70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunlar bugunki yediklerinizmi peki nerden alıyosunuz kalori bilgilerini her yerde farklı yazabilir sonuçta kime güvencez :26:

bunlar bugunki yediklerinizmi peki nerden alıyosunuz kalori bilgilerini her yerde farklı yazabilir sonuçta kime güvencez :26:

Diyet arkadaşım diye bir site var. Bende oradan kalori takibi yapıyorum. Üye Profili oluşturup günlük kalorini takip edebilirsin :)

ayy o kadar haklısınkiii senin gibi beni motive eden birine o kadar ihtiyacım varki ablacımmm tamam artık bu akşamda dahil olmak üzere kaçamaklara son mayısta eşyalarımızı almaya gidicez bursaya gidicem ben o zamana kadar 6-7 kilo versem bile kafi zaten 1 ayda 3 kilo vermişim buda bişey dimi inşallahh çok teşekür ederim destegin için. artı mayısta gelinliğim için ölçü vericem fit zayıf bi gelin olmak istiyosam ağzımı tutmam lazım

merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısın bende 79 kılum 85 ten dustum ama son bı haftadır kılo veremıyorum yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı beklıyorummmmmmmm........................

Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz

Bugün sancıyla uyandım aslında kaç haftadır sancım vardı ama bugün bağıra bağıra uyandım.
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim

Yani ben tabiki şükrediyorum. Ama hiç zayıflayamicakmışım gb geliyo bugün tıka basa yedim mesela

Canım geçmiş olsun. Bu kistin patlaması tehlikeli değilmiymiş hemen eve göndermişler :44:

Menümü yazmayacağım çünkü akşama kadar marul ve salatalık yedim. yemek namına bişey yok. Vücut iyice şaşıracak dün neydi bugün ne oldu

Herkese iyi akşamlar

Menüm

1 saatlik yürüyüş

tarçın suyu

Sabah; yarım dilim çavdar ekmeği, biraz çeçil peyniri, bir bardak tek şekerli çay,tavada yumurta...

Ara; biberiye ve kiraz sapı çayı, azıcık badem, leblebi, ceviz...

Öğlen, peynirli omlet, soğan ve 1 dilim çavdar ekmeği...

Ara; yarım bardak biberiye çayı, yarım bardak ayran, yoğurt karışımı...

Akşam; ton balıklı salata

40 dakikalık yürüyüş

Ara; limonlu sade soda

benim kuzularin birinin dunki hali birinin hastahanedeki hali Eki Görüntüle 1050587

Kıyamam yavrum. İnşallah kısa zamanda toparlarlar

merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısın bende 79 kılum 85 ten dustum ama son bı haftadır kılo veremıyorum yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı beklıyorummmmmmmm........................

Hoşgeldin aramıza canım

çok geçmiş olsun canım yaa, zayıflarsın önce bir kendini toparla, sonra zayıflamaya odaklan

Menümü yazmayacağım çünkü akşama kadar marul ve salatalık yedim. yemek namına bişey yok. Vücut iyice şaşıracak dün neydi bugün ne oldu

vaaaav süpersin :)

Aynen öyle canim bunada şükür gelip geçici bi durum Rabbim tüm cocuklara şifa versin tabi buyuklerede
amin tatlım.allah çözümsüz dert vermesin kimseye.
gözünü karart takıl birine,maksat ne yediğini bilmek.
Diyet arkadaşım diye bir site var. Bende oradan kalori takibi yapıyorum. Üye Profili oluşturup günlük kalorini takip edebilirsin :)
büşra yazmış bile adını.
sen menülerini eksiksiz yaz,ben motive ederim seni elimde oklavamla.
hayatın boyunca bakacağın resimlerde istediğin gibi görünmek senin hakkın,bunu kendin için yapıyorsun untma tatlım.
hoşbuldummmm tesekkürler
selda hoşgeldin.
sen de hoşgeldin çaylak,haydi bakalım, bırakmak yok incecik olana kadar.
geçmiş olsun güzelim,önemli olan sağlığın,rahatsızlığını atlatınca devam edersin tam gaz.olmuyor diye beynini şartlandırma.
seher çok az ve yetersiz besleniyorsun sanki.değerlerine bir baktırsan.
menülerine bakınca yazın düğünü olan kader ve cidaa değil sen gibi duruyorsun kız.
çok güzel ve dengeli bir menü ameliacığım.
bol bol protein alınmış,yarına eksiler yolda sanki.
bu arada form çay içiyorum şimdi,sabaha hazırlık baabında.

Sağol rosado sevindim :) yarın için hafif tuttum menüyü biraz. Bende Form çay içecektim bitmiş. O yüzden soda içtim artık :) inşallah yarın sabah 6 lı rakamları görürüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun. Düzel yine başlarsın pozitif ol:) vazgeçmek yok..
Vitaminli ve hafif bir menü olmuş, güzel..

Evet yaklaşık 25 gün önce tesadüfen denk geldim hoşuma gitti yani :)

çiğ köfteye baktımda kızlar etsiz ve dürümsüz 100 gr 210 kal öğle menüsü olabilir

sadece 210 kal tabiki olabilir tabi kac tane yediginede bagli :26::26::26::26::26::26:

haklisin canim en iyisi disardan yemek

benim kuzularin birinin dunki hali birinin hastahanedeki hali Eki Görüntüle 1050587

canim cok gecmis olsun su kuzucuklarin haline bak hic dayanamiyorum hasta cocuk gordugum zaman, ins en kisa zamanda toparlarlar canim sende derin bi nefes alirsin

menu guzel canim
kaçamak yapmamak için özel yaptıgınız bişey varmı kızlar

mutfak kapisini kilitle

hele ben hele ben ailecek masa başına toplanıyoruz çay saatinde 2 akşamdır cips yiyorum meselaaaaaaa :26::26:
çok fenayımm çokkk
o cay saati derdi bende de var canim esim aksam cayini hayatta kuruyemissiz pastasiz yapmaz bende 1 gun dayansam 1gun dayanamiyorum

gecmis olsun canim, niye kendi saliveriyorsun hemen, bugun rahatsiz oldugundan yemissin ins yarindan itibaren tekrardan baslarsin hemen yelkenleri suya indirme

Bugunku menum kizlar

Sabah : 1 tane tost + salatalik + tomates + 3tane zeytin
Ara : yesil cay + 8tane findik
Oglen : 3 tane biber, patlican kurusu dolmasi + salata + yogurt
ara : yok
Aksam : 1kase yogurt corbasi + salata

2lt su ictim, birazdan elma kromlu cay icerim

Arkadaslar saolun hepiniz geçmiş olsun dileğiniz için maalesef toplayamadım yazıları:44:
Bilmiyorum demekki çok karamsar olmuşum
Doktor vereceği ilacında kilo yapabileceğini söyledi onada bozuldum kullanmasamda olmaz :26:
Bilemedim kızbaşıma:)
Akupunkturu araştırıyorum konuda actım ama henüz yorum yok
Son bildiginiz bi yer var mı ist Avrupa yakası tarafı
Sonuçta belki zayıflatmasada yardım etse yeter razıyım

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim
Ooyyy canlarım benim allah ikisine de şifalar versin nasıl da masum bakmışlar öyle
Amin canim
Amin canim insaallah

Amin insaallah okadar ihtiyacim varki nefes almaya anlatamam okadar cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…