bende abur cuburu kestim (haftasonları hariç tabi) ekmeği kesemedim :)
oo süper nasıl dayanıyosun banada anlatırmısınnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar kızlar geeeeleeem miiii? Yanaaaağğğğnızdan öpemm miiii ?
Bugün tam 1.ayım doldu ve ben 5 kilo verdim
Keşke daha fazla verebilseydim ama olmadı , buna da şükürler olsun. Durmak yok, daha kararlı bir şekilde yola devaaaamm
Dün kendime ödül verdim ve içki içtim ! Sonra üzüldüm "ahh be Sorç kalorileri aldın gece gece" diye, çünkü yanında cips neyin de yedim
Ama gece , ayıptır söylemesi istifra edince, onlar da gitti. Sabah kilo vermiş kalktım
Bir de geçen pazar akşam saat 9 da cornetto yidim. İki kaçamağım oldu bu şekilde yani.
Ama şöyle bir şey var, içki içtiğim gün yani dün ben normal kahvaltımı edip, dışarı çıktığım için bir şey yiyemedim. Sadece 8.30ta çorba içebildim akşam.
Cornetto yediğim gün de aynı şekilde, sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir vs . Akşam iki tane tavuk parça yiyebildim. Yani az beslendiğim günleri seçtim.
Bir haftadır acıkmıyorum, hiçbir şey yiyesim yok . Biraz sıkıntım var boğazım kesildi.
Ne zaman aşk acısı çeksem zayıflarım. 26 kiloyu eski sevgilim sayesinde vermiştim bu yüzden.
Şimdi de bunları yeni sevgilim bile olamayan bir şahsiyet yüzünden vericem galiba
(Buraya da kopyaladım , iki topicte takılmak zor :))
canım tatlı birşey isterse ballı süt falan içiyorum canım,,buda kesmezse bir karecik bitter çikolata yiyorum, bazen yanında süt tatlı krizim gidiyor :))) zamanlada alışıyorsun zaten :)
o zaman aşk sana yaramış diyorum, aynen devam :) baharda geldi tabii :)
Aşk acısı yaramış diyekkk kız
Harbiden aşkta mutlu da olsam üzgün de olsam boğazdan kesiliyorumNasıl bir insanım hayreeet
Ya şu gevşeyen etlere çok üzülüyorum ben sadece...
canım tatlı birşey isterse ballı süt falan içiyorum canım,,buda kesmezse bir karecik bitter çikolata yiyorum, bazen yanında süt tatlı krizim gidiyor :))) zamanlada alışıyorsun zaten :)
o zaman aşk sana yaramış diyorum, aynen devam :) baharda geldi tabii :)
denemem lazım ama ben sütü hiç sevmemki yaaaa
kızlar telefondan nasıl bağlanıyorsunuz bu sayfaya
Biraz spor onlarda sıkılaşır, iyiki acıdan dolayı yemiyosun bak iştahın kesiliyor :)
o zaman sadece bitter çikolata yiyebilirsin, istersen yanında kahve, kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, ama bitteri dene bayağı kesiyor tatlı krizini :)
kadınlar kulübü uygulaması var google playde canım eğer android telefonsa, yada normal internetten de giriliyor, Iphone sa onda da var sanırım uygulama olarak markette
Annem sıkıntıdan yiyenlerden mesela , allahtan ona çekmemişim :)
kuru olan meyveleride hiç yiyemiyorumbitter iyi fikir denim ben onu
Annen benim gibiymiş :) ama mecbur tutuyoruz şimdi :) hayatımda ilk defa diyet yapıyorum bende. işin ucunda zayıflamak olunca herşeyden kısıyorum mecbuuuuur :)
Süpersin ! Baya kilo vermişsin . 78'Den 71. Ne kadar sürede verdin ?
İlk diyetin ise çabucak vereceksin . Benim hayatımda yaptığım 2. diyet bu . Belki o yüzden ilkine nazaran yavaş .
2 aydan birazcık fazla oldu :) yavaş olsun bizim olsun
evet dengeledikGüzel canım bir şekilde dengelemek gerekiyor
kızlar menüleriniz gayet güzel, ekmek yemiyor musunuz? Ben yemeden dayanamıyorumda merak ettim
Öğlen kola içmişsin ama akşam telafi etmişsin bence canım :)
Aynen ya... Yavaş olsun bizim olsun :)
11 Haziran'da arkadaşımın düğün var. Ona yetişmem gerek sadece :)
evet dengeledik
evet öyle oldu bakalım. ama gidiyor kilolar giysilerden çok farketti. dolap yenilemem gerekecek aman tek vereyimde
Yetişirsin canım hazirana daha çok var, ayda 5 kilo iyi vermişsin sen bu hızla giderse çok iyi
aynen canım yeterki zayıflayalım, o zaman dolap yenilemek çok güzel ve keyifli olur :)
arkadaşlar çekinerek bi şey sormak istiyorum
tuvalet problemi yaşayan var mı? ben 3 günde bir çıkıyorum, bunu nasıl çözebilirim önerilerinizi bekliyorum
Ara öğünlerine activia yoğurt ekle ya da gün içerisinde 1 tane form çayı içebilirsin.Hatta sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı yersen aç karnına çok fayda ediyor.
Aynı sorun bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?