Amin canimafiyet olsun canim menu guzel
gecmis olsun canim
menu guzel oglenki ekler olmasaymis daha iyi olucakmisti, tr 'de ki ekler nasil bilmiyorum ama burda bi ekler yedigin zaman 3 saat yurumen gerekiyormus ancak eritebilirmissin benim kiz kardesim diyetetisyene gitmisti gecen 1hafta ne yedigini yazmis tabi ekler yedigini de yazmis diyetetisyen sormus 3 saat yurudunmu diye
senin menude spor da cok guzel canim Allah yardimcin olsun
menu guzel insan hurmalardan birazda buraya gonderir kiz
dualarimiz onlarla canim
ins istediginiz gibi bi ev bulursunuz canim zaman daraliyor az kalmis dugune
İnşaAllah canım Rabbim duysun sesini çok az kaldı evet :18:
kadercim rabbim herseyi zaten Duyar gorur Bilir senin icin en iyisini en iyi zamanda ayarlar emin ol senin karsinada istedigin gibi biyer cikarticak
çok geçmiş olsun canımkizlar ben bugun cok hastayim bogazim iyilesmeden bide nezle oldum basim catlayacak nerdeyse
Sabah saatim 6da caldi 5dk daha uyuyum dedim bide uyumusum 7ye kadar esim kaldirmasa dahada uyurdum herhalde
apar topar giyindik sagolsun esimde oglani hazirladi ciktim ise geldim ama yarin gelmicem doktora gidicem Sabah ogleden sonrada yatar dinlenirim
yoruldum bu aralar
ben suan kahvemi iciyorum birazdan tekrar yeni eve gidicem son oturma odasinin duvarlari kaldi onlari boyayacam benim sevgili odun kocam git onlarida boya dedi cunku
2cocukla bogusurken bide ev boyamaya ugrasiyorum kvde bakamiyor cocuklara ozellikle Zümra anliyor duruyorda ahmet kafayi yiyor oraya buraya saldiriyor kvdede bakamiyor o oturuyor cocuk ordan oraya giderken dusuyor dun yere bi carpti agzi kan icinde ya anne dedim niye dikkat etmiyon bide ustune kusup tavir yapti Adam bunlari gormuyor hala benden boyayi bitirmemi bekliyor
simdi mecbur bitireyimde boya isi bitsin simdilik cocuklarda rahat etsin
erken git yap dedi ama erken gitmedim ben10 bucukda cikarim evden kendinize iyi bakin
ben suan kahvemi iciyorum birazdan tekrar yeni eve gidicem son oturma odasinin duvarlari kaldi onlari boyayacam benim sevgili odun kocam git onlarida boya dedi cunku
2cocukla bogusurken bide ev boyamaya ugrasiyorum kvde bakamiyor cocuklara ozellikle Zümra anliyor duruyorda ahmet kafayi yiyor oraya buraya saldiriyor kvdede bakamiyor o oturuyor cocuk ordan oraya giderken dusuyor dun yere bi carpti agzi kan icinde ya anne dedim niye dikkat etmiyon bide ustune kusup tavir yapti Adam bunlari gormuyor hala benden boyayi bitirmemi bekliyor
simdi mecbur bitireyimde boya isi bitsin simdilik cocuklarda rahat etsin
erken git yap dedi ama erken gitmedim ben10 bucukda cikarim evden kendinize iyi bakin
Kızlar selam
71,5 kiloyum. Dünden beri diyetteyim. Pazar günü diyetisyene gittim (meyve, salata, çoğu sebzeyi yemediğimden, bana liste hazırlanması gerekti)
Bugün kahvaltıda 2 dilim ekmek, 3 çeri domates, 4 tel de peynir yedim.
Öğlen zeytinyağlı kavrulmuş havuç, yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var.
Akşamüstü birer incir&kayısı ve süt
Akşam da tavuk ızgara ve turp salatam var.
Gece de türk kahvesi içicem.
Bir ay sonunda 6 - 6,5 kilo vermeyi hedefledik.
