yapıyorum ama evde ne kadar olursa küçük kızım var yürüyüşe gidemiyorum çok canım sıkkın çoookbenneyaptımki
canım bak böyle düşündükçe herşey daha beter olur irade işi değil bu motivasyon işi. hepimiz arada yapıyoruz kaçamaklar. 1 gün yemekle bişey olmaz hatta kilo vermeye devam edersin önemli olan ertesi gün tekrar eski düzenine dönmek ve kendine stres yapmamakgeldiler ve ben dün ne yazıkki kaçırdım çok utanıyorum :kedi: kızlar ben bu kadar mı iradesizim ya :çok üzgünüm: senağlama üfff kendime çok kızıyorum alsanaalsanasmile neyse olan oldu artık yapıcak birşey yok
beceririsin canım sıkma kendini kromu bol olan besinler tüketmeye çalış regl dönemlerinde kan şekerini düzenler ve fazla tatlı yemek istemezsinselam kızlar nasılsınız
oof malum günüm geliyor ve ben tartıda maalesef 1 kilo fazla çıkıtorum yaa
2 günlük ayran detoksu yapıcam toparlar herhald evücut kendini biraz
dün tatlı ne varsa saldırımışım evde kendimi kaybettim, gözümün önünde uçuşuyorlardı vallaa
inşallah şu 2 gün çabuk geçer ve ben becerebilirm inaşllahh
canım benim de var küçük kızım ama evde egzersiz yapıyorum internetten çok güzel şeyler indirebilirsin. sonra dans edebilirsinyapıyorum ama evde ne kadar olursa küçük kızım var yürüyüşe gidemiyorum çok canım sıkkın çoookbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?