iyi akşamlar kızlar.
ece aklını başına al,her yükü yüklenme,hepsi üstünde kalır,değer de görmezsin tatlım.
bugün şehitlerimiz için okumamız vardı komşularımla.allah kabul etsin.
tüm gün güzel gittim diyette öğleden sonra su börekleri,tatlı,sarmalar derken uçtu gitti.
akşam yemedim tabii ki.spor yapar yakarım derken ayağımı burktum,şişti,acısı da cabası.
spor da yalan oldu.büyüğün ingilizce sınavı var ona yardım ediyorum, bir yandan size göz atıyorum.
pek ilerlememiş sayfa.
seher annenler döndü sanırım umreden,gözün aydın.taze hurmalar geldiğine göre.
öpüyorum hepinizi,iyi geceler.
Kizlar ben iyice cozuttum
zaten 100 200 gr bazen hic veremiyorum
2 3 gundur de acayip istahim acik
ne yapcam ben
Allah kabul etsin canım
belkide regl olacaksındır canım bende öyle oluyorum regliyken...
gel canim benim yerimede dovçok saol canım benim nasibim de var bi yer biliyorum tez zamanda çıksın inşaAllah
çok geçmiş olsun canım
ya valla senin kocayı dövesim geldi bu nedir böyle yaa
canim arada gozden kacmis olabiliyor alinma senYa alıntıları bulamıyorum yada hiçkimse benle yazışmıyo
Sabah cok erken ise gidiyor aksamda biraz gec geliyor oyuzdende bitsin istiyor bide ben trye gelmek icin bileti aldirdimya oyuzden birazda acele ediyor tasinma yetismezse senin yuzunden sen biletleri aldirdin diyorvalla guzelim bu nasil kocaymis boyle bide erken git diye tembih ediyo, guzelim sen bence cok yuz veriyosun bu adama ev boyamak kadinin isimi erkegin isimi hadi sen yardim etmek istoyosundur ama bu resmen butun isi sana birakiyo bide 2 cocuk bide kaynana oldu olacak evine sen tasi kocanda gelsin rahatca otursun bari
ay boyle kocalari duydukca benimkini bas taci yapasim geliyo
hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin, bisey sorucam havucta cok seker var diye diyette pek onermezler ama seninki vermis
sagol canim
aynen Kader gel biz seninle su adami bi dovelim
ay canim benim ya niye yazismayalim seninle gozumden kacmistir yazdiklarin :44::44::44:
hmm menu guzel
bende cabucak iyilessemde sporuma baslasam
canim aksam 8de eve geldik cocuklari banyo yaptirdim cok kotu oldular cunku ikisini ayni anda kuvete koyuyorum suyla oynarken cok kolay banyo yapiyolar tabi oglumu al gotur dedim bizimki bez bile baglamamis oda kizin yatagina yapmis bende gittim bez takmak zormu sen yorgunsan bende yorgunum kacgundur nasil ugrasiyorum bide evde ugrasiyorum tabi cevap gelmedi ama neysesorma canım ya eceyi üzmek istemiyorum ama bu kadar da olmazki bu adam çok rahat ya Rabbim sabır versin eceme:26:
iyi akşamlar kızlar.
ece aklını başına al,her yükü yüklenme,hepsi üstünde kalır,değer de görmezsin tatlım.
tüm gün güzel gittim diyette öğleden sonra su börekleri,tatlı,sarmalar derken uçtu gitti.
akşam yemedim tabii ki.spor yapar yakarım derken ayağımı burktum,şişti,acısı da cabası.
spor da yalan oldu.büyüğün ingilizce sınavı var ona yardım ediyorum, bir yandan size göz atıyorum.
pek ilerlememiş sayfa.
