70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazayım arkadaşlar
Çok ağrım var buaralar bu nedenle birşey yiyesim de gelmiyor
Sabah
2 yk sucuklu yumurta 2 tane ceviz

Öğlen
Zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt
1 avuç leblebi ceviz üzüm

Akşam
5 tane Malta eriği
3-4 kaşık değişik otlardan kavurma yoğurtla

Bu arada bugün hayır dediğim yemediğim şeyleri yazmayacağım gerçekten sizin de canınız çekmesin

Bugünki menüm: ( itiraf zamanı)
Sabah: menemen, az domates- salatalık, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: yok
Ara: sinemadaydım patlamış mısır, cola zero,(evde karpuz, kiraz, şeftali)
Akşam: patates kızartması, balık(yağda), rus salatası, süzme yoğurt, yeşil salata
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15dk koşu, 1 saat aerobik
Şuan eşim ve oğlum önümde dondurma yiyor ben bari bunu yemeyeyim dedim kendime:)) soda içiyorum, 1500 adım twist yapacağım ceza olarak.

Eminim azar azar yemişsindir :) bir de az olmasa bile arada vücudu böyle şaşırtmak lazım

Hafta sonu gayet normal böyle durumlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet 2aydır ondan öncede 15 sürüyordu biraz problemlerim var okonuda maaalesef..
bugün arttı..sancımda arttı..şiştim davul gb böyle olunca diyetmiş vs hiçbişey anlamıyorum maalesef

Geçmiş olsun canım tabi sağlık daha önemli diyet neki sağlığımız yerinde olsun yeterki. Internetten baktımda allaha şükür kötü bir hastalık değil. Evlimisin çocuğun varmı canım

ewet 2aydır ondan öncede 15 sürüyordu biraz problemlerim var okonuda maaalesef..
bugün arttı..sancımda arttı..şiştim davul gb böyle olunca diyetmiş vs hiçbişey anlamıyorum maalesef

Kızlar alıntılayınca gördüm
Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelirsin amin

Iyi akşamlar kızlar, rosewind geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin. Bugünkü menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim tb ekmeği, peynir, domates, salatalık, maydanoz, Salça
Öğle ızgara levrek, salata, Fanta, 2 halka kalamar
Ara Türk Kahvesi, nescafe
Akşam 1,5 top çikolatalı dondurma
Ara yok
Biraz dengesiz oldu ama Karnım çok tok.
2,5 litre su,2 saat sahil turu, 20 dk bantda tempolu yürüyüş.

Bugün yediklerim,
1- dereotu peynir ve lor karışımı ,bir küçük dilim ekmek, 4 zeytin +ballı çay
2- iki kayısı ve az şekerli Türk kahvesi
3- kremalı domates çorbası , bir avuç leblebi
4- tarçın- karanfil çayı ve eti formun çubuk krakerinden 2 tane
5- bir parça tavuk şinitzel ve büyük bir tabak patlıcan salatası
6- kiraz

Çok uykum geldi,) iyi geceler kızlar

Gayet basarili :)

Hafta sonu kacamaklari :)
Yuruyusle yakmissindir onlari
kızlar slm forumda kimse yok...yine ben varııımmm....
iki aydır reglim artık çok sıkıldım yaa bıktım...
inş.biticek ama düzene girecek inanıyorum...

Gecmis olsun. Kg ile ilgisi varmi acaba??

Kizlar gunaydin
Ben.bu hafta vucudumu sok lamaya niyet ettim bakalim 5 gunluk sok bi diyet bakalim cuma gunu nolucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese günaydın. İyi bir hafta geçirmenizi dilerim. Ben bugün akşamı nesfit+ meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum. Dünü telafi etmek için.

Günaydın kızlar

Düzenli yazamiyorum uzun zamandır. Menü paylasamasam da sizi takip ediyorum ve birkac gundur daha iyiyim diyet konusunda.

Deli bir yağmur var. Oysa bugün sunnet mevludumuz icin alışverişe çıkacaktım. Bu alışverişleri en cok spor olduğu icin seviyorum.

Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

:)))
Sagol beybi!
Koca kafa'm icin bir kamyon pamuk siparişi vereyim hemen

Adama öyle deme yav bak ne güzel diyormuş bu arada sünnet bitti mi yoksa daha var mı?
Bir de sen oğlanın sünnetini bu kadar sürede yapıyorsan düğününü 40 gün 40 gece tasarlıyorsundur benimki doğduğunun 3. Gününde sünnet oldu :) tabi sorun vardı ucunda ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…