çok saol canım benim nasibim de var bi yer biliyorum tez zamanda çıksın inşaAllah
çok geçmiş olsun canım
ya valla senin kocayı dövesim geldi bu nedir böyle yaa
Ya alıntıları bulamıyorum yada hiçkimse benle yazışmıyo
bugünkü menü..
sabah kalkınca 2 bardak alkali su yarım saat sonra
3 dilim peynir,4 zeytin,1tk bal,1tk reçel 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay.. 9-9.30 arası filandı kahvaltı ettiğimde
ara yok yine okuldaydım
öğle: 14.00 civarı 1 tabak tuzsuz ve sossuz 1 kaşık yoğurtla ev makarnası şekersiz türk kahvesi
ara: elma krom çay
akşam: havuç salatası ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum belki yanına bir tanecik küçücük içli köfte yerim annemin gönderdiklerinden :))
30 dakika yürüyüş..
akşam bir 30 dakika daha yapacağım yani 1 saat yürüyüş. .
2 lt su da bitecek.
hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin, bisey sorucam havucta cok seker var diye diyette pek onermezler ama seninki vermis
sagol canim
aynen Kader gel biz seninle su adami bi dovelim
Hoşbuldum
hipoglisemim var, o yüzden şekeri mutlaka doğal yoldan almam gerekiyor. çaya kahveye atmayı bıraktım. sanırım o yüzden yazdı. bir büyük havuç sayılabilirdi, iki küçük havuç rendesi kavrulmuştu yani.
bi'de çoğu şeyi yemiyorum ben devamlı abur cubur yiyerek kilo aldım zatenyediğim bir şeyi bulunca ona abandı sanırım.
günde 2 lt su içiyorum. spora da başlayacağım bu akşam. step-hocayla birebir çalışma-zumba dansıinşallah yaza kadar bayağı veririm.
sorma canım ya eceyi üzmek istemiyorum ama bu kadar da olmazki bu adam çok rahat ya Rabbim sabır versin eceme:26:
afiyet olsun canim menu guzel
gecmis olsun canim
menu guzel oglenki ekler olmasaymis daha iyi olucakmisti, tr 'de ki ekler nasil bilmiyorum ama burda bi ekler yedigin zaman 3 saat yurumen gerekiyormus ancak eritebilirmissin benim kiz kardesim diyetetisyene gitmisti gecen 1hafta ne yedigini yazmis tabi ekler yedigini de yazmis diyetetisyen sormus 3 saat yurudunmu diye
dualarimiz onlarla canim
günaydın hatunlartopik sessizleşmiş hayırdır:26::26:
hadi o zman nikah tazeleme telaşı başlasın
ben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü benyine de amacım 64ü görmek
haftasonu ev aradık bulamadık bugün nişanlım tekrar ev arayacak bulursa değmeyin keyfime kesin 64 ü görürüm bak o zaman dua edin nolur çok az zamanım kaldı çünkü :18:
Herkesee günaydın kızlar
iki gündür misafirim var çok fena diyet yerlerde sürünüyor
Amiiin..
Günaydın kızlar bugün çok pozitif uyandım hasta olmama rağmen çünkü İzmir de bugün şahane bir hava var sıcacık, kuşlar ötüyor her yer yemyeşil : )
Merhaba kizlar
nasilsiniz
afiyet olsun canim menu guzel
gecmis olsun canim
dualarimiz onlarla canim
Amin
Fenaymış haftasonu
Ama menü güzel
Hoşgeldin cnm
Saol cnm sen
tesir cnm
Menü güzel
teşekkür ederim ve rica ederim :)HOSGELDIN CANIM
sanada gunaydin canim gerci oglen oldu ama ben cevap yazana kadar ama
Allah yardimcin olsun canim tasinma isi zor birde boyasini siz kendiniz yapiyorsunuz
senin diyet yapmana gerek yok hem cocuk hem kv hem tasinma bide 1 saat yuruyorsun zaten verirsin yani
sagol canim
hep bu annelerin yuzunden hafta sonu diyet falan kalmiyo
canim tartismalarinizi cocugun yaninda yapmasaniz illaki etkileriniz
biz esimle cok dikkat ederiz bu konuya onlar yatinca kavga ederiz
menun cok guzel canim
sende basla bakalim bu cuma neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?