iyi akşamlar şekerler.
menümü yazayım hemen.
AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 100gr funny müsli (365 kcal)91 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
0.50 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)65 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)231 kcal
1.00 x 1 Porsiyon sebzeli bulgur pilavı (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (1 kcal)5 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Dilim Üzümlü Kek (200 kcal)200 kcal
Alınan Kalori Toplamı932 kcal
ne çok şey yedim ama 1000 kalorinin altında kaldım,karnım da tıka basa doydu şükür.
kalori takibinin bu faydası var,doyuracak şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun.
kaçamak ta yapsan dengelersen kilo vermeye devam ediyorsun.
tavsiye ederim arkadaşlar.
bunlar bugunki yediklerinizmi peki nerden alıyosunuz kalori bilgilerini her yerde farklı yazabilir sonuçta kime güvencez :26:
ayy ece üzüldüm yavrularına ama sakın şükretmeyi unutma.bu gelip geçici bir şey,o hastanelerde ne bebekler yatıyor el kadar çözümsüz dertlerden.canı sağ olsun,hastalık gelir geçer rabbimin izniyle.
meryem doğadan kayısılı çayı çok öneriyorlar güzelim kabızlık için.içinde sinemaki de yok hem,bağımlılık yapmaz.bir dene bakalım.ama suyu 2 litreden fazla tüketmelisin aynı zamanda.yoksa hepsi geçici önlem.
cidaa anlaşılan sen şişman gelin olmak istiyorsun.ne o öyle cips falan,duymayayım bir daha.ne güzel motive kaynağın düğün var önünde. 38 yaşımda 3 çocuk doğurmuş bir kadın olan benden ders al,bak zayıflamaya çalışıyorum.sen gençliğin baharında kilolu mu gezmek istiyorsun.
canın çok bir şeyler çekerse 1 salatalık soy ye[11 kalori],1 kase yoğurt ye[70 kalori]ama bir avuç cips neredeyse 200 kalori yapar ki 30 dk koşman lazım yakmak için.haydi bu hafta bu zararlı alışkanlıkların hepsine bir son ver canım.kuğu gibi bir gelin olmak istemez misin.
Diyet arkadaşım diye bir site var. Bende oradan kalori takibi yapıyorum. Üye Profili oluşturup günlük kalorini takip edebilirsin :)
hoşgeldin canım
Hoşgeldin başarılar :)hoşbuldummmm tesekkürler
Hoşgeldin burada ki herkes yardimci olacaktır:)merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısın bende 79 kılum 85 ten dustum ama son bı haftadır kılo veremıyorum yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı beklıyorummmmmmmm........................
Canım geçmiş olsun. Bu kistin patlaması tehlikeli değilmiymiş hemen eve göndermişler :44:Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Bugün sancıyla uyandım aslında kaç haftadır sancım vardı ama bugün bağıra bağıra uyandım.
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
Yani ben tabiki şükrediyorum. Ama hiç zayıflayamicakmışım gb geliyo bugün tıka basa yedim mesela
benim kuzularin birinin dunki hali birinin hastahanedeki hali Eki Görüntüle 1050587
benim kuzularin birinin dunki hali birinin hastahanedeki hali Eki Görüntüle 1050587
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısın bende 79 kılum 85 ten dustum ama son bı haftadır kılo veremıyorum yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı beklıyorummmmmmmm........................
Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Bugün sancıyla uyandım aslında kaç haftadır sancım vardı ama bugün bağıra bağıra uyandım.
