70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 4 gün oldu başlayalı diyete. Kendimce çok savaş veriyorum.Normalde hergün çikolata börek milföy ne bulsam yerim hiç ağzıma koymadım cumartesiden beri salatalık, ıhlamur tarçın vs başetmeye çalışıyorum öğünleri ekmeği azalttım felan. Cidden çok zor geliyor. Ama dayanamadım tartıldım 1 gram bile verememişim. Bütün hevesim kırıldı

Yok yok hevesini kırma sakın. Su cok önemli cok iç suyu. Daha karar vermek icin cok erken devam et. Eğer yine de veremezsen bir doktora danışirsin. İnsulin direnci, d vitamini eksikliği filan engelliyor kilo vermeyi. Ben de d vitamini takviyesi alıcam mesela

Bende menumu yaziyimde azcik kizin bana :)
Kahvalti
Dunku boreklerden

Aksam
Mevlude gittim 1 tabak tavuklu pilav 5 de yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aboww ne yaptin kiz sen boyle cumaya 2gun kala

menu guzel canim

canimm neden kahvalti yapmiyosun? bence gunun en onemli ogunu sabah kahvaltisi

suyunuda icseymissin sana yildizli peki vericektim

canim sen bence guzel bi kahvalti koy ne o oyle 1 meyveyle kahvaltiyi gecistiriyorsun oglen yemegine sebze yada et koy aksam yemegine gemegine gene aynisi vucudun vitaminede ihtiyaci var Allah korusun rejim yapicaz kilo vericez diye sagligimizdan olmayalim

menu guzel anlasilan tek yorgun ben degilim bu topikte

menu guzel afiyet olsun canim

canim ana menuler guzel ama ara menuler bana biraz fazla gibi geldi bildigim kadariyla 100 kaloriyi gecmemesi lazim

canim sakin koyuverme verirsin ins
birde yemegi dusunme kendine baska ugraslar bul ne bilim disari gezmeye cik kitap oku

Canım yaaa akşam hiç aç değildim leblebi mi tok tuttu yoksa biraz midemi üşütmüşüm onun şişkinliği mi vardı anlayamadım şu saat oldu daha acıkmadım:44:

:) olemi olmus ne bilim.az olsun dedim
Canim menun guzel emziriomussunda zaten ama saati 7.30 olmasi gec geldi bana sadece.
Ayy bu emzirenler ne sansli be.ben 2 ayda 9 kiloyu anca verdim hemde sporla.bizim komsu 1 ayda 14 kilo verdi revami bu simdi :)
bugün tartıldım gram vermemeişim bu hafta
Olsun guzelim vazgecme sakin.bide tartilma evdeki birisi saklasin :) haftada bir ii oluo ben her ne kdar yapamasamda.

( ewet kotu bigun oldu
Kiz ole sebzeydi etti yiyince kilo veremicem gibi hissediorum.simdi kisa bi surem kaldi 70 e bile insem sukretcem o yuzden biraz siki asilmam lazim artik.

Canım yaaa akşam hiç aç değildim leblebi mi tok tuttu yoksa biraz midemi üşütmüşüm onun şişkinliği mi vardı anlayamadım şu saat oldu daha acıkmadım:44:

:) bosver kiz acikmadiysan oh ne guzel hafiflemis olarak bitirdin gunu

Yeşil kahve için arkadaşlar gerçekten iyi geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O komsu nasil vermis kiloyu abow tuh bana

Gunaydinlar
Tatlim regl oldum canim hic kahvalti etmek istemiyo. Sabah spora iniyorum eve cikip dus alip biraz uyuyorum saat 12 gbi uyaniyorum ozaman da kahvalti degil ogle saati geliuo onun icinde erken oluyo benim.icin ben de kahve iciyorum aciktigimda da ogle yemegimi yiyorum

Günaydın kızlar bugün yarım saat yürüyebildim çok yağmur yağıyor
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sirkeli sıcak su içtim kahvaltımı paylaşım hemen

Sabah 08:00
1 domates
1 salatalık
Maydonoz
Dereotu
Minik bir beyaz peynir
1 dilim tam buğday
1 bardak yeşil çay

Yedim kız bütün keki adama obez olcak herifin sen zayıflican diye bizde öyle oldu ben yemedikce ziyan olmasın diye eşim yedi şimdi oda benle rejim yapıyo 😂😂😂😂😂

bugün tartıldım gram vermemeişim bu hafta

Olsun canım bu hafta sabret haftaya daha çok verirsin 😉😉

Sitede sorun var galiba

Nasıl sorun var canım bende bir sorun yok 😯😯

Kırma hevesli tatlım sabırlı olursan gidecektir olmadı bi doktora görünüşü belki kilo vermeni engelleyen bir problem vardır

Evet şu içmek gerekiyordu Verme bana Pekiyi yıldız da verme hakediyor 😂😂😂

Yeşil kahve için arkadaşlar gerçekten iyi geliyor

Yeşil kahve nerden alınıyor can ya daha öncede duymuştum denemek isterim bende

Gunaydinnnn wafflecimmm :)))

Bende bu sabah hafif yedim ama sabahları sirkeli şu içelim bende artık bari iyi hatırlattın canım

Sabah kahvaltım saat 07.00

1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir

Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe

O komsu nasil vermis kiloyu abow tuh bana

Ewet o komsu hamileydi de dogum mu yaptida kurtuldu mu :)
Dile kolay 14 kg

:)) yok kiz ne hamilesi valla bende anlamadimki ben diyete basladim 1 ay oldu sende yap diodum yok cnm istemio diodu ki 87 kiloydu sonra yemedi icmedi simdi benimle ayni :)
Sporunda menunde guzel kuzu

Saolasın canom

Günaydın taş hatunlarrrrrrrrrr :)) nasilsiniz bugun?

Gunaydinnnn wafflecimmm :)))

Bende bu sabah hafif yedim ama sabahları sirkeli şu içelim bende artık bari iyi hatırlattın canım

Günaydın tatlım :) süper mutlaka iç bide yatmadan önce sade sıcak su içiyorum ben bir bardak

Sabah kahvaltım saat 07.00

1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir

Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe

Afiyet olsun gzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…