70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın tatlım :) süper mutlaka iç bide yatmadan önce sade sıcak su içiyorum ben bir bardak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dikkat edin midenize zarar vermesin.benimkini cok agritmisti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dikkat edin midenize zarar vermesin.benimkini cok agritmisti.

Evet canım faydaları olduğu gibi zararlarıda varmış ben bir aydır kullanıyorum Allah'a şükür birşey olmadı henüz

Evet canım faydaları olduğu gibi zararlarıda varmış ben bir aydır kullanıyorum Allah'a şükür birşey olmadı henüz

Cokda fazla kullanma ara ver bi sure.

Tamam dikkate alıcam bi kaç gün arayla yapım bari 👍

Kiz sende ii geldin he.ben burdayken sabahlari pek kimse olmuodu.bende o yuzden kopmustum burdan.yas kac senin

Kiz sende ii geldin he.ben burdayken sabahlari pek kimse olmuodu.bende o yuzden kopmustum burdan.yas kac senin

Yerimmmmm :) ben 22 yaşındayım bütün gün evdeyim dışarıyla bütün ilgimi alakamı kestim kilo 75 olunca :))

Yerimmmmm :) ben 22 yaşındayım bütün gün evdeyim dışarıyla bütün ilgimi alakamı kestim kilo 75 olunca :))

:)) aman zaten bizim kilolar millete dert.bosver kiz hayatini yasa.hem zayiflayinca onlarda catlasin
Bende 20 yasndayim senn gibi evde takiliom.zeynep ismim.senin

Ayy sorma nefret ediyorum artık ne oldu sana sen böle değildin ama onlar Görcek :) benim adım Elif :) memnun oldum Zeynoo

Ayy sorma nefret ediyorum artık ne oldu sana sen böle değildin ama onlar Görcek :) benim adım Elif :) memnun oldum Zeynoo

Aynen ole.zaten kime laf ediolarsa kendi baslarina gelio bende oh olsun diom :))
Bende elifcim

Aynen ole.zaten kime laf ediolarsa kendi baslarina gelio bende oh olsun diom :))
Bende elifcim

Çok iyi ya benim göbeğim benim basenlerimm kime ne dimi :) biz zayıflıcaz aman onlar kendilerine baksınlar hıhhhh 👭👯 yaşasınnnnn

Ben emzirirken kilo alanlardanim. Dogumdan sonra 78 idim. Sonra istah bir açıldı pür açıldı. Bebegim bir yasını doldurdu ben hala aynı 80 lerde.. Bir de adet görmüyorum implant var kolumda. o da etkiliyodur

:) yasasinnnn
Ben emzirirken kilo alanlardanim. Dogumdan sonra 78 idim. Sonra istah bir açıldı pür açıldı. Bebegim bir yasını doldurdu ben hala aynı 80 lerde.. Bir de adet görmüyorum implant var kolumda. o da etkiliyodur
Canim oda ilk zamanlar aldi 70 kusurdu dogumdan cikinca 87 oldu iste.11 aylikti bebegi diyete basladiginda sende yaparsin hemde hepimizden ii yaparsin alisirsin pes etme bide adette cok etkiler tabi.

Günaydın taş hatunlarrrrrrrrrr :)) nasilsiniz bugun?

Günaydın bakım biz iyiyiz sen nasılsın bu sabah 😀😀😀

Günaydın tatlım :) süper mutlaka iç bide yatmadan önce sade sıcak su içiyorum ben bir bardak

Denemek lazım aksamlari sade sıcak suyuda
ben daha öncede içiyorum sirkeli su sabahları
resmen tuvalette geçiriyordum günümü
çok idrara çıkarıyor beni
is yerinde de git gel utanıyorum
o yüzden bırakmıştım
başka da bi zararı olmadı bana

Bu arada yazismanizi okudum zeynep ve elif bende Merve 27 yasindayim evliyim calisiyorum 70 kiloyum Memnun oldum cok 😂😂😂😂

Günaydın kızlar... Bende bu sabah bir bardak ılık su ve 2 kuru kayısı ile başladım güne. Dünkü suçluluk duygusundan mıdır nedir canım bişey istemiyo şu an. ama salatalık yicem ki şekerim düşmesin.

Sabah kahvaltım saat 07.00

1 adet buldurcuk yumurtası
4 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir

Is yerine gelince 1 kupa sekersiz sade nescafe

Güzel sağlıklı kahvaltı

He ya. 2 kere dikkat edeyim dedim sütüm gidiyordu az daha. Ama şimdi 1 hafta oldu ve cok sukur her şey yolunda. Bomba gibiyim!

Memnun oldum Mervecim :) e o zaman süper banada bir yan etkisi olmadı henüz inşallah devam eder böyle

Başlangıç ne güzel ohh hafif hafif kahvaltın 9 geçmemesine özen göster mümkün oldukça canım bol su

günaydın hanımmlar

dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım eğer fırsatınız varsa mutlaka yapın derim acayiiip terletiyor

sabah da salata yedim ve boıl suya devam

haydi hep birlikte gitsin kilolaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…