Sagol sekerim :)
Evet hic açılmadan bir sonraki ogun geliyor. Hatta öğleden sonraki ara öğünümde 1 yağsız tost ile bir meyve var. Acikmadigim icin yemedim tostu. ama aksam yemeğim de ona gore biraz arttı tabi.
2 haftalik listemdi bu. Sonraki randevum haftaya Pazartesi
Ben 4 gün oldu başlayalı diyete. Kendimce çok savaş veriyorum.Normalde hergün çikolata börek milföy ne bulsam yerim hiç ağzıma koymadım cumartesiden beri salatalık, ıhlamur tarçın vs başetmeye çalışıyorum öğünleri ekmeği azalttım felan. Cidden çok zor geliyor. Ama dayanamadım tartıldım 1 gram bile verememişim. Bütün hevesim kırıldı
aboww ne yaptin kiz sen boyle cumaya 2gun kalaBende menumu yaziyimde azcik kizin bana :)
Kahvalti
Dunku boreklerden
Aksam
Mevlude gittim 1 tabak tavuklu pilav5 de yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvalti 11.00
kepekli ekmekle tost
domates
1 kucuk cikolata
ogle 15.00
1 tabak taze fasulye
1 kucuk ton balik
1 kase yogurt
ara 16.00
tek sekerli turk kahvesi
aksam 19.00 gibi olur hErAlde
3 köfte
ayran olur diye dusunuyorum
1.5 saat tempolu yuruyus
3 lt suyu tamamlamaya calisacagim
Slm.kizlar bugunki menum
Kahvalti yok
Oglen turk kahvesi
Aksam uzeri 1 dilim kek ve 1 bardak sut
3yada 5 kaju
Aksam bol yesil salata ve 1 kase yogurt
Suana kadar 2lt su 3 e tamamlanir
Bide sabah yarim.saat tempolu yuruyus yarim.saat de bisiiklet
Belki yemekten sonra acik havada 20 dk yuruyus yapabilirim
Bugumluk bu kadar kek olmayaydi iyiydi biliyorum.ama dayanamadim
Ee bende menumu yaziyimde artık
Sabah
2 yumurta
1 tabak Salata (domates göbek salatalik )
Ara
1 kupa çay
Öğlen
1 kepçe izmir köfte
1 kase salata karışık
Ara
10 fındık
1 kupa çay
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
Belki 2 3 tane sarma yerim kaynanacim getirmişti akşam
Bugün şu icemedim çalışmaktan
3 bardak icmisim sadece((
canim sen bence guzel bi kahvalti koy ne o oyle 1 meyveyle kahvaltiyi gecistiriyorsun oglen yemegine sebze yada et koy aksam yemegine gemegine gene aynisi vucudun vitaminede ihtiyaci var Allah korusun rejim yapicaz kilo vericez diye sagligimizdan olmayalimKizlar bi menu uydurdum kendime bakin bakalim nasil olmus.
10 a kadar 1 litre karbonatli su
10 da 1 meyve
1 de 1 kase corba 2 ince galeta
3 de 3 tane form biskuvi 1 kare bitter
5 de 1 kase corba 1 ince galeta
8 de 1 bardak sut
Gunde 3 litre karbonatli su
Sporda daha bulamadim yuruyusmu yapsam ipmi atlasam bilemedim :) bi fikir verin olmus olmamis yada şurasini degistir falan die bekliorummmm
menu guzel anlasilan tek yorgun ben degilim bu topikteİyi akşamlar kızlar
Bu günkü menümü paylaşayım
Sabah
2 zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürülmüş 1 üçgen peynir
Yarım bardak dutsuyu
Ara
2 avuç leblebi
Öğle
Yarım kase yoğurt çorbası
Azıcık salata
1 adet pişmaniye
Ara
2 avuç leblebi
Akşam yok
Su 1.5 lt
Spor yok hiç yapasım yok havadan mıdır nedir kolumu bile kıpırdatmak gelmiyor içimden. çok uykum var
menu guzel afiyet olsun canimMenüm
Sabah 08
İki dilim domates
İki yeşil zeytin
İki yumurta sarısı
Öğle 12
Bir dilim tb
Bir tabak ıspanak yemeği
Akşam 18
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2.5 lt su
1 saat pilates
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim ana menuler guzel ama ara menuler bana biraz fazla gibi geldi bildigim kadariyla 100 kaloriyi gecmemesi lazimKahvalti 7.30
