70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kilo çizelgesi nasıl yapılacak bilmiyorum bilen biri yaparsa daha iyi olur. bence birde şunu yapalım. kaçamak yapanları yazalım. neler yemiş ne hissetmiş ve neden diyetini bozmuş yazalım kızlar. mutlaka diyet bozuluyosa bir sebebi vardır arkadaşlar. böylelikle daha çok yardımcı oluruz birbirimize. birde diyetteyken neler hissetiğimizi yazalım. neleri yapmak zor geliyo ve neleri yememek uzak kalmak zor geliyo yazalım. herkes elinden geldiğince fikir belirtir daha kolay olur herşey. daha çok destek oluruz birbirimize

ozokuncuğum bendede çok göbekte sarkma vardı. sonra 2 haftada toparlandı. elbette doğum yaptığın için olur normal. göbek balon gibi şişiyo ardından iniyo. sonra sen çok kiloda verdin ondanda olur. ama toparlanmaya başladı diyosan demekki yaptığın spor işe yarıyo demektir. kısa zamanda dahada toparlanırsın

olur kepekli galeta seviyosan olur. ayranla 2 tane ara öğünde veriyolar ama ben sevmem o yüzden yemem. ozoku doğru söylüyo üzüm, muz,incir gibi şekeri bol meyveler iştah açar. armut çok bağırsakları çalıştırıyomuş iyi diye duymuştum diyetisyenden. mzun kaloriside yüksektir diğer meyvelere göre.

evet toparlanıyor yavaş yavaş aslında mekik falan çeksem daha hızlı toparlanır eminim ama çok üşeniyorum mekiğe neden bilmem kaydirigubbakcemile3 neyse ben 1 saat daha spor yapıp geleyim

mekik çekmeyi bende sevmiyorum hiç. bi ara gerçekten çok çektim. 3 ay kadar pilates yaptım devamlı ama şu var koşuda elde ettiğimi vermedi bana. topladıyodu sabaha sarkıyodu resmen. ama koşuda öyle değil. heralde karın kaslarımı sıktığım içindir. sizede tavsiye edrim. yürürken dans ederken hangi sporu yaparsanız yapın karın kaslarınızı sıkarak yapın. 1 saat dans ederken sıkmak mükemmel oluyo. benim üst karın kaslarım belirgin artık. yan karnın kaslarım üzerindeki yağlarda gitti. birde benden size bir tavsiye daha sporla ilgili. ben yan karın kaslarım için 2 tane 10 kiloluk bidon alırdım. iki elimde bidonlar ve sağa sola eğilip doğrulurdum. yaklaşık 2 ay yaptım bunu. yan karın kaslarım taş gibi oldu. elleyince kaslar elime geliyodu. şimdilerde bıraktım. koşuyorum ve daha önce çalıştırdığım için yan karın kaslarım çok iyi. koşarkende çalışıyo. eğer yan karın kaslarınızın olduğu yerde yağ varsa bunu yapın inanamazsınız sonuca. 1 haftada etkili oluyo. ve beli inceltiyo

arkadaşlar bugün eşimle beraber tartıldık. eşim 1.80 boyunda. tam 85 kilo geldi. ben 72. diyoki ben istesem 1 ayda 10 kilo veririm diyo. içimden dedimki kolay dı. ya eşimin zayıf hallerini biliyorum sadece yemek yerdi. abur cubur yemezdi. hamur işi yemezdi. ama sonra akşamları bi başladı yemeğe felaket. ve ağır kilo alıyo. doktorlarda diyo kilo almak kolay değildir. uzun zamanda alınır diye. iştahı yüzünden yediğini farkettim bide. karnı tok oluyo yeni yemekten kalkıyoruz ama iştahı açık. insülin kilo aldırdı eşime. gerçektende bizi mahveden insülin. o kadarki karnımızın tok olduğunu bile anlamıyoruz yedikçe yiyoruz. geçen diyetisyen çıktı dinledim. diyoki kilo yapan tek şey insülindir. insülin dengede kalınca çok yemek ortadan kalkar diyo. adam çok haklı. ben bu aralar insüline taktım. araştıracağım bakalım insülin direnci nasıl dengede tutulur neler yapılmalı. değişik şeyler öğrenirsem yazarı buraya

hugocuk sen bi bak bakalım.ya.ben bu şekerliden vazgeçemiyorum.hatta dün karar verdim,artık 10 günde 1 çikolata yicem.10 gün yemicem çikolata.zemuszemus.

arkadaslar bende su an 66 yım yamıştım ama bazen dayanamıyorum 2 dılım ekmek her ögun buna dıkkat edıyorum ama bazen kacıyo kısır falan... su an da cekırdek citleyerek sızı okuyoru

evet ebruli ya çok aldım hamile olunca yemek yemek içibahanen de oluyor. e zaten biz kilolular bahaneye bakıyoruz :)

kızım uyandı o yüzden 5 millik egzersizin 2 milini yapabildim neyse bugün baya egzersiz yaptım zaten toplamda 2 saat kadar oldu.

hugocuk sen naptın walk at home indirdin mi?

