canim bendede aynisi oldu ismimizi degistirdikya ondan oldu hayirli olsun yeni nickin
tebrikler buarada
canım onu surdan yapıyorsun. Kişisel rütbe yazan yerin altında boş bir kutucuk varya oraya mesajını yazıyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
cok tesekkur ederim canim sagol
sen istedikten sonra imkansiz degil canim gayret et yeterkirica ederim tatlım profili düzenle de orda rutbe var ordan değişiyordu sanırım ezberden konuştum
ayy inşaAllah işim çok zor ama imkansız değil dediğin gibi
bende gönderdim zerranın kafası karışmaz umarım
onu bilmiyorum canim bende nicki degistirdim diye sorunyasadim baya bi sure giirmeye calistimben ismimi degistirmemistimki, durum dururken niye boyle bisey oldu anlamadim :44::44::44::44:
en azindan avatarimin yanina eski nick imi yazabilseydim
sagolasin canim Kader de gondermisti, en azindan zerranin bildirimimi aldigindan eminim hemde 2 defa
Olur canim uzulmeİnşaAllah canımm yaa 59u ucundan görsem uçarımmm
Cok gencsin deyince cok moralim bozuluyorselam kızlar.
hızlıca evi süpürdüm,çamaşırları yıkayıp astım,bir de üstüne pırasalı börek yaptım.
gezmeye gideceğim günler yemeği yapıp çıkıyorum,eve gelince telaşe olmuyor.
maşallah kilolar eksilmiş.henüz artıda kimse görünmüyor.
gelmeyenler arasında var mı bakalım.
ihale kime kalacak merak ediyorum.
zerra hala kilonu yazmamışsın,assolist gibi bekletiyorsun insanı yav.
dilek bu hafta kapışıyoruz unutma,başka bir sakarlıkla bir yerimi sakatlamazsam tabii.
1 nisan hedeflerimizi yazalım bugün.mümkünse avatarın altına da yazın,baktıkça motive olalım,boğazımızı tutalım.
ali efe muhakkak spora başlamalısın,böyle yerinde saymak için çok gençsin,o meto mutlaka çalışmalı.
neyse ezan okunuyor burada ben kaçıyorum.
tebriklerEki Görüntüle 1031179 Kilo bildirimim
baslangic 67.7
gecenhatfa 59.6
buhafta 58.3
giden 1.3
toplamda giden 9.4
hedef 53
Kolay gelsin canimsuper canim butun isleri bitirmissin ben daha yeni basliycam biraz dinleniyorum gec basliycam zaten aksamlari esim geldikten sonrada evde gidip calisiyoruz 2haftaya tasiniriz diye umuyorum az kaldi 2kapi bide laminetler kaldi kapilar bu aksam boyanir yarinda laminetlere baslariz
bayadir burdayim cunku sizleri cok sevdimTatlimm sen bayadir burdasin ama kilo verememissibn bence spora başla biran önce yoksa motivasyonun düşer ve sen daha çok yemeğe baslarsin
Ve bu durum seni dqha çok üzer
Ve hergün muhakkak buraya ne yediklerini yaz tatlım eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan birşey yap metobolizmani sasirt
oglumla biz cok yapiyotuzPlatesimiii de yaptimmmm
Spot yaptıkça daha çok kutlu oluyorummm ben kizlarrr sizde elinizden geldiği kadar spor yapın yarım saat te olsaa yapın ev hanımları açın müziği oynayinnn
Korkma canimToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
nerdesiniz ya yanliz biraktiniz korkuyorum :18::18:
olsun haftaya verirsinselam kızlar
bildirimler kime yapılıyor
200 gr artıyım yine
başlangıç 68,2
geçen hafta 66,7
bu hafta 66,9
gelen 200
toplamda giden 1,200
hedef 60
hosgeldinMerhaba;
Aranıza bugün itibariyle sizde kabul ederseniz tabi katılmak niyetindeyim.
2-3 gündür okuyorum yazdıklarınızı.
Çok başarılısınız gerçekten.
Bense 50 kilo olarak başladığım gebeliği 89 kg olarak bitirmiş, doğumdan 2-3 ay sonra 20 küsür kiloyu kendiliğinden vermiş geriye kalanlarında büyük çoğunluğunu zayıflama ilacıyla verdikten sonra katlamalı şekilde geri alarak, üstelik de metabolizmasını yavaşlatmak suretiyle kalan 19 kilosuyla yapışık yaşayan hiperprolaktinemisi olan biriyim işte...
