bildirim yapanlar....
rosado,amelia,seher,eminehan,bsra,anatkh,suzan,dilek,aeydemor,aliefe,ece,
Olur canim uzulme
Cok gencsin deyince cok moralim bozuluyor
tebrikler
Kolay gelsin canim
bayadir burdayim cunku sizleri cok sevdim
yoksa bu topicte olmayi haketmiyorum
hic gayret etmiyorum cunku
ne zaman diyete karar verip diyetisyene gitsem hep basina bi bela geldi
ilk gittigim gun canta mi caldirdim icinde diyet listesiyle
ikinci gittigimde listeyi bi hafta uyguladim kv evi yandi
Üçüncü gittigim gunde de kp kalp krizi gecirdi
ben ne yapayim simdi
hergun bir saat yuruyorum ama yediklerimi yakamiyorum
oglumla biz cok yapiyotuz
cok komik ama eglenceli oluyo
Korkma canim
olsun haftaya verirsin
hosgeldin
Bu hafta listeden kurtuldun canim
Benimde bogazimi yakti
Benimde parolayi kabul etmedi canim
selam canlar, bir kaç sayfa istikrarla okudum herkes düzenini, takibini oturtmuş ben de gönlümden geçeni nacizane döküp aranıza katılmak istiyorum.
yaşım 19, 167 boyundayım 72-74 arasında gidip geliyorum.
hiç yemediğim halde hayatım boyunca kiloluydum. ama son bir kaç senede artık canıma tak etmişti 'ulan öyle de kilo alıyorum böyle de' diyerek çılgınlar gibi yemeye başladım. neredeyse şeker hastası olacaktım. sonuç olarak bu seneler zarfında hepi topu üç dört kilo falan aldım. ama sağlığım da pek bozuldu. dahası eskiden olmayan bir problem ortaya çıktı: iştah.
şimdi bir spor merkezine yazıldım. 11 ay boyunca en kalitelisinden spor yapabileceğim. ama şunu da biliyorum ki, spor yalnızca düzenli beslenme programı neticesinde verilen kiloların bıraktığı fiziksel problemleri düzeltmeye yarıyor.
yani anlayacağınız benim sıkı bir diyet programına ihtiyacım var.
diyetisyene gidecek de param kalmadı.
ne yalan söyleyeyim kendi kendime o istikrarı da sağlayamıyorum. en büyük bahanemde hayat tarzım, yani okula gidiyoruz sağlıklı, diyete uygun beslenebileceğim bir mekan yok. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum, akşam ne bulduysam onu yiyorum falan.
sizler nasıl bir beslenme programı yapıyorsunuz? nasıl diyetler veya ek olarak kürler falan uyguluyorsunuz.
bu pazartesi benim pazartesim olacak inşallah. hatta pazartesi de değil yarından itibaren hayatımı bir düzene, beslenme şeklimi bir nizama sokmak istiyorum.
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem psikolojik, hem deneyim üzerine yardıma ihtiyacım var fazlasıyla.
Güzel menü az yemişsin dengelemissinİyi akşamlar kızlar
Kilo veren herkesi kutlarıminşallah herkes istediği kiloya ulaşır
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
Zeytin
Peynir
Bir bardak portakal suyu
Minicik bir parça hamburger ekmeği
Ara
Çeyrek dilim kremalı meyveli tatlı
Öğle
3 kaşık fasulye yemeği
Yeşillik
Ara
Bir avuç patlamış mısır
Hurma
Akşam
3 kaşık ( yağsız ) mantı
3 kaşık çorba
Annen yada kv yokmu cnm kızını oraya bıraksan bende spor salonuna gitmek istiyorum ama oğlumu bırakacak kimsem yok maalesefArkadaşlar bugün bir spor salonuna yazıldım daha doğrusu aile yaşam merkezinin kadınlar lokaline... Spor salonu var step salonu ve yüzme havuzu var inşallah gidebilirim ve kalan kilolarımı verip sıkılaşabilirim tek sorun kızımı biryerlere bırakmam gerekiyor :26:
Bir de foto isteyen arkadaşlar olmuş inşallah pazar kuzenimin sözünde bol bol çektireceğim ve buraya ekleyeceğim.. Bana tubanın günlüğündeki fotolar çok büyük umut olmuştu ben de yapabilirim demiştim
Çok değil canim ama akşamlari.birşey ye çorba yada sebze yemeği.portakal yemişsin sadece açıkmadinmi:26:Bende bildirimimi yapayım..
Başlangıç:72,3
Hedef: 53 :)
ve bugün şunları yedim
sabah:iki ince dilim ekmek arası peynirli tost
ara : süt
öğle: tavuk göğsü 3-4 kaaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba
ara 1 kase yoğurt 1 grissini
ara2: 1 avuç kuru üzüm,çay
ve ikram edilen pişmaniyeden yedim 1 tane( tatlıya zaafım var çok fena (
akşam: 1 portakal
sizce fazla mı bu yediklerim. Diyetisyen bana buna benzer bir liste verdi. Porsiyon olarak benim yediğimden daha fazla ama.. Bi de akşam yemeği+ gece öğüünü var.
Diyetisyene gitmediğimden ben kendimce değiştirdim biraz listeyi.
