70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsın özlemciğim. ben akşam yemeğimi yiyorum. 1 kaşık yağlı barbunyam bardı 3 gündür aynı yemeği yiyorum. yanında haşlanmış karnıbahar var. sarımsaklı ve yoğurtlu. ve 1 dilim kepek ekmeği var

ben sabah 1 saatte 5.5 km koştum. deminde 40 dadika dans ettim. ve şimdi göğüs çalışıcam. ama burda gözüm yazacağımda

hayelciğim senin işin zordur misafirler ikramlar falan zor oluyodur dimi. neyse üzülme eskisi kadar yemediğin için kilo almazsın canım. ben bu arada dün 72 buçuktum bu sabah tartıldım kıyafetsiz 72 geldim. tartıyı sevmeye başladım. çok sevdiğim bi eşofmanım var düşmeye başladı sürekli belini çekiştiriyorum. ama haftaya hiç durmayacak belimde. eşimde diyoki sen zayıfla ben sana çeşit çeşit alırım yeterki bozma bu gidişini diyo. bayağı düzeldi aramız. sanki sevgisi arttı bana karşı artık hiç kilo muabbeti olmuyo.

saol cnm iiyiyim valla şu aralar biraz zorlanıyorum 1 ay oldu 4,5 kilo gitti ama zorlandım. Hoş özel günlerimde olduğum için cnm çok tatlı istiyoo ama dondurma yedim

saol cnm iiyiyim valla şu aralar biraz zorlanıyorum 1 ay oldu 4,5 kilo gitti ama zorlandım. Hoş özel günlerimde olduğum için cnm çok tatlı istiyoo ama dondurma yedim

gayet iyi zayıflamışsın. bende bu zamana kadar 5 kilo verdim 4 haftada. malum günler zor oluyo. bende kepekli kuru meyveli kek yapmayı düşünüyorum o zaman.

ardelya 4,5 kilo verince bayağı değişme oldumu vücudunda. ya insan zayıflayınca çok mutlu oluyo

oldu oldu cnm dar gelen pantolonlarım vardı onlar oluyo artık ama vücttan ziyade yüzüm çok küçüldü önce yüzden veririm ben geçen senede vermiştim 12 kilo güsel olmuştu 3 ayda vermiştim şimdi verebilirmiyim bilmiyorum o kadar

daha daynabilsem ne güsel olur biraz daha

ben geçen sefer çok zorlanmıştım. kuru incir üzüm falan yedim. sabah kahvaltısındada simit falan yedim azda olsa bastırmıştı yani. ama bu sefer meyveli kek yapacağım keten tohumuda koyarım artık böyle geçiştireceğim

spor yapıyomusun

aslında 3 ay çok güzel bi zaman sağlıklı vermişsindir. 3 ayda verirsin merak etme. ben daha 5 kilo verdim. 65 kilo hedefimdi ama şimdi 60 olayım diyorum. ama 2 ayda 65 kiloya düşsem yaza iyi girerim. sonra 5 kiloyu zamanla kaybetsemde olur acelem yok. beslenme düzenimi oturttum zaten

ardelyacığım sen aslında daha önce 12 kilo vermişsin çok güzel. kısa zamandada vermemişsin. gayet sağlıklı vermişsin. peki ne olduda geri aldın kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…