1 ay önce diyetisyene gittim ilk hafta 0,5 kg verdim, sonraki hafta veremedim.
Yalnız spor yapmıyordum. İşyerinden kolayca izin alamadığım için diyetisyeni bıraktım. Şimdi bir koşu bandı kiraladım 3 gündür evde 5-6 hızında yürüyorum. Yine yediklerime dikkat ediyorum. 1 aydır ekstra verebildiğim kilo yok. Sabitim , diyorum ya yapıştı işte :)
Desteklerinizle 19 kilo fazlamı vercem artık bakalım. Akşam ölçümlerimi veririm
Bu hafta listeden kurtuldun canimbende meşhur bildirimimi yapayım
kalbinize mukayyet olun..
baş:67.2
geç.hf:64.7
bu hf:64.3
giden:400 gr
top.gid:2.9 kg
hedef:57 kg
Benimde bogazimi yaktibide bu hafta tarçın suyıu içtim midem bulana bulana
tartıdaki rakamı görüncede kalanı döktüm
bu hf acayip hırslandım dikkat etmeye çalışıcam
inşallahhhhh...
merhaba kızlar
sakın benı yenı uye sanmayın ben "selıbelı"
yenı bı profıl yapmak zorunda kaldım kızlar kendıme carsamba gunu aksam sıteye gıremedım calısma var sıtede dıyodu
dunden berıde hıc gıremedım kodumu kabul etmedı hep yanlıs falan dedı halbukı herzamankı kodum
bugunde bıldırımler var mecbur kaldım artık kendıme yenı bı profıl yapmaya cok sınırım bozuldu
neyse bıldırımımı yapayım sonra eskıye donerım ıns
baslangıc 78.8 kg
gecen hafta 69.8 kg
bu hafta 69.2 kg
gıden -600 gr
hedef 60 kg
yanlız bırı zerra arkadasımıza benım adıma mesaj atabılırmı
malum daha 50 mesaj hakkımı doldurmadım
sımdıden tsk
[sıze=2][/sıze]
selam canlar, bir kaç sayfa istikrarla okudum herkes düzenini, takibini oturtmuş ben de gönlümden geçeni nacizane döküp aranıza katılmak istiyorum.
yaşım 19, 167 boyundayım 72-74 arasında gidip geliyorum.
hiç yemediğim halde hayatım boyunca kiloluydum. ama son bir kaç senede artık canıma tak etmişti 'ulan öyle de kilo alıyorum böyle de' diyerek çılgınlar gibi yemeye başladım. neredeyse şeker hastası olacaktım. sonuç olarak bu seneler zarfında hepi topu üç dört kilo falan aldım. ama sağlığım da pek bozuldu. dahası eskiden olmayan bir problem ortaya çıktı: iştah.
şimdi bir spor merkezine yazıldım. 11 ay boyunca en kalitelisinden spor yapabileceğim. ama şunu da biliyorum ki, spor yalnızca düzenli beslenme programı neticesinde verilen kiloların bıraktığı fiziksel problemleri düzeltmeye yarıyor.
yani anlayacağınız benim sıkı bir diyet programına ihtiyacım var.
diyetisyene gidecek de param kalmadı.
ne yalan söyleyeyim kendi kendime o istikrarı da sağlayamıyorum. en büyük bahanemde hayat tarzım, yani okula gidiyoruz sağlıklı, diyete uygun beslenebileceğim bir mekan yok. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum, akşam ne bulduysam onu yiyorum falan.
sizler nasıl bir beslenme programı yapıyorsunuz? nasıl diyetler veya ek olarak kürler falan uyguluyorsunuz.
bu pazartesi benim pazartesim olacak inşallah. hatta pazartesi de değil yarından itibaren hayatımı bir düzene, beslenme şeklimi bir nizama sokmak istiyorum.
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem psikolojik, hem deneyim üzerine yardıma ihtiyacım var fazlasıyla.
Benimde parolayi kabul etmedi canim
Arkadaşlar bugün bir spor salonuna yazıldım daha doğrusu aile yaşam merkezinin kadınlar lokaline... Spor salonu var step salonu ve yüzme havuzu var inşallah gidebilirim ve kalan kilolarımı verip sıkılaşabilirim tek sorun kızımı biryerlere bırakmam gerekiyor :26:
Bir de foto isteyen arkadaşlar olmuş inşallah pazar kuzenimin sözünde bol bol çektireceğim ve buraya ekleyeceğim.. Bana tubanın günlüğündeki fotolar çok büyük umut olmuştu ben de yapabilirim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?