gel canim benim yerimede dov
canim arada gozden kacmis olabiliyor alinma sen
Sabah cok erken ise gidiyor aksamda biraz gec geliyor oyuzdende bitsin istiyor bide ben trye gelmek icin bileti aldirdimya oyuzden birazda acele ediyor tasinma yetismezse senin yuzunden sen biletleri aldirdin diyor
canim aksam 8de eve geldik cocuklari banyo yaptirdim cok kotu oldular cunku ikisini ayni anda kuvete koyuyorum suyla oynarken cok kolay banyo yapiyolar tabi oglumu al gotur dedim bizimki bez bile baglamamis oda kizin yatagina yapmis bende gittim bez takmak zormu sen yorgunsan bende yorgunum kacgundur nasil ugrasiyorum bide evde ugrasiyorum tabi cevap gelmedi ama neyse
canim Burda kimsemiz yok mecbur yukleniyorum biz diger evden tasinirken koca evi esim ben ve bi tane abi var 3muz tasidik simdi yine aynisi olucak evi 3 kisi tasiycagiz ben tek basina yerlestiricem ama
Güzel menü canımIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah
Yarım çavdar ekmeği üzeri sürme peynir, 3 zeytin 2 cherry dom, yarım kase kellogs
Ara
Bir avuç kadar fesleğen kraker 1 tanede mısır ve pirinç patlaklı form
1 saat yürüyüş
Öğle yok
Akşam
1 porsiyondan az pırasa, 1 kase tahıl çorbası
Ara
8 çilek
2 lt den fazla su
iyi akşamlar kızlar.
pek ilerlememiş sayfa.
Herkesee günaydın kızlar
iki gündür misafirim var çok fena diyet yerlerde sürünüyor
kizlar ben bugun cok hastayim bogazim iyilesmeden bide nezle oldum basim catlayacak nerdeyse
Sabah saatim 6da caldi 5dk daha uyuyum dedim bide uyumusum 7ye kadar esim kaldirmasa dahada uyurdum herhalde
apar topar giyindik sagolsun esimde oglani hazirladi ciktim ise geldim ama yarin gelmicem doktora gidicem Sabah ogleden sonrada yatar dinlenirim
yoruldum bu aralar
Ya alıntıları bulamıyorum yada hiçkimse benle yazışmıyo
bugünkü menü..
sabah kalkınca 2 bardak alkali su yarım saat sonra
3 dilim peynir,4 zeytin,1tk bal,1tk reçel 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay.. 9-9.30 arası filandı kahvaltı ettiğimde
ara yok yine okuldaydım
öğle: 14.00 civarı 1 tabak tuzsuz ve sossuz 1 kaşık yoğurtla ev makarnası şekersiz türk kahvesi
ara: elma krom çay
akşam: havuç salatası ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum belki yanına bir tanecik küçücük içli köfte yerim annemin gönderdiklerinden :))
30 dakika yürüyüş..
akşam bir 30 dakika daha yapacağım yani 1 saat yürüyüş. .
2 lt su da bitecek.
İyi akşamlar kızlar
Menüm
2 kuru kayısı ve 1 bardak su
1,5 saatlik yürüyüş
tarçın suyu
Kahvaltı; 1 tahıllı lavaş, peynir, domates, salatalık, tek şekerli çay, zeytinyağı, nar ekşisi
Ara; 10 dakikalık spinning, 5 dakikalık trambolin
tarçın suyu
Öğle; ezogelin çorbası
Ara; 1 bardak süt, 1 parça ceviz, 1 kuru erik
Ara; 1 avuç sarı leblebi
tarçın suyu
Akşam; ton balıklı salata, deniz börülcesi, pancar turşusu
yarım saatlik yürüyüş, yaklaşık 1,5 litre su
Ara; yeşil nescafe
(Dünde yaptım tubişin tarçın suyunu ama yazmayı unuttum.)
