70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yapıyorum ama evde ne kadar olursa küçük kızım var yürüyüşe gidemiyorum çok canım sıkkın çoookbenneyaptımki

ip atlamayı denedin mi?ben 2 gündür evde ip atlarmış gibi zıplıyorum.malum apartmandayız ve duvarlar çok ince,evde yapılması en kolay hareket bu sanırımkaydirigubbakcemile2

canım bak böyle düşündükçe herşey daha beter olur irade işi değil bu motivasyon işi. hepimiz arada yapıyoruz kaçamaklar. 1 gün yemekle bişey olmaz hatta kilo vermeye devam edersin önemli olan ertesi gün tekrar eski düzenine dönmek ve kendine stres yapmamak

beceririsin canım sıkma kendini kromu bol olan besinler tüketmeye çalış regl dönemlerinde kan şekerini düzenler ve fazla tatlı yemek istemezsin

yapıyorum ama evde ne kadar olursa küçük kızım var yürüyüşe gidemiyorum çok canım sıkkın çoookbenneyaptımki
canım benim de var küçük kızım ama evde egzersiz yapıyorum internetten çok güzel şeyler indirebilirsin. sonra dans edebilirsin

bugün kahvaltıda az yağlı menemen yedim yanında peynir zeytin 1 tatlı kaşığı kadar da bal. şimdi şekersiz neskafemi içiyorum birazdan yürüyüşe çıkıcam eşim evde bugün.of hava kapalı yine benim uykum var :)))

selam kızlar nasılsınız. sabah kahvaltım yine aynıydı. kepek ekmek, yumurta, peynir ve fındık ezmesi. ama öğlen 2 tane kadınbudu köfte yiyeceğim 1 dilim ekmekle yağsız. çok özlemişim markette görünce aldım. akşama karnıbahar haşladım yoğurtlu yağsız öonu yerim yanındada barbunya yemeği ve 1 dilim ekmek var. ara öğünde portakal yedim. diğer ara öğünümde yarım simit yiyeceğim çok canım çekti. malum günler geliyo ondan. bugün 1 saatte 5.5 km koştum sabah. evde temizleyeceğim zaten bugünlük spor yeter.

ya dün o kadar indirdim walk at home bozuk çıktı açılmıyo sinir oldum klava:

selam hanımlar dün kaçamak yaptım ben :kedi: hep eşimin yüzünden oldu ama illaki bugün diyet miyet yapma dedi bana uyum sağla dedi bugünü tatil ilan et dedi :kedi:

Ama bugün tekrar başladım kahvaltıdan önce bitki çayımı içtim sonra peynirli tostumu yedim.su içmeye tam gaz devam ediyorum.

Öğlen de akşamdan fırın tavuk yapmıştım artan bir parça vardı onu tost makinasında ısıttım yanında yarım simit bir domates birde salatalık yedim.

benden iyilik tam gaz devam. zayıfladığımı görünce çok motive oldum. yarın sabah kahvaltısında kendimi ödüllendireceğim. 1 sokak simidi ve çay içeceğim. yumurta peynir yemeyeceğim.

kızlar ben diyette hiç zorlanmıyorum. çünkü canımın çektiği ne olursa diyet hale getirip yiyorum. yiyeceklerin kalori değerlerine bakıyorum. örneğin canım bugün kadınbudu köfte çekti. aldım. 100 gramında 200 kalorisi varmış. iki köfte pişirdim yağsız teflonda yanındada 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum şuan. gece geç yattık sabah kahvaltıyı geç yaptık öğlen yemeğim bu saate kaldı ama akşam yemeğimi 7 de yiyorum. en geç dokuzda sütlü kahvemi ve 2 tane diyet bisküvimi yiyorum bidaha sadece su içiyorum. gece 2 gibi yatıyoruz. bu hafta böyle eşimin işinden dolayı. ama farketmiyo geçte yatsak öğünlerimi ona göre ayarlıyorum.

arkadaşlar aranızda diyeti bozdum diyen yada gözümün önünde yemekler geçiyo diyenler var. arkadaşlar diyet diye bişey yok bizde. sadece yiyecekleri kalorisi düşük halde yemek var. gözlerinin önünden yemek geçenler sevmedikleri yiyeceklere kendilerini zorluyodur. oysaki değil. sevilen bütün yemekler evde yapılıp yenebilir. yiyecek değil içeriği önemli. yağdan, şekerden kısarsak eğer ve beyaz unlu gıdalardan uzak durursak yemekler hayalimiz olmaz. un yasak değil sadece esmer un olmalı. şeker de yasak değil ama az şekerli olacak. hamburgerde çok kalori yoktur ancak iştah açar. ama esmer ekmekli ve yağsız evde yapılırsa gayet güzel bir öğün olur. hamur işlerimizi esmer unlu az yağlı yapalım. tatlıdan vazgeçemeyenler dondurma sütlü tatlı yesin. ben çok duydum dondurmadan vazgeçemeyipte hergün yürüyüşten eve dönerken kornet yiyip buna rağmen zayıflayan çok duydum arkadaşlar. ama veb insülini çıkarıp iştah açar diye uzak duruyorum ama siz eğer kendinizi frenleyebiliyosanız yiyin tabiki. ben akşam içtiğim sütlü kahve kesiyo tatlı isteğimi. o yüzden 4 haftadır ne tatlı nede dondurma nede çikolata ağzıma sürmedim. istemiyorumda. bazen karbonhidrat çok istediğimde sabah kahvaltıda 1 simit yerim çayla. zaten hemen koştuğumdan insülin çıksa bile koşu ayarlıyo. birde sabah eğer sporunuzu yaparsanız çok iştah kesiyo. bizzat kendimden biliyorum. eğer diyeti bozmadıysam bunca zaman tek sebep sporun iştahımı kesmesidir. gün boyu iştahım hiç açılmıyo. gözümün önünden yemekler geçmiyo aklıma bile gelmiyo

