ya ben mesela.. hamileliğimde 26 kilo aldım ve ben de eğer 2. kez hamile kalırsam bi beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum. çünkü hamileyken iştah çok açılıyor ama bebiş doğunca çok üzülüyoruzinşallah canım inşallah bebiş vardır. canım benim bi arkadaşım çok kilo almaya müsaiitti 3 ayda 10 kilo almış hamileyken. doktorda sen tam tahıllı ekmek kullan demiş. hamileliğide az kilo alarak atlatmak mümkün. biz kilo almaya müsait olduğumuz için hamilelikte çok kilo alırız. o yüzden eğer hamileysen diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. diyetisyen sana neler yemen gerektiğini ne kadar yemen gerektiğini anlatır. böylelikle hamileliği rahat atlatırsın. sonrada 2,3 ayda toparlanırsın. ben hamile değilim ama hamile kalınca diyetisyene mutlaka gideceğim
tmm ozaman.eee ama ben meyve sevmiyorum.akannehir.yaaa neyse bakıyım elme var muz var armut var.neyse yerim ama bi tane yerim.aklinialirimsmile.
bide bu galeta lar var kepekli falaa onlar yenirmi ben ara ögünde onlardanmı alıp yesem diyorum.bilmiyorumkismile.
evet toparlanıyor yavaş yavaş aslında mekik falan çeksem daha hızlı toparlanır eminim ama çok üşeniyorum mekiğe neden bilmem kaydirigubbakcemile3 neyse ben 1 saat daha spor yapıp geleyimozokuncuğum bendede çok göbekte sarkma vardı. sonra 2 haftada toparlandı. elbette doğum yaptığın için olur normal. göbek balon gibi şişiyo ardından iniyo. sonra sen çok kiloda verdin ondanda olur. ama toparlanmaya başladı diyosan demekki yaptığın spor işe yarıyo demektir. kısa zamanda dahada toparlanırsın
inşallah canım inşallah bebiş vardır. canım benim bi arkadaşım çok
evet canım bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum hamile kalırsam.ve herşeyi kontorl altında yapıcam.zaten kiloluyum daha fazla istemiyorum.tşk ederim.seninde bebeğin olur inşallah
ya ben mesela.. hamileliğimde 26 kilo aldım ve ben de eğer 2. kez hamile kalırsam bi beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum. çünkü hamileyken iştah çok açılıyor ama bebiş doğunca çok üzülüyoruz
evet canım ya bende üzülmek istemiyorum nelerin bana yarayacağını nelerin bebeğe yarayacağını en iyi diyetisyen bilir.bu yüzden gitmem lazım farkındayım.sende hamileyken çok almışsın.
arkadaslar bende su an 66 yım yamıştım ama bazen dayanamıyorum 2 dılım ekmek her ögun buna dıkkat edıyorum ama bazen kacıyo kısır falan... su an da cekırdek citleyerek sızı okuyoru
evet ebruli ya çok aldım hamile olunca yemek yemek içibahanen de oluyor. e zaten biz kilolular bahaneye bakıyoruz :)
kızım uyandı o yüzden 5 millik egzersizin 2 milini yapabildimneyse bugün baya egzersiz yaptım zaten toplamda 2 saat kadar oldu.
hugocuk sen naptın walk at home indirdin mi?
evet ebruli ya çok aldım hamile olunca yemek yemek içibahanen de oluyor. e zaten biz kilolular bahaneye bakıyoruz :)
kızım uyandı o yüzden 5 millik egzersizin 2 milini yapabildimneyse bugün baya egzersiz yaptım zaten toplamda 2 saat kadar oldu.
hugocuk sen naptın walk at home indirdin mi?
ya ben bu walk at home yi indşirmesemde o siteye üye olsam olurmu acaba.farklı bilgiler olabilir.ama bilmiyorumki ücretlimi.ücretliyse indiririm.sadece.zaten zayıflıcam diye nme duyarsam okuyorum.:bbo:
arkadaslar bende su an 66 yım yamıştım ama bazen dayanamıyorum 2 dılım ekmek her ögun buna dıkkat edıyorum ama bazen kacıyo kısır falan... su an da cekırdek citleyerek sızı okuyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?