Günaydın tatlım :) süper mutlaka iç bide yatmadan önce sade sıcak su içiyorum ben bir bardak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar dikkat edin midenize zarar vermesin.benimkini cok agritmisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım faydaları olduğu gibi zararlarıda varmış ben bir aydır kullanıyorum Allah'a şükür birşey olmadı henüz
Cokda fazla kullanma ara ver bi sure.
Tamam dikkate alıcam bi kaç gün arayla yapım bari 👍
Kiz sende ii geldin he.ben burdayken sabahlari pek kimse olmuodu.bende o yuzden kopmustum burdan.yas kac senin
Yerimmmmm :) ben 22 yaşındayım bütün gün evdeyim dışarıyla bütün ilgimi alakamı kestim kilo 75 olunca :))
Ayy sorma nefret ediyorum artık ne oldu sana sen böle değildin ama onlar Görcek :) benim adım Elif :) memnun oldum Zeynoo
Aynen ole.zaten kime laf ediolarsa kendi baslarina gelio bende oh olsun diom :))
Bende elifcim
:) olemi olmus ne bilim.az olsun dedim
Canim menun guzel emziriomussunda zaten ama saati 7.30 olmasi gec geldi bana sadece.
Ayy bu emzirenler ne sansli be.ben 2 ayda 9 kiloyu anca verdim hemde sporla.bizim komsu 1 ayda 14 kilo verdi revami bu simdi :)
:) yasasinnnnÇok iyi yabenim göbeğim benim basenlerimm kime ne dimi :) biz zayıflıcaz aman onlar kendilerine baksınlar hıhhhh 👭👯 yaşasınnnnn
Canim oda ilk zamanlar aldi 70 kusurdu dogumdan cikinca 87 oldu iste.11 aylikti bebegi diyete basladiginda sende yaparsin hemde hepimizden ii yaparsinBen emzirirken kilo alanlardanim. Dogumdan sonra 78 idim. Sonra istah bir açıldı pür açıldı. Bebegim bir yasını doldurdu ben hala aynı 80 lerde.. Bir de adet görmüyorum implant var kolumda. o da etkiliyodur
Günaydın taş hatunlarrrrrrrrrr :)) nasilsiniz bugun?
Günaydın tatlım :) süper mutlaka iç bide yatmadan önce sade sıcak su içiyorum ben bir bardak
Sabah kahvaltım saat 07.00
1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir
Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe
:) yasasinnnn
Canim oda ilk zamanlar aldi 70 kusurdu dogumdan cikinca 87 oldu iste.11 aylikti bebegi diyete basladiginda sende yaparsin hemde hepimizden ii yaparsinalisirsin pes etme bide adette cok etkiler tabi.
Günaydın bakım biz iyiyiz sen nasılsın bu sabah 😀😀😀
Denemek lazım aksamlari sade sıcak suyuda
ben daha öncede içiyorum sirkeli su sabahları
resmen tuvalette geçiriyordum günümü
çok idrara çıkarıyor beni
is yerinde de git gel utanıyorum
o yüzden bırakmıştım
başka da bi zararı olmadı bana
Bu arada yazismanizi okudum zeynep ve elif bende Merve 27 yasindayim evliyim calisiyorum 70 kiloyum Memnun oldum cok 😂😂😂😂
Günaydın kızlar... Bende bu sabah bir bardak ılık su ve 2 kuru kayısı ile başladım güne. Dünkü suçluluk duygusundan mıdır nedir canım bişey istemiyo şu an. ama salatalık yicem ki şekerim düşmesin.
Güzel sağlıklı kahvaltı
He ya. 2 kere dikkat edeyim dedim sütüm gidiyordu az daha. Ama şimdi 1 hafta oldu ve cok sukur her şey yolunda. Bomba gibiyim!
Sabah kahvaltım saat 07.00
1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir
Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?