70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar varya bunun adı sandoloz bence bildiğimiz çamsakızına çok benziyo. ağaçta oluyomuş ve sakızmış. aktarda satılıyo diyo.

ama yanında diyet yapılacamıymışki. tatlı yasak diyo. acaba yağlı cipsler falan serbestmiki. yok değilse ve diyet yapmak gerekse zaten bunu kullanmadan diyetle zayıflanıyoki. ama eğer diyet yok diyo ve öyle zayıflatıyosa ancak o zaman inanırım gerçekten zayıflattığına.

günaydın kızlar nasılsınız kilolar ne durumda burdan zayıflamadan gitmek yok onaragöre :dance:

neyse kızlar deniycem ve işe yarıyıp yaramadığını görücem

günaydın kızlar:))
sandolozu konuşmuşsunuz.. ben bildiklerimi aktarayım.. bende kk dan öğrenip halama tavsiye ettim, oda kullandı ve 12 kilo verdi, geride almadı.
sandoloz kullanırken şeker yasak, tabiki diyet yapıcaksınız.. sandolozun etkisi tok tutmak ve yağları yakmak..kolestrol düşrüyor. vs.vs..
ayrıca sirkeli suda içmeniz gerekiyor.. bunlara uyduğunuz sürece kilo verebilirsiniz.. ilk bir haftada bile kendinizde fark görebiliyorsunuz, eğer harfiyen uyarsanız.. hiçbir zararıda yok..

umarm yardımcı olabilmişimdir.

benim de kayınvalidem göndermiş içli köfte. kızım da yesin diye içine fazla baharat koymamış yağsız kıymadan yapmış dün akşam yemeğinde haşlayıp yedim :)) aslında verdiğin tarifler güzel de benim kız bırakmıyo ki poğaça kek börek yapayım. öğle uykusuna yatınca da ancak sporumu yapıyorum. evet aslında dediğin gibi yapsak mantıları falan güzel olur. dün kepekli makarna alıcaktım unuttu. bu arada spagetti de üretilişi diğer beyaz makarnalardan farklı olduğu için insülini fazla fırlatmıyormuş. yani kepek yiyemeyenler için spagetti de olabilir

veririsin canım önceden de ayda 4 kg kadar vermişsin bak şimdi de veriyorsun en güzel

hoşgeldiin a.s.

sen de hoşgeldiin hep beraber hedeflerimize ulaşırız umarım

:lepi: :lepi: alkisalkisalkis

ya kızlar tesedüfen kk da dolaşırken buldum topik açmışlar bu konu ile ilgili zayıflayan çok
ya merak ettim şimdi ama ben önceden maydonoz suyuyla baya zayıflamıştım şimdi tekrar deniyorum yeni başladım bu 3. günüm şimdi bi de buna başlayamam sen başla bize bildir sonuçlarını

sırnaşık şey :roflol: :roflol:

günaydın kızlar. sabah uyandım yarım saat egzersizimi yaptım kızım öğle uykusuna yatınca 1 saat daha yapıcam. kahvaltı yapmadım daha ne yesemki canım pek bişey istemiyor. yumurta haşlayayım yanına da çay demlesem zeytin peynir. tamam :)

ya o zaman 1-2 hafta sonra kesin denerim ben bunu. bakayım maydonoz suyundan istediğim etkiyi görememzsem yada sıkılırsam buna geçerim. zaten diyet yapıyoruz bunu da eklesek bişey olmaz dimi :)

bu arada kızlar belden 1 haftada 3 cm incelmişim harika bişey kilo vermiş gözükmüyorum ama demkki yağlar eriyor ve kasa dönüşüyor. bu hafta sonuna kadar tartıya da yansır bu eminim :lepi:

tünaydınlar herkese bugün çok mucizevi bir şekilde erken kalktım 8 buçukta (ki ben asla erken kalkamıyordum, kendi kendime uyandım)kahvaltımı yaptım çıktım bir güzel yürüdüm, biraz temizlik yaptım şimdi de bişeyler atıştırdım. sabah uyanınca tartılayım diyordum unutmuşum neyse bende haftaya tartılmaya karar verdim hem o zamana biraz daha zayıflarım diye -tatlicadiarzu- ( bu arada bu smileyi çok seviyorum) siz neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…