Kizlar bi menu uydurdum kendime bakin bakalim nasil olmus.
10 a kadar 1 litre karbonatli su
10 da 1 meyve
1 de 1 kase corba 2 ince galeta
3 de 3 tane form biskuvi 1 kare bitter
5 de 1 kase corba 1 ince galeta
8 de 1 bardak sut
Gunde 3 litre karbonatli su
Sporda daha bulamadim yuruyusmu yapsam ipmi atlasam bilemedim :) bi fikir verin olmus olmamis yada şurasini degistir falan die bekliorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler canımKızlar 3 litre suyumu ve 3 bardak yeşil çayımıda bitirdim ve günü kapattım çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrikler canım
Kim diyetisyen mi :S aman salaklar işte :)beni ağlatmıştı biri ya böle giderse çocugun olmaz dedi manyak
Kim diyetisyen mi :S aman salaklar işte :)beni ağlatmıştı biri ya böle giderse çocugun olmaz dedi manyak
Sutu koydum canim pynirle yogurduda bn yemiom :) saol fikrin icinFıstıgım peynir süt yoğurt bunlarda gerekli die düşünüyorum hem sağlığımız için hem kalıcı kilo vermemiz için 👭💗
Menun gzelde aksam nie yok canimİyi akşamlar kızlar
Bu günkü menümü paylaşayım
Sabah
2 zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürülmüş 1 üçgen peynir
Yarım bardak dutsuyu
Ara
2 avuç leblebi
Öğle
Yarım kase yoğurt çorbası
Azıcık salata
1 adet pişmaniye
Ara
2 avuç leblebi
Akşam yok
Su 1.5 lt
Spor yok hiç yapasım yok havadan mıdır nedir kolumu bile kıpırdatmak gelmiyor içimden. çok uykum var
He bu kiyma fikri olabalir bak.saol seker degerlendircemCanım bence biraz protein takviyesi yapmalısın mesela çorbalarına kıyma katabilirsin ya da sabah peynir yumurta falan tüketebilirsin bunları da ilave edersen süper menü olur
Zaten meyve ve süt grubunu yazmışsın herşeyden yemiş olursun
Menüm
Sabah 08
İki dilim domates
İki yeşil zeytin
İki yumurta sarısı
Öğle 12
Bir dilim tb
Bir tabak ıspanak yemeği
Akşam 18
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2.5 lt su
1 saat pilates
bi kaç gün önce 73.8 i görmüş biri olarak bende burdayım ama bugün 69.8 i gördüm her an sizi terk edip 60 grubuna gidebilirim 68.8 i göreyimmm
ya ben iyice nefsime yenildim koca bi tabak tepeleme kabak yemeği üstüne bir o kadar yoğurt 4 dilim tahıllı tost ekmeği yedim birde çikolatalı lokum bu iradesizlikle bişey yapamicam
Kizlar bi menu uydurdum kendime bakin bakalim nasil olmus.