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
Yani ben tabiki şükrediyorum. Ama hiç zayıflayamicakmışım gb geliyo bugün tıka basa yedim mesela
Menümü yazmayacağım çünkü akşama kadar marul ve salatalık yedim. yemek namına bişey yok. Vücut iyice şaşıracak dün neydi bugün ne oldu
amin tatlım.allah çözümsüz dert vermesin kimseye.Aynen öyle canim bunada şükür gelip geçici bi durum Rabbim tüm cocuklara şifa versin tabi buyuklerede
gözünü karart takıl birine,maksat ne yediğini bilmek.bunlar bugunki yediklerinizmi peki nerden alıyosunuz kalori bilgilerini her yerde farklı yazabilir sonuçta kime güvencez :26:
büşra yazmış bile adını.Diyet arkadaşım diye bir site var. Bende oradan kalori takibi yapıyorum. Üye Profili oluşturup günlük kalorini takip edebilirsin :)
sen menülerini eksiksiz yaz,ben motive ederim seni elimde oklavamla.ayy o kadar haklısınkiii senin gibi beni motive eden birine o kadar ihtiyacım varki ablacımmmtamam artık bu akşamda dahil olmak üzere kaçamaklara son mayısta eşyalarımızı almaya gidicez bursaya gidicem ben o zamana kadar 6-7 kilo versem bile kafi zaten 1 ayda 3 kilo vermişim buda bişey dimi inşallahh çok teşekür ederim destegin için. artı mayısta gelinliğim için ölçü vericem fit zayıf bi gelin olmak istiyosam ağzımı tutmam lazım
selda hoşgeldin.hoşbuldummmm tesekkürler
sen de hoşgeldin çaylak,haydi bakalım, bırakmak yok incecik olana kadar.merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısın bende 79 kılum 85 ten dustum ama son bı haftadır kılo veremıyorum yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı beklıyorummmmmmmm........................
geçmiş olsun güzelim,önemli olan sağlığın,rahatsızlığını atlatınca devam edersin tam gaz.olmuyor diye beynini şartlandırma.Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
seher çok az ve yetersiz besleniyorsun sanki.değerlerine bir baktırsan.Menümü yazmayacağım çünkü akşama kadar marul ve salatalık yedim. yemek namına bişey yok. Vücut iyice şaşıracak dün neydi bugün ne oldu
çok güzel ve dengeli bir menü ameliacığım.Herkese iyi akşamlar
Menüm
1 saatlik yürüyüş
tarçın suyu
Sabah; yarım dilim çavdar ekmeği, biraz çeçil peyniri, bir bardak tek şekerli çay,tavada yumurta...
Ara; biberiye ve kiraz sapı çayı, azıcık badem, leblebi, ceviz...
Öğlen, peynirli omlet, soğan ve 1 dilim çavdar ekmeği...
Ara; yarım bardak biberiye çayı, yarım bardak ayran, yoğurt karışımı...
Akşam; ton balıklı salata
40 dakikalık yürüyüş
Ara; limonlu sade soda
amin tatlım.allah çözümsüz dert vermesin kimseye.
gözünü karart takıl birine,maksat ne yediğini bilmek.
büşra yazmış bile adını.
sen menülerini eksiksiz yaz,ben motive ederim seni elimde oklavamla.
hayatın boyunca bakacağın resimlerde istediğin gibi görünmek senin hakkın,bunu kendin için yapıyorsun untma tatlım.
selda hoşgeldin.
sen de hoşgeldin çaylak,haydi bakalım, bırakmak yok incecik olana kadar.
geçmiş olsun güzelim,önemli olan sağlığın,rahatsızlığını atlatınca devam edersin tam gaz.olmuyor diye beynini şartlandırma.
seher çok az ve yetersiz besleniyorsun sanki.değerlerine bir baktırsan.
menülerine bakınca yazın düğünü olan kader ve cidaa değil sen gibi duruyorsun kız.
çok güzel ve dengeli bir menü ameliacığım.
bol bol protein alınmış,yarına eksiler yolda sanki.
bu arada form çay içiyorum şimdi,sabaha hazırlık baabında.
Geçmiş olsun. Düzel yine başlarsın pozitif ol:) vazgeçmek yok..Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
Vitaminli ve hafif bir menü olmuş, güzel..Herkese iyi akşamlar
Menüm
1 saatlik yürüyüş
tarçın suyu
Sabah; yarım dilim çavdar ekmeği, biraz çeçil peyniri, bir bardak tek şekerli çay,tavada yumurta...
Ara; biberiye ve kiraz sapı çayı, azıcık badem, leblebi, ceviz...