akşam yemeklerinde salata yiyince kendimi çok tok hissediyorum bu normal midir fayda edeyim derken zarar etmiyorumdur değil mi marul havuç bazen de domatesten olusuyor benim salatalarım
valla guzelim bu nasil kocaymis boyle bide erken git diye tembih ediyo, guzelim sen bence cok yuz veriyosun bu adama ev boyamak kadinin isimi erkegin isimi hadi sen yardim etmek istoyosundur ama bu resmen butun isi sana birakiyo bide 2 cocuk bide kaynana oldu olacak evine sen tasi kocanda gelsin rahatca otursun bari
ay boyle kocalari duydukca benimkini bas taci yapasim geliyo
hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin, bisey sorucam havucta cok seker var diye diyette pek onermezler ama seninki vermis
sagol canim
aynen Kader gel biz seninle su adami bi dovelim
ay canim benim ya niye yazismayalim seninle gozumden kacmistir yazdiklarin :44::44::44:
hmm menu guzel
bende cabucak iyilessemde sporuma baslasam
canim arada gozden kacmis olabiliyor alinma sen
Sabah cok erken ise gidiyor aksamda biraz gec geliyor oyuzdende bitsin istiyor bide ben trye gelmek icin bileti aldirdimya oyuzden birazda acele ediyor tasinma yetismezse senin yuzunden sen biletleri aldirdin diyor
canim aksam 8de eve geldik cocuklari banyo yaptirdim cok kotu oldular cunku ikisini ayni anda kuvete koyuyorum suyla oynarken cok kolay banyo yapiyolar tabi oglumu al gotur dedim bizimki bez bile baglamamis oda kizin yatagina yapmis bende gittim bez takmak zormu sen yorgunsan bende yorgunum kacgundur nasil ugrasiyorum bide evde ugrasiyorum tabi cevap gelmedi ama neyse
canim Burda kimsemiz yok mecbur yukleniyorum biz diger evden tasinirken koca evi esim ben ve bi tane abi var 3muz tasidik simdi yine aynisi olucak evi 3 kisi tasiycagiz ben tek basina yerlestiricem ama
Canım gözden kaçmış olabilir unuturmuyuz hiç seni
Merhaba kizlar
nasilsiniz
Canım menün güzel. Şu alkali suyu anlatabilir misin ünlülerin kullandığından mı yoksa kendin mi yapıyorsun
guzelIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah
Yarım çavdar ekmeği üzeri sürme peynir, 3 zeytin 2 cherry dom, yarım kase kellogs
Ara
Bir avuç kadar fesleğen kraker 1 tanede mısır ve pirinç patlaklı form
1 saat yürüyüş
Öğle yok
Akşam
1 porsiyondan az pırasa, 1 kase tahıl çorbası
Ara
8 çilek
2 lt den fazla su
Olsa dayesekGeldiler canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Oyy oyyy hurma demeyin yemeklerle sıkıntım yok ama hurmalarla
Alemsin seherCanım sen yeme onlara yedir
Menümü de yazıp yatayım
Sabah
2 zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla peynir
2 halka doğranmış sosis
Ara
Hurma ( sayısını bilmiyorum)
Hayıt tohumu çayı
Öğle
2 dolma
Bolca salata
2 kaşık patates yemeği
Ara
Hurma
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
4 kaşık bamya yemeği
Spor bir saat yürüyüş
Babanemden çok güzel iltifatlar aldımçok mutlu oldum nasıl zayıfladığımı sordu ve orda olanlara sizde seher gibi yapın emrini verdi
canim bu sigara benzetmesi ne oluyorEvde tartım yok o yüzden tartılamıyorum ama dün öğlen tok karnına, elimde tablet ve telefon varken, botlarla falan tartıldım 71,7 geldim. 71,5 kiloydum pazar günü aç karnına. 3 günde belden 3 kalçadan 3 cm gitmiş. Kollar duruyor ona bir şey bulmalı.
Sanırım kilo da veriyorum 200 gr artış var ama elimdekiler, ayakkabılar, tokluk, 1,5 lt su vs derken....
Dün akşam spora da başladım. Dün nedense çok susadım 4 litreden fazla su içtim. :26:
Bugünkü menüm
Sabah: 5 tane yeşil zeytin - köy peyniri (sigara paketinin yarısı kadar) - 1 dilim kepekli ekmek - şekersiz çay
Öğlen: Kabak graten - 2 dilim ekmek
Ara: Süt - 1 incir / 1 kayısı
Ara 2:türk kahvesi
(Öğlen yemeğim 12,00 akşam yemeğim 19,30 olunca arayı böyle yaptım bugün, keşke çalışmasam)
Akşam: Pırasa - 1 kase yoğurtlu yağsız makarna.
Bugün belim 82, kalçam 112
Bu ingiliz karbonatini ben kasinti icin duymudtumcanım eczaneden ingiliz karbonatı alıyorum 1 litre suyun içine 1-5 2 çay kaşığı atıyorum bu kadar. alkadays diye bişey varmıs ama pahalı geldi bana aynı seyı karbonat sodası da yapıyor yani suyu alkali hale getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?