pembeli benden örnek al bak 4 hafta önce 77 kilo falandım. 4 haftada 5 kilo verdim. hemde asla aç kalmadan ve sevdiğim şeyleri yiyerek. sadece canım o gün ne çekiyosa kalorisi düşük halde yaptım yedim. hiç iştahım açılmadı. yanımda börek poğaça yediler üstelik ben yapmıştım ama asla yemedim canım çekmedi çünkü. eğer istersem ben bunları yapıp yiyebilirim bunu biliyorum. o yüzden yasak olmayınca saldırmadımda. sen moralini bozma sakın. ben verdim sende verirsin. yeterki neyi nasıl pişirip yiyeceğini bil yeter. sende verirsin.
hayelciğim senin işin zordur misafirler ikramlar falan zor oluyodur dimi. neyse üzülme eskisi kadar yemediğin için kilo almazsın canım. ben bu arada dün 72 buçuktum bu sabah tartıldım kıyafetsiz 72 geldim. tartıyı sevmeye başladım. çok sevdiğim bi eşofmanım var düşmeye başladı sürekli belini çekiştiriyorum. ama haftaya hiç durmayacak belimde. eşimde diyoki sen zayıfla ben sana çeşit çeşit alırım yeterki bozma bu gidişini diyo. bayağı düzeldi aramız. sanki sevgisi arttı bana karşı artık hiç kilo muabbeti olmuyo.
aaa betül gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyo.
valla senle konuşmak moral veriyor canım inşallah ben de verebilirim senin gibi böyle kilo
70'in altına insen de gitme bu topikten bırakma biziii kaydirigubbakcemile3
gitmem canım. ben kilolardan çok çektim çok ağladım çok aşağılayıcı bakışlara mazur kaldım. çok alay konusu oldum. belki siz bunları yaşamamış olabilirsiniz ama yinede kilolarınızla ilgili neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. o yüzden size uzun uzun bildiklerimi yazıyorum. tüm bildiklerim uzun araştırmalar sonucu beslenme uzmanlarından öğrendiklerimdir. spor konusu ise biraz araştırma ve biraz da kendi tecrübelerimdir. birzcık faydam olsa size ne mutlu bana. çünkü ben çok çektim ve kimsenin böyle olupta üzülmesini istemem. hayatı mutlu yaşamak herkesin hakkı.
iyi ALLAHA ŞÜKÜR.yarında misafirim var.bu haftayı atlatsam daha rahatlarım.ama çok güzel kararlar aldım.hayatımı beslenmemi diyete sokuyorum.kuzenim burdaydı.oda kilolu.beraber diyet listesi yaptık ona uyucaz.moral olur inş.
bak bugün içli köfte, kebap, mantı tarifi verdim. onlarıda arada yap yeki hiçbirşeyi canın çekmesin. yasak bişey olmayınca saldırmazsın hiçbirşeye. yazdığım yemek tarifleri işiine yarar. hamburgeri yazdım patates kızartmaya en iyi alternatifi verdim. poğaça börek hep anlattım sende biliyosun. arada bunları yersen diyette olduğunu anlamazsın güzelim
vallahi ben de aynı şeyleri yaşadım canım hem de çocukluğumdan beri hiç bi zaman zayıf bi insan olamadım ve hep yaşadım böyle şeyler.o yüzden artık kilo verip mutlu bi insan olmak kendime güvenmek dışarı çıktığımda gerine gerine gezmek tozmak istiyorum.inşallah ben ve hepimiz başaracağız bunu
kilolarından artık gerçekten kurtulmak istiyosan yazdıklarım okuyup uygularsan birdaha kilo almazsın canım. ne seviyosan o gün canın ne çekiyosa sağlıklı yap ye. ben zaten şok diyetlere karşıyım. metabolizma çok yavaşlıyo ve kas kaybı çok oluyo diye. sağlıklı şeyleri anlatıyorum. ve kendim uyguluyorum ve çok memnunum. herkes zayıflasın mutlu olsun
tamam canım ben okurum onlardan yaparım yarınki menüyü.senin tarifler güzel.misafiredee yapılır.anlaşılmaz bile.opuyorumnanaktan
slm kızlar sandoloz sakızı varmış zayıflatıyomuş bilgisi olan varmı
evet ben seneler önce bir bitki kitabında okudum.toklu hissi yapıyo ve yag yakıyo.denemedim.ama aktarlarda vardır.özledik seni ama benim çıkmam lazım bi ara açarım yine.eşim geldi.:enbuyukkk:.
ben de duymuştum ama ne olduğunu hiç bilmiyorum nasıl bi şey acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?