ben şubatta başladım sizin aranıza daha yeni katıldım o zaman 73.9 dum ama neden şimdi böyle oldu. ben daha önce çok yaptım diyettir spordu.
şimdide jillian michaels yapıyorum acaba o yüzden fazla çıkkıyo olabilirmiyim 1/5 yapıcam bu akşam :26:
bugünden itibarende kalori saymaya başladım bakalım 1 ay sonra gelinliğimin ölçülerini vereceğim şişman gelin olmak istemiyorum
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin
dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN
yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur
diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok
günaydın kızlar.
listeyi yapacak arkadaş bu hafta uğramadı sanki,o yüzden ortaya yazacağım,gelince mesajımı atarım artık.
başlangıç:70.9
geçen hafta:64.2
bu hafta:63.6
giden:600 gr
toplam giden:7.300 gr
hedef:62
umarım herkes eksilerle gelir bugün.
Günaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır
günaydın kızlar ben bu hafta eşimin akşam çay keyfi yüzünden yandım.....
başlangıç: 71,4
bu hafta: 70,9
giden: 500 gr
hedef: 65
kime özel msj atacağımı bilmiyorum
NAPICAM BEN YA
başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55
nasılsınız hanımlar ben ıyıyım gecen hafta veremedım ama bu kafta yuruyus ve spor yaptım vakıt buldukcaaaa
veee
başlangıç:77.4
geçen hafta:75.2
bu hafta:74.8
giden:400 GR
toplamda giden:2.600 GR
hedef:65
Selam kızlaarrr Günaaaydın
Bugün benim için çok güzel birgün. Çünkü ucundanda olsa 6 lı rakamları gördüm. Çok mutluyum
Başlangıç:78
Geçen hafta:71,1
Bu hafta:69,9
Giden:1,2
Toplam giden:8,1
Hedef :55
Canım tebrik ederimbaşlangıç 78.1
geçen hafta 77.0
şimdiki kilom 75.9
giden 1.100
toplam giden 2.200
öyle ortaya yazdım ama bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar umay mı suzan mı
galiba suzan6638 yapacak kızlar
ya aslında en güzeli dışarda müsait alanın varsa tempolu yürü. Olmazsın içini ferah tut dikkat de et sıkıntı olmaz:)
kızlar lıste sıra lamı yapılıyor ben cumaları bıldıım ıcın gırıp bkıyorudum amaaaaa nasıl yapılacak bılmıyorum kııııııı tarıf edınde nasıl yapılacak bır denyeyeım ınsallah kusura bakmayın bılmıyorum böle oldugunu
eskıden dılek yapardı genelde her hafta genelde aynı kısı yapardı:26:
ne yapcam ben sımdı yaaaaaaaaaa
kızlar lıste sıra lamı yapılıyor ben cumaları bıldıım ıcın gırıp bkıyorudum amaaaaa nasıl yapılacak bılmıyorum kııııııı tarıf edınde nasıl yapılacak bır denyeyeım ınsallah kusura bakmayın bılmıyorum böle oldugunu
eskıden dılek yapardı genelde her hafta genelde aynı kısı yapardı:26:
ne yapcam ben sımdı yaaaaaaaaaa
Canım listeyi bir önceki hafta liste sonuncusu olan arkadaşımız hazırlıyor motivasyon amaçlı ama nasıl hazırlanır ben de bilmiyorum
Hayır canım sırayla yapılmıyor. Listede en sonuncu kim olduysa önümüzdeki hafta o yapıyor. Bir nevi kilo veremeyenlere ceza oluyor. O yüzden herkes dahada sıkı tutuyor diyetleri liste yapmamak için. İnşalllah sende bu hafta çok güzel kilolar verirsin :)
hımm sımdık motıve oldum ıste heheytt ma ben emzırıyorum o ka dıkkt etmek spor yapmaya vaktım keske bunuda göz onunde bulundursaydınız kızlar:26:
yapmayaı denıycem ama dedıdıgım gıbı yarın yayınlasam olurmu lısteyiii siz bana msj atın gene ben mesajlardan alır eklerım msj atanlarıı
eve aksam 8 bucuk 9da gidiyorum işten nasıl fırsat bulup yürücemkisporu bile zor yapıyorum çok yoruluyorum
Motive olmana sevindim canım. Ben şahsen emzirdiğini bilmiyordum, bilen varmı onuda bilmiyorum. Bununla ilgili birşey oluyor mu onuda bilmiyorum. Kurallar böyleymiş, bende öğrendiğim kadarıyla sana aktarmak istedim.
