70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aslında en güzeli dışarda müsait alanın varsa tempolu yürü. Olmazsın içini ferah tut dikkat de et sıkıntı olmaz:)

slm kızlar bu gün çok mutluyum çok dün gece önceden giyemediğim bir pantolonu tekrar denedim ve üzerime çok güzel oldu az bir kilo versen de ne kadar farkediyor inanamadım kendime
dünkü menüm
sabah yarım muz
çarşıda işim vardı anca muz yiyip çıktım evden acele
öğle yarım simit yarım pogaca biraz domates kibrit kutusu kadar kaşar şekersiz çay
ara bir paket süt
akşam patlıcan yemeği biraz bulgur pilavı 2 kase yoğut
gece acıkınca 2 kase yoğurt çorbası

canım cok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bu sıkıntıları inşallah insanın evladı olunca içi acıyor gözünün önünde bunları yaşayınca çok zor olmuştur eminim bir de bu tarz hastaneler yerine alternatifin yada imkanın varsa daha farklı hastanelere gitmeni öneririm doktor hemşire çok önemli ne kadar amatörce davranmışlar

başlangıç 78.1
geçen hafta 77.0
şimdiki kilom 75.9
giden 1.100
toplam giden 2.200
öyle ortaya yazdım ama bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar umay mı suzan mı

Günaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır

günaydın kızlar ben bu hafta eşimin akşam çay keyfi yüzünden yandım.....
başlangıç: 71,4
bu hafta: 70,9
giden: 500 gr
hedef: 65
kime özel msj atacağımı bilmiyorum

NAPICAM BEN YA

başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55

Tebrikleeer

güzel vermişsin tebrikler

umay0110 kullanıcısından alıntıdır

22 -28 MART 2014 listemiz yayında

kilo verenleri tebrik ediyorum
özellikle s.ozozel arkadaşımızı ayrıca tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum.

bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız anatkh018, meryem50 derya,ciida67, jordin'dir
önümüzdeki hafta listeye girebilmek için bildirimlere devam etmeleri gerekmektedir.

önümüzdeki hafta listeyi yapacak olan arkadaşımız suzan6638 dir.

benden bukadar arkadaşlar
hatam olduysa affola... öpüldünüz...
-----------------------
liste yapacak olan kişi suzan6638 arkadaşlar

galiba suzan6638 yapacak kızlar

kızlar lıste sıra lamı yapılıyor ben cumaları bıldıım ıcın gırıp bkıyorudum amaaaaa nasıl yapılacak bılmıyorum kııııııı tarıf edınde nasıl yapılacak bır denyeyeım ınsallah kusura bakmayın bılmıyorum böle oldugunu
eskıden dılek yapardı genelde her hafta genelde aynı kısı yapardı :26:

ne yapcam ben sımdı yaaaaaaaaaa

kızlar madem sıra ıle ınsl..bugun st 18:00 kadar bıldırımlerı yapın bana bende lısteyı umayın gecen haft.yaptıgından kopya cekerek yapım 6 kadar dıyorum cunku 6 dan sonra eısm ısten gelıyor ve musaıt olmam olurmu sızın ıcın bır pr.olmaassa olursa yarında yayınlarım olurmuu sımdıden anlayısınız ıcın teskkurler

Canım listeyi bir önceki hafta liste sonuncusu olan arkadaşımız hazırlıyor motivasyon amaçlı ama nasıl hazırlanır ben de bilmiyorum

Hayır canım sırayla yapılmıyor. Listede en sonuncu kim olduysa önümüzdeki hafta o yapıyor. Bir nevi kilo veremeyenlere ceza oluyor. O yüzden herkes dahada sıkı tutuyor diyetleri liste yapmamak için. İnşalllah sende bu hafta çok güzel kilolar verirsin :)

Canım listeyi bir önceki hafta liste sonuncusu olan arkadaşımız hazırlıyor motivasyon amaçlı ama nasıl hazırlanır ben de bilmiyorum

hımm sımdık motıve oldum ıste heheytt ma ben emzırıyorum o ka dıkkt etmek spor yapmaya vaktım keske bunuda göz onunde bulundursaydınız kızlar :26:
yapmayaı denıycem ama dedıdıgım gıbı yarın yayınlasam olurmu lısteyiii siz bana msj atın gene ben mesajlardan alır eklerım msj atanlarıı

Motive olmana sevindim canım. Ben şahsen emzirdiğini bilmiyordum, bilen varmı onuda bilmiyorum. Bununla ilgili birşey oluyor mu onuda bilmiyorum. Kurallar böyleymiş, bende öğrendiğim kadarıyla sana aktarmak istedim.

Motive olmana sevindim canım. Ben şahsen emzirdiğini bilmiyordum, bilen varmı onuda bilmiyorum. Bununla ilgili birşey oluyor mu onuda bilmiyorum. Kurallar böyleymiş, bende öğrendiğim kadarıyla sana aktarmak istedim.

sagolasın cnaım benım bılgılerın yeterlı oldu benım ıcın ıyıkı varsınız kı 2,6 kg cıkde olsa verdım yuppiiiiiiiiiii lısteden mesaj atanları not aldım bugn yapmaya calısırım 6 kadar lısteyıde gondermek ısterım ama kıslar ne der bılmemkııı yoksam yarın sabhayayınlarım olurmuuuuuuuuuuuuuuuuu:44::44::44:

rica ederim ne demek, yarında yayınlasan sorun olmaz muhtemelen

tebrikler canim
tartimi bozukki acaba:26:
Günaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır
super
Kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.3
Giden 700
Tolam giden 13
Hedef 55
tebrikler canimm
NAPICAM BEN YA

başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55
insaallah haftaya daha cok gider
sagol canim
haftaya gider insaallah canim
tebrikler canim
super canim
Amin canim sagol
almanyadayim canim ve Burda normal hastahaneye goturemiyorsun cocugu cocuklar icin ozel kinder Klinikum var orada yatti kendi evimizden 40 km uzakta yani farkli hastahaneye gidemiyorsun mecbur cocuk hastahanesi olmak zorunda
başlangıç 78.1
geçen hafta 77.0
şimdiki kilom 75.9
giden 1.100
toplam giden 2.200
öyle ortaya yazdım ama bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar umay mı suzan mı

super tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…