70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla senle konuşmak moral veriyor canım inşallah ben de verebilirim senin gibi böyle kilo

70'in altına insen de gitme bu topikten bırakma biziii kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım hem kilo verdiğine.hemde eşinle aranızdaki muhabbetin düzldiğine.ALLAHtadınızı kaçırmasın.sositososito

aaa betül gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyo.

iyi ALLAHA ŞÜKÜR.yarında misafirim var.bu haftayı atlatsam daha rahatlarım.ama çok güzel kararlar aldım.hayatımı beslenmemi diyete sokuyorum.kuzenim burdaydı.oda kilolu.beraber diyet listesi yaptık ona uyucaz.moral olur inş.

valla senle konuşmak moral veriyor canım inşallah ben de verebilirim senin gibi böyle kilo

70'in altına insen de gitme bu topikten bırakma biziii kaydirigubbakcemile3

gitmem canım. ben kilolardan çok çektim çok ağladım çok aşağılayıcı bakışlara mazur kaldım. çok alay konusu oldum. belki siz bunları yaşamamış olabilirsiniz ama yinede kilolarınızla ilgili neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. o yüzden size uzun uzun bildiklerimi yazıyorum. tüm bildiklerim uzun araştırmalar sonucu beslenme uzmanlarından öğrendiklerimdir. spor konusu ise biraz araştırma ve biraz da kendi tecrübelerimdir. birzcık faydam olsa size ne mutlu bana. çünkü ben çok çektim ve kimsenin böyle olupta üzülmesini istemem. hayatı mutlu yaşamak herkesin hakkı.

vallahi ben de aynı şeyleri yaşadım canım hem de çocukluğumdan beri hiç bi zaman zayıf bi insan olamadım ve hep yaşadım böyle şeyler.o yüzden artık kilo verip mutlu bi insan olmak kendime güvenmek dışarı çıktığımda gerine gerine gezmek tozmak istiyorum.inşallah ben ve hepimiz başaracağız bunu

bak bugün içli köfte, kebap, mantı tarifi verdim. onlarıda arada yap yeki hiçbirşeyi canın çekmesin. yasak bişey olmayınca saldırmazsın hiçbirşeye. yazdığım yemek tarifleri işiine yarar. hamburgeri yazdım patates kızartmaya en iyi alternatifi verdim. poğaça börek hep anlattım sende biliyosun. arada bunları yersen diyette olduğunu anlamazsın güzelim

tamam canım ben okurum onlardan yaparım yarınki menüyü.senin tarifler güzel.misafiredee yapılır.anlaşılmaz bile.opuyorumnanaktan

kilolarından artık gerçekten kurtulmak istiyosan yazdıklarım okuyup uygularsan birdaha kilo almazsın canım. ne seviyosan o gün canın ne çekiyosa sağlıklı yap ye. ben zaten şok diyetlere karşıyım. metabolizma çok yavaşlıyo ve kas kaybı çok oluyo diye. sağlıklı şeyleri anlatıyorum. ve kendim uyguluyorum ve çok memnunum. herkes zayıflasın mutlu olsun

evet canım haklısın.inşallah :Saruboceq:

slm kızlar sandaloz sakızı varmış zayıflatıyomuş bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
tamam canım ben okurum onlardan yaparım yarınki menüyü.senin tarifler güzel.misafiredee yapılır.anlaşılmaz bile.opuyorumnanaktan

ben daha önce diyet pırasalı kek yapmıştım kimse anlamadı.mesela ben fırında tavuk patates çok severim. aman illa göğüs ti olsun demem kuru oluyo. tavukta zararlı olan deridir. deri alınınca altında yağ tabakası var onuda atarsanız heryerini yiyebilirsiniz. önce patatesleri baharatlarım. ardından tavuklarıda baharatlarım. fırın tepsisine koyarım. ardından salça ve sarımsak soğan falan. bunşları tavada az sote edip üzerine sos olarak dökerim azda su koyar pişiririm hem çok sağlıklı hemde kalorisi azdır ve çok doyurucudur. daha öncede karnıyarık ve musakkaa tarifi verdim. patlıcanları kızartmadan ve kıymasını yağsız hazırlarsanız gayet hafif olur

slm kızlar sandoloz sakızı varmış zayıflatıyomuş bilgisi olan varmı

evet ben seneler önce bir bitki kitabında okudum.toklu hissi yapıyo ve yag yakıyo.denemedim.ama aktarlarda vardır.özledik seni ama benim çıkmam lazım bi ara açarım yine.eşim geldi.:enbuyukkk:.

ben az araştırdım güney afrikada yetişen bi ağaçtan alınan sakız gibiymiş. bizdeki çam sakızı gibi heralde. çiğneniyomuş yada havanda dövülüp suyla içiliomuş ardından 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi içmek gerekmiş. yağları çözer diyodu ama bilmem orasını. kilosu 50 ytl diyo aktarlarda satılır diyo. 100 gramı 1 ay gidermiş. eskiden romatizma tedavisinde falan kullanılırmış. ağaçtan alınan doğal bişey korkulacak bişey değil gibi ama ardından elma sirkeli su içilmesi gerli yazıyodu ben içmem elma sirkesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…