bu arada kızlar belden 1 haftada 3 cm incelmişim harika bişey kilo vermiş gözükmüyorum ama demkki yağlar eriyor ve kasa dönüşüyor. bu hafta sonuna kadar tartıya da yansır bu eminim :lepi:
slm kızlar.ben bu gün geç kalktım malum bebek geç yatıyo.
kahvaltıda:2 dilim kızarmış ekmek bir yumurta peynir yedim
3 bardak çay içtim.
ara ögün olarak 2 3 tane kurabiye yesem olmazmı ya dünden kaldı.cokacimcoook
selam kızlar. ben bugün sabah kahvaltısında dünden kalan simitim vardı 1 tane onu ısıttım üzerine salça sürdüm çayla sadece bunu yedim. bugün kuşlarım soğuk algınlığı olmuş. onlarla uğraştım. ıhlamur falan yaptım ama daha içiremedim kaçıyolar. kafes temizliği falan yaptım herşeyi çıkar tak falan
selam hugocuk tebrik ederim seni..benim reglime az kaldı yarın bekliyorum.o yüzden müthiş bir şiş var üzerimde.inşallah hasta olmamda hamileyimdir.ama değilsem bu ay daha da sıkıcam kendimi ve reglken spor yapıcam.a.s
minicik gözüken o kurabiyede dünya kadar yağ şeker var. beyaz un var. valla iştahın seni rahat bırakmaz. sabah kahvaltın iyi. arada meyve falan ye. yokksa cıss olursun
slm kızlar ben geldiiim
hoş geldin.ben bu sandoloz sakızına güveniyorum.haplarıda var bunları.elma sirkeli sandaloz sakıkzlı hap.kullancaktım ama emzirirken olmuyomuş.sen neler yapıyosun?
bence iyi canım ama muzu çok tüketme hem bazı kişilerde iştah açar hem de kalorisi fazladır.Selam arkadaŞlar bende kahvaltı bİraz kepek ekmeĞİ ÇÖkelek ve peynİr yedİm.daha sonra elma sİrkelİ ve ballı suyumu İÇtİm sırayı bozdum bu gÜnlÜk.ÖĞle yemeĞİnde de bolca tavuklu az pİrİnÇlİ Çorba İÇtİm ara ÖĞÜnde muz ve elma yİycem.sİzce fazlamı
bi dene bize bildir bakalım nasıl olacak beğenecekmisinselam arkadaşlar nasılısnız.ben bugün kahvaltımı kflakesle yaptım gene.dün kepekli unla esmer şeker almıştım.hugocuk arkadaşımızın dediği gibi bunlarla kek gibi bi şeyler yapmayı düşünüyorum bugün bakalım nasıl bir şey olacak.
yok tatlım ben emzirmiyorum benim yaramaz kızım doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda yattı o sırada emzirmeme izin vermediler zaten sonrada benden habersiz biberonla beslemişler. e ben de hep gidemedim ki zaten vermiyorlardı mikrop kapar diye küvezden çıkarmıyorlardı günde 1 sefer falan görebiliyordum. biberona alışınca da emmedi. ben de sağarak verdim 4 ay kadar idare etti anca sonra kesildicanım emziriyosun galiba maydanoz.sütü azltıyo hatta kesiyoda diyebilirim.bi bak istersen.ben bitki kitabında okudum.internettende baktım.dogruymuş.hatta hamilelerde kullanamıyo düşük yaptırıyor.ödemi attıgı için.çocugun içinde bulundugu sıvıyıda atıyo.dolayısıyla bebek düşüyor.yasakkelime
evet canım geç olsun güç olmasın boşver :) ya benim göbekte sarkma var maalesef. doğumdan sonra oldu o kadar kiloyla doğum yapınca bebek gitti göbek sarktı :) ama yavaş yavaş toparlıyor. eskiye göre çok daha iyi durumda kaydirigubbakcemile2ozokuncuğum tartıya yansıma geç oluyo galiba spor yapınca baksana ben tam 3 hafta bekledim hiçbir gelişme olmadı ama 4. hafta tartıda düşme başladı o yüzden boşver tartıyı. yağların erimese belin incelmez. eğer sarkmada yoksa karnında demekki senin karın bölgendeki yağlar eriyo. spor yaptığından sarkma olmaması gerek sendede
hoşgeldin canımselam kızlar ben geldiiiim
Sabah kalktım ilk önce bitki çayımı içtim yarım saat sonra her zamanki gibi iki ince dilim ekmek arasına
peynirimi koydum tost yaptım yedim.
Bugün biraz geç kalktım ben o yüzden arada bişey yemedim sadece su içtim.Şimdide yine bitki çayımı içiyorum yürüyüşümü yaptım.
Bu arada hugocuk sen bizim grubun başkanı ol kuzum çok faydalı bilgiler veriyosun haftalık kilolarımızı sana verelim sen tablo oluştur.
hoşgeldin canım
ya gerçekten bizim gruptaki liste yapan arkadaş nereye gitti gözükmüyor bu aralar.
valla hugocuk olabilir bencede alkisalkisalkis
selam kızlar. ben bugün sabah kahvaltısında dünden kalan simitim vardı 1 tane onu ısıttım üzerine salça sürdüm çayla sadece bunu yedim. bugün kuşlarım soğuk algınlığı olmuş. onlarla uğraştım. ıhlamur falan yaptım ama daha içiremedim kaçıyolar. kafes temizliği falan yaptım herşeyi çıkar tak falan
selam hugocuk tebrik ederim seni..benim reglime az kaldı yarın bekliyorum.o yüzden müthiş bir şiş var üzerimde.inşallah hasta olmamda hamileyimdir.ama değilsem bu ay daha da sıkıcam kendimi ve reglken spor yapıcam.a.s
inşallah canım inşallah bebiş vardır. canım benim bi arkadaşım çok kilo almaya müsaiitti 3 ayda 10 kilo almış hamileyken. doktorda sen tam tahıllı ekmek kullan demiş. hamileliğide az kilo alarak atlatmak mümkün. biz kilo almaya müsait olduğumuz için hamilelikte çok kilo alırız. o yüzden eğer hamileysen diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. diyetisyen sana neler yemen gerektiğini ne kadar yemen gerektiğini anlatır. böylelikle hamileliği rahat atlatırsın. sonrada 2,3 ayda toparlanırsın. ben hamile değilim ama hamile kalınca diyetisyene mutlaka gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?