tebrikler :) bunca koşuşturmaca içinde gitmiş kilolar
tebrikler canim
tartimi bozukki acaba:26:
super
tebrikler canimm
insaallah haftaya daha cok gider
sagol canim
haftaya gider insaallah canim
tebrikler canim
super canim
Amin canim sagol
almanyadayim canim ve Burda normal hastahaneye goturemiyorsun cocugu cocuklar icin ozel kinder Klinikum var orada yatti kendi evimizden 40 km uzakta yani farkli hastahaneye gidemiyorsun mecbur cocuk hastahanesi olmak zorunda
super tebrikler canim
hmm bende bilmiyorumki canım ilk haftamsen gerimi aldın kilonu :26:
galiba suzan6638 yapacak kızlar
aldım mı almadım mı bilmiyorum tartıma bi kaç defa çıktım 70 bile gösterdi en son 66,1 diye gördüm işte bilmiyorum zaten doktora gittim böbreğimde kist var diye doktor diyet yap dedi bana sanki ben yapmıyorum
benim aklımda da birinci olan kalmışş kıza ceza kestim kendi kendime
öyle mi dersin haftaya nikahım var ama benim hala koca bi göbeğim var
başlangıç 78.1
geçen hafta 77.0
şimdiki kilom 75.9
giden 1.100
toplam giden 2.200
öyle ortaya yazdım ama bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar umay mı suzan mı
umay0110 kullanıcısından alıntıdır
22 -28 MART 2014 listemiz yayında
kilo verenleri tebrik ediyorum
özellikle s.ozozel arkadaşımızı ayrıca tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum.
bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız anatkh018, meryem50 derya,ciida67, jordin'dir
önümüzdeki hafta listeye girebilmek için bildirimlere devam etmeleri gerekmektedir.
önümüzdeki hafta listeyi yapacak olan arkadaşımız suzan6638 dir.
benden bukadar arkadaşlar
hatam olduysa affola... öpüldünüz...
-----------------------
liste yapacak olan kişi suzan6638 arkadaşlar
kızlar lıste sıra lamı yapılıyor ben cumaları bıldıım ıcın gırıp bkıyorudum amaaaaa nasıl yapılacak bılmıyorum kııııııı tarıf edınde nasıl yapılacak bır denyeyeım ınsallah kusura bakmayın bılmıyorum böle oldugunu
eskıden dılek yapardı genelde her hafta genelde aynı kısı yapardı:26:
ne yapcam ben sımdı yaaaaaaaaaa
kızlar madem sıra ıle ınsl..bugun st 18:00 kadar bıldırımlerı yapın bana bende lısteyı umayın gecen haft.yaptıgından kopya cekerek yapım 6 kadar dıyorum cunku 6 dan sonra eısm ısten gelıyor ve musaıt olmam olurmu sızın ıcın bır pr.olmaassa olursa yarında yayınlarım olurmuu sımdıden anlayısınız ıcın teskkurler
Eki Görüntüle 1052172 Kilo bildirimim
baslangic 67.7
gecen hafta58.3
bu hafta 58.1
giden 200gr
toplamda giden 9.6
hedef 55.9
hmm demek nikah var simdiden hayirli olsun canim, ya guzelim o kadar da gobegin yok ya
bildirimler Suzana canim, bu arada tebrikler valla supersin
tsk canim
canim artik degisti bironceki hafta kim liste sonuncusu olduysa o yapiyo listeyi, mesaj bolumunde TABLE diye bi buton var ona tiklayip yapicaksin
canim yarinda yayinlasan olur listeyi
vallasana eh bunca kosusturmaya normal vermen
aynen oyle canim kacamaklar cok etkiliyor bide diyet arkadasima uye olursan ne yedigini kac kalori yaktigini gorursun daha Motive olursuninşallah gidicek bu sefer çok kararlıyım bu hafta 1 tane bile kaçamak yapmıcam
hmm demek nikah var simdiden hayirli olsun canim, ya guzelim o kadar da gobegin yok ya
bildirimler Suzana canim, bu arada tebrikler valla supersin
tsk canim
canim artik degisti bironceki hafta kim liste sonuncusu olduysa o yapiyo listeyi, mesaj bolumunde TABLE diye bi buton var ona tiklayip yapicaksin
canim yarinda yayinlasan olur listeyi
vallasana eh bunca kosusturmaya normal vermen
aynen oyle canim kacamaklar cok etkiliyor bide diyet arkadasima uye olursan ne yedigini kac kalori yaktigini gorursun daha Motive olursun
tesekkur ettim
aldım mı almadım mı bilmiyorum tartıma bi kaç defa çıktım 70 bile gösterdi en son 66,1 diye gördüm işte bilmiyorum zaten doktora gittim böbreğimde kist var diye doktor diyet yap dedi bana sanki ben yapmıyorum
benim aklımda da birinci olan kalmışş kıza ceza kestim kendi kendime
2 haftadir herhalde giremedim icimdende gelmedi ben yarista olmayacagim ama diyetisyene basladim gecen hafta.
kendi evimdeki tartida 70 kusurken diyetisyende 73 kusur ciktim.bugun yeniden olcum icin gittim 1.7 gr vermisim ki arada yedigim cukulatalara ragmen.metabolizmam bayagi hizliymis.
isteyenlerle diyet listemi paylasabilirim.opuyorum sevgiyle
Selam kızlar
Uzan zaman sonra yine kilo alarak sayfaya döndüm.
Beni tanıyanlar hatırlarlar belki hamile kalarak sayfadan yarılmıştım. Malesef bebeğimi kaybettim. sonra sıkıntılı bir süreç yaşadım.
ve yeniden burdayım.
Başlangıç kilom:73
hedefim:65
Menüm:
Sabahmlet -4 tane yeşil zeytin,1 dilim ekmek ,1 bardak süt
Öğle:4,5 kaşık kısır,1 dilim su böreği,1 dilim incirli tatlı,1 bardak limonata
Akşam.:salata
SPOR: 40 DAK yürüyüş 20 dak . spor aleteri yapılacak
Bu günkü menüm saçma sapan ama ilk günün günahı olmaz.İnşallah en kısa zamanda toplayacağım.
2 haftadir herhalde giremedim icimdende gelmedi ben yarista olmayacagim ama diyetisyene basladim gecen hafta.
kendi evimdeki tartida 70 kusurken diyetisyende 73 kusur ciktim.bugun yeniden olcum icin gittim 1.7 gr vermisim ki arada yedigim cukulatalara ragmen.metabolizmam bayagi hizliymis.
rabbim hayırlısıyla bir bebek daha verir inşallah size sağlığıyla gelirSelam kızlar
Uzan zaman sonra yine kilo alarak sayfaya döndüm.
Beni tanıyanlar hatırlarlar belki hamile kalarak sayfadan yarılmıştım. Malesef bebeğimi kaybettim. sonra sıkıntılı bir süreç yaşadım.
ve yeniden burdayım.
Başlangıç kilom:73
hedefim:65
Menüm:
Sabahmlet -4 tane yeşil zeytin,1 dilim ekmek ,1 bardak süt
Öğle:4,5 kaşık kısır,1 dilim su böreği,1 dilim incirli tatlı,1 bardak limonata
Akşam.:salata
SPOR: 40 DAK yürüyüş 20 dak . spor aleteri yapılacak
Bu günkü menüm saçma sapan ama ilk günün günahı olmaz.İnşallah en kısa zamanda toplayacağım.
Selam neden olamsın. Seninle boy kilo e hedefimiz aynı belki banada faydası olur.2 haftadir herhalde giremedim icimdende gelmedi ben yarista olmayacagim ama diyetisyene basladim gecen hafta.
çok üzüldüm canım. istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle
Teşekür ederim canım. İnşallah hepimiz biran önce hedefimize ulaşırız
çok iyi canım, paylaşırsan sevinirim. kopya çekerim :)
Hoşbulduk canım. İnşallah allahım herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.rabbim hayırlısıyla bir bebek daha verir inşallah size sağlığıyla gelir
bol şans hoşgeldin aramıza tekrar o zaman bende yeniyim :)
50 mibence sen doktorla tartını değiştir canım4 kilo farkkk yaa 50 kiloysan
50 mitabi canımm ne demezsin
var tatlımm ya dar elbise giyince ben burdayımm heeyyy diyor banateşekkür ederim ayrıca canım
bana resmini at kilonu bi bakışta söyleyim sana
çektiğim en son resim 2 hafta önceydi yenisi yok ki çok yakında atcam zaten buraya resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?