arkadaslar bende su an 66 yım yamıştım ama bazen dayanamıyorum 2 dılım ekmek her ögun buna dıkkat edıyorum ama bazen kacıyo kısır falan... su an da cekırdek citleyerek sızı okuyoru

bak canım kısırın nasıl yenmesi gerektiğini anlattım burda. yağ koymazsan ve çok yemezsen bişey olmaz. çekirdek yeme hem yağlı hem tuzlu. mısır patlat 1 kaşık yağda onu ye. çekirdekten aldığın kalori ve yağın yarısını bile almazsın emin ol. hemde çok doyurucudr

canım ben 3 mil olanını indirdim ama bozuk çıktı. 5 mil olanını sen indirdiysen bende indireyim o zaman

ebruli iki akrabamda doğum yaptı. hamilelik dönemini biliyorum ikisinde. teki zayıftı doğumdan sonra konuştuk sadece 2 kilo almış. 1 aydada 3 kilo vermiş emzirerek. diğeri zate bizim gibi yemeğe düşkündü. kilosuda vardı zaten 10 kilo fazlası vardı rahat. hamilelikte neler yediklerine baktım ikisinide. zayıf olan süt, yoğurt, balık bol bol yiyodu. normal ekmek yiyodu ama aşırı yemiyodu. sık yiyodu. et falan hep az yağlı fırında pişiriyodu. pilav falan az yağlı yiyodu. ama böyle beslenmeyi sevdiği için bunları sevdği için yiyodu. salata yiyodu ekmekle zeytinyağlı. fındık fistık yiyodu ama cips falan yemiyodu. börek falanda yiyodu ama çok deği. diğerdide maşallah iskenderler, kebaplar, pizzalar. akşam peynir tatlıları. poğaça börek hep yapıp yiyodu. derken doğum geldi. zayıf olan normal doğum yaptı. bebeği tosun gibi çıktı. doğumdan 1 gün sonra mankenlik yapsa yapardı yani. doğumu rahat geçmiş. sütü boldu. diğeride bebek erken doğum oldu. sezaryenle olmuş doğumu zor geçmiş. bebekte sanki parmak çocuk gibiydi ufacıktı. kendi çok almış ama bebek beslenememiş yeterince. doktor bile söylemiş bebek yeterince beslenememiş diye. elbette başka faktörlerde vardır ama beslenme hamilelikte çok önemli

ya ben bu walk at home yi indşirmesemde o siteye üye olsam olurmu acaba.farklı bilgiler olabilir.ama bilmiyorumki ücretlimi.ücretliyse indiririm.sadece.zaten zayıflıcam diye nme duyarsam okuyorum.:bbo:

ya ben bu walk at home yi indşirmesemde o siteye üye olsam olurmu acaba.farklı bilgiler olabilir.ama bilmiyorumki ücretlimi.ücretliyse indiririm.sadece.zaten zayıflıcam diye nme duyarsam okuyorum.:bbo:

sen bilirsin canım ama ben azcık göz gezdirdim daha ziyade zayıflama adına ilaçlar, çaylar vs.. konuşuluyodu. ben sporcu sitelerini sık sık ziyaret ederim. orda uzmanlar soruları cevaplıyo. hatta bende üye olmayı düşünüyorum. beslenme ve sporla ilgili çok güzel şeyler anlatıyolar. bunları anlatanlarda uzun yıllar spor yapanlar. bence uzmanlar. ben zayıflama ürünü kullanmam asla. zaten sporda var. o yüzden ilgimi çeken yok ama sporcu sitelerinde yeni yeni şeyler öğreniyorum. zamanında çok okudum o siteleri ve çok faydasını gördüm

arkadaşlar biraz insülini araştırdım genelde benim bildiğim ve size anlattığım şeyler. beyaz un yok, şeker yok yada az, tuz az, işlenmiş gıdalar yasak. cips yasak, cola yasak, hamburger yasaki pizza yasak vs.. anlattığım şeyler ama şunu öğrendim. insülini dengede tutmak için sabah kahvaltısı şart ve protein yemek gerek. yumurta peynir falan. 4 saatten fazla aç kalmamak gerek. 3 ana öğün şart. sporda insülin direncini ayarlarmı. bakalım şimdi sporcu sitelerine bakacağım onlarda ne var. birde beyaz makarna. pirinç yasak. ama kepekli makarna ve kabuklu pirinç falan sebest. işte diyette kullandığımız şeyler

birde senin kaçırmanın sebebi iştahın açıktır. insülini çıkaran yiyecekler yiyo olabilirsin. makarna, pilav, hamur işi, şekerli şeyler, tatlı falan. buna dikkat et. esmer unlu şeyler ye. kepekli makarna falan. yemeklerinde az yağlı olsun. beslenme düzenini oturtursan asla iştahın olmaz. ben iştah sorununu hallettim en çokta spor iştahımı kesti. bi anda kesti. zaten ben spor yaparken iştahım kesliyo ama sporu bırakınca uzun ara verince ve yediklerime dikkat etmeyimce çok açılıyo tabi.çok şükür sorun yok doğru beslenme ve sporla hallettim. hiç canım bişey istemiyo. ne yaparsam severek yiyorum. yanımda eşimin çikolataları, çerezleri oluyo yan bile bakmak aklıma gelmiyo. akşam tost yapıyorum eşime karışık çokta severdim eskiden ama artık sevmiyorum bitek malum günden çekiniyorum ama ondada kepekli kek yaparım artık ama dikkat etmesem hemen açılır onuda iyi biliyorum. o yüzden bi kaşık bile normal mantı yememki sonra sorun yaşamayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…