70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte benim olmak istediğim kilodasın tebrik ederim canım 10 kilo süper ne kadar sürede verdin

tebrik ederim, bende görebilsem şu artılı rakamları.. çok merak ediyorum 6 lı rakamları :) nasıl bir duygu acaba :)

resminmi var tatlım ben görmedim

burda yok canım facebookta görmüş canım ama bakıp kaçmış ekleme yapmadan

yarın yaparım canım listeyi yada pzara kalır sorun olmazsa eğer
sen bana bildirirsin
buarada ne göbeği gerçekten gayet iyisin bencede

sorun olmaz canım sonuçta çocuğun var senin de var bebeğim gerçekten var düz durmuyor göbeğim karşıdan bakınca benimde kalçam var ama göbek kadar sorun etmiyorum ne de olsa kadının kalçalısı demişler kuzu

günaydın kızlar

başlangıç 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 66,3
giden 900
toplamda giden 1,900
hedef 60

kilo verenleri tebrik ediyorum artı olanlarda gerçekten üzülmesin birgün hepimiz zayıflıycaz inşallah

tebrikler kuzuu

bugün çektim
bu kalça nasıl gidecek bilmiyorum kime çektiysem üüüüüfffff

Eki Görüntüle 1041313 Eki Görüntüle 1041314

ona da çözüm bulduk bizz minecim duvara vuruyoz basenleri kalçayı toparlıyoz böylelikle

umay ben bu hafta pazartesi aranıza katıldım
sen özelden msj atın demişsin denedim ama 25 tane msj yazmak gerektiğini söylüyor. sana bu yüzden msj atamadım.
buraya yazsam olur galiba benide eklersin

tebrikler canim

başlangıç:81.5
bu hafta:81
giden:500 gr
toplam giden:500gr
hedef:68

bide biz gorsek resmini kadercigim soyle dugun oncesi cok merak ediyorum seni. evi en yaptin bakabildinizmi?

tebrikler canim valla super

Herkese günaydın

başlangıç: 78
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 71.1
giden: 400
toplam giden:6.9
hedef: 55

minecigim bak gordunmu dikkat edince insan veriyor tebrik ederim liste alti olmakta insani motive ediyor

bugün çektim
bu kalça nasıl gidecek bilmiyorum kime çektiysem üüüüüfffff

Eki Görüntüle 1041313 Eki Görüntüle 1041314

canim bence gayet guzel gorunuyorsun sen benimkini gorsen kacarsin demekki

hayırlı cumalar hepinize

başlangıç: 81.3
geçen hafta: 76.4
bu hafta: 75.6
giden: 800 gr
toplam giden: 5.7
hedef: 68

sanada hayirli cumalar canim tebrikler

işte benim olmak istediğim kilodasın tebrik ederim canım 10 kilo süper ne kadar sürede verdin
sagol canim ben 01/11/2013 de basladim canim diyete 5 ayda anca gitti 10 kilo ama valla ne yalan soyliyim ozlemisim 60li rakami bidaha hayatta donmek istemiyorum 70li rakamlara

tebrik ederim, bende görebilsem şu artılı rakamları.. çok merak ediyorum 6 lı rakamları :) nasıl bir duygu acaba :)

valla cok super bi duygu canim siddetle tavsiye ederim :):):):)
ben tam 4senedir bu rakami goremiyordum cok ozlemisim

bide biz gorsek resmini kadercigim soyle dugun oncesi cok merak ediyorum seni. evi en yaptin bakabildinizmi?

bende merak ediyorum seni facebooktan ekle istersen beni birbirimizi görmüş oluruz Kader Derin Anıl diye arat tek ben varım zaten kapak fotoğrafımdan anlasın şafak sayıyoruz mutluluğumuza diye yazıyor ev işi henüz hallolmadı canım bi tane daha var ona da bakcaklar bugün olursa orası olmazsa dünn baktığım olcak kaynana en fazla 2 sene yaşicaksınız diyor ama en güzel yıllarım o seneler zaten bakalım bugün netleşir inşaAllah

Amin canım ekmek yemiyorum canım arada bir yiyorum fazla zorlanmıyorum vücut alışıyo ekmeksiz yaşamaya

Kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 59
Giden 400
Toplam giden 12.3
Hedef 55

Bu son kilolar zorluyor bi kurtulsaydım şu 59 rakamından

hayırlı cuma larr hergun gıremıyorm bıldırım yapıp kacıyorum hanımlarrr..dua ılee

gecen hafta:74.6
bu hafta:75.2
hedef:65
gelen:600 gr cık

benide aranıza alırmısınız hiç bi yere katılamadım kimse cevap yazmıyor 71 kiloyum ağustos 2 düğünüm 15-20 kilo vermem lazım

Merhaba kızlar
Başlangıç:70 kg
Geçen Hafta:64.800 kg
Bu hafta:64 kg
Giden:800
Toplam giden:6 kg
Hedef:64 kg

şimdi hedefime ulaştım ve yeni hedefim ve son hedefim 62 kg

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün kimse yediklerini yazmıyor.
Galiba bugün verilen kilolar yazılıyor
haftaya inş. bende yazabilirim

canim bugun cuma tartilma gunu oldugu oldugu icin herkes bildirilere odaklandi menuleri yazmayi unuttular ama merak etme az sonra herkes menusunu yazmaya baslar mesela ben yazicam simdi

olur eklerim seni canim, uzuldum ev isinin olmayisina vakit daraliyor gerci yeni ev duzelmesi kolay olur esyalar sifir mobilyacilar getirip kurarlar ama senin ceyiz yerlesicek falan son dakikaya kalmasaydi keske ins bulursunuz kafaniza gore guzel bi ev. Neden kaynanan "yasayacaginiz zaten 2sene " dedi orasini anlamadim.
2sene sonra baska bi yeremi tasinicaksin???

Kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 59
Giden 400
Toplam giden 12.3
Hedef 55

Bu son kilolar zorluyor bi kurtulsaydım şu 59 rakamından

guzelim zor mor gidiyor iste bak ne guzel 59u gormussun biz 68i gordugumuz icin gobek atiyoz daha 59a coook var

hayırlı cuma larr hergun gıremıyorm bıldırım yapıp kacıyorum hanımlarrr..dua ılee

gecen hafta:74.6
bu hafta:75.2
hedef:65
gelen:600 gr cık

sanada hayirli cumalar canim, saglik olsun haftaya verirsin ins

benide aranıza alırmısınız hiç bi yere katılamadım kimse cevap yazmıyor 71 kiloyum ağustos 2 düğünüm 15-20 kilo vermem lazım

aliriz tabiki canim hosgeldin takil bize kurtul kilolarindan

Merhaba kızlar
Başlangıç:70 kg
Geçen Hafta:64.800 kg
Bu hafta:64 kg
Giden:800
Toplam giden:6 kg
Hedef:64 kg

şimdi hedefime ulaştım ve yeni hedefim ve son hedefim 62 kg

abowwwwwww buda hedefine ulasmis tebrikler canim darisi bizlere insssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…