70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listemiz küçük çıktı maalesef. Niye oldu anlamadım lütfen üstüne tıklayın

Bizde seni seviyoruz canım sakın bana kızma alınma ben seni düşüdüğüm için söylüyorum bunları bu hafta senleee yarışa girelimmmm olmazmii belki gaza gelirsinn tatlım

Hoşgeldin tatlım aramizaa umarım bizimle birlikte kilolarından kurtulursun biz bütün gün ne yersek akşamları buraya yazıyoruz ki yanlışlarımızı görelim diye sende öyle yapmakla başlayabilirsiniz

Diyet uygulamiyoruz sadece az yiyerek sağlıkli beslenmeye çalışiyoruz canim yavaş yavaş sende öğrenirsin aramiza tekrardan hoşgeldin

Güzel menü az yemişsin dengelemissin
Annen yada kv yokmu cnm kızını oraya bıraksan bende spor salonuna gitmek istiyorum ama oğlumu bırakacak kimsem yok maalesef
Resmide bekliyoruz pazar
Çok değil canim ama akşamlari.birşey ye çorba yada sebze yemeği.portakal yemişsin sadece açıkmadinmi:26:
başangıç 73
geçen hafta 71.8
bu hafta 70.4
toplam giden 1.6
hedef 65

kendimi zorla ilaçlarla tuvalete çıkartıyorum acayip etki yapıyor.herkese günaydın mutlu hftsonu olsun

Tebrikler tatlimm

kizlar bu arada bi sorum olucak neden kilo cizelgemiz gozukmuyo :26::26::26::26::26::26::26::26:
gözüküyor tatlım telde mi giriyorsun acaba?

eline sağlık canım benim amelia tebrikler canım minecim bi artı sensin kuzum

Nerdesinizzzzz kizlaaaaaaaar

Topigimiz de iyice sessizlesti yaaaa

haftasonu çalışan geliyo sanrım bi çalışan benim hava çok güzel millet gezmelerde tabii

Son düzenleme:
kızlar slm ben hayatını diyetle geçirmis biri olaraktan tekrar diyete girdim 2 gündür diyetteyim kilon 74 hedefim 65 artık düşmek istiyorum 65 kiloya hemde çok istiyorum bu yazı zayıf geçirmek istiyorum arkadaslarımla çok fena iddaya girdim kesinlikle vermem gerekiyo burdanda destek almak istedim lütfen bendende desteğinizi esirgemeyin mayıs sonuna kadar 9 kilo vermem lazım simdi bana neler yapmam gerekiyo listeye dahil olmak için lütfen söylermisiniz

Eklentiler

• $20130913_170704.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $20130816_193633.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $20140322_103522.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56

ellerine saglik canim, birinci olan arkadasimizi kutlarim darisi bizlere ins
minecigim bu hafta liste sana kalmis

gözüküyor tatlım telde mi giriyorsun acaba?

haftasonu çalışan geliyo sanrım bi çalışan benim hava çok güzel millet gezmelerde tabii

canim pc den giriyorum benim cizelge gozukmedigi gibi hic kimsenin cizelgesini goremiyorum :26::26::26::26::26::26:
bizim burada gunes vardi ama soguktu sadece av ye gittik cocuklarla parki istediler ama gitmedik cok esiyodu

Gelgelelim menüme

Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 parmak kaşar peyniri

Ara yok

Öğle
Yoğurt+keten tohumu+kaysı karışımı

Ara
4 hurma, 1 domates

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Akşam
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Maydanoz taze soğan

Hosgeldin
güzel

pazartesi goruruz o zaman

Az eegil mi

Bizde seni seviyoruz canım sakın bana kızma alınma ben seni düşüdüğüm için söylüyorum bunları bu hafta senleee yarışa girelimmmm olmazmii belki gaza gelirsinn tatlım
olur

Merhaba hayırlı pazarlar
Kimsecikler yok
Eşim gelirse erken bende atacam kendimi dışarı
Hava çok güzellllllllll

Anaaaaaaaaa....):))
Kimsecikler gelmemiş
Bende oğluşumla parka geldim
Güzel havanın keyfini çıkarıyor kuzum

merhabalar herkese;

bu hafta sonu oldukça yoğun geçtiğinden pek bir şey yiyemedim.

Cumartesi 1 simit 1 bardak süt 1 yumurta
ve 6 kaşık kabak yemeği ile 2,5 incedilim kepek ekmeği

pazar
biraz kaşar peyniri
yarım yumurta
3-4 zeytin
yarım simit

öğle 1 çatal yedim.

akşamda yarım kase brokoli çorbası ile 1 but baget fırında pişmiş derisiz.
Yalnız yazarken farettim ara öğün falan hakgetire :))

aliefe2009 bu arada az yemem hususunda ciddi misin?
Azaltıyım dimi biraz daha bakıyorum da kızla daha az yiyorlar sani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…