70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim

HOSGELDIN CANIM

aksam biraz fazla olmus ama ne diyeyim sana bende olsam aynisini yapardim

arkadaşlar çekinerek bi şey sormak istiyorum
tuvalet problemi yaşayan var mı? ben 3 günde bir çıkıyorum, bunu nasıl çözebilirim önerilerinizi bekliyorum

canim bendede var o probleme hatta burdada bikeresinde dile getirmistim
sagolsun arkadaslar bana Sabah kuru kayisi dediler yedim fayda etmedi
ac karnina turk kahvesi ic dediler ilk seferinde cok ise yaradi ama niyeyse sonrasinda pek bi faydasini gormedim alistimi vucut hemen 1 seferde :44::44::44::44:
sonra aksamdan 2 cevizi 1bardak suyun icine koy Sabah cevizleri ye uzerinede suyunu ic dediler ama ben hic denemedim
sonra ilik suya 1tatli kasigi bal 1dilim limon koy ic dediler bunu denedim ama pek fayda etmedi

sakin bunlari ezbere biliyorum zannetme not defterime yazmistim ordan yaziyorum

Bugun bizim is yerindeki nette bi problem vardi giremedim sabahtan beri
buyuk gune 1 kala nasil gidiyor rejimler ben cok kotuyum ustelik 2gundur tuvaletede cikamadim aksam ilac icicem artik
bu Sabah tartilicaktim cunku neden bilmem kendimi sismis gibi hissediyorum ama kizim mizmizzlaninca unuttum tartilmayi
artik yarin Sabah goruruz tarti bize ne guzellikler yapicak ama verdigimi zannetmiyorumda Allah verede cok almamis olsam
liste sonuncusu olmak istemiyom
bu hafta bende hic motivasyon kalmadi bilmiyorum neden halbuki 6li rakami gorunce cok sevinmistim
canim tatli pasta istiyo bide bi lahmacun istiyo kizlar sanirsiniz hamileyim as veriyorum
neyapicam bilmiyorum valla bu lahmacun sevdasi 2haftadir var anneme canim lahmacun istiyo dememek icin kendimi zor tutuyorum bi desem hemen kollarini sivayacak gecen esime soyledim oda bana kiziyo neden soylemiyon annene yapar yeriz diyo neymisim ben rejim yapiyomusum ama bunlarada ceza veriyomusum bu beyefendinin ihtiyaci yokmus rejime aslinda bi 5 kiloda kendi verse hic fena olmaz yani

cok sagol canim Amin insallah

tebrik ederim darısı başımıza

canım annen yaparsa çok yiyebilirsin dayanamayıp ama dışarda yesen yada aldırsan 1 ya da 2 tane yiyebilirsin bence hatta canan karatay bile ekmeğe çok karşı olmasına ragmen lahmacuna ok veriyor yumakları çok küçük onların

çiğ köfteye baktımda kızlar etsiz ve dürümsüz 100 gr 210 kal öğle menüsü olabilir

benim kuzularin birinin dunki hali birinin hastahanedeki hali

Eklentiler

• $1601102_615147015234649_999090266_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 38

Amin canımmm :)

sağol benim için bunların hepsini yazmışsın. kahveyle başlayım sabah

menümmm

sabah:
1 dilim kadar beyaz ekmek
zeytin peynir

ara:
yeşilçay 2 bardak
üzümlü yulaflı bisküvi

öğle:
tarhana çorbası
domates salatalık

ara ve akşamı bilmiyorum umarım cıs yemem

en az 2 litre su ve jillian michaels 1/4 yapıcam :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar şekerler.
menümü yazayım hemen.

AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 100gr funny müsli (365 kcal)91 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
0.50 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)65 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)231 kcal
1.00 x 1 Porsiyon sebzeli bulgur pilavı (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (1 kcal)5 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Dilim Üzümlü Kek (200 kcal)200 kcal
Alınan Kalori Toplamı932 kcal
ne çok şey yedim ama 1000 kalorinin altında kaldım,karnım da tıka basa doydu şükür.
kalori takibinin bu faydası var,doyuracak şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun.
kaçamak ta yapsan dengelersen kilo vermeye devam ediyorsun.
tavsiye ederim arkadaşlar.

ayy ece üzüldüm yavrularına ama sakın şükretmeyi unutma.bu gelip geçici bir şey,o hastanelerde ne bebekler yatıyor el kadar çözümsüz dertlerden.canı sağ olsun,hastalık gelir geçer rabbimin izniyle.
meryem doğadan kayısılı çayı çok öneriyorlar güzelim kabızlık için.içinde sinemaki de yok hem,bağımlılık yapmaz.bir dene bakalım.ama suyu 2 litreden fazla tüketmelisin aynı zamanda.yoksa hepsi geçici önlem.
cidaa anlaşılan sen şişman gelin olmak istiyorsun.ne o öyle cips falan,duymayayım bir daha.ne güzel motive kaynağın düğün var önünde. 38 yaşımda 3 çocuk doğurmuş bir kadın olan benden ders al,bak zayıflamaya çalışıyorum.sen gençliğin baharında kilolu mu gezmek istiyorsun.
canın çok bir şeyler çekerse 1 salatalık soy ye[11 kalori],1 kase yoğurt ye[70 kalori]ama bir avuç cips neredeyse 200 kalori yapar ki 30 dk koşman lazım yakmak için.haydi bu hafta bu zararlı alışkanlıkların hepsine bir son ver canım.kuğu gibi bir gelin olmak istemez misin.

Aynen öyle canim bunada şükür gelip geçici bi durum Rabbim tüm cocuklara şifa versin tabi buyuklerede

ay kıyamam çok geçmiş olsun yerim ben bunlarııı
Sağol canim
çok geçmiş olsun yavrularına, perişan olmuşlar ya, inşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Amin canim sağol

Bende kalori takibi yapiyodum hasta haneden önce gerçekten çok ise yariyor bende tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…