ya ben 1 hafta sonra başlıycam
ben yatıyorum bys. yarın görüşürüz kızlar
ben yatıyorum bys. yarın görüşürüz kızlar
neyse kızlar deniycem ve işe yarıyıp yaramadığını görücem
günaydın kızlar nasılsınız kilolar ne durumda burdan zayıflamadan gitmek yok onaragöre :dance:
neyse kızlar deniycem ve işe yarıyıp yaramadığını görücem
ama yanında diyet yapılacamıymışki. tatlı yasak diyo. acaba yağlı cipsler falan serbestmiki. yok değilse ve diyet yapmak gerekse zaten bunu kullanmadan diyetle zayıflanıyoki. ama eğer diyet yok diyo ve öyle zayıflatıyosa ancak o zaman inanırım gerçekten zayıflattığına.
benim de kayınvalidem göndermiş içli köfte. kızım da yesin diye içine fazla baharat koymamış yağsız kıymadan yapmış dün akşam yemeğinde haşlayıp yedim :)) aslında verdiğin tarifler güzel de benim kız bırakmıyo ki poğaça kek börek yapayım. öğle uykusuna yatınca da ancak sporumu yapıyorum. evet aslında dediğin gibi yapsak mantıları falan güzel olur. dün kepekli makarna alıcaktım unuttu. bu arada spagetti de üretilişi diğer beyaz makarnalardan farklı olduğu için insülini fazla fırlatmıyormuş. yani kepek yiyemeyenler için spagetti de olabilirarkadaşlar aranızda içli köfte sevmeyen yoktur heralde o zaman benden size içli köfte tarifi: malzemeler: köftelik bulgur, yağsız kıyma, soğan baharatlar,maydonoz. önce içini hazırlayın. kıymayı bahatarlarla yağsız tavada pişirin. maydonozu soğanı ilave edin. diğer yanda bulguru haşlayın. ardından içli köfteleri yapın ve kaynamış sıcak suda haşlayarak pişirin. gayet sağlıklı ve kalorisi azdır. bir öğünde ayranla mükemmel gider.
veririsin canım önceden de ayda 4 kg kadar vermişsin bak şimdi de veriyorsun en güzeloldu oldu cnm dar gelen pantolonlarım vardı onlar oluyo artık ama vücttan ziyade yüzüm çok küçüldü önce yüzden veririm ben geçen senede vermiştim 12 kilo güsel olmuştu 3 ayda vermiştim şimdi verebilirmiyim bilmiyorum o kadar
hoşgeldiin a.s.aaa sitede böylebirgurup olduğndan haberimyoktu,tesadüfen gördüm ve çok sevindim
,ben de 74 kiloyum, gebelik öncesi kilom 70 ti, 4 kilo göbek var::)))
napcağımı bilemiyorum,birlikte zayıflayalım mı?
hemde nisan a kadar 4 kilo vermem gerek başarabilir miyim??
sen de hoşgeldiin hep beraber hedeflerimize ulaşırız umarımslm kızlar bende bugün tartıldım 79 olmuşum 81 dim 1 hafta önce.o yüzden heyecanla geldim hemen bu topiğe.bende size katılmak istiyorum.hamilelikte aldığım kiloları vermem gerek.şu koca göbekten kurtulmam lazım.boyum 168 kilom 79 şu an.ama hedefim 15 marta kadar 78 ve 2 mayısa kadar da 70 olmak.hem yediklerime dikkat ediyorum hem de spor yapıyorum.doğum kilosu olduğu için çabuk gider diye düşünüyorum.sizin de desteklerinizle olur inşallah.
:lepi: :lepi: alkisalkisalkisvallahi ben de aynı şeyleri yaşadım canım hem de çocukluğumdan beri hiç bi zaman zayıf bi insan olamadım ve hep yaşadım böyle şeyler.o yüzden artık kilo verip mutlu bi insan olmak kendime güvenmek dışarı çıktığımda gerine gerine gezmek tozmak istiyorum.inşallah ben ve hepimiz başaracağız bunu
ya merak ettim şimdi ama ben önceden maydonoz suyuyla baya zayıflamıştım şimdi tekrar deniyorum yeni başladım bu 3. günüm şimdi bi de buna başlayamamya kızlar tesedüfen kk da dolaşırken buldum topik açmışlar bu konu ile ilgili zayıflayan çok
sırnaşık şey :roflol: :roflol:bilmemki kızlar madem doğalsa kullanın çam sakızı çiğniyoruzya bişey olmaz. sandolozu araştırınca bizdeki çam sakızı aklıma geldi. acaba bizim çam sakızı zayıflatırmı. belki sandoloza rakip olur:lepi:. bisürü çiçek tozu bitki tozu vardır içinde sağlıklıdır bence ama güney afrikadan buraya gelene kadar işlemden geçmediyse
ya o zaman 1-2 hafta sonra kesin denerim ben bunu. bakayım maydonoz suyundan istediğim etkiyi görememzsem yada sıkılırsam buna geçerim. zaten diyet yapıyoruz bunu da eklesek bişey olmaz dimi :)günaydın kızlar:))
sandolozu konuşmuşsunuz.. ben bildiklerimi aktarayım.. bende kk dan öğrenip halama tavsiye ettim, oda kullandı ve 12 kilo verdi, geride almadı.
sandoloz kullanırken şeker yasak, tabiki diyet yapıcaksınız.. sandolozun etkisi tok tutmak ve yağları yakmak..kolestrol düşrüyor. vs.vs..
ayrıca sirkeli suda içmeniz gerekiyor.. bunlara uyduğunuz sürece kilo verebilirsiniz.. ilk bir haftada bile kendinizde fark görebiliyorsunuz, eğer harfiyen uyarsanız.. hiçbir zararıda yok..
umarm yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?