Canım imsak vaktine çok az kalmıştı yetişemedim sahursuz da gayet rahattım alışmışım açlığasahur yeneden mi tuttun canim
Bendekilerde de yok
insan kiloluyken resim cektirmek istemiyor
doğru diyorsun canım ama insan üzülüyor işteGeçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir kızın. Senin hatan falan değil canım büyüdükçe bağışıklığı güçlendikçe düzelir
bugünde artıydım canım yaa düne göre hemde + 500 falan ne oluyor anlamıyorum canım sıkılıyorcanım bi tane ev var yarın hastanede az işim var bitince gidip bakcam Allah ın izniyle bizimki beğenmiş istersen tutalım hemen dedi de ben kabul etmedim işte görmem lazımm :44:cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşaAllah :26:
Allah razı olsun canım:26:
ben kız okula gidiyor sanıyordum :44: 68den 66yı görmüş olman çok iyi canım inşaAllah 65ide görürsün bu hafta ben de 65,5 olarak çıkıyorum yani artıdayım anlicağın :18:
çok zor yaa benim yanağımda bide sağ tarafım yüzüm kulağım ağrıyorgecmis olsun canim sinuzit zor bi akrabamdan biliyorum rabbim sifa versin, evde 1kisii hastalaninca digerleride nasiplerini aliyorlar tabi, canim canini sikmana gerek yok hastalik bu bilemezsinki
bunu deneyeceğim tarifide blogumda paylaşacağımKızlar , ben bugün muzlu pancake yaptım. Tamamen diyet.
İki yumurta + bir muz + 2,5 kaşık kepekli unu mikserle karıştırıp hiç yağsız tavada yaptım. Çok güzel oluyor.
Ben kenarına çikolata sosla bir tane minik kalp yaptım tabağın, onu sıyırarak yedim. Lezzetli, tavsiye ederim :) Paylaşmak istedim.
canım tarifi yaz sen ben yaparım siteye kendi yaptığım olmazsa göndermiyorum ama bloguma sizde yapıp fotolarını gönderirseniz paylaşırımUmay yani mine benim tarifim bi borek var
keske resim cekseydim yayinlardik
doğru diyorsun canım ama insan üzülüyor işte
bugünde artıydım canım yaa düne göre hemde + 500 falan ne oluyor anlamıyorum canım sıkılıyor
çok zor yaa benim yanağımda bide sağ tarafım yüzüm kulağım ağrıyor
çok teşekkür ederim
bunu deneyeceğim tarifide blogumda paylaşacağım
teşekkürler
canım tarifi yaz sen ben yaparım siteye kendi yaptığım olmazsa göndermiyorum ama bloguma sizde yapıp fotolarını gönderirseniz paylaşırım
canım cok hafife benziyor muzu da mı malzemeye karıştırdın yoksa araya mı kordunbirde kısık ateşte pişirdin sanırım ne kadar sürüyorKızlar , ben bugün muzlu pancake yaptım. Tamamen diyet.
İki yumurta + bir muz + 2,5 kaşık kepekli unu mikserle karıştırıp hiç yağsız tavada yaptım. Çok güzel oluyor.
Ben kenarına çikolata sosla bir tane minik kalp yaptım tabağın, onu sıyırarak yedim. Lezzetli, tavsiye ederim :) Paylaşmak istedim.
slm kızlarbu gün baya yoğunn bir gündü okulda o nedenle anca girebildim
dünkü menüm
sabah çeyrek kaşarlı tost ve 1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle 1 tabak kıymalı makarna yanına biraz yoğurt ve bir bardak light kola
öğleden sonra 3 gibi şeker krizine dayanamayıp bir paket benimo yedimve yanına 1 paket süt içtim
akşamüstü yarım elma ve yarım portakal
akşam da çok az z. yağı ile 8 küçük dana köfte yarım domates ve 1 biberi pişirip yoğurt ile yedim
ilerleyen saatlerde biraz acıktım ve 3 galeta yedim
şöyle bir baktım da çok yemişim yaa
:18:
bu gün ise
sabak avuç içi kadar ekmek 2.3 yemek kaşıgı kadar mantarlı yumurta yarım kk peynir şekersiz cay
ara
1 küçük paket süt
öğle bir tabak tavuklu bulgur ve 1 bardak şalgam yanına çok az yoğurt yedim kızlar
ya emzirmenin dışında okula gelip gittikçe çalıştıkça daha çok acıkıyorum ayrıca tatlı krizlerim cok oluyor özellikle yemeklerden sonra yokmudur bunun bir çaresi yaa
canım cok hafife benziyor muzu da mı malzemeye karıştırdın yoksa araya mı kordunbirde kısık ateşte pişirdin sanırım ne kadar sürüyor
doğru diyorsun canım ama insan üzülüyor işte
bugünde artıydım canım yaa düne göre hemde + 500 falan ne oluyor anlamıyorum canım sıkılıyor
çok zor yaa benim yanağımda bide sağ tarafım yüzüm kulağım ağrıyor
çok teşekkür ederim
bunu deneyeceğim tarifide blogumda paylaşacağım
teşekkürler
canım tarifi yaz sen ben yaparım siteye kendi yaptığım olmazsa göndermiyorum ama bloguma sizde yapıp fotolarını gönderirseniz paylaşırım
Mercimekli milfoy
1 su bArdagi yesil mercimek
hasla
ayri kapta 1 sogan kavur
domates sosu
uzerine haslanmis yesil mercimek
karabiber
pul biber
az nane
tuz
bu karisimi milfoyle zarf gibi katlayip kare seklinde firina atiyorum
yiyen herkesin hosuna gidiyor
dun yine yaptim
resim cekseydim keske
kalorisi heralde coktur canimtarifin çok güzelmiş..bende deneyim... kalorisi çok değil mi....
Yok canım menün fazla değil de et ağırlıklı olmuş sporuna diyecek yok zatenKizlar bugunku menum biraz fazla oldu sanirim
Kahvalti
Yarim kase kfleks
Ara yok
Ogle
1 yumurtali kiymali omlet
1 domates
Ara 2 kofte
Aksam
4 minik kiymali biber dolmasi
Yarim.salatalik
Az incede 1 tne cikolata yedim
Su 3 litre
Spor
200 ip atlama
50 mekik
20 alt karin
20 bacak egzersizi
15 duvar sinavi
20 dk hafif tembolu kosu
Mercimekli milfoy
1 su bArdagi yesil mercimek
hasla
ayri kapta 1 sogan kavur
domates sosu
uzerine haslanmis yesil mercimek
karabiber
pul biber
az nane
tuz
bu karisimi milfoyle zarf gibi katlayip kare seklinde firina atiyorum
yiyen herkesin hosuna gidiyor
dun yine yaptim
resim cekseydim keske
Menüm
Bu gün de oruçtum sahur
Domates
Biraz peynir
Su
Akşam
3 yk ıspanak yemeği
1 baget ve 3 parça patates fırında
1 çilek
Ara
Hayıt tohumu çayı şekersiz limonlu
Spor
1.5 saat yüzme
25 dk koşu bandında yürüyüş eve daha yeni gelebildimumarım sabah eksileri görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?