Uff zormuş işin bilemedim şimdi:44:
artık elinden geleni yapıcan
sagolasın cnaım benım bılgılerın yeterlı oldu benım ıcın ıyıkı varsınız kı 2,6 kg cıkde olsa verdım yuppiiiiiiiiiii lısteden mesaj atanları not aldım bugn yapmaya calısırım 6 kadar lısteyıde gondermek ısterım ama kıslar ne der bılmemkııı yoksam yarın sabhayayınlarım olurmuuuuuuuuuuuuuuuuu:44::44::44:
tebrikler canimgünaydın kızlar.
listeyi yapacak arkadaş bu hafta uğramadı sanki,o yüzden ortaya yazacağım,gelince mesajımı atarım artık.
başlangıç:70.9
geçen hafta:64.2
bu hafta:63.6
giden:600 gr
toplam giden:7.300 gr
hedef:62
umarım herkes eksilerle gelir bugün.
tartimi bozukki acaba:26:günaydın kızlar
topik çok cansızlaştı ben de pek uğrayamıyorum zaten tartım mı bozuk anladım ama dün tüm gün aç dolandım bi tartıldım 66,7üm dikkat etmesem de öğünlerimi geçiştirsem de tıka basa yediğim söylenemez sabah kalkıp tekrar tartıldım 66,1 çıktı yani 2 haftaki kiloma göre +1000 gr almışım :26:
daha çok vermem gerekirken almışım anlamadım akşamları mekikte çekiyorum üstelik
superGünaydın hayırlı cumalar kızlar .
Şimdi kilo bildirim zamanı
Başlangıç:70 kg
Geçen hafta:64
Bu hafta:63
Giden:1 kg
Toplam giden:7 kg
Hedef:62 kg
Ve benim hedefime 1 kg kalır
tebrikler canimmKilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.3
Giden 700
Tolam giden 13
Hedef 55
insaallah haftaya daha cok giderNAPICAM BEN YA
başlangıç:71
geçen hafta:71
bu hafta:70,9
giden:100 GR
toplamda giden:100 GR
hedef:55
sagol canimcanim ben akupuntur onermiyorum, benim kuzenim akupunturla 10 kilo verdi akupunturu birakinca hoooop kilolar geri geldi
yediklerine dikkat edersen sporunuda duzenli yaparsan bence verirsin
kolay degil canim anliyorum seni birde hastaneye yatti cocuk senin icin dahada yorucu olmustur ins sagliklarina kavursurlar biran once
ah bu kocalar ahh bize destek vermek yerine duzenimizi bozuyolar
tebrikler canim
bende kime mesaj aticaktik bilmiyorum
canim belki strestendir yada odem olmustur
sanada hayirli cumalar canim, tebrikler
canim bak ne guzel genede vermissin, bizde bilmiyoruz kime mesaj atilacagini
tebrikler
haftaya gider insaallah canimbende bildirimimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 68.5
bu hafta : 68.5
giden / gelen : 0
toplamda giden : 10.3 kg
hedef : 60kg
hafta sonu kacamagi yaparsak sonucunada katlanicaz tabi ben gene + cikarim diye bekliyodum ama cok sukur ucuz yirttim
tebrikler canimnasılsınız hanımlar ben ıyıyım gecen hafta veremedım ama bu kafta yuruyus ve spor yaptım vakıt buldukcaaaa
veee
başlangıç:77.4
geçen hafta:75.2
bu hafta:74.8
giden:400 GR
toplamda giden:2.600 GR
hedef:65
super canim
Selam kızlaarrr Günaaaydın
Bugün benim için çok güzel birgün. Çünkü ucundanda olsa 6 lı rakamları gördüm. Çok mutluyum
Başlangıç:78
Geçen hafta:71,1
Bu hafta:69,9
Giden:1,2
Toplam giden:8,1
Hedef :55
Amin canim sagolslm kızlar bu gün çok mutluyum çok dün gece önceden giyemediğim bir pantolonu tekrar denedim ve üzerime çok güzel oldu az bir kilo versen de ne kadar farkediyor inanamadım kendime
dünkü menüm
sabah yarım muz
çarşıda işim vardı anca muz yiyip çıktım evden acele
öğle yarım simit yarım pogaca biraz domates kibrit kutusu kadar kaşar şekersiz çay
ara bir paket süt
akşam patlıcan yemeği biraz bulgur pilavı 2 kase yoğut
gece acıkınca 2 kase yoğurt çorbası
canım cok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bu sıkıntıları inşallah insanın evladı olunca içi acıyor gözünün önünde bunları yaşayınca çok zor olmuştur eminim bir de bu tarz hastaneler yerine alternatifin yada imkanın varsa daha farklı hastanelere gitmeni öneririm doktor hemşire çok önemli ne kadar amatörce davranmışlar
başlangıç 78.1
geçen hafta 77.0
şimdiki kilom 75.9
giden 1.100
toplam giden 2.200
öyle ortaya yazdım ama bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar umay mı suzan mı
Eki Görüntüle 1052172 Kilo bildirimim
baslangic 67.7
gecen hafta58.3
bu hafta 58.1
giden 200gr
toplamda giden 9.6
hedef 55.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?