70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaŞlar bende kahvaltı bıraz kepek ekmeĞı ÇÖkelek ve peynır yedım.daha sonra elma sırkelı ve ballı suyumu ıÇtım sırayı bozdum bu gÜnlÜk.ÖĞle yemeĞınde de bolca tavuklu az pırınÇlı Çorba ıÇtım ara ÖĞÜnde muz ve elma yıycem.sızce fazlamı

selam arkadaşlar nasılısnız.ben bugün kahvaltımı kflakesle yaptım gene.dün kepekli unla esmer şeker almıştım.hugocuk arkadaşımızın dediği gibi bunlarla kek gibi bi şeyler yapmayı düşünüyorum bugün bakalım nasıl bir şey olacak.

bu arada kızlar belden 1 haftada 3 cm incelmişim harika bişey kilo vermiş gözükmüyorum ama demkki yağlar eriyor ve kasa dönüşüyor. bu hafta sonuna kadar tartıya da yansır bu eminim :lepi:

canım emziriyosun galiba maydanoz.sütü azltıyo hatta kesiyoda diyebilirim.bi bak istersen.ben bitki kitabında okudum.internettende baktım.dogruymuş.hatta hamilelerde kullanamıyo düşük yaptırıyor.ödemi attıgı için.çocugun içinde bulundugu sıvıyıda atıyo.dolayısıyla bebek düşüyor.yasakkelime

selam kızlar. ben bugün sabah kahvaltısında dünden kalan simitim vardı 1 tane onu ısıttım üzerine salça sürdüm çayla sadece bunu yedim. bugün kuşlarım soğuk algınlığı olmuş. onlarla uğraştım. ıhlamur falan yaptım ama daha içiremedim kaçıyolar. kafes temizliği falan yaptım herşeyi çıkar tak falan ince işler oyaladı beni. bugünlük koşu kaldı bu yüzden. akşama artık 1 saat dans ederim bugünde böyle geçer. öğlen 1 dilim ekmekle kadınbudu köfte yiyeceğim yağsız. akşama minik köfteli brokoli yemeği yapmıştım onu yerim yanındada haşlanmış karnıbaharlı yoğurt var. 1 dilimde ekmek yerim. kilom 72 hala ama artık sıkmıyorum bu kadar vermek bile büyük başarı. moral bozmak yok acele yok. tartıda 77 ile 65 arasında büyük aralık varken şimdi 72 ile 65 arasında az aralık var. az kalmış tartı söylüyo. tartıyla barıştıkta

slm kızlar.ben bu gün geç kalktım malum bebek geç yatıyo.
kahvaltıda:2 dilim kızarmış ekmek bir yumurta peynir yedim
3 bardak çay içtim.
ara ögün olarak 2 3 tane kurabiye yesem olmazmı ya dünden kaldı.cokacimcoook

ozokuncuğum tartıya yansıma geç oluyo galiba spor yapınca baksana ben tam 3 hafta bekledim hiçbir gelişme olmadı ama 4. hafta tartıda düşme başladı o yüzden boşver tartıyı. yağların erimese belin incelmez. eğer sarkmada yoksa karnında demekki senin karın bölgendeki yağlar eriyo. spor yaptığından sarkma olmaması gerek sendede

olmaz sen 2 tane sevdiğin meyve ye

minicik gözüken o kurabiyede dünya kadar yağ şeker var. beyaz un var. valla iştahın seni rahat bırakmaz. sabah kahvaltın iyi. arada meyve falan ye. yokksa cıss olursun

minicik gözüken o kurabiyede dünya kadar yağ şeker var. beyaz un var. valla iştahın seni rahat bırakmaz. sabah kahvaltın iyi. arada meyve falan ye. yokksa cıss olursun

tmm ozaman.eee ama ben meyve sevmiyorum.akannehir.yaaa neyse bakıyım elme var muz var armut var.neyse yerim ama bi tane yerim.aklinialirimsmile.
bide bu galeta lar var kepekli falaa onlar yenirmi ben ara ögünde onlardanmı alıp yesem diyorum.bilmiyorumkismile.

hoş geldin.ben bu sandoloz sakızına güveniyorum.haplarıda var bunları.elma sirkeli sandaloz sakıkzlı hap.kullancaktım ama emzirirken olmuyomuş.sen neler yapıyosun?

şimdilik sadece yediklerime dikkat ediyorum alınca sandaloz sakızı ve elma sirkesini başlıyacağım

selam kızlar ben geldiiiim

Sabah kalktım ilk önce bitki çayımı içtim yarım saat sonra her zamanki gibi iki ince dilim ekmek arasına

peynirimi koydum tost yaptım yedim.

Bugün biraz geç kalktım ben o yüzden arada bişey yemedim sadece su içtim.Şimdide yine bitki çayımı içiyorum yürüyüşümü yaptım.

Bu arada hugocuk sen bizim grubun başkanı ol kuzum çok faydalı bilgiler veriyosun haftalık kilolarımızı sana verelim sen tablo oluştur.

bence iyi canım ama muzu çok tüketme hem bazı kişilerde iştah açar hem de kalorisi fazladır.

bi dene bize bildir bakalım nasıl olacak beğenecekmisin

yok tatlım ben emzirmiyorum benim yaramaz kızım doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda yattı o sırada emzirmeme izin vermediler zaten sonrada benden habersiz biberonla beslemişler. e ben de hep gidemedim ki zaten vermiyorlardı mikrop kapar diye küvezden çıkarmıyorlardı günde 1 sefer falan görebiliyordum. biberona alışınca da emmedi. ben de sağarak verdim 4 ay kadar idare etti anca sonra kesildi

evet canım geç olsun güç olmasın boşver :) ya benim göbekte sarkma var maalesef. doğumdan sonra oldu o kadar kiloyla doğum yapınca bebek gitti göbek sarktı :) ama yavaş yavaş toparlıyor. eskiye göre çok daha iyi durumda kaydirigubbakcemile2

bu arada bende kızımla yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdük geldik :) tabi kızım oturdu ben yürüdüm o ayrı :))) pazardan da alışveriş yaptım iyi oldu. birazdan yaramazım uyursa egzersiz yapayımö diyordum ama yoruldum biraz belki yapmam bilmiyorum. bu arada yarım tabak kuru fasulye yanında yoğurt yedim. salata istedi canım ama kızım sağolsun izin vermiyo öyle detaylı şeylere. akşama da taze fasulye mi yapsam öğlen kuru akşam taze saçma olcak biraz ama :))

hoşgeldin canım

ya gerçekten bizim gruptaki liste yapan arkadaş nereye gitti gözükmüyor bu aralar.

valla hugocuk olabilir bencede alkisalkisalkis

hoşgeldin canım

ya gerçekten bizim gruptaki liste yapan arkadaş nereye gitti gözükmüyor bu aralar.

valla hugocuk olabilir bencede alkisalkisalkis

Hoşbulduk tatlım. opuyorumnanaktan

Hugocuk gitti galiba altta görmüyorum onu Neyse geldiğinde okur görür nasılsa

Ben beşi biryerde çay içiyorum arkadaşlar bir kaç gündür iyi güzel gidiyo iştahı az da olsa

kapatıyo yada ben öyle zannediyorum çünkü beyinde bitiyo herşey yemicem dedin mi yemiyosun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…