birde tabiki karbonhidrat, protein ve calsiyum yönünden eksik beslenmemek gerek. eksiklikte bizi farklı şeyler yemeğe itiyo. ekmeğinizi yiyin. aman canım istemiyo diye geçiştirmeyin. hergün protein mutlaka bi öğünde olsun. sebze yiyin. yoğurt ve süt özellikle hergün tüketin

arkadaşlar aranızda içli köfte sevmeyen yoktur heralde o zaman benden size içli köfte tarifi: malzemeler: köftelik bulgur, yağsız kıyma, soğan baharatlar,maydonoz. önce içini hazırlayın. kıymayı bahatarlarla yağsız tavada pişirin. maydonozu soğanı ilave edin. diğer yanda bulguru haşlayın. ardından içli köfteleri yapın ve kaynamış sıcak suda haşlayarak pişirin. gayet sağlıklı ve kalorisi azdır. bir öğünde ayranla mükemmel gider.

birde mantıyı çok sevenler var. mantı için malzemeler: kepek un yada tam buğday unu,su, yeterli miktarda su. içi için: yağsız kıyma,baharatlar,soğan,maydonoz vs.. önce undan suyla hamur yapılır ardından içini yağsız hazırlarız. hamuru açıp karelere bölüp içini doldurup kapatırız. ardından yağsız olarak fırında pişiririz. pişen mantılar kaynamış sıcak suda haşlanır. ardından tabağa konur. üzeri için 1 kaşık salça tavada hafif çevrilir ama yağsız. ardından içine 1 kaşık zeytinyağı konur ve sarımsaklı yoğurt eklenmiş mantının üzerine gezdirilir. afiyet olsun. son derece sağlıklı ve diyet bi yemektir. bi öğünde yenir ve acayip doyurucudur. tavsiye ederim

manto gayet güzel bi yemek. bende severim çok ama bu şekilde yerim yersemde. çünkü beyaz unlu oluca iştahımı açıyo hep. ama böyle oluca çok doyurucu oluyo. lezzetide güzel bence. diğer mantıyı aratmaz. böyle şeyler yaparsanız evinizde gözünüzün önünden yemekler geçmez. yasak yok. içeriği önemli sadece. mantı yasak asla yememem lazım derseniz ona yönelirsiniz. hele bulunduğunuz ortamda mantı varsa yersiniz. ama bunu yerseniz arada diğer mantıyı görseniz bile onu yemek istemezsiniz. kepek undan zeytinyağlı poğaça yapıp yerseniz misafirlikte poğaça canınız çekmez. kısırınızı yapın yiyin yağsız, mercimek köftenizi yiyin yağsız. hamburgerinizi yiyin yağsız esmer ekmekli. bunları bi yiyin bi deneyin inanınhamburgerciye gitmezsiniz. kebabınızı evde yapın tarifini verdim. kebap yemezsiniz dışarda. lahmacun yiyosanız yağını peçeteyle silin iyice ve ayranla yiyin. pastaneye gittiyseniz sütlü tatlı sade dondurma yiyin. kekinizi evde yapın kepekli meyveli verdim tarifini. bakın bunlar sizi nasıl değiştirecek. inanın buları yapın mümkün değil gözünüzün önünden yemekler geçmesi. mısırı yağsız yada 1 kaşık yağda patlatın inanın cipsten vazgeçersiniz.

ben kuzu iş asla dışarda yemem. terbiyesini evde kendim yaparım. süt, salça, rendelenmiş soğan,sarımsak,baharat koyar buzdolabında bekletir sonra yağsız teflonda yada ızgarada pişirir yerim ve tadı mükemmel olur. aslında kebap eğer doğru yapılırsa çok sağlıklı ve diyettir. kebabı zararlı hale getiren içine konan iç yağ ve kuyruk yağıdır. ben kebabı soğan,salça,baharat,tuz,sarımsakla yoğurur öyle pişiririm çok severim. mesela yarın bürüksel lahana yemeği yapacağım. kıymalı. düşündüm ve koyacağım kıyma miktarını ayarladım. kıymaya soğan,sarımsak,baharat,maydonoz koydum yoğurdum çok minik köfte yaptım. yarın önce köfteleri yağsız soteleyip ardından salça ve soğan koyup bürüksel lahanalarıda ekleyip böyle bi yemek yapacağım. mesela sulu köfte yaparım bazen. yağsız kıymayı baharatla soğan,sarımsakla yoğurur tencereye soğan ve salça koyup hafif çevirip ardından köfteleri atarım ve suyunu koyup pişincede üzerine 1 kaşık yağ dökerim nefis olur