10 a kadar 1 litre karbonatli su
10 da 1 meyve
1 de 1 kase corba 2 ince galeta
3 de 3 tane form biskuvi 1 kare bitter
5 de 1 kase corba 1 ince galeta
8 de 1 bardak sut
Gunde 3 litre karbonatli su
Sporda daha bulamadim yuruyusmu yapsam ipmi atlasam bilemedim :) bi fikir verin olmus olmamis yada şurasini degistir falan die bekliorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar kızlar
Bu günkü menümü paylaşayım
Sabah
2 zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürülmüş 1 üçgen peynir
Yarım bardak dutsuyu
Ara
2 avuç leblebi
Öğle
Yarım kase yoğurt çorbası
Azıcık salata
1 adet pişmaniye
Ara
2 avuç leblebi
Akşam yok
Su 1.5 lt
Spor yok hiç yapasım yok havadan mıdır nedir kolumu bile kıpırdatmak gelmiyor içimden. çok uykum var
beni ağlatmıştı biri ya böle giderse çocugun olmaz dedi manyak
Menüm
Sabah 08
İki dilim domates
İki yeşil zeytin
İki yumurta sarısı
Öğle 12
Bir dilim tb
Bir tabak ıspanak yemeği
Akşam 18
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2.5 lt su
1 saat pilates
Kahvalti 7.30
İki tutam çecil peyniri, 2 parmak beyaz peynir, 5 zeytin, yağsız salata, bir buyuk dilim tam bugday ekmegi
Ara 11:00
12 fındık, 3 Mekke hurmasi, sekersiz nescafe
Öğlen 14:00
Tavuk sote, salata, kase corba
Ara 16:30
sekersiz çay, 1 adet bisküvi, 3 erik, 2 Malta eriği
Aksam 19:30
Yarımsar tabak kıymalı ispanak, zeytinyağlı Brüksel lahanasi, kucuk kase yoğurt ve corba
Bugün suyu pek içemedim 1,5 Lt oldu şimdiye kadar. Yatana kadar 2 olur iste
Biraz fazla kaçmış sanki canım aralarında mesela 70 kaloriyi geçmemesi gerekiyor
Ana Öğün lerinde 2 çeşitleri sınırlamalisin ve akşam da fazla hem ıspanak hem lahana yemek çorba yarımsarma olsa 1.5 tabak yemek eder buda akşam için çok 😡😡
Evet diyet listesine benzemiyor dımı? ama bunu bana beslenme uzmanı verdi. Belki ilk haftam oldugundan belki de emzirdigimden böyledir bilmiyorum. Emin olmak icin tartıya çıktım; yiyerek zayiflama dedikleri şey bu olsa gerek! :)
Evet diyet listesine benzemiyor dımı? ama bunu bana beslenme uzmanı verdi. Belki ilk haftam oldugundan belki de emzirdigimden böyledir bilmiyorum. Emin olmak icin tartıya çıktım; yiyerek zayiflama dedikleri şey bu olsa gerek! :)
umarım olur misafirler için yapmışdım gelmediler kaldı evde de eşim ve ben varız ve eşim kek yemiyor sanırım tatlı yapıcam bu gidişle hepsinide eşime yediricem :)Evet canım kek olmasaydı iyiydi ama sen zaten onun farkındasın bi daha yemesin olur biter 😃😃😃😃
canım kahvaltı yapamıyorum. onun yerine kahve içiyorum hem kafein olduğundan metabolizmayı canlandırıyorum birde spor öncesi yada sonrası içince canlanmış oluyprum.Cok az yemissin canim
bide kahvalti sart
bazı dönemler olur canım böle, bu şekilde öğünerin sayısını arttırmazsan sorun olmaz sanırımya ben iyice nefsime yenildim koca bi tabak tepeleme kabak yemeği üstüne bir o kadar yoğurt 4 dilim tahıllı tost ekmeği yedim birde çikolatalı lokum bu iradesizlikle bişey yapamicam
süpersin tatlımMenüm
Sabah 08
İki dilim domates
İki yeşil zeytin
İki yumurta sarısı
Öğle 12
Bir dilim tb
Bir tabak ıspanak yemeği
Akşam 18
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2.5 lt su
1 saat pilates
Sağol canım benimde hedef 60 inşallah veririz yaaaa senin ne güzel 5 kilocuk gitmiş bile Tebrikler :))
Sağol canım :)))
bencee çok ii canımmm devamm böyleeeKızlar günaydın uyanır uyanmaz bir bardak sıcak su ve içine bir kaşık elma sirkesi katip içtim
Bir saat tempolu yürüdüm
Şimdi kahvaltımı paylaşıcam sizinle
Domates
Salatalık
Biber
Maydonoz
Yarım dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday
Nasıl kızlar ?
Ee emziriyorsan işler değişir o zaman bizim 2 katimiz yer yinede kilo verirsin :)) geri alıyorum sözümü afiyet olsun canimmm 😂😂😂
Ben listeyi çok beğendim walla. hiç aç kalınmaz bununla. Hem emziriyorsun bebiş te var yazık besinsiz kalmasın. Ne kadar süreyle yapacakmışssın bu listeyi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?