hayelciğim senin işin zordur misafirler ikramlar falan zor oluyodur dimi. neyse üzülme eskisi kadar yemediğin için kilo almazsın canım. ben bu arada dün 72 buçuktum bu sabah tartıldım kıyafetsiz 72 geldim. tartıyı sevmeye başladım. çok sevdiğim bi eşofmanım var düşmeye başladı sürekli belini çekiştiriyorum. ama haftaya hiç durmayacak belimde. eşimde diyoki sen zayıfla ben sana çeşit çeşit alırım yeterki bozma bu gidişini diyo. bayağı düzeldi aramız. sanki sevgisi arttı bana karşı artık hiç kilo muabbeti olmuyo.
aaa sitede böylebirgurup olduğndan haberimyoktu,tesadüfen gördüm ve çok sevindim
,ben de 74 kiloyum, gebelik öncesi kilom 70 ti, 4 kilo göbek var::)))
napcağımı bilemiyorum,birlikte zayıflayalım mı?
hemde nisan a kadar 4 kilo vermem gerek başarabilir miyim??
ayy süpersin çok moral buldum sayende. tam aradığım yer desene, çok heyecanlandım bak şimdi
1,73 boyundayım
73 kiloyum aklımda 74 kalmış ama 73 üm::))
sevdiğim vazgeçemdiğim yiyecek, malesef çikolata, dolayısıyla tatlı ihtiyacı..
hımm bulgur işlerini hatta hamur işlerini asla reddedemiyorum
sarma, mercimek köfte kısır,börek,mantı vs...ama istesem az yiyebilirim.
onun dışında herşeyden kısabilirm, hatta çikolatayı bile ama bazen krize giriyorum o zaman gözüm hiçbirşey görmüyoo::))
slm kızlar bende bugün tartıldım 79 olmuşum 81 dim 1 hafta önce.o yüzden heyecanla geldim hemen bu topiğe.bende size katılmak istiyorum.hamilelikte aldığım kiloları vermem gerek.şu koca göbekten kurtulmam lazım.boyum 168 kilom 79 şu an.ama hedefim 15 marta kadar 78 ve 2 mayısa kadar da 70 olmak.hem yediklerime dikkat ediyorum hem de spor yapıyorum.doğum kilosu olduğu için çabuk gider diye düşünüyorum.sizin de desteklerinizle olur inşallah.
slm kızlar bende bugün tartıldım 79 olmuşum 81 dim 1 hafta önce.o yüzden heyecanla geldim hemen bu topiğe.bende size katılmak istiyorum.hamilelikte aldığım kiloları vermem gerek.şu koca göbekten kurtulmam lazım.boyum 168 kilom 79 şu an.ama hedefim 15 marta kadar 78 ve 2 mayısa kadar da 70 olmak.hem yediklerime dikkat ediyorum hem de spor yapıyorum.doğum kilosu olduğu için çabuk gider diye düşünüyorum.sizin de desteklerinizle olur inşallah.
hoşgeldin canım aramıza. ben bayağı yazdım buraya eğer okursan çok işine yarar. sıkamdan zayıfların. sporda yapıyomuşsun. rahat verirsin canım. ben nasıl ve niçin beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerektiğini uzun uzun anlattı. yemeklerin nasıl yapılabileceğininde yazdım. ben anlattıklarımı yaparak hem hiç zorlanmadan kilo verdim, hem canım bişey çekmedi hemde spor yaptım ve 4 haftada 5 kilo verdim. üstelik kas kaybım az oldu yağ kaybettim. nasıl sıkılmadan diyet olabileceğini hamburgeri, poğaçayı keki, böreği mantıyı, kebabı nasıl yapıp hem yiyerek hemde az kalori alarak nasıl zayıflayabileceğimizi ve iştahımızın açılmaması için yapılması gerekenleri yazdım. onları okur ve uygularsan bişeyin kalmaz
merhabalar.nasıl gidiyo rejimler?
ben bugün tartıldım.tam 76 kiloyum.10 gün evde değildim verdiğim yarım kiloyu geri almışım ya evde değilken yapamıyorum doğru düzgün diyet falan.uzun süreli bi yere gitmek istemiyorum bu yüzden.neyse bu sefer kilo vericem inşallah azimliyim.kilo çizelgesi de yapıyım da o olunca kilo vermeye daha azimli olurum burda gözükücek diye.bugün çok gezdim çok yoruldm o yüzden spor yapamadım.ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım
olsun üzülme canım verirsin
inşallah canım yaa şu yaza artık zayıf olarak girmek istiyorum.bi de haziranda arkadaşımın düğünü var o zamana kadar şu vermem gereken kilonun yarısını falan verebilir miyim ki acaba yaaa :bbo: güzel bi kıyafet giymek istiyorummm o zamana
tekrardan merhabalar hugocuk spor yapıyorum yapmazmıyım zaten fazla spor yaptığım için geçen seneden bu yana çok kİlo aldım
elbette verirsin bak bugün diyet hamur işi tarifileri, içli köfte tarifi hamburgeri nasıl yemeliyiz fakan anlattım bayağı bişeyler. onları uygula. sıkma kendini asla sevmediğin bişeyi yemeye zorlama. sevdiğin şeyleri sağlıklı ve kalorisiz yapmaya başla. azda spor yap. imkanın yoksa evde hergün 1 saat dans et. iştahının açılmaması içinde bayağı yazdım. uzun uzun anlatmaya çalışıyorumki herkes faydalanabilsin ve kolay olsun herşey diye. bunları yap. zayıflarsın hiç merak etme. bozma moralini ve bir yere gittiğinde masadaki en kalorisi az olan yemeği yemeye çalışki buda heralde çorba ve salata olur. salatayada yağı bol koyarlar. evde poğaçanı böreğini yapıp yersen arada canın çekmez asla. yeterki nasıl yapacağını bil. ben bayağı anlattım herkesin işine yarayacak şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?