Öğlen, peynirli omlet, soğan ve 1 dilim çavdar ekmeği...
Ara; yarım bardak biberiye çayı, yarım bardak ayran, yoğurt karışımı...
Akşam; ton balıklı salata
40 dakikalık yürüyüş
Ara; limonlu sade soda
amin tatlım.allah çözümsüz dert vermesin kimseye.
gözünü karart takıl birine,maksat ne yediğini bilmek.
büşra yazmış bile adını.
sen menülerini eksiksiz yaz,ben motive ederim seni elimde oklavamla.
hayatın boyunca bakacağın resimlerde istediğin gibi görünmek senin hakkın,bunu kendin için yapıyorsun untma tatlım.
selda hoşgeldin.
sen de hoşgeldin çaylak,haydi bakalım, bırakmak yok incecik olana kadar.
geçmiş olsun güzelim,önemli olan sağlığın,rahatsızlığını atlatınca devam edersin tam gaz.olmuyor diye beynini şartlandırma.
seher çok az ve yetersiz besleniyorsun sanki.değerlerine bir baktırsan.
menülerine bakınca yazın düğünü olan kader ve cidaa değil sen gibi duruyorsun kız.
çok güzel ve dengeli bir menü ameliacığım.
bol bol protein alınmış,yarına eksiler yolda sanki.
bu arada form çay içiyorum şimdi,sabaha hazırlık baabında.
çiğ köfteye baktımda kızlar etsiz ve dürümsüz 100 gr 210 kal öğle menüsü olabilir
tebrik ederim darısı başımıza
canım annen yaparsa çok yiyebilirsin dayanamayıp ama dışarda yesen yada aldırsan 1 ya da 2 tane yiyebilirsin bence hatta canan karatay bile ekmeğe çok karşı olmasına ragmen lahmacuna ok veriyor yumakları çok küçük onların
menümmm
sabah:
1 dilim kadar beyaz ekmek
zeytin peynir
ara:
yeşilçay 2 bardak
üzümlü yulaflı bisküvi
öğle:
tarhana çorbası
domates salatalık
ara ve akşamı bilmiyorum umarım cıs yemem
en az 2 litre su ve jillian michaels 1/4 yapıcam :)
kaçamak yapmamak için özel yaptıgınız bişey varmı kızlar
o cay saati derdi bende de var canim esim aksam cayini hayatta kuruyemissiz pastasiz yapmaz bende 1 gun dayansam 1gun dayanamiyorumhele ben hele ben ailecek masa başına toplanıyoruz çay saatinde2 akşamdır cips yiyorum meselaaaaaaa :26::26:
çok fenayımm çokkk
Kızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
cok gecmis olsun canimKızlar slm
Ben çok mutsuzum ya
Artık çok ümitsizlik
Benden bi cacık olmaz
Acil bir şekilde gittik
Kistim patlamış.
Serum yedim
Tahliller yapıldı
eve Ewe geldim
Amin canimOoyyy canlarım benim allah ikisine de şifalar versin nasıl da masum bakmışlar öyle
Amin canim insaallahKıyamam yavrum. İnşallah kısa zamanda toparlarlar
Hoşgeldin aramıza canım
çok geçmiş olsun canım yaa, zayıflarsın önce bir kendini toparla, sonra zayıflamaya odaklan
vaaaav süpersin :)
sadece 210 kal tabiki olabilir tabi kac tane yediginede bagli :26::26::26::26::26::26:
haklisin canim en iyisi disardan yemek
canim cok gecmis olsun su kuzucuklarin haline bak hic dayanamiyorum hasta cocuk gordugum zaman, ins en kisa zamanda toparlarlar canim sende derin bi nefes alirsin
menu guzel canim
mutfak kapisini kilitle
o cay saati derdi bende de var canim esim aksam cayini hayatta kuruyemissiz pastasiz yapmaz bende 1 gun dayansam 1gun dayanamiyorum
gecmis olsun canim, niye kendi saliveriyorsun hemen, bugun rahatsiz oldugundan yemissin ins yarindan itibaren tekrardan baslarsin hemen yelkenleri suya indirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?