken zarar etmiyorumdur değil mi marul havuç bazen de domatesten olusuyor benim salatalarım

iyi akşamlar kızlar.
ece aklını başına al,her yükü yüklenme,hepsi üstünde kalır,değer de görmezsin tatlım.
bugün şehitlerimiz için okumamız vardı komşularımla.allah kabul etsin.
tüm gün güzel gittim diyette öğleden sonra su börekleri,tatlı,sarmalar derken uçtu gitti.
akşam yemedim tabii ki.spor yapar yakarım derken ayağımı burktum,şişti,acısı da cabası.
spor da yalan oldu.büyüğün ingilizce sınavı var ona yardım ediyorum, bir yandan size göz atıyorum.
pek ilerlememiş sayfa.
seher annenler döndü sanırım umreden,gözün aydın.taze hurmalar geldiğine göre.
öpüyorum hepinizi,iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…