Saol cnmcok gecmis olsun canim
Amin canim
Amin canim insaallah
Amin insaallah okadar ihtiyacim varki nefes almaya anlatamam okadar cok yorgunum
kızlar sizede oluyormu akşama kadar iyi su içiyorum dikkat ediyorum akşam eşim gelince suyu falan bırakıyorum neden acaba:18:
Canım troidlerinle ilgili bi problem falan olabilir m bi baktırsan ya da regl günün yaklaştıysa ödem tutmuş olabilirsin2-3 haftadır aynı kilodayım çıldırıcam o kadar yediklerimden kısıyorum ama yerimde sayıyorum yardım edin kızlar
Canım troidlerinle ilgili bi problem falan olabilir m bi baktırsan ya da regl günün yaklaştıysa ödem tutmuş olabilirsin
Arkadaslar saolun hepiniz geçmiş olsun dileğiniz için maalesef toplayamadım yazıları:44:
Bilmiyorum demekki çok karamsar olmuşum
Doktor vereceği ilacında kilo yapabileceğini söyledi onada bozuldum kullanmasamda olmaz :26:
Bilemedim kızbaşıma:)
Akupunkturu araştırıyorum konuda actım ama henüz yorum yok
Son bildiginiz bi yer var mı ist Avrupa yakası tarafı
Sonuçta belki zayıflatmasada yardım etse yeter razıyım
Amin insaallah okadar ihtiyacim varki nefes almaya anlatamam okadar cok yorgunum
kızlar sizede oluyormu akşama kadar iyi su içiyorum dikkat ediyorum akşam eşim gelince suyu falan bırakıyorum neden acaba:18:
günaydın kızlar.
listeyi yapacak arkadaş bu hafta uğramadı sanki,o yüzden ortaya yazacağım,gelince mesajımı atarım artık.
başlangıç:70.9
geçen hafta:64.2
bu hafta:63.6
giden:600 gr
toplam giden:7.300 gr
hedef:62
umarım herkes eksilerle gelir bugün.
günaydın kızlar
topik çok cansızlaştı ben de pek uğrayamıyorum zaten tartım mı bozuk anladım ama dün tüm gün aç dolandım bi tartıldım 66,7üm dikkat etmesem de öğünlerimi geçiştirsem de tıka basa yediğim söylenemez sabah kalkıp tekrar tartıldım 66,1 çıktı yani 2 haftaki kiloma göre +1000 gr almışım :26:
daha çok vermem gerekirken almışım anlamadım akşamları mekikte çekiyorum üstelik
Günaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır
günaydın kızlar ben bu hafta eşimin akşam çay keyfi yüzünden yandım.....
başlangıç: 71,4
bu hafta: 70,9
giden: 500 gr
hedef: 65
kime özel msj atacağımı bilmiyorum
Kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.3
Giden 700
Tolam giden 13
Hedef 55
NAPICAM BEN YA
başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55
günaydın kızlar.
listeyi yapacak arkadaş bu hafta uğramadı sanki,o yüzden ortaya yazacağım,gelince mesajımı atarım artık.
başlangıç:70.9
geçen hafta:64.2
bu hafta:63.6
giden:600 gr
toplam giden:7.300 gr
hedef:62
umarım herkes eksilerle gelir bugün.
günaydın kızlar
topik çok cansızlaştı ben de pek uğrayamıyorum zaten tartım mı bozuk anladım ama dün tüm gün aç dolandım bi tartıldım 66,7üm dikkat etmesem de öğünlerimi geçiştirsem de tıka basa yediğim söylenemez sabah kalkıp tekrar tartıldım 66,1 çıktı yani 2 haftaki kiloma göre +1000 gr almışım :26:
daha çok vermem gerekirken almışım anlamadım akşamları mekikte çekiyorum üstelik
Günaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır
günaydın kızlar ben bu hafta eşimin akşam çay keyfi yüzünden yandım.....
başlangıç: 71,4
bu hafta: 70,9
giden: 500 gr
hedef: 65
kime özel msj atacağımı bilmiyorum
Kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.3
Giden 700
Tolam giden 13
Hedef 55
NAPICAM BEN YA
başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55
bilmiyorum acaba 2 akşam üst üste cip yedim ama dün akşam 6dan sonra hiç bişey yemedim yememek için 10da yattım hatta
troidlerle ilgili sorunum oldugunu nasıl anlayabilirim kendim doktora gitmeye şu an hiç vaktim yok
seher çok az ve yetersiz besleniyorsun sanki.değerlerine bir baktırsan.
menülerine bakınca yazın düğünü olan kader ve cidaa değil sen gibi duruyorsun kız.
37:
bende bildirimimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 68.5
bu hafta : 68.5
giden / gelen : 0
toplamda giden : 10.3 kg
hedef : 60kg
hafta sonu kacamagi yaparsak sonucunada katlanicaz tabi ben gene + cikarim diye bekliyodum ama cok sukur ucuz yirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?