15-20 dakikada işten eve gelirken yürüdüm bi kaç durak önce inip...
başangıç 73
geçen hafta 71.8
bu hafta 70.4
toplam giden 1.6
hedef 65
kendimi zorla ilaçlarla tuvalete çıkartıyorum acayip etki yapıyor.herkese günaydın mutlu hftsonu olsun
gözüküyor tatlım telde mi giriyorsun acaba?kizlar bu arada bi sorum olucak neden kilo cizelgemiz gozukmuyo :26::26::26::26::26::26::26::26:
eline sağlık canım benim
Nerdesinizzzzz kizlaaaaaaaar
Topigimiz de iyice sessizlesti yaaaa
çok sağol canım :) sana kolay gelsingözüküyor tatlım telde mi giriyorsun acaba?
eline sağlık canım benimamelia tebrikler canım minecim bi artı sensin kuzum
haftasonu çalışan geliyo sanrım bi çalışan benim hava çok güzel millet gezmelerde tabii
gözüküyor tatlım telde mi giriyorsun acaba?
haftasonu çalışan geliyo sanrım bi çalışan benim hava çok güzel millet gezmelerde tabii
Canım kv biraz uzak da annem var yakınımda ondaki sorun da şu kızkardeşim de aynı yere yazıldı ve onun da 2 yaşına yakın oğlu var annem ikisine birden bakamaz artık sıraya falan koyarız herhaldeGüzel menü az yemişsin dengelemissin
Annen yada kv yokmu cnm kızını oraya bıraksan bende spor salonuna gitmek istiyorum ama oğlumu bırakacak kimsem yok maalesef
Resmide bekliyoruz pazar
:
Hosgeldinselam canlar, bir kaç sayfa istikrarla okudum herkes düzenini, takibini oturtmuş ben de gönlümden geçeni nacizane döküp aranıza katılmak istiyorum.
yaşım 19, 167 boyundayım 72-74 arasında gidip geliyorum.
hiç yemediğim halde hayatım boyunca kiloluydum. ama son bir kaç senede artık canıma tak etmişti 'ulan öyle de kilo alıyorum böyle de' diyerek çılgınlar gibi yemeye başladım. neredeyse şeker hastası olacaktım. sonuç olarak bu seneler zarfında hepi topu üç dört kilo falan aldım. ama sağlığım da pek bozuldu. dahası eskiden olmayan bir problem ortaya çıktı: iştah.
şimdi bir spor merkezine yazıldım. 11 ay boyunca en kalitelisinden spor yapabileceğim. ama şunu da biliyorum ki, spor yalnızca düzenli beslenme programı neticesinde verilen kiloların bıraktığı fiziksel problemleri düzeltmeye yarıyor.
yani anlayacağınız benim sıkı bir diyet programına ihtiyacım var.
diyetisyene gidecek de param kalmadı.
ne yalan söyleyeyim kendi kendime o istikrarı da sağlayamıyorum. en büyük bahanemde hayat tarzım, yani okula gidiyoruz sağlıklı, diyete uygun beslenebileceğim bir mekan yok. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum, akşam ne bulduysam onu yiyorum falan.
sizler nasıl bir beslenme programı yapıyorsunuz? nasıl diyetler veya ek olarak kürler falan uyguluyorsunuz.
bu pazartesi benim pazartesim olacak inşallah. hatta pazartesi de değil yarından itibaren hayatımı bir düzene, beslenme şeklimi bir nizama sokmak istiyorum.
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem psikolojik, hem deneyim üzerine yardıma ihtiyacım var fazlasıyla.
güzelİyi akşamlar kızlar
Kilo veren herkesi kutlarıminşallah herkes istediği kiloya ulaşır
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
Zeytin
Peynir
Bir bardak portakal suyu
Minicik bir parça hamburger ekmeği
Ara
Çeyrek dilim kremalı meyveli tatlı
Öğle
3 kaşık fasulye yemeği
Yeşillik
Ara
Bir avuç patlamış mısır
Hurma
Akşam
3 kaşık ( yağsız ) mantı
3 kaşık çorba
pazartesi goruruz o zamanArkadaşlar bugün bir spor salonuna yazıldım daha doğrusu aile yaşam merkezinin kadınlar lokaline... Spor salonu var step salonu ve yüzme havuzu var inşallah gidebilirim ve kalan kilolarımı verip sıkılaşabilirim tek sorun kızımı biryerlere bırakmam gerekiyor :26:
Bir de foto isteyen arkadaşlar olmuş inşallah pazar kuzenimin sözünde bol bol çektireceğim ve buraya ekleyeceğim.. Bana tubanın günlüğündeki fotolar çok büyük umut olmuştu ben de yapabilirim demiştim
Az eegil miBende bildirimimi yapayım..
Başlangıç:72,3
Hedef: 53 :)
ve bugün şunları yedim
sabah:iki ince dilim ekmek arası peynirli tost
ara : süt
öğle: tavuk göğsü 3-4 kaaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba
ara 1 kase yoğurt 1 grissini
ara2: 1 avuç kuru üzüm,çay
ve ikram edilen pişmaniyeden yedim 1 tane( tatlıya zaafım var çok fena (
akşam: 1 portakal
sizce fazla mı bu yediklerim. Diyetisyen bana buna benzer bir liste verdi. Porsiyon olarak benim yediğimden daha fazla ama.. Bi de akşam yemeği+ gece öğüünü var.
Diyetisyene gitmediğimden ben kendimce değiştirdim biraz listeyi.
15-20 dakikada işten eve gelirken yürüdüm bi kaç durak önce inip...
olurBizde seni seviyoruz canım sakın bana kızma alınma ben seni düşüdüğüm için söylüyorum bunları bu hafta senleee yarışa girelimmmm olmazmii belki gaza gelirsinn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?