İki tutam çecil peyniri, 2 parmak beyaz peynir, 5 zeytin, yağsız salata, bir buyuk dilim tam bugday ekmegi
Ara 11:00
12 fındık, 3 Mekke hurmasi, sekersiz nescafe
Öğlen 14:00
Tavuk sote, salata, kase corba
Ara 16:30
sekersiz çay, 1 adet bisküvi, 3 erik, 2 Malta eriği
Aksam 19:30
Yarımsar tabak kıymalı ispanak, zeytinyağlı Brüksel lahanasi, kucuk kase yoğurt ve corba
Bugün suyu pek içemedim 1,5 Lt oldu şimdiye kadar. Yatana kadar 2 olur iste
canim sakin koyuverme verirsin insBen 4 gün oldu başlayalı diyete. Kendimce çok savaş veriyorum.Normalde hergün çikolata börek milföy ne bulsam yerim hiç ağzıma koymadım cumartesiden beri salatalık, ıhlamur tarçın vs başetmeye çalışıyorum öğünleri ekmeği azalttım felan. Cidden çok zor geliyor. Ama dayanamadım tartıldım 1 gram bile verememişim. Bütün hevesim kırıldı
Sutu koydum canim pynirle yogurduda bn yemiom :) saol fikrin icin
Menun gzelde aksam nie yok canim
He bu kiyma fikri olabalir bak.saol seker degerlendircem
Guzel menu canim
:) olemi olmus ne bilim.az olsun dedimAfiyet olsun menüde içime silmeye bişiler var ama ne desem böyle yemek degilde abur cubur yemissin gibi hissettiriyor bana 😮😮
Öğün atlayarak gerek canım akşam bi yoğurt salata veya bişiler içmeyin en azından
Offf çocuk demeyin banaaa bu doktorlar hiç yardimci olmuyor insana bu konularda ben onu anladım 😢😢😢
Cok guzel bi menu canım afiyet olsun
Canim menun guzel emziriomussunda zaten ama saati 7.30 olmasi gec geldi bana sadece.Kahvalti 7.30
İki tutam çecil peyniri, 2 parmak beyaz peynir, 5 zeytin, yağsız salata, bir buyuk dilim tam bugday ekmegi
Ara 11:00
12 fındık, 3 Mekke hurmasi, sekersiz nescafe
Öğlen 14:00
Tavuk sote, salata, kase corba
Ara 16:30
sekersiz çay, 1 adet bisküvi, 3 erik, 2 Malta eriği
Aksam 19:30
Yarımsar tabak kıymalı ispanak, zeytinyağlı Brüksel lahanasi, kucuk kase yoğurt ve corba
Bugün suyu pek içemedim 1,5 Lt oldu şimdiye kadar. Yatana kadar 2 olur iste
Olsun guzelim vazgecme sakin.bide tartilma evdeki birisi saklasin :) haftada bir ii oluo ben her ne kdar yapamasamda.bugün tartıldım gram vermemeişim bu hafta
aboww ne yaptin kiz sen boyle cumaya 2gun kala
menu guzel canim
canimm neden kahvalti yapmiyosun? bence gunun en onemli ogunu sabah kahvaltisi
suyunuda icseymissin sana yildizli peki vericektim
canim sen bence guzel bi kahvalti koy ne o oyle 1 meyveyle kahvaltiyi gecistiriyorsun oglen yemegine sebze yada et koy aksam yemegine gemegine gene aynisi vucudun vitaminede ihtiyaci var Allah korusun rejim yapicaz kilo vericez diye sagligimizdan olmayalim
menu guzel anlasilan tek yorgun ben degilim bu topikte
menu guzel afiyet olsun canim
canim ana menuler guzel ama ara menuler bana biraz fazla gibi geldi bildigim kadariyla 100 kaloriyi gecmemesi lazim
canim sakin koyuverme verirsin ins
birde yemegi dusunme kendine baska ugraslar bul ne bilim disari gezmeye cik kitap oku
Canım yaaa akşam hiç aç değildim leblebi mi tok tuttu yoksa biraz midemi üşütmüşüm onun şişkinliği mi vardı anlayamadım şu saat oldu daha acıkmadım:44:
O komsu nasil vermis kiloyu abow tuh bana:) olemi olmus ne bilim.az olsun dedim
Canim menun guzel emziriomussunda zaten ama saati 7.30 olmasi gec geldi bana sadece.