arkadaşlar diyeti bozup ne var ne yok yiyemedin tek sebebi yasaktır. oysaki mantıyı bu şekilde,poğaçayı keki, kebabı, içli köfteyi bu şekilde yiyosanız, bitter çikolata yiyosanız, kepekli makarna yiyosanız, kabuklu pirinç yiyosanız, pataesi baharatlı fırında yağsız yiyosanız eğer siz asla diyet falan bozmazsınız. çünkü canınız istediği vakit bunları bu şekilde yapıp yiyebilirsiniz. dolayısyla saldıracak bişey kalmaz . patatesi baharatlı fırında pişirin inanın kızartmayla aynı tat. saldırack ne kaldıki geri. herşeyi yapıp zaten yiyosunuz. besinler asla kilo yapmaz kilo yapan içeriğidir. ben eskiden tam bir makarna pilav canavarıydım. tabak tabak makarna pirinç pilavı yerdim. önce pilavı değiştirdim. tavuklu pirinç pilavına bayılan ben tavuklu yağsız bugur pilavına döndüm. makarnayı kepekli yemeye başladım. önce garip geldi ama sonrasında beyaz makarna aramaz oldum. kepekli daha lezzetli benim için. bakın 2 yıdır hiç beyaz makarna, pirinç pilavı, iskender, kebap, vs.. yemedim. aramıyorumda. zaten evde tüm bunları yapabiliyorum dolayısıyla asla canım çekmiyo. en son ne zaman hamburger yedim dışarda hatırlamıyorum ama evde yapar yerim. aslında ben daha önce zayıflamıştım ama çok spor yapıp calsiyum eksikliğinden kaslarımı kaybettim yağlarım kaldı. sonra spora ara verip yiyince fil gibi kaslarımı geri aldım ve bu hale gelmişti. yaklaşık 4 haftadır sağlıklı beslenme ve sporla 4 kilo verdim. kas kaybım çok az oldu. yağlarım bayağı gidiyo. canımın çektiği yok. zaten evde ne istesem yapabiliyorum. yanımda poğaça börek bile yeseler canım çekmiyo. zaten kendimde yapıp yiyebiliyorum ama 4 haftadır hiç yapmadım ve yemedim. ben beyaz unu tamamen bıraktım. şekerse az. yağ 1 kaşıktır. sizzde değişiklik yaparsanız böyle kilo almak hayal olur bir ömür

diyetler geçici çözümdür. diyetle kilo verilir ama ardından yine eski beslenme alışkanlıklarına dönülürse eğer yine kilo alınır. herşeyde az yemek fikri vardır ama şu var. azcık mantı azcık poğaça,kek vs.. ile idare etmeyi bi ömür düşünüyosanız büyük hata olur. bunları eğerki sağlıklı şekilde yapılmıyosa insülin çıkar ve iştah artar ve tekrar çok yemeye başlarsınız. çok yemeseniz bile azla yetinenler kendini sıkar ve mutsuz olur. ve buda bi ömür gitmez. bakın geçen restoranta gitmiştik. diyet yapanda vardı ama hamburgere dayanamadılar ve bozdular diyeti. bense canım hiç çekmedi ve yemedim. bu benim iradeli olduğumdan değil zaten hamburgeri yapıp yiyebilidiğimdendi. irade benim için tek spordadır. çünkü yorulduğun halde devam edebiliyosan bu iradedir işte. beslenmede irade olmaz arkadaşlar. zaten herşeyi yeme şansımız varken neyin iradesi olacakki. sebze yemekleri avantajdır zayıflamada ancak 1 kaşık yağdada 125 kalori var. bizde yağı kaşıkla kullanma alışkanlığı yok. döküyoruz tencereye. en masum sebze bile kalori bombası oluyo. ardından çay faslı televizyon faslı yiyecekler falan hep bunlar mahvetti bizi. televizyon seyrederkende yiyin ama sağlıklı kalorisi az olsun. akşam 7 den sonra bişey yememe fikri beni sıkar. ve ben mutlaka her akşam televizyon karşısında sütlü az şekerli türk kahvemi içerim ve 2 tane diyet bisküvi yerim. canım çekmesede yerim. çünkü o zaman diyet yaptığımı farketmiyorum. ama bunu yapmasam bir gün olmasa diğer gün mutlaka canım çikolatalı gofret, cips vs.. isteyecek. birgün dayansam diğer gün yiyeceğim. bir ömürde yasaklara katlanacak biri hiç değilim. rahatım. ne istersem yapıp yiyorum ve 4 haftada tam 5 kilo verdim. ilk tartıldığımda 77 kiloydum. sizde bunları düşünün ve zayıflayın. hep beraber mutlu zayıflayalım yemekler hayallerimizi süslemesin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…