Merhaba hayırlı pazarlar
Kimsecikler yok
Eşim gelirse erken bende atacam kendimi dışarı
Hava çok güzellllllllll
Anaaaaaaaaa....):))
Kimsecikler gelmemiş
Bende oğluşumla parka geldim
Güzel havanın keyfini çıkarıyor kuzum
bugün çok artı çıktım ama cumaya azimliyim bakalımeline sağlık canım benimamelia tebrikler canım minecim bi artı sensin kuzum
ama ben bildirim yapmadımkiiiellerine saglik canim, birinci olan arkadasimizi kutlarim darisi bizlere ins
minecigim bu hafta liste sana kalmis
günaydın canım...günaydın herkese.
yeni gelenler selam,kilo vermek için doğru yerdesiniz.
2 gündür fena dağıttım ben,bugün frene basıyorum,spora da başlıyorum tam anlamıyla.
bir pzt klasiği olarak yine + gördüm tartıda 600 gram kadar.
onu yakıp bir de üstüne 300-500 bir şeyler vermeliyim ki haftanın talihlisi ben olmayayım.
benden bu kadar şimdilik,sizde neler var bakalım.
kızlar selam ben 97 ile kilo ile doguma girdim 74-76 arasında hamile kalmıstım. gecen mayıs ayında cıktıgımda 95'tim ilk hafta 93 oldum agustos ayında diyetisyene gittim yılbasına kadar devam ettim 83 oldum eşimin sağlık sorunları iş değişikligi falan diyetisyene uzun süredir gitmiyorum şuan 81.5 kiloyum .kendim diyetle vereyim artık diyorum diyetisyende cok farklı seyler söylemiyor cünkü metabolizmam yapılan tetkiler sonucu epey yavas olduguu ögrendim bu arada yasım 29.aranıza katılmak istiyorum.
merhabalar herkese;
bu hafta sonu oldukça yoğun geçtiğinden pek bir şey yiyemedim.
Cumartesi 1 simit 1 bardak süt 1 yumurta
ve 6 kaşık kabak yemeği ile 2,5 incedilim kepek ekmeği
pazar
biraz kaşar peyniri
yarım yumurta
3-4 zeytin
yarım simit
öğle 1 çatal yedim.
akşamda yarım kase brokoli çorbası ile 1 but baget fırında pişmiş derisiz.
Yalnız yazarken farettim ara öğün falan hakgetire :))
aliefe2009 bu arada az yemem hususunda ciddi misin?
Azaltıyım dimi biraz daha bakıyorum da kızla daha az yiyorlar sani :44:
hosgeldin canimkızlar selam ben 97 ile kilo ile doguma girdim 74-76 arasında hamile kalmıstım. gecen mayıs ayında cıktıgımda 95'tim ilk hafta 93 oldum agustos ayında diyetisyene gittim yılbasına kadar devam ettim 83 oldum eşimin sağlık sorunları iş değişikligi falan diyetisyene uzun süredir gitmiyorum şuan 81.5 kiloyum .kendim diyetle vereyim artık diyorum diyetisyende cok farklı seyler söylemiyor cünkü metabolizmam yapılan tetkiler sonucu epey yavas olduguu ögrendim bu arada yasım 29.aranıza katılmak istiyorum.
günaydın herkese.
2 gündür fena dağıttım ben,bugün frene basıyorum,spora da başlıyorum tam anlamıyla.
onu yakıp bir de üstüne 300-500 bir şeyler vermeliyim ki haftanın talihlisi ben olmayayım.
iyi olmaya çalışıyoruz mine..daha doğrusu olduğumuz yerde debelenip duruyoruz işte..selam kızlar nasılsınız
haftasonu bol yemeli geçti
ve yorgunluk hat safhada
dün akşam 9:30 da yattım sabah yine zor kalktım
bugün çok artıydım uyumaktanmı acaba
bu hafta dikkat edeceğim bakalım nasıl geçecek
akşam menümü yazacağım
evdede kek ve kurabiye var
sabah altın öğünümüz canım...ayarlamaya çalış kahvaltınısabah
2 kepekli galete
1 fincan türk kahvesi
nasıl iş yerinde olunca peynir falan yiyemedim bugün kostur kostur geldim işe
Eki Görüntüle 1033314 Eki Görüntüle 1033315 Eki Görüntüle 1033316
Kızlar boydan bunları bulabildim ama zaten aynı kilodaydım diyete başlamadan önce
ya daha fazla ekleyemedim hata veriyor ayrın ayrı deniycem:)
Canım ellerine sağlık güzel liste olmuş
Amelia arkadaşımızı da çokkk tebrik ediyorum
Gelgelelim menüme
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 parmak kaşar peyniri
Ara yok
Öğle
Yoğurt+keten tohumu+kaysı karışımı
Ara
4 hurma, 1 domates
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Maydanoz taze soğan
kızlar selam ben 97 ile kilo ile doguma girdim 74-76 arasında hamile kalmıstım. gecen mayıs ayında cıktıgımda 95'tim ilk hafta 93 oldum agustos ayında diyetisyene gittim yılbasına kadar devam ettim 83 oldum eşimin sağlık sorunları iş değişikligi falan diyetisyene uzun süredir gitmiyorum şuan 81.5 kiloyum .kendim diyetle vereyim artık diyorum diyetisyende cok farklı seyler söylemiyor cünkü metabolizmam yapılan tetkiler sonucu epey yavas olduguu ögrendim bu arada yasım 29.aranıza katılmak istiyorum.
Hoşgeldin :)))
Gelgelelim menüme
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 parmak kaşar peyniri
Ara yok
Öğle
Ara
4 hurma, 1 domates
Ara
Akşam
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Maydanoz taze soğan
Merhaba hayırlı pazarlar
Kimsecikler yok
Eşim gelirse erken bende atacam kendimi dışarı
Hava çok güzellllllllll
günaydın herkese.
gunaydin canimgunaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Herkese guzel bı hafta dılıyorum soyle bol eksılı bol sporlu bı hafta olur ve en onemlısı saglıklı ınsallah [sıze=2][/sıze]
amin inşallah canim
Güzel ve bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için :)))
Gelgelelim menüme
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 parmak kaşar peyniri
Ara yok
Öğle
Ara
4 hurma, 1 domates
Ara
Akşam
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Maydanoz taze soğan
iyi olmaya çalışıyoruz mine..daha doğrusu olduğumuz yerde debelenip duruyoruz işte..
hf sonu kaçırmışsın onun artılarıdır o..
dikkat edersen gider
hoşgeldin aramızakızlar selam ben 97 ile kilo ile doguma girdim 74-76 arasında hamile kalmıstım. gecen mayıs ayında cıktıgımda 95'tim ilk hafta 93 oldum agustos ayında diyetisyene gittim yılbasına kadar devam ettim 83 oldum eşimin sağlık sorunları iş değişikligi falan diyetisyene uzun süredir gitmiyorum şuan 81.5 kiloyum .kendim diyetle vereyim artık diyorum diyetisyende cok farklı seyler söylemiyor cünkü metabolizmam yapılan tetkiler sonucu epey yavas olduguu ögrendim bu arada yasım 29.aranıza katılmak istiyorum.
çok güzel olmuşsun tebrikler :)))
sağol canım :)
menü süper :)
Hoşgeldin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?