70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım

Kizlar ben iyice cozuttum
zaten 100 200 gr bazen hic veremiyorum
2 3 gundur de acayip istahim acik
ne yapcam ben

belkide regl olacaksındır canım bende öyle oluyorum regliyken...

Iyi akşamlar kızlar

Menü
Sabah
Yarım çavdar ekmeği üzeri sürme peynir, 3 zeytin 2 cherry dom, yarım kase kellogs

Ara
Bir avuç kadar fesleğen kraker 1 tanede mısır ve pirinç patlaklı form

1 saat yürüyüş

Öğle yok

Akşam
1 porsiyondan az pırasa, 1 kase tahıl çorbası

Ara
8 çilek
2 lt den fazla su

çok saol canım benim nasibim de var bi yer biliyorum tez zamanda çıksın inşaAllah

çok geçmiş olsun canım

ya valla senin kocayı dövesim geldi bu nedir böyle yaa
gel canim benim yerimede dov
Ya alıntıları bulamıyorum yada hiçkimse benle yazışmıyo
canim arada gozden kacmis olabiliyor alinma sen
Sabah cok erken ise gidiyor aksamda biraz gec geliyor oyuzdende bitsin istiyor bide ben trye gelmek icin bileti aldirdimya oyuzden birazda acele ediyor tasinma yetismezse senin yuzunden sen biletleri aldirdin diyor
sorma canım ya eceyi üzmek istemiyorum ama bu kadar da olmazki bu adam çok rahat ya Rabbim sabır versin eceme:26:
canim aksam 8de eve geldik cocuklari banyo yaptirdim cok kotu oldular cunku ikisini ayni anda kuvete koyuyorum suyla oynarken cok kolay banyo yapiyolar tabi oglumu al gotur dedim bizimki bez bile baglamamis oda kizin yatagina yapmis bende gittim bez takmak zormu sen yorgunsan bende yorgunum kacgundur nasil ugrasiyorum bide evde ugrasiyorum tabi cevap gelmedi ama neyse

canim Burda kimsemiz yok mecbur yukleniyorum biz diger evden tasinirken koca evi esim ben ve bi tane abi var 3muz tasidik simdi yine aynisi olucak evi 3 kisi tasiycagiz ben tek basina yerlestiricem ama

Canım kolay gelsin hayırlısıyla bi taşınsan bu günlerini unutur gidersin

Güzel menü canım

Geldiler canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Oyy oyyy hurma demeyin yemeklerle sıkıntım yok ama hurmalarla

Geçmiş olsun canım

Canım menün güzel. Şu alkali suyu anlatabilir misin ünlülerin kullandığından mı yoksa kendin mi yapıyorsun

Menün gayet güzel tabi spor da . Tarçın suyunun sende etkisi ne oldu canım

akşam yemeklerinde salata yiyince kendimi çok tok hissediyorum bu normal midir fayda edeyim derken zarar etmiyorumdur değil mi marul havuç bazen de domatesten olusuyor benim salatalarım

Canım ben de salata yiyince çok tok hissediyorum ve sindirim sistemimin daha iyi çalıştığını farkettim zararlı olacağını düşünmüyorum

Menümü de yazıp yatayım
Sabah
2 zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla peynir
2 halka doğranmış sosis

Ara
Hurma ( sayısını bilmiyorum)
Hayıt tohumu çayı

Öğle
2 dolma
Bolca salata
2 kaşık patates yemeği

Ara
Hurma

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
4 kaşık bamya yemeği

Spor bir saat yürüyüş

Babanemden çok güzel iltifatlar aldım çok mutlu oldum nasıl zayıfladığımı sordu ve orda olanlara sizde seher gibi yapın emrini verdi

Canım gözden kaçmış olabilir unuturmuyuz hiç seni

Kızlar hepiniz saolun çok sevindim
Yalnız bir problemim var. Önceden alıntılar gözüküyordu .şimdi alıntıladıklarınız gözükmüyor
Hani bildirim kısmı kırmızı oluyorduya girip kim de CVap yazmış görebiliyorduk şimdi B'nde gözükmüyor .
CVap vermediğim olursa bu sebepten olmstr'
Ben bir ayarlara bakayım

günaydın kızlarrr nasılsınız ben bu sabah tartıldım 66.1 çıktım +300 de olsam sevindim halime bu hafta hiç spor namına biey yapmadım yeim yattım :26: ama 64ten uzaklaştım maalesef

canım benim ya iyi dayanıyorsun Rabbim sabrını arttırsın ne diyeyim ki
Merhaba kizlar
nasilsiniz

canımm benimm iyiyizz sen nasılsınn??

Evde tartım yok o yüzden tartılamıyorum ama dün öğlen tok karnına, elimde tablet ve telefon varken, botlarla falan tartıldım 71,7 geldim. 71,5 kiloydum pazar günü aç karnına. 3 günde belden 3 kalçadan 3 cm gitmiş. Kollar duruyor ona bir şey bulmalı.
Sanırım kilo da veriyorum 200 gr artış var ama elimdekiler, ayakkabılar, tokluk, 1,5 lt su vs derken....

Dün akşam spora da başladım. Dün nedense çok susadım 4 litreden fazla su içtim. :26:

Bugünkü menüm

Sabah: 5 tane yeşil zeytin - köy peyniri (sigara paketinin yarısı kadar) - 1 dilim kepekli ekmek - şekersiz çay

Öğlen: Kabak graten - 2 dilim ekmek

Ara: Süt - 1 incir / 1 kayısı

Ara 2:türk kahvesi

(Öğlen yemeğim 12,00 akşam yemeğim 19,30 olunca arayı böyle yaptım bugün, keşke çalışmasam )

Akşam: Pırasa - 1 kase yoğurtlu yağsız makarna.

Bugün belim 82, kalçam 112

Canım menün güzel. Şu alkali suyu anlatabilir misin ünlülerin kullandığından mı yoksa kendin mi yapıyorsun

canım eczaneden ingiliz karbonatı alıyorum 1 litre suyun içine 1-5 2 çay kaşığı atıyorum bu kadar. alkadays diye bişey varmıs ama pahalı geldi bana aynı seyı karbonat sodası da yapıyor yani suyu alkali hale getiriyor.

guzel

Geldiler canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Oyy oyyy hurma demeyin yemeklerle sıkıntım yok ama hurmalarla
Olsa dayesek

Canım sen yeme onlara yedir
Alemsin seher

Ilk soru yahit yohumu cyi ne ise yarar
ikinci soru degil
babane iltifatina bayilirim gerci benimkiler anca kilo ver diyo

canim bu sigara benzetmesi ne oluyor
sIgara cis oyle zararli seyler kullanmiyoruz

bende bi ara cok olcerdim motivasyon konusunda cok yardimci oluyor

Bu ingiliz karbonatini ben kasinti icin duymudtum
bu suyu ne zaman ne kadar icmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…