70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oo süper nasıl dayanıyosun banada anlatırmısınnnnnnnnnnnnnnnn

canım tatlı birşey isterse ballı süt falan içiyorum canım,,buda kesmezse bir karecik bitter çikolata yiyorum, bazen yanında süt tatlı krizim gidiyor :))) zamanlada alışıyorsun zaten :)

o zaman aşk sana yaramış diyorum, aynen devam :) baharda geldi tabii :)

Aşk acısı yaramış diyekkk kız

Harbiden aşkta mutlu da olsam üzgün de olsam boğazdan kesiliyorum Nasıl bir insanım hayreeet

Ya şu gevşeyen etlere çok üzülüyorum ben sadece...

Aşk acısı yaramış diyekkk kız

Harbiden aşkta mutlu da olsam üzgün de olsam boğazdan kesiliyorum Nasıl bir insanım hayreeet

Ya şu gevşeyen etlere çok üzülüyorum ben sadece...

Biraz spor onlarda sıkılaşır, iyiki acıdan dolayı yemiyosun bak iştahın kesiliyor :)

denemem lazım ama ben sütü hiç sevmemki yaaaa

denemem lazım ama ben sütü hiç sevmemki yaaaa

o zaman sadece bitter çikolata yiyebilirsin, istersen yanında kahve, kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, ama bitteri dene bayağı kesiyor tatlı krizini :)

kızlar telefondan nasıl bağlanıyorsunuz bu sayfaya

kadınlar kulübü uygulaması var google playde canım eğer android telefonsa, yada normal internetten de giriliyor, Iphone sa onda da var sanırım uygulama olarak markette

kuru olan meyveleride hiç yiyemiyorum bitter iyi fikir denim ben onu

Annem sıkıntıdan yiyenlerden mesela , allahtan ona çekmemişim :)

Annen benim gibiymiş :) ama mecbur tutuyoruz şimdi :) hayatımda ilk defa diyet yapıyorum bende. işin ucunda zayıflamak olunca herşeyden kısıyorum mecbuuuuur :)

kuru olan meyveleride hiç yiyemiyorum bitter iyi fikir denim ben onu

Annen benim gibiymiş :) ama mecbur tutuyoruz şimdi :) hayatımda ilk defa diyet yapıyorum bende. işin ucunda zayıflamak olunca herşeyden kısıyorum mecbuuuuur :)

Süpersin ! Baya kilo vermişsin . 78'Den 71. Ne kadar sürede verdin ?

İlk diyetin ise çabucak vereceksin . Benim hayatımda yaptığım 2. diyet bu . Belki o yüzden ilkine nazaran yavaş .

Süpersin ! Baya kilo vermişsin . 78'Den 71. Ne kadar sürede verdin ?

İlk diyetin ise çabucak vereceksin . Benim hayatımda yaptığım 2. diyet bu . Belki o yüzden ilkine nazaran yavaş .

2 aydan birazcık fazla oldu :) yavaş olsun bizim olsun

Güzel canım bir şekilde dengelemek gerekiyor
evet dengeledik

kızlar menüleriniz gayet güzel, ekmek yemiyor musunuz? Ben yemeden dayanamıyorumda merak ettim

Öğlen kola içmişsin ama akşam telafi etmişsin bence canım :)

evet öyle oldu bakalım. ama gidiyor kilolar giysilerden çok farketti. dolap yenilemem gerekecek aman tek vereyimde

Aynen ya... Yavaş olsun bizim olsun :)

11 Haziran'da arkadaşımın düğün var. Ona yetişmem gerek sadece :)

Yetişirsin canım hazirana daha çok var, ayda 5 kilo iyi vermişsin sen bu hızla giderse çok iyi

evet dengeledik

evet öyle oldu bakalım. ama gidiyor kilolar giysilerden çok farketti. dolap yenilemem gerekecek aman tek vereyimde

aynen canım yeterki zayıflayalım, o zaman dolap yenilemek çok güzel ve keyifli olur :)

Yetişirsin canım hazirana daha çok var, ayda 5 kilo iyi vermişsin sen bu hızla giderse çok iyi

aynen canım yeterki zayıflayalım, o zaman dolap yenilemek çok güzel ve keyifli olur :)

İnşallah canım benim. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız....

arkadaşlar çekinerek bi şey sormak istiyorum
tuvalet problemi yaşayan var mı? ben 3 günde bir çıkıyorum, bunu nasıl çözebilirim önerilerinizi bekliyorum

Ara öğünlerine activia yoğurt ekle ya da gün içerisinde 1 tane form çayı içebilirsin.Hatta sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı yersen aç karnına çok fayda ediyor.
Aynı sorun bende de var

selamun aleykum kizlar nasilsiniz
biz biraz daha iyiyiz dun cok kotuydu oglum ama antibiyotik ise yariyor saniyorum bugun daha iyi ama kizim hala oksuruyor malesef pazartesi tekrar doktora gitcegiz kotrole hava makinesi isteyebiliriz esimden oturu alerjisi var ve ondan oturude oksuruyor olabilir hastahanede hava ve oksijen verdikleri icin oksurmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…