Ayy bu emzirenler ne sansli be.ben 2 ayda 9 kiloyu anca verdim hemde sporla.bizim komsu 1 ayda 14 kilo verdi revami bu simdi :)
Olsun guzelim vazgecme sakin.bide tartilma evdeki birisi saklasin :) haftada bir ii oluo ben her ne kdar yapamasamda.
( ewet kotu bigun oldu
Kiz ole sebzeydi etti yiyince kilo veremicem gibi hissediorum.simdi kisa bi surem kaldi 70 e bile insem sukretcem o yuzden biraz siki asilmam lazim artik.
bencee çok ii canımmm devamm böyleee
menu guzel canim
canim sen bence guzel bi kahvalti koy ne o oyle 1 meyveyle kahvaltiyi gecistiriyorsun oglen yemegine sebze yada et koy aksam yemegine gemegine gene aynisi vucudun vitaminede ihtiyaci var Allah korusun rejim yapicaz kilo vericez diye sagligimizdan olmayalim
canim ana menuler guzel ama ara menuler bana biraz fazla gibi geldi bildigim kadariyla 100 kaloriyi gecmemesi lazim
birde yemegi dusunme kendine baska ugraslar bul ne bilim disari gezmeye cik kitap oku
O komsu nasil vermis kiloyu abow tuh bana
umarım olur misafirler için yapmışdım gelmediler kaldı evde de eşim ve ben varız ve eşim kek yemiyor sanırım tatlı yapıcam bu gidişle hepsinide eşime yediricem :)
canım kahvaltı yapamıyorum. onun yerine kahve içiyorum hem kafein olduğundan metabolizmayı canlandırıyorum birde spor öncesi yada sonrası içince canlanmış oluyprum.
bazı dönemler olur canım böle, bu şekilde öğünerin sayısını arttırmazsan sorun olmaz sanırım
süpersin tatlım
akşam bişey yememeyi düşünüyordum ama salata yedim bitki çayımı içtim suyum 2lt nin üzerinde ama 3 olmadı.
regl oldum. hadi hayırlısı bakalım. cuma günü artıda olucam sanırım. şişlikden dolayı
bugün tartıldım gram vermemeişim bu hafta
Sitede sorun var galiba
Ben 4 gün oldu başlayalı diyete. Kendimce çok savaş veriyorum.Normalde hergün çikolata börek milföy ne bulsam yerim hiç ağzıma koymadım cumartesiden beri salatalık, ıhlamur tarçın vs başetmeye çalışıyorum öğünleri ekmeği azalttım felan. Cidden çok zor geliyor. Ama dayanamadım tartıldım 1 gram bile verememişim. Bütün hevesim kırıldı
menu guzel canim
Yeşil kahve için arkadaşlar gerçekten iyi geliyor
Günaydın kızlar bugün yarım saat yürüyebildim çok yağmur yağıyor
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sirkeli sıcak su içtim kahvaltımı paylaşım hemen
Sabah 08:00
1 domates
1 salatalık
Maydonoz
Dereotu
Minik bir beyaz peynir
1 dilim tam buğday
1 bardak yeşil çay
O komsu nasil vermis kiloyu abow tuh bana
:)) yok kiz ne hamilesi valla bende anlamadimki ben diyete basladim 1 ay oldu sende yap diodum yok cnm istemio diodu ki 87 kiloydu sonra yemedi icmedi simdi benimle ayni :)Ewet o komsu hamileydi de dogum mu yaptida kurtuldu mu :)
Dile kolay 14 kg
Sporunda menunde guzel kuzuGünaydın kızlar bugün yarım saat yürüyebildim çok yağmur yağıyor
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sirkeli sıcak su içtim kahvaltımı paylaşım hemen
Sabah 08:00
1 domates
1 salatalık
Maydonoz
Dereotu
Minik bir beyaz peynir
1 dilim tam buğday
1 bardak yeşil çay
:)) yok kiz ne hamilesi valla bende anlamadimki ben diyete basladim 1 ay oldu sende yap diodum yok cnm istemio diodu ki 87 kiloydu sonra yemedi icmedi simdi benimle ayni :)
Sporunda menunde guzel kuzu
Gunaydinnnn wafflecimmm :)))
Bende bu sabah hafif yedim ama sabahları sirkeli şu içelim bende artık bari iyi hatırlattın canım
Sabah kahvaltım saat 07